aymeskız incir kürü nasıl gidiyor... bu arada bir pamuk muhabbeti almış başını gidiyor. hele biri anlatsın şunu bana nasılmış...
ahh ahh bizim çalışmalar ekime kaldı...tabi o zamanda 1 yıllık evli oluyoruz...
tüliny geçmiş olsun a.s.
ben bugün kurstan biraz erken çıktım,öğlen ayran içmiştim,uyku bastırdı,dayanamadım
şu pamuk olayını beceremem heralde,kaçar gerilere Allah korusun,en iyisi normal yöntemlere devam edeyim :uhm:
bengücüm çok teşekkür ederim canım ..
her yerden ulaştın bana çok saol..
pamuk koyma kız sende benim gibi sargı bezi dene..
ben öyle yapıcam..
akşama başlıyorum adet bitti delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy kızlar ne pamukk muu ya :roflol:
Allah korusun kaçar kaçar enfeksiyonada sebep olur alimallah :bbo:
hiç bişey tıkamayın ee tabi dersiniz şimdi hamiş ya konuluyo :çok üzgünüm: valla öyle değil
bizde ki sorunu az çok biliyorsunuz morfoloji bozuk
sayı az
ileri hareketli az
bende fsh yüksek adetim azalmıştı şutarafagitti
ayrıca tüp bebek ikizlerimi kaybettikten sonra sigara ya başladım hiç ümidim yoktu eşimde başlamıştı ve her ilişkiden sonra kalkıp ben içini temizliyodum olmaz diye ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bil delikafadulden bende o yüzden temizliyodum ama bak geliverdi bak benden sonra bissürüüü kişi geldi sıra sizlere geliyor kızlar
yanlız biraz daha sabır Rabbim mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin inşallah
bu arada oğluş minik minik hissetmeye başladım teyzelerii
darısıııı burdaki arkaşlarımınnn başınaa
( şimdi tek sorunum sağlıkla alabilmek kucağıma dualarınıza ihtiyacım var )
Günaydın kızlar. Ben bu sabah adet oldum sonunda. Yarın dr randevum var. Kontrole gitcem. Bakalım duruma göre iğnelere başlayacağım hayırlısıyla.
kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar bu sabah tekrar yaptım aç karnıma testi gene çıktı allahın izniyle ikinci çizgi rengi değişmemiş gene silik ama kalınlaşmış bi çizgi dünkine göre yani silik dediğim hani tek çizgi varya negatif onun gibi kıpkırmızı değil soluk bi pembe ama doğaldır sanırım transferim çarşamba günü yapılmıştı çok aceleciyim galiba:)) allah büyüktür kızlar umutluyumm ama yinede kanda çıkmadan kesin gözüyle bakamıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hamileysemde tamaına erdirsin güzel allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat versin cümlemize
canım sidelyacım sanada çok geçmiş olsun
canım arkadaşlar ilişkiden sonra 15 dk pamuk koyup beklemiş ...
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
Canım çok geçmiş olsun
Tek tüple hamile kalan Kibele'yi biliyorum.
Hemde normal yolla
İnşallah sende hamile kalırsın:Saruboceq:
canim benimde ev tasima gibi olaylarim var kimsemde yok burda ama yinede tedaviye devam esim tasir allah yardimcimiz olsun
]
Senin takvimini yirim ben. hihoyyythihoyyyt hihoyyytTıkır tıkır ilerlesin inşallah. Sağlıkla gelsin yavrun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ailemle cok yakınız zaten hamile olsam elimi sürmeme gerek olmazda ben stres yaparım hemde maddi açıdan zorlanırız diye istemedim...ama şimdi 1 ay bile sabretmek istemiyorum...
şimdide başka bi probelmim var...işyerinde muahsebedeki arkadaşda bebiş istiyodu olmuyodu 2 senedir yumurta takıbıyle dun hamıle oldugunu ogrendı...ama sanırım dusuk tehdıdı var bugun dr a gıttı gelmedı daha...
eger düşük tehlikesi varsa işten ayrılıcak ve ben onun yerınede bakıcam...bu durumda 2 işi birden yaparken tedavıye gıtmem nasıl olcak bilmiyorum...patronun sorun cıkarıcağı kesin...hamile kalırsam 2 işi birden nasıl yapıcam.hadi bide hamile kaldım sağlıklı olursam ne ala ..ama benimde sorunlı bı hamılelığım olursa beni kesin işten çıkarır...
of of her adımda bi problem...
inşallah arkadaşımın bişeyi yokturda sağlıcakla çalışır...
olsada herşeye rağmen gidicem tedaviye..
Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?