Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım o bence tamamen kısmet meselesi
pozitif sonuç alanda var hemde 0 morfolojiyle
bendede hiçbisorun yok eşimin morfolojiside çok iyiydi ama hareket azdı
ne yazıkki tüp bebek denemem negatif bende çok sordum kendime
herşey bu kadar iyiken sonuçta spermle yumurtada döllendi bendede sorun yoktu
ozaman niye olmadı diye ama dediğim gibi kısmet Allah nasip etmedi demekki bana
inşallah seninki pozitif olur kendini hep negatif oluyo diye şartlandırma
Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.

sidelyacım geçmiş olsun tatlım ya. ne olmuş böyle. başka doktorada git tatlım aman ha ihmal etme. ne olur ne olmaz. ama buda strestendir heralde canım. stres her şeyi tetikliyor biliyosun umarım önemli bişi yoktur. haberdar et emi bizi

sidelyacım çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Dikkat et kendine. İnşallah bişey çıkmaz canım.

Canım senin de dediğin gibi kısmetten öteye yol gitmiyor. Hayırlısıyla ;Rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese annelik duygusunu, evlat sevgisini tattırsın inşallah.

kızlar çok sağolun ...........bu gün öglenden sonra gidicem dönünce yazarım size.........evet aymesim dogru söylüyosun kesinlikle stres ama son zamanlarda ki stresimde aynı değişen bişey yok yani ama birikimde olabilir hayırlısı artık

canım çok geçmiş olsun yaaa ben tek tüple hamile kalaınlar var diye biliyorum sonuçta ordanda yumurtluyosun umarım tutar bebişin

canzim üzüldüm canım geçmiş olsun. ama sonuçta çaresi var canım açılabiliniyor. 2 - 3 dikişlik bir işlemmiş.benimde bir tüpüm tıkalı. doktorun bana söylediği eşinde sorun olmasaydı hemen açardık dedi.ama istiyosan gene açalım ama eşinden dolayı tüpbebeğe doğru gittiğiniz için gerek yok demişti bize. aslında eşimin değerleri gitgide düzeldi. düzeldiği halde hala aynı şeyleri söylüyor doktorum. ayrıca farklı bir doktora daha gittim tüm testlerimizi götürdüm oda aynı şeyleri söyledi bende açtırmaktan vazgeçtim.ama hala bu konuda kafam karmakarışık benim.tabi sende aynı şey olacak değil sorunlarımızda farklılık vardır.

canım sen bugün doktora gidecekmişsin bir bak bakalım sana ne diyecek bende merak ediyorum.

canım çok geçmiş olsun yaaa ben tek tüple hamile kalaınlar var diye biliyorum sonuçta ordanda yumurtluyosun umarım tutar bebişin

allah razı olsun canım evet bende biliyorum ama bakalım artık hayırlsısı neyse o olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler canım sanada geçmiş olsun benimde eşimin sonuçları fena değil ama bende açalım derlerse açatırmayı düşünürmüyüm düşünmezmşyim bilmiyorum benimde kafam karışık bize aşılamada şansımızın olduğunu söylemişlerdi bugüne kadar 22 ay önce doğal yoldan bir gebelik oluşunca yine tekrardan oluşabilir diye bekledik ama işte meğersem tek tüpüm tıkalıymış aslında gebelik öncesi tıkalı olup olmadığıda belli değil işte bilmiyorum benimde kafam çok karışık allahım yardımcı olsun doğru yolu nasip etsin bana ve hepimize hayırlısını versin inşallah doktordan gelince yazarım canım sonucu

Canım benim geçmiş olsun üzüldüm ama
büyütecek kadar kötü bişey değil merak etme çaresi var
Rabbim çaresiz dert vermesin
tek tüple hamile kalan bi sürü insan var
Kenidini çok üzme olurmu:1hug:

allah razı olsun canım evet bende biliyorum ama bakalım artık hayırlsısı neyse o olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

HAYIRLISI BİTANEM KISMETİMİZDE KADERİMİZDE NE VARSA ONU YAŞIYORUZ UMARIM HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLI EVLATLARIMIZ GELİR gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

günaydın topigimin gülleri

SıDELYACIM gecmiş olsun
ben hiç okumadım dün hasta olduguna dair birsey

Canım umutlanınca kötü oluyor tabi. Tedaviyle gelecek bebiş anlaşılan , inat etti yaramassss. :1rolleyes: Ama olsun , gelsin de bıcırığınız. :asigim: Öpüyorum çok , üzülmeyin lütfen. a.s.

Geç olsun güç olmasın. Doktor daha iyi bilir sonuçta. İlk gün hariç diğer günler ilişikiye girilebilir. Şansınızı artırırsınız. Pamuk baya prim yaptı bugünlerde. kaydirigubbakcemile3 Sen de dene bakalım tatlım. yerimseniben

Tatlım bu kadar üzülme. :teselli: İki tüpü tıkalı arkadaşlarımız ne yapsın. En azından şans var doğal yoldan olması için. Allah verir , yeterki vakti gelsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar. İşleriniz rast gitsin inşallah. Tedaviniz başarılı geçsin. İnşallah sonucu pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selam canım, ben 19 mayısta regl oldum, 19 haziran diyebiliriz yeni tarihime. Seni, bebişini ve tüm arkadaşları öpüyoruumm..
İyi Geceler.. Dualaşalım arkadaşlar!!

Tatlım notumu aldım. Güncelleyeceğim. Biz de seni öpüyoruz bitanem. Allaha emanet ol. Birbirimize ettiğimiz dualar hiç bitmeyecek. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun. Birşey çıkmamasına sevindim. Ama karın ağrıların varmış. Allah şifa versin. Öpüyorum. a.s.

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.

Günaydın tatlım. Bu kırmızılar yeni bir başlangıç demek oluyor yani. İnşallah güzel olacak herşey. Allah gönlüne göre versin bitanem. Doktordan gelince haberlerini bekliyoruz. Şeniz

hayırlı günler kızlar..........sidelyacım canım geçmiş olsun allah tez zamanda şifanı versin inşallahhhhh

ya kızlar ben bu ay çok çalışmıştım ama dün röntgen filmi çektirdik malum safra kesesinden şüphelenince doktor inş bu ay hamiş falan kalmam yaa şimdi adetimin gelmesini o kadar çok istiyorum kiii inş bir an önce gelirde bende bu sıkıntıdan kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…