slm kıslar bende sevcan gibi güzel haberler vermek isterdimm ..adetim 4 gün geçti tık yok..test sonucununu söylememe gerek yok sanırımm..adet söktürücü verdi dr..
ben değildeee eşimmm çok üzüldüü ..içten içe çok umutlanmışş ilk defa adet gecikmem olduğu için senağlamasenağlama
kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
kizlar asilamadan sonraki gunler iliski serbestmi
bende su pamuk isini denesem diyorum :)
iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............
Selam canım, ben 19 mayısta regl oldum, 19 haziran diyebiliriz yeni tarihime. Seni, bebişini ve tüm arkadaşları öpüyoruumm..
İyi Geceler.. Dualaşalım arkadaşlar!!
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
Günaydın tatlım. Bu kırmızılar yeni bir başlangıç demek oluyor yani. İnşallah güzel olacak herşey. Allah gönlüne göre versin bitanem. Doktordan gelince haberlerini bekliyoruz. Şeniz
Evet canım çok heyecanlıyım. İnşallah herşey çok güzel olur. Hastaneden gelir gelmez size bilgi vereceğim bakalım hayırlısı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
aslında çok üzüldüm çok kahrettim kendimi ama sonrada bir anda kendi kendime dedim tek tüp bile yeterli en azından çaresiz derdim yok allaha şükrüler olsun tövbe ettim sonrasında bakalım allahım zamanı gelince elbet bizlerede annelik duygusunu tattırır hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sadeceCanım benim geçmiş olsun üzüldüm ama
büyütecek kadar kötü bişey değil merak etme çaresi var
Rabbim çaresiz dert vermesin
tek tüple hamile kalan bi sürü insan var
Kenidini çok üzme olurmu:1hug:
HAYIRLISI BİTANEM KISMETİMİZDE KADERİMİZDE NE VARSA ONU YAŞIYORUZ UMARIM HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLI EVLATLARIMIZ GELİR gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
haklısın canım allahım isteyen herkese versin inşallah kimseyi bu hasretle bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin olanlarında uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı canımTatlım bu kadar üzülme. :teselli: İki tüpü tıkalı arkadaşlarımız ne yapsın. En azından şans var doğal yoldan olması için. Allah verir , yeterki vakti gelsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
haklısın canım allahım isteyen herkese versin inşallah kimseyi bu hasretle bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin olanlarında uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı canım
haklısın canım allahım isteyen herkese versin inşallah kimseyi bu hasretle bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin olanlarında uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?