Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım .. benim işim belli olmaz bide giremem bişey olur bekletirim kıyamam :1hug: özelden anlatayım meramımı :roflol:

herkeze hayırlı günlerŞenizŞeniz..............sidelya çok geçmiş olsun canım..inşallah önemli birşey yoktur:teselli::teselli:............tülinciğim sanada geçmiş olsun canım senin neyin var?:teselli::teselli:................ceneylom inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah hamişsindir:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey

Canım hoşgeldin çok özledik valla
bidaha bu kadar uzun süre biyere kaybolma

kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??

Canım ben duydum böyle bişey bazı hastaneler kampanya yapıyomuş ama ilk denemende orda olucak 2. denemde %75 3. denemde %50 indirim uyguluyolarmış.

kız sen hamilemiydin,başka bir topikte tesadüfen gördüm.Allah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:

Evet canım , Rabbime şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bağışladı bize de. İnşallah hepinize de bağışlayacak. Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin inşallah. Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

varya bir kişi daha bu mücadeleden kurtulunca,kendim kadar seviniyorum.bizi ancak bunları yaşayan anlar ama Allah düşmanıma bile zor çocuk sahibi olmayı yaşatmasın:Saruboceq:çok zorrr.........:çok üzgünüm:

Nasıl sevinmeyiz. Dediğin gibi bunları yaşayan anlar bitanem. Amin canım. Allah bütün isteyenlere , dileyenlere versin. Diğer hasretlere özlemlere benzemiyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

smhsmh ; canısı haydi gel artık. delikafadulden Bekliyoruz merakla. Şu pıt pıtları duy bakalım. Nasılmış. :asigim:

Burada benim adet sapıttı yine kızlar :a015:
34.gündeyim
geçen ay 29 da gelmişti
hava değişimimi sizce
benneyaptımki

canım yoksam olabilirmi acaba
hadi inşallah müjde verirsin bize:sm_cool:
Keşke dediğin gibi olsa aymesim :çok üzgünüm:
ama imkansız gibi bişey :1no2:
biliyosun tatildeydim bu ay fazla çalışma olmadı en fazla 3-4 kere
onunda yumurtlamaya denk gelmesi olanaksız
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…