Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım :1hug:
ayrıca doğum günün kutlu olsun a.s.
inşallah seneye doğumgünün kucağında küçük saboyla kutlarsın :ecrin_bebek:
:roflol: canım ya çok güldürdün beni :asigim: :roflol: küçük sabo ha sırnaşık şey
inşallah bitanem inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
24 olduk artık
:1shok: :çok üzgünüm:

bu krizde yeni eleman alacaklarını da sanmam...offfff....eğer hamileliğim iyi geçerse çalışıcam...maddi açıdan zorlanırız tabi ki ama sonucta bebeğimden önemli değil...hayırlısını versin allah...

insallah canim ya:Saruboceq:
ilk asilamada calisma olmamisti yasaktir diye dusunmustum demek ki degilmishihoyyyt
pamuk kacarmiki acep
o zaman halimi dusunemiyorum dusunsene dr kontrol ederken icerde pamuk bulurmus
ay cok utanc verici bir sahne olur ha

24 geç değil canım aslında bende 24 üm ..ama eşim 36 yaşında çok istiyor..eşimde benle yaşıt olsa hiç acele etmezdim.

tülişim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun :1hug:
bugün aklıma geldin nerelerde bu kız diyodum kendi kendime CADIARZU

doğru diyosun canım..
bende öyle bir durumda ne diyeceğimi şaşırırım..
en iyisi parçalanmıyacak bişey tıkamak kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir sorum olacak..tüp bebek tedavisi esnasında bir çoğunuz biliyorsunuz ki..şişkinlik ,kabızlık ,gaz gibi şikayetler oluyor..

biz ekim ayında denemiştikk..ama kürtajdan sonrasını sayarsam oda aralığın başıydı..
benim bu şişkinliklerim ,gaz problemlerim hala devam ediyorr..üstelik bu ay daha kötüyü..afedersiniz pırt yapıp biraz rahatlıyordum..bu ay onuda yapamayınca şiştim kaldım.yapbamda tekrar gaz oluşuyor .üstüne üstelik bu durum baya stres gerginlik yaratmış olacakki adette olamadım bir türlü..

durumu benim gibi olan var mı acaba ya..sizdede bu tür problerler devam etttimi ..ettiyse ne kadar etti kii:uhm:

bugün dahiliye uzmanına göründümm inşş verdiği ilaç iyi gelir..bir aydır doğru düzgün uyku bile kalmadı bende..dün gecede sancıdan resmen hüngür ağladımm

pırt yapamıyommmmmmmm :roflol::roflol::roflol:

:))))

canım bu durum aslında zor ve tehlikeli bir durum. Bizim bir tanıdık gaz çıkaramadığı için hastanelik olmuştu. Gaz yapamayınca düğümleniyor sancı yapıyormuş. Karnını yumuşak hareketlerle ov. Masaj yap etkisi oluyor.Karın bölgeni hareket ettir. Bir de beslenmene dikkat et.

ahh ahhhh keşkem 24 yaşında olsam :çok üzgünüm:
24 yaşında ben evli bile değildim,sen daha çok gençsin sabırsızım yerimseniben
niye güliyin kız düşünsene

baba sabo sengözlerimebaksanab
anne sabo kaydirigubbakcemile3
küçük sabolar :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

ya bu pamuk ve presedd olayına takıldım kaldım. bende mi denesem bu ay ne yapsam. ama dediğiniz gibi ya kaçarsa içeri falan ucuna ipmi bağlasakki kaçarsa geri çekerdik:roflol::roflol::roflol:

tampon nasıl olurki acaba tıpa gibi tıkasak onuda hiç kullanmadım bilmiyorumki tampon kaçarmı peki ????????

İNŞŞ SAĞLICAKLA ALIRSIN MELEĞİNİ KUYCAĞINA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE :teselli::teselli::teselli:

Canım çok geçmiş olsun
Tek tüple hamile kalan Kibele'yi biliyorum.
Hemde normal yolla
İnşallah sende hamile kalırsın:Saruboceq:

sağol canım ama zor gibi gözüküyor doktor beni artık bir tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini ve yumurrta rezerviminde düşük olduğu bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtamın çatlamadığını ve gelişmediğini söyledi senağlamasenağlama bakalım artık bir tüp bebek merkezine başvurmamız şart oldu hakkımda hayırlısı olsun

CANIM BENİM İKİNCİ DENEMEMDE DR SORDUM HER ŞEY OLABİLİR AMA HİÇ BİR SEBEPDE OLMAYA BİLİR DİYOR BAZAN RAHİM EMBİRYOYU DIŞARDAN GELEN BİR MADE SANIP DIŞAROYA FIRLATIYORMUŞ AYNI ZAMANDA GENETİK OLABİLİYORMUŞ VE SPERMLER ÇOK KALİTELİ DEĞİLSE ONLAR ÖLEBİLİYORMUŞ GİBİ BİR SÜRÜ NEDENİ VAR İNŞŞ SEN BÖLE BİR ŞEY YAŞAMASIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun bellimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…