günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:
sidelyacım çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Dikkat et kendine. İnşallah bişey çıkmaz canım.günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
Canım senin de dediğin gibi kısmetten öteye yol gitmiyor. Hayırlısıyla ;Rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese annelik duygusunu, evlat sevgisini tattırsın inşallah.günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:
iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
canım çok geçmiş olsun yaaa ben tek tüple hamile kalaınlar var diye biliyorum sonuçta ordanda yumurtluyosun umarım tutar bebişin
canzim üzüldüm canım geçmiş olsun. ama sonuçta çaresi var canım açılabiliniyor. 2 - 3 dikişlik bir işlemmiş.benimde bir tüpüm tıkalı. doktorun bana söylediği eşinde sorun olmasaydı hemen açardık dedi.ama istiyosan gene açalım ama eşinden dolayı tüpbebeğe doğru gittiğiniz için gerek yok demişti bize. aslında eşimin değerleri gitgide düzeldi. düzeldiği halde hala aynı şeyleri söylüyor doktorum. ayrıca farklı bir doktora daha gittim tüm testlerimizi götürdüm oda aynı şeyleri söyledi bende açtırmaktan vazgeçtim.ama hala bu konuda kafam karmakarışık benim.tabi sende aynı şey olacak değil sorunlarımızda farklılık vardır.
canım sen bugün doktora gidecekmişsin bir bak bakalım sana ne diyecek bende merak ediyorum.
allah razı olsun canım evet bende biliyorum ama bakalım artık hayırlsısı neyse o olsun rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..
ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için senağlamasenağlama
kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
kizlar asilamadan sonraki gunler iliski serbestmi
bende su pamuk isini denesem diyorum :)
slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............
Selam canım, ben 19 mayısta regl oldum, 19 haziran diyebiliriz yeni tarihime. Seni, bebişini ve tüm arkadaşları öpüyoruumm..
İyi Geceler.. Dualaşalım arkadaşlar!!
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
günaydın topigimin gülleri
SİDELYACIM gecmiş olsun
ben hiç okumadım dün hasta olduguna dair birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?