umut tüp bebeğin fiyatını bilen varmı?
aymes, canzi3445, duygu2008, nesrinsavas+, nevrosky+, sabina, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_
selamm hepinizee kızlarrrrrrr
ozaman işte kahkalarla gülerim :roflol:Ne demek bitanemmm. Şeniz Şeniz Şeniz :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
Belli olmaz o işler. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
sanada selam yağmurum nasıl gidiyor hamişşlik :asigim:aymes, canzi3445, duygu2008, nesrinsavas+, nevrosky+, sabina, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun canım..merhaba kizlar nasilsiniz diyicem ama herkez halaylar cekiyo cok sevincliyiz masallah bu ay bir cok arkadasimiz icin cekeriz halaylar insallah
ben bu sabah doktora gittim yumoslar buyumus ama hepsi degil olsun ama cok olsaydi iptal olabilirdi asilamada
sag tarafta en buyugu 17 mm sol tarafta 15 ml olmak uzere iki tane gelisen yumosum var
daha var ama onlar 9 mm civarlarinda benim anladigim kadariyla fransizcam olmadigi icin bu kadarini anlayabildim esimede aciklama yapmadilar
belki biraz dahada buyuk ama bize yetisemeyebilirler buyuk ihtimal
ogleden sonra ariycaklar bizi heber vericekler ne yapicaz
ebe buyuk ihtimal carsamba gunu asilaman olur dedi
ama sonuclara bakip dr karar vericek
hepinizi opuyorum fistiklara.s.
kızlar bişey söyliycem ama daha kesin değil diye kararsız kaldım ama bu kadar kalabalıkken paylaşmak geldi içimden dayanamadım çarşamba transfer yaptırmıştımya bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı:1rolleyes: sizce seviniymmi ben hamilemiyim:CüvCüv: çok heycanlıyım canlarım allaha çok şükür ikinci çizgi görmek banada nasipmiş inşallah hamileyimdir dostlarım:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar doktordan telefon geldi iki gun daha ignelerime devam edip carsamba gunu kontrole gidicem
ebe carsamba asilama olur demisti ama doktor iki gun daha ignelere devam ettiriyor
hayirlisi bakalim
kizlar asilamadan sonraki gunler iliski serbestmi
bende su pamuk isini denesem diyorum :)
canım bugün buldum kapalıçarşıdaydım bugün aldım ama haseki hastanesinde bayan doktor olmaz aşılama dedi eşinde sorun var olmaz dedi ve 24 yaşındayım bu yaştada başlamaz aşılama dedi özelde yaptırırsan yaptır dio manyak yuaa eşim bugün gitti üroloji doktoruna film istemiş doktor perşembe filmi çekicek sonucu göstericek başka bir tahlil istemesinler artıkta tedaviye başlayalım yaaa bende bu yaz hamiş olmak istiyorum neyse şu keçi boynuzunu deneyim bu akşamdan itibaren inş tutar eşimin morali çok bozuk çünkü ben ona destek oluyorum moral veriyorum hatta şaklabanlıkta yapıyorum
benm eşimdede varikosel çıktı morfoloji %0 çıktı ileri hareketimizde %5 neredeyse 1 yıldır deniyoruz bebişimiz olmadı
kızlar ya bende cumartesi dr ye gittim...rahimin tertemiz dedihihoyyythihoyyyt...normalde kürtajda rahim kazınılıyormuş fakat benim ki çok ufak olduğu için gerek kalmamış...yani birtek parçayı almış...1 ay kadar korunun isterseniz vicudun biraz dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalan kişi olmadığım için korunmasak olmaz mı dedim oda güldü ve eşime sal gitsin dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...yani arkadaşlar ben şuan korunmayı düşünmüyorum fakat 15 mayısta kürtaj oldum sonra hiç kanamam da olmadı..ben yumurtlama dönemimi hangi tarihe göre hesaplamalıyım yaklava:...anlayamadım bir türlükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
slm arkadaşlar dün aşılamaya star verdik ankaraya gitçez inşallah ayrıca keçiboynuzu kürü veincir kürü kullanıyorum başka bitkisel tavsiniz varsa bekliyorum çarşamba yola çıkıyoruz niğne leride kendim yapıyoruuum duanızı bekliyoruum.............
ya kızlarrrrrrrrrrrrr bugün herkesler vardı baya kalabalık olduk topiği coşturduk ammaaaaaaa neşeli kızımız yoktu gelmedi bugün kimmi tabiki tuliny nerdesin gızzzzzzzzz yoksam çalışmalara fazlamı devam ediyonuz çalış çalış nereye kadar gııııııııı ara ver azcuk :jeyyar: böyle uğramamazlık yapma özletme kendini
sahi ya kızlar tülin nerde bu gün hiç uğramadı sanırım..harzem dediğin gibi çok mu çalışıyo nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.tülinciğim nerdesin canım yokluğun gerçekten çok hissediliyorŞenizŞeniz:asigim:bu arada kızlar hepinize iyi geceler.zaten fazlada kişi kalmamış...yarın görüşmek dileğiyle
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:
kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
tuliny canım hoşgeldin. Rahatsızmışsın. Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? a.s.
Tülincim geçmiş olsun bitanem a.s.
hoşbulduk nesrinim kaydirigubbakcemile2Sabommm hoşgeldin yavrım tekrar...
Tülincim çok geçmiş olsun sana da...
Sabommm hoşgeldin yavrım tekrar...
Tülincim çok geçmiş olsun sana da...
aymes, canzi3445, duygu2008, nesrinsavas+, nevrosky+, sabina, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_
Keşke dediğin gibi olsa aymesim :çok üzgünüm:
ama imkansız gibi bişey :1no2:
biliyosun tatildeydim bu ay fazla çalışma olmadı en fazla 3-4 kere
onunda yumurtlamaya denk gelmesi olanaksız :1no2:
ya tulin şu pamuk olayını anlatta merak etmim daha fazla
iyi akşamşlar kızlar cuma hsg çekilmiştim bugün sonuçlarını aldım malesef senağlamasenağlamasol tüpüm tıkalı şimdi tek tüple hamile kalan yada bundan sonraki süreçte ne gibi işlemler yapılıyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?