kızlar tüp bebek tedavi sırasında cinsel ilşki ne zamana kadar serbest böyle bir kısıtlama varmı?
neresi olduğuna dair bilginiz varmı?
Anladım canım .. benim işim belli olmaz bide giremem bişey olur bekletirim kıyamam :1hug: özelden anlatayım meramımı :roflol:Tatlım elbet görüşebiliriz. Ama benim işyerinde MSN açmıyor. Evde de akşamları giremiyorum. Eşim girmemi istemiyor , dinlenmemi istiyor. Senin için bu akşamlık girerim. Bu akşam saat 22:00'de gelirsen 15-20 dk kalabilirim. a.s.
Canım biz tedaviye ilk başladığımızda yasaklamışlardı. O gün bugün yasak. sositososito
Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
kızlar,herhangi bir tüp bebek merkeziyle ilgili 1.tedavi olumsuz olursa 2.deneme aynı merkezde yarı fiyatına diye birşey duydunuzmu??
Anladım canım .. benim işim belli olmaz bide giremem bişey olur bekletirim kıyamam :1hug: özelden anlatayım meramımı :roflol:
kız sen hamilemiydin,başka bir topikte tesadüfen gördüm.Allah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:
Evet canım , Rabbime şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bağışladı bize de. İnşallah hepinize de bağışlayacak. Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amin inşallah. Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım hoşgeldin çok özledik valla
bidaha bu kadar uzun süre biyere kaybolmahoşbulduk aymesim :1hug: bi arıza çıkmazsa buralardayım kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım :1hug:SABIRSIZ döndün demek hoşgeldin
varya bir kişi daha bu mücadeleden kurtulunca,kendim kadar seviniyorum.bizi ancak bunları yaşayan anlar ama Allah düşmanıma bile zor çocuk sahibi olmayı yaşatmasın:Saruboceq:çok zorrr.........:çok üzgünüm:
Burada benim adet sapıttı yine kızlar :a015:
34.gündeyim
geçen ay 29 da gelmişti
hava değişimimi sizce benneyaptımki
Keşke dediğin gibi olsa aymesim :çok üzgünüm:canım yoksamolabilirmi acaba
hadi inşallah müjde verirsin bize:sm_cool:
Buarada sağol nevocum a.s.
Keşke dediğin gibi olsa aymesim :çok üzgünüm:
ama imkansız gibi bişey :1no2:
biliyosun tatildeydim bu ay fazla çalışma olmadı en fazla 3-4 kere
onunda yumurtlamaya denk gelmesi olanaksız :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?