:roflol: canım ya çok güldürdün beni :asigim: :roflol: küçük sabo ha sırnaşık şeyhoşgeldin canım :1hug:
ayrıca doğum günün kutlu olsun a.s.
inşallah seneye doğumgünün kucağında küçük saboyla kutlarsın :ecrin_bebek:
canım sağlıklı bir hamileliğin olsa dahi iki işe birden bak, kosustur derken senin hamileliğin de tehlikeye girer. Yeni bir eleman bulsunlar. O kadar bekle sabret , insan tehlikeye atmak istemez. Yok olmadı maddi açıdan problem olmayacaksa çıkarsın diyecem ama. Durumları bilmiyorum tabi.
hadi hayırlısı olsun canım..
inş tedavinin sonunda mutluluk gözyaşları dökersin..
kaydirigubbakcemile3 sonrasında devam et tabi çalışmaya ..
ben pamuk kullanmam ama içine kaçar falan..
daha önce okumuştum kadının birinin içine azar azar kaça kaça rahminde koca bir yumak oluşmuş..
pamuk yerine sargı bezide olur sanırım..
bende deniyim bu kez kaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/I][/B]
:roflol: canım ya çok güldürdün beni :asigim: :roflol: küçük sabo ha sırnaşık şey
inşallah bitanem inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
24 olduk artık :1shok: :çok üzgünüm:
insallah canim ya:Saruboceq:
ilk asilamada calisma olmamisti yasaktir diye dusunmustum demek ki degilmishihoyyyt
pamuk kacarmiki acep
o zaman halimi dusunemiyorum dusunsene dr kontrol ederken icerde pamuk bulurmus
ay cok utanc verici bir sahne olur ha
tülişim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun :1hug:
bugün aklıma geldin nerelerde bu kız diyodum kendi kendime CADIARZU
Canım umutlanınca kötü oluyor tabi. Tedaviyle gelecek bebiş anlaşılan , inat etti yaramassss. :1rolleyes: Ama olsun , gelsin de bıcırığınız. :asigim: Öpüyorum çok , üzülmeyin lütfen. a.s.
öyle sanırsam canımmm..zaten 7 yılı çoktan devirdik bizz 8 e doğru çoktan yol aldıkk..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin..geç olsunda güç olmasın ne yapalımm
Benimde eşim 30 yaşında24 geç değil canım aslında bende 24 üm ..ama eşim 36 yaşında çok istiyor..eşimde benle yaşıt olsa hiç acele etmezdim.
:))))insallah canim ya:Saruboceq:
ilk asilamada calisma olmamisti yasaktir diye dusunmustum demek ki degilmishihoyyyt
pamuk kacarmiki acep
o zaman halimi dusunemiyorum dusunsene dr kontrol ederken icerde pamuk bulurmus
ay cok utanc verici bir sahne olur ha
arkadaşlar bir sorum olacak..tüp bebek tedavisi esnasında bir çoğunuz biliyorsunuz ki..şişkinlik ,kabızlık ,gaz gibi şikayetler oluyor..
biz ekim ayında denemiştikk..ama kürtajdan sonrasını sayarsam oda aralığın başıydı..
benim bu şişkinliklerim ,gaz problemlerim hala devam ediyorr..üstelik bu ay daha kötüyü..afedersiniz pırt yapıp biraz rahatlıyordum..bu ay onuda yapamayınca şiştim kaldım.yapbamda tekrar gaz oluşuyor .üstüne üstelik bu durum baya stres gerginlik yaratmış olacakki adette olamadım bir türlü..
durumu benim gibi olan var mı acaba ya..sizdede bu tür problerler devam etttimi ..ettiyse ne kadar etti kii:uhm:
bugün dahiliye uzmanına göründümm inşş verdiği ilaç iyi gelir..bir aydır doğru düzgün uyku bile kalmadı bende..dün gecede sancıdan resmen hüngür ağladımm
pırt yapamıyommmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: canım ya çok güldürdün beni :asigim: :roflol: küçük sabo ha sırnaşık şey
inşallah bitanem inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
24 olduk artık :1shok: :çok üzgünüm:
hoşbuldum canım.. saolasın..
hafta sonu girmedim sadece..
sende fazla gelemiyosun canım..
nasıl oldu bel ağrın geçti mi..Şeniz
ayy kızlar ne pamukk muu ya :roflol:
Allah korusun kaçar kaçar enfeksiyonada sebep olur alimallah :bbo:
hiç bişey tıkamayın ee tabi dersiniz şimdi hamiş ya konuluyo :çok üzgünüm: valla öyle değil
bizde ki sorunu az çok biliyorsunuz morfoloji bozuk
sayı az
ileri hareketli az
bende fsh yüksek adetim azalmıştı şutarafagitti
ayrıca tüp bebek ikizlerimi kaybettikten sonra sigara ya başladım hiç ümidim yoktu eşimde başlamıştı ve her ilişkiden sonra kalkıp ben içini temizliyodum olmaz diye ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bil delikafadulden bende o yüzden temizliyodum ama bak geliverdi bak benden sonra bissürüüü kişi geldi sıra sizlere geliyor kızlar
yanlız biraz daha sabır Rabbim mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin inşallah
bu arada oğluş minik minik hissetmeye başladım teyzelerii
darısıııı burdaki arkaşlarımınnn başınaa
( şimdi tek sorunum sağlıkla alabilmek kucağıma dualarınıza ihtiyacım var )
günaydın kızlar dilerim herkez iyidir ben dün acil çıkmak durumunda kaldım hastaneye acile götürdüler doktor saçma sapan kalp dedi önce sonra safra kesesinden şüphelendiler sonuçta tahlillerde sorun çıkmadı ama benim hala karın agrım var ve bu gün tekrar doktora gidicem inş bişey çıkmaz tek dileğim bu ............ayrıca caneylom inş hamilesindir canım benim içimede öyle doğuyor zaten.sabırsızım geç kaldım biliyorum ama kusura bakma olurmu tatlış doğum günün kutlu olsun .dilerim bir dahakine 3 kişi kutlarsınız .........birde bu pamuk olayı bayagı sardı beni ...................eee nerdesiniz kızlarrrr uyanın artıkkk
Canım çok geçmiş olsun
Tek tüple hamile kalan Kibele'yi biliyorum.
Hemde normal yolla
İnşallah sende hamile kalırsın:Saruboceq:
günaydın kızlar size bir sorum var,eşimde morfoloji sorunu var,bende bir sorun yok.tüp bebeğe başlıcaz.yalnız merak ettiğim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımın,tedavi sonucu negatif oluyor.neden olabilir,kadında sorun yok,yumurta dölleniyor eeeee tutmasını engelleyen ne?cevap basit aslında tabiki Allah verirse olucak.ama yinede neden olabilir doktorlar bu duruma ne diyor acaba:uhm:
sağol canım ama zor gibi gözüküyor doktor beni artık bir tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini ve yumurrta rezerviminde düşük olduğu bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtamın çatlamadığını ve gelişmediğini söyledi senağlamasenağlama bakalım artık bir tüp bebek merkezine başvurmamız şart oldu hakkımda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?