Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım kusura bakmayın. Ben mesaj gönderiyorum. Sayfa görüntülenemiyor diyor. Tekrar gönderiyorum. Meğersem öncesini kabul etmiş. İki kez çıkıyor bazı mesajlarım. :uhm:

canın sağolsun nevrom. Sen yeter ki gönder tek-çift farketmez. Diğeri de bebişinin yerine olarak okuyoz zatennkaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar bu sabah tekrar yaptım aç karnıma testi gene çıktı allahın izniyle ikinci çizgi rengi değişmemiş gene silik ama kalınlaşmış bi çizgi dünkine göre yani silik dediğim hani tek çizgi varya negatif onun gibi kıpkırmızı değil soluk bi pembe ama doğaldır sanırım transferim çarşamba günü yapılmıştı çok aceleciyim galiba:)) allah büyüktür kızlar umutluyumm ama yinede kanda çıkmadan kesin gözüyle bakamıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hamileysemde tamaına erdirsin güzel allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat versin cümlemize
canım sidelyacım sanada çok geçmiş olsun

pamuk olayı ne arkadaşlar ben kaçırdım galiba ne olduğunu anlayamadım biri açıklayabilirmi

canım arkadaşlar ilişkiden sonra 15 dk pamuk koyup beklemiş ...

pamuk olayı ne arkadaşlar ben kaçırdım galiba ne olduğunu anlayamadım biri açıklayabilirmi
Canım ilişkiden sonra aşağıya pamuk tıkayıp yatılıyormuş. Devir daim olayı yani spermler kaçamıyokaydirigubbakcemile3.sevcanım da bunu denemiş hamile şuan

Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
Hoşgeldin sabırsızımma.s.

kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??

Ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.Doğru mu ki acaba:uhm:

:CüvCüv:canım allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebşine:Saruboceq:

Canım hayırlısı inşallah. İnşallah herşey gönlünce olur. Bebeğine hemen kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nix hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Tedavin hayırlı olsun.:1hug:

teşekkür ederim kızlarkaydirigubbakcemile5
gerçekten artık çok istiyorum..önceden bu kadar kafama takmıyodum olursa olur olmazsa olmaz diyodum...5 yıl bitti...artık aşkımızın meyvesi doğmalısenağlama

çok geçmiş olsun canıma.s.
inşallah önemli birşey yokturdur...
rabbim dermansız dert vermesin....

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
hadi bakalım ahyırlısı canımŞeniz

hayırlısı olsun canım....
inşallah bebişin çabucak gelir:1hug:Şeniz

allah yardımcınız olsun...
inşallah sonuç pozitif olur....

hoşgeldin canımŞeniz

canım ya Şeniz
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
2. biraz indirimli oluyor diye duymuştum ama yarı fiyatı:sm_confused:

evet canım genelde merkezlerin çoğu böyle yapıyor ilki tutmazsa 2. yarı yarıya yaptırıyolar bizede aynı teklifte bulunmuşlardı ama tekrar düşünmüyorum orayı .....................caneylom umarım hamilesindir rabbim bu sefer göndermiştir sana bebeklerini cuma günü burda halayını çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikizin olur

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.

canım hadi bakalım gözünaydın inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun tedavin hayırlı olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey:

canın sağolsun nevrom. Sen yeter ki gönder tek-çift farketmez. Diğeri de bebişinin yerine olarak okuyoz zatennkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinnn canımmm. :1hug: :asigim: Artık seni burada bol bol görebileceğiz yani. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Ben duymadım canım. a.s.

Yine çıkması güzel. :teytey: :teytey: :teytey: Açık pembe ve silik olması çok normal. Dediğin gibi erken yaptın baya. Bence hamişşsin bitanemm. Cumaya az kaldı zaten. Hayırlısıyla sonucu öğreneceğiz tam olarak. Allahım bağışladı inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende bazı merkezlerde 2. denemenin indirimli olduğunu duymuştum..ama yarı fiyatı kadar değil %20 ya da %30 kadar...

Hoşgeldin sabırsızımma.s.
Hoşbulduk tatlım kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canımŞeniz
Hoşbulduk fadikom canum Şeniz

Hoşgeldinnn canımmm. :1hug: :asigim: Artık seni burada bol bol görebileceğiz yani. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
[/B][/COLOR][/FONT]
Nevocum hoşbulduk
biara MSN den konuşabilir miyiz bitanem ya danışmak istediğim bi konu varda
müsait olduğunda bana bildirir misin
:1hug:

Nevocum hoşbulduk
biara MSN den konuşabilir miyiz bitanem ya danışmak istediğim bi konu varda
müsait olduğunda bana bildirir misin
:1hug:

Tatlım elbet görüşebiliriz. Ama benim işyerinde MSN açmıyor. Evde de akşamları giremiyorum. Eşim girmemi istemiyor , dinlenmemi istiyor. Senin için bu akşamlık girerim. Bu akşam saat 22:00'de gelirsen 15-20 dk kalabilirim. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…