Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım umutlanınca kötü oluyor tabi. Tedaviyle gelecek bebiş anlaşılan , inat etti yaramassss. :1rolleyes: Ama olsun , gelsin de bıcırığınız. :asigim: Öpüyorum çok , üzülmeyin lütfen. a.s.

Geç olsun güç olmasın. Doktor daha iyi bilir sonuçta. İlk gün hariç diğer günler ilişikiye girilebilir. Şansınızı artırırsınız. Pamuk baya prim yaptı bugünlerde. kaydirigubbakcemile3 Sen de dene bakalım tatlım. yerimseniben

Tatlım bu kadar üzülme. :teselli: İki tüpü tıkalı arkadaşlarımız ne yapsın. En azından şans var doğal yoldan olması için. Allah verir , yeterki vakti gelsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar. İşleriniz rast gitsin inşallah. Tedaviniz başarılı geçsin. İnşallah sonucu pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selam canım, ben 19 mayısta regl oldum, 19 haziran diyebiliriz yeni tarihime. Seni, bebişini ve tüm arkadaşları öpüyoruumm..
İyi Geceler.. Dualaşalım arkadaşlar!!

Tatlım notumu aldım. Güncelleyeceğim. Biz de seni öpüyoruz bitanem. Allaha emanet ol. Birbirimize ettiğimiz dualar hiç bitmeyecek. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun. Birşey çıkmamasına sevindim. Ama karın ağrıların varmış. Allah şifa versin. Öpüyorum. a.s.

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.

Günaydın tatlım. Bu kırmızılar yeni bir başlangıç demek oluyor yani. İnşallah güzel olacak herşey. Allah gönlüne göre versin bitanem. Doktordan gelince haberlerini bekliyoruz. Şeniz

Günaydın tatlım. Bu kırmızılar yeni bir başlangıç demek oluyor yani. İnşallah güzel olacak herşey. Allah gönlüne göre versin bitanem. Doktordan gelince haberlerini bekliyoruz. Şeniz

Evet canım çok heyecanlıyım. İnşallah herşey çok güzel olur. Hastaneden gelir gelmez size bilgi vereceğim bakalım hayırlısı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım çok heyecanlıyım. İnşallah herşey çok güzel olur. Hastaneden gelir gelmez size bilgi vereceğim bakalım hayırlısı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah canımm. Aminnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah emeklerinizin karşılığını verecektir. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...

:CüvCüv:canım allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebşine:Saruboceq:

aslında çok üzüldüm çok kahrettim kendimi ama sonrada bir anda kendi kendime dedim tek tüp bile yeterli en azından çaresiz derdim yok allaha şükrüler olsun tövbe ettim sonrasında bakalım allahım zamanı gelince elbet bizlerede annelik duygusunu tattırır hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sadece
HAYIRLISI BİTANEM KISMETİMİZDE KADERİMİZDE NE VARSA ONU YAŞIYORUZ UMARIM HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLI EVLATLARIMIZ GELİR gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

aminnnnn canım inşallah valla sağlıklı hayırlı olsunda ondan önemli olan birşey yyook hayatta

merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin

Tatlım bu kadar üzülme. :teselli: İki tüpü tıkalı arkadaşlarımız ne yapsın. En azından şans var doğal yoldan olması için. Allah verir , yeterki vakti gelsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
haklısın canım allahım isteyen herkese versin inşallah kimseyi bu hasretle bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin olanlarında uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı canım

hayırlısı olsun canım insan zaman geçtikçe daha çok strese giriyor daha çok panikliyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım hayırlısı inşallah. İnşallah herşey gönlünce olur. Bebeğine hemen kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canim insallah mutlu haberlerini aliriz :CüvCüv:alkisalkisalkisAllah yardimcin olsun

canım allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz ve hamiş olursun canım haziranın 2 si senin bayram günün olur hakkaında hayırlısı olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nix hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Tedavin hayırlı olsun.:1hug:

Canım inşallah özleminiz son bulmuştur. İnşallah sen de meleğine kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım inşallah özleminiz son bulmuştur. İnşallah sen de meleğine kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım kusura bakmayın. Ben mesaj gönderiyorum. Sayfa görüntülenemiyor diyor. Tekrar gönderiyorum. Meğersem öncesini kabul etmiş. İki kez çıkıyor bazı mesajlarım. :uhm:

merhaba kızlar keyifler nasıl :dance:

sidelyacım çok geçmiş olsun,inş bugünde birşey çıkmaz canım :1hug:

nixcim hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alacaksın rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:

tedavideki arkadaşlar rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah :Saruboceq:

şu pamuk olayını bende gireyim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…