Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymes
kız incir kürü nasıl gidiyor... bu arada bir pamuk muhabbeti almış başını gidiyor. hele biri anlatsın şunu bana nasılmış...

canım son 1 haftadır bıraktık inciri 2 ay kullandık eşimle beraber herhalde şimdi o başka macum aldı karıştırmayalım die sadece onu kullanıyo

gelelim şu pamuk meselesine çok meşhur oldu sevcan sayesinde vallakaydirigubbakcemile3
canım ilişkiden sonra pamuk koyuyomuş spermcikler kaçmasın die
bi deniycem bende bakalım denemediğim şey kalmadı zaten

bengücüm çok teşekkür ederim canım ..
her yerden ulaştın bana çok saol..
pamuk koyma kız sende benim gibi sargı bezi dene..
ben öyle yapıcam..
akşama başlıyorum adet bitti delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy kızlar ne pamukk muu ya :roflol:
Allah korusun kaçar kaçar enfeksiyonada sebep olur alimallah :bbo:
hiç bişey tıkamayın ee tabi dersiniz şimdi hamiş ya konuluyo :çok üzgünüm: valla öyle değil
bizde ki sorunu az çok biliyorsunuz morfoloji bozuk
sayı az
ileri hareketli az
bende fsh yüksek adetim azalmıştı şutarafagitti
ayrıca tüp bebek ikizlerimi kaybettikten sonra sigara ya başladım hiç ümidim yoktu eşimde başlamıştı ve her ilişkiden sonra kalkıp ben içini temizliyodum olmaz diye ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bil delikafadulden bende o yüzden temizliyodum ama bak geliverdi bak benden sonra bissürüüü kişi geldi sıra sizlere geliyor kızlar
yanlız biraz daha sabır Rabbim mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin inşallah
bu arada oğluş minik minik hissetmeye başladım teyzelerii
darısıııı burdaki arkaşlarımınnn başınaa
( şimdi tek sorunum sağlıkla alabilmek kucağıma dualarınıza ihtiyacım var )

yağmur dövcem kızım bak seni..
düşünüp durma artık..
sağlıkla kucağına alıcaksın Allah'ın izniyle..
rabbim o günleri de göstericek..
oğluşunla fotolarını koyucaksın burda..

her yerden yazarım ben kaydirigubbakcemile2 ne pamuk ne sargı ben bu ay preseed deneyeceğim :dilcikar:

yağmurcan sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallah :Saruboceq:

Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.

canim kisa protokol yapicaksiniz galiba hadi hakkinda hayirlisi ins sonucu guzel olur

canim benimde ev tasima gibi olaylarim var kimsemde yok burda ama yinede tedaviye devam esim tasir allah yardimcimiz olsun

insallah canim insallah hamissin allahin izni ile hemde cogul olcak allah yolunu acik etsin halay var burda cuma gunu

Yağmurcum inşallah hayırlısıyla sağ sağlim, sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. Allah yardımcınız olsun canım.

Canıımm çok geçmiş olsun
İnşallah kötü bişey çıkmaz
msn açıktı senin
sana msnden geçmiş olsun diye yazdım
sonradan çevrimdışı oldun
sanırım işyerinde açık bıraktın msn'yi.
birileri kapattı herhalde sonra
çok geçmiş olsun canım
yarın bize haber ver

Asicim sağol canım Allah senin de yardımcın olsun. ınşallah ard arda hepimiz için ayrı ayrı mutlu oluruz burda. Kısa protokol olcak .

Canım çok geçmiş olsun
Tek tüple hamile kalan Kibele'yi biliyorum.
Hemde normal yolla
İnşallah sende hamile kalırsın:Saruboceq:

Senin takvimini yirim ben. hihoyyythihoyyyt hihoyyytTıkır tıkır ilerlesin inşallah. Sağlıkla gelsin yavrun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil 1 saattir okuyorum yetişebilmiş değilim yaniii....

performansım düşmüş benim resmen...

canim benimde ev tasima gibi olaylarim var kimsemde yok burda ama yinede tedaviye devam esim tasir allah yardimcimiz olsun
]

ailemle cok yakınız zaten hamile olsam elimi sürmeme gerek olmazda ben stres yaparım hemde maddi açıdan zorlanırız diye istemedim...ama şimdi 1 ay bile sabretmek istemiyorum...
şimdide başka bi probelmim var...işyerinde muahsebedeki arkadaşda bebiş istiyodu olmuyodu 2 senedir yumurta takıbıyle dun hamıle oldugunu ogrendı...ama sanırım dusuk tehdıdı var bugun dr a gıttı gelmedı daha...
eger düşük tehlikesi varsa işten ayrılıcak ve ben onun yerınede bakıcam...bu durumda 2 işi birden yaparken tedavıye gıtmem nasıl olcak bilmiyorum...patronun sorun cıkarıcağı kesin...hamile kalırsam 2 işi birden nasıl yapıcam.hadi bide hamile kaldım sağlıklı olursam ne ala ..ama benimde sorunlı bı hamılelığım olursa beni kesin işten çıkarır...
of of her adımda bi problem...
inşallah arkadaşımın bişeyi yokturda sağlıcakla çalışır...
olsada herşeye rağmen gidicem tedaviye..

Senin takvimini yirim ben. hihoyyythihoyyyt hihoyyytTıkır tıkır ilerlesin inşallah. Sağlıkla gelsin yavrun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay inşallah Nevrom tıkır tıkır işler
Bu takvimi yapmayı çok istiyodum
Allah nasip etti
İnşallah 9 ay boyunca da takvimimi silmek zorunda kalmam
İnşallah burdaki bütün kızların böyle takvimleri olsun

canım sağlıklı bir hamileliğin olsa dahi iki işe birden bak, kosustur derken senin hamileliğin de tehlikeye girer. Yeni bir eleman bulsunlar. O kadar bekle sabret , insan tehlikeye atmak istemez. Yok olmadı maddi açıdan problem olmayacaksa çıkarsın diyecem ama. Durumları bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…