kızlar tüp bebek tedavi sırasında cinsel ilşki ne zamana kadar serbest böyle bir kısıtlama varmı?
canzi3445canımmmm sen nasılsın bakalımm?moralin düzeldi mi? doktoru bulamamıssın.yarın mı geleceksin tekrar?herşeyde bir hayır vardır canım bunu unutma. burda mucizelerin var olduğuna inanmayı öğrendik dimi?
merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
Canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun bellimi:uhm:
canım sağol valla kenan bey izine çıkıyormuş bende medipolde kendi doktoruma gittim ama beni hemen bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söyledi tek tüp tıkalı rahim ağzında 3 cm lik miyom var ve bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtam çatlamamış gelişimide iyi değilmiş yani yumurtalık rezervimde kötüymüş eşimin spremleride kötü yani iyi bir durumumuz yok gibi o yüzden gecikmeden seni iyice bir incelemey alsınlar dedi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ailemle cok yakınız zaten hamile olsam elimi sürmeme gerek olmazda ben stres yaparım hemde maddi açıdan zorlanırız diye istemedim...ama şimdi 1 ay bile sabretmek istemiyorum...
şimdide başka bi probelmim var...işyerinde muahsebedeki arkadaşda bebiş istiyodu olmuyodu 2 senedir yumurta takıbıyle dun hamıle oldugunu ogrendı...ama sanırım dusuk tehdıdı var bugun dr a gıttı gelmedı daha...
eger düşük tehlikesi varsa işten ayrılıcak ve ben onun yerınede bakıcam...bu durumda 2 işi birden yaparken tedavıye gıtmem nasıl olcak bilmiyorum...patronun sorun cıkarıcağı kesin...hamile kalırsam 2 işi birden nasıl yapıcam.hadi bide hamile kaldım sağlıklı olursam ne ala ..ama benimde sorunlı bı hamılelığım olursa beni kesin işten çıkarır...
of of her adımda bi problem...
inşallah arkadaşımın bişeyi yokturda sağlıcakla çalışır...
olsada herşeye rağmen gidicem tedaviye..
Ay inşallah Nevrom tıkır tıkır işler
Bu takvimi yapmayı çok istiyodum
Allah nasip etti
İnşallah 9 ay boyunca da takvimimi silmek zorunda kalmam
İnşallah burdaki bütün kızların böyle takvimleri olsun
sağol canım ama zor gibi gözüküyor doktor beni artık bir tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini ve yumurrta rezerviminde düşük olduğu bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtamın çatlamadığını ve gelişmediğini söyledi senağlamasenağlama bakalım artık bir tüp bebek merkezine başvurmamız şart oldu hakkımda hayırlısı olsun
kızlar dün akşam kocama keçiboynuzunu içiremedim bir yudum aldı ve banyonun yolunu tuttu midesi kalktı ve sanırım bi daha asla içmiycek. ee ben onu nasıl tedavi edicem evde peki başka ne kullanabilirim. perşembe doktora gitçek zaten filmi çekilcekmiş acaba sonucu kaç günde alır bilen var mı . morali de çok bozuk yaa hep yanıma gelip benden moral vermemi bekliyo açık açıkta dio bana destek ol die ama bir an önce olsada kurtulsak yaa kocamı bu halde görmek benide çok üzüyor :roflol::roflol::roflol:
bak bu iyi fikir:jeyyar:en azından tehlikesi olmaz...ben pamuk koyamam..
sargı bezi koycam ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ben tedavi yaşamadım...arkadaşlar bir sorum olacak..tüp bebek tedavisi esnasında bir çoğunuz biliyorsunuz ki..şişkinlik ,kabızlık ,gaz gibi şikayetler oluyor..
biz ekim ayında denemiştikk..ama kürtajdan sonrasını sayarsam oda aralığın başıydı..
benim bu şişkinliklerim ,gaz problemlerim hala devam ediyorr..üstelik bu ay daha kötüyü..afedersiniz pırt yapıp biraz rahatlıyordum..bu ay onuda yapamayınca şiştim kaldım.yapbamda tekrar gaz oluşuyor .üstüne üstelik bu durum baya stres gerginlik yaratmış olacakki adette olamadım bir türlü..
durumu benim gibi olan var mı acaba ya..sizdede bu tür problerler devam etttimi ..ettiyse ne kadar etti kii:uhm:
bugün dahiliye uzmanına göründümm inşş verdiği ilaç iyi gelir..bir aydır doğru düzgün uyku bile kalmadı bende..dün gecede sancıdan resmen hüngür ağladımm
pırt yapamıyommmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
ya bu pamuk ve presedd olayına takıldım kaldım. bende mi denesem bu ay ne yapsam. ama dediğiniz gibi ya kaçarsa içeri falan ucuna ipmi bağlasakki kaçarsa geri çekerdik:roflol::roflol::roflol:
tampon nasıl olurki acaba tıpa gibi tıkasak onuda hiç kullanmadım bilmiyorumki tampon kaçarmı peki ????????
canım hemen ümitsizliğe kapılma...sağol canım ama zor gibi gözüküyor doktor beni artık bir tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini ve yumurrta rezerviminde düşük olduğu bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtamın çatlamadığını ve gelişmediğini söyledi senağlamasenağlama bakalım artık bir tüp bebek merkezine başvurmamız şart oldu hakkımda hayırlısı olsun
keçi boynuzunun tadı öğle çok kötü değilki..kızlar dün akşam kocama keçiboynuzunu içiremedim bir yudum aldı ve banyonun yolunu tuttu midesi kalktı ve sanırım bi daha asla içmiycek. ee ben onu nasıl tedavi edicem evde peki başka ne kullanabilirim. perşembe doktora gitçek zaten filmi çekilcekmiş acaba sonucu kaç günde alır bilen var mı . morali de çok bozuk yaa hep yanıma gelip benden moral vermemi bekliyo açık açıkta dio bana destek ol die ama bir an önce olsada kurtulsak yaa kocamı bu halde görmek benide çok üzüyor :roflol::roflol::roflol:
özlemciğim öncelikle eşine destek ol canım... eşin keçiboynuzunu kullanamıyorsa keçi boynuzu petmezini deneyebilirsin...benim eşim keçi boynuzu petmezi kullanıyor...tadıda çok güzel hatta sabahları aç karına ben bile bir tatlı kaşığı yiyiyorum..
kızlar dün akşam kocama keçiboynuzunu içiremedim bir yudum aldı ve banyonun yolunu tuttu midesi kalktı ve sanırım bi daha asla içmiycek. ee ben onu nasıl tedavi edicem evde peki başka ne kullanabilirim. perşembe doktora gitçek zaten filmi çekilcekmiş acaba sonucu kaç günde alır bilen var mı . morali de çok bozuk yaa hep yanıma gelip benden moral vermemi bekliyo açık açıkta dio bana destek ol die ama bir an önce olsada kurtulsak yaa kocamı bu halde görmek benide çok üzüyor :roflol::roflol::roflol:
özlemcim mesajları kopyalayıp yapıştırıyorsun sanırım..
sağ altta alıntı yap ikonu var ona tıklarsan mesajı olduğu gibi alır altına cevabını yazabilirsin..
merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır takip edemedim inş. hamişler çoğalmıştır.benim doğum cuma günü hepinize dua edicem zaten her an aklımdasınız ,allahım inşallah en kısa zamanda sizi de hamiş yapar hepinizi öpüyorum.artık bundan sonra da girmem zor olabilir ama kalbim hep sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?