Canlarım kusura bakmayın. Ben mesaj gönderiyorum. Sayfa görüntülenemiyor diyor. Tekrar gönderiyorum. Meğersem öncesini kabul etmiş. İki kez çıkıyor bazı mesajlarım. :uhm:
canım inşş senin bebişlerin seni bırakmayacaklar ALLAHIN İZNİ İLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: BİZMKİLERDE GELECEK İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:MEVLAMIN İZNİ İLE BURDAN GÖBEK ATACAĞIZ İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞ İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GELLİYOR BEBİŞLER:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: SENDE BÖLE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: OLACAKSIN İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
pamuk olayı ne arkadaşlar ben kaçırdım galiba ne olduğunu anlayamadım biri açıklayabilirmi
Canım ilişkiden sonra aşağıya pamuk tıkayıp yatılıyormuş. Devir daim olayı yani spermler kaçamıyokaydirigubbakcemile3.sevcanım da bunu denemiş hamile şuanpamuk olayı ne arkadaşlar ben kaçırdım galiba ne olduğunu anlayamadım biri açıklayabilirmi
Hoşgeldin sabırsızımma.s.Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar bu sabah tekrar yaptım aç karnıma testi gene çıktı allahın izniyle ikinci çizgi rengi değişmemiş gene silik ama kalınlaşmış bi çizgi dünkine göre yani silik dediğim hani tek çizgi varya negatif onun gibi kıpkırmızı değil soluk bi pembe ama doğaldır sanırım transferim çarşamba günü yapılmıştı çok aceleciyim galiba:)) allah büyüktür kızlar umutluyumm ama yinede kanda çıkmadan kesin gözüyle bakamıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hamileysemde tamaına erdirsin güzel allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat versin cümlemize
canım sidelyacım sanada çok geçmiş olsun
caneylom Hayırlı olsun canım İnşallah hamilesindir. Kanda da değerlerin güzel güzel artar da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
:CüvCüv:canım allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebşine:Saruboceq:
haklısın canım allahım isteyen herkese versin inşallah kimseyi bu hasretle bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin olanlarında uzun ömürler versin sağlıklı hayırlı canım
hayırlısı olsun canım insan zaman geçtikçe daha çok strese giriyor daha çok panikliyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım hayırlısı inşallah. İnşallah herşey gönlünce olur. Bebeğine hemen kavuşursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nix hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Tedavin hayırlı olsun.:1hug:
merhaba kızlar keyifler nasıl :dance:
sidelyacım çok geçmiş olsun,inş bugünde birşey çıkmaz canım :1hug:
nixcim hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alacaksın rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:
tedavideki arkadaşlar rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah :Saruboceq:
şu pamuk olayını bende gireyim :jeyyar:
çok geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
hadi bakalım ahyırlısı canımŞenizGünaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
hayırlısı olsun canım....kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
allah yardımcınız olsun...merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
hoşgeldin canımŞenizArtık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
canım ya Şenizhepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar bu sabah tekrar yaptım aç karnıma testi gene çıktı allahın izniyle ikinci çizgi rengi değişmemiş gene silik ama kalınlaşmış bi çizgi dünkine göre yani silik dediğim hani tek çizgi varya negatif onun gibi kıpkırmızı değil soluk bi pembe ama doğaldır sanırım transferim çarşamba günü yapılmıştı çok aceleciyim galiba:)) allah büyüktür kızlar umutluyumm ama yinede kanda çıkmadan kesin gözüyle bakamıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hamileysemde tamaına erdirsin güzel allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat versin cümlemize
canım sidelyacım sanada çok geçmiş olsun
canım arkadaşlar ilişkiden sonra 15 dk pamuk koyup beklemiş ...
2. biraz indirimli oluyor diye duymuştum ama yarı fiyatı:sm_confused:kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
evet canım genelde merkezlerin çoğu böyle yapıyor ilki tutmazsa 2. yarı yarıya yaptırıyolar bizede aynı teklifte bulunmuşlardı ama tekrar düşünmüyorum orayı .....................caneylom umarım hamilesindir rabbim bu sefer göndermiştir sana bebeklerini cuma günü burda halayını çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ikizin olurkızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
canın sağolsun nevrom. Sen yeter ki gönder tek-çift farketmez. Diğeri de bebişinin yerine olarak okuyoz zatennkaydirigubbakcemile3
Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar bu sabah tekrar yaptım aç karnıma testi gene çıktı allahın izniyle ikinci çizgi rengi değişmemiş gene silik ama kalınlaşmış bi çizgi dünkine göre yani silik dediğim hani tek çizgi varya negatif onun gibi kıpkırmızı değil soluk bi pembe ama doğaldır sanırım transferim çarşamba günü yapılmıştı çok aceleciyim galiba:)) allah büyüktür kızlar umutluyumm ama yinede kanda çıkmadan kesin gözüyle bakamıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hamileysemde tamaına erdirsin güzel allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat versin cümlemize
canım sidelyacım sanada çok geçmiş olsun.
canım hadi bakalım gözünaydın inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun tedavin hayırlı olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey:
Hoşbulduk tatlım kaydirigubbakcemile2Hoşgeldin sabırsızımma.s.
Hoşbulduk fadikom canum Şeniz
hoşgeldin canımŞeniz
Nevocum hoşbuldukHoşgeldinnn canımmm. :1hug: :asigim: Artık seni burada bol bol görebileceğiz yani. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
[/B][/COLOR][/FONT]
canım geçenlerde nesrin arkadaşımız yazmıştı...umut tüp bebeğin fiyatını bilen varmı?
Nevocum hoşbulduk
biara MSN den konuşabilir miyiz bitanem ya danışmak istediğim bi konu varda
müsait olduğunda bana bildirir misin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?