Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sağol valla kenan bey izine çıkıyormuş bende medipolde kendi doktoruma gittim ama beni hemen bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söyledi tek tüp tıkalı rahim ağzında 3 cm lik miyom var ve bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtam çatlamamış gelişimide iyi değilmiş yani yumurtalık rezervimde kötüymüş eşimin spremleride kötü yani iyi bir durumumuz yok gibi o yüzden gecikmeden seni iyice bir incelemey alsınlar dedi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:Saruboceq:
AMİNN AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İNŞŞ ÖNCE GÖBÜŞÜN SONRA KUCAGIN DOLSUN :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: BEBŞLER ÇİFTER ÇİFTER GELSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun bellimi:uhm:

canım ben büyük ihtimalle umut tüp bebek düşünüyorum ama bakalım aşılamayı zeynep kamilde yaptırcam tüpe gerek kalırsa ki inşallah gerek kalmaz umutta yaptırmak istiyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım rabbim hakkında hayırlısını versin..
olmaz denilen çok durumda oldu..
sende üzme kendini..
olabildiğince rahat ol ki bebeğinizinde zamanı gelmiş olsun..
size merhaba desin.. Şeniz

canim allah yardimcin olsun besmele ile basla gerisi hayirlisi ile gelir
herseyin bi yolu bulunur

insallah canim amin insallah boylece devam eder

canım hayırlısı olsun üzme kendini :teselli::teselli::teselli: bakalım hayatın bize hazırladığı ne süprizler var belki bu süprizlr bizleri güldürür inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dün akşam kocama keçiboynuzunu içiremedim bir yudum aldı ve banyonun yolunu tuttu midesi kalktı ve sanırım bi daha asla içmiycek. ee ben onu nasıl tedavi edicem evde peki başka ne kullanabilirim. perşembe doktora gitçek zaten filmi çekilcekmiş acaba sonucu kaç günde alır bilen var mı . morali de çok bozuk yaa hep yanıma gelip benden moral vermemi bekliyo açık açıkta dio bana destek ol die ama bir an önce olsada kurtulsak yaa kocamı bu halde görmek benide çok üzüyor :roflol::roflol::roflol:

özlemciğim öncelikle eşine destek ol canım... eşin keçiboynuzunu kullanamıyorsa keçi boynuzu petmezini deneyebilirsin...benim eşim keçi boynuzu petmezi kullanıyor...tadıda çok güzel hatta sabahları aç karına ben bile bir tatlı kaşığı yiyiyorum..

ben pamuk koyamam..
sargı bezi koycam ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bu iyi fikir:jeyyar:en azından tehlikesi olmaz...

canım ben tedavi yaşamadım...
ama hayatımda bir kere gaz sancısı çakmiştirim:bbo:
çok zor birşey...
inşallah ilaçlar işe yarar...

:roflol::roflol::roflol:
bu gidişle demediğimiz şey kalmayacak...

canım hemen ümitsizliğe kapılma...
bu ay yumoşun gelişmedi diye her ay gelişmiyor demek değildir..
bazen olabilir...
hem önce aşılama denersiniz eğer olmassa sonra tüp bebek...

keçi boynuzunun tadı öğle çok kötü değilki..
eşim içerken bende tadına bakmıştımkaydirigubbakcemile3
ne kadar acı ilaçlar ve kürler vara.s
keçiboynuzu kürü onların yanında bal kaymak bencekaydirigubbakcemile3

canım eşim filim çekildiğinde hemen almıştık....

kızlar kimse yok galiba herkes tabi evinde yemek yapıyor dimi.... neyse siz yazın cevap bana lütfen ben yarın akşam okurum benim işte net var ama kısıtlı o yüzden giremiyorum evdede var akşamları evden giriyorum...

canım bende 2 bardak yaptım birini ilk ben içtim bir dikişte tadı fena sayılmaz ama kocam içemedi işte neyse bende pekmezini alayım bari saol önerin için

özlem fadikte demiş kürün tadı o kadarda kötü değil..
bende denemiştim.. sadece yavan biraz..
pekmezini yedir..
filmi aynı gün içinde alırsınız..
doktorunuz ilaç verirse L-arginine L-cartinine verirse hiç içemicek eşin o zaman..
onlarında faydası çok var..
durum henüz yeni olduğu için eşin kabullenememiş olabilir..
senin destek olman lazım..

keçi boynuzunun tadı öğle çok kötü değilki..
eşim içerken bende tadına bakmıştımkaydirigubbakcemile3
ne kadar acı ilaçlar ve kürler vara.s
keçiboynuzu kürü onların yanında bal kaymak bencekaydirigubbakcemile3[/B]
canım eşim filim çekildiğinde hemen almıştık....[/QUOTE]

saol canım ilgin için ama içmedi işte bende kızdım içmeyince sonra suçlu bir çocuk gibi gelip dizime yattı ağlaştık beraber

özlemcim mesajları kopyalayıp yapıştırıyorsun sanırım..
sağ altta alıntı yap ikonu var ona tıklarsan mesajı olduğu gibi alır altına cevabını yazabilirsin..

bişey daha sorayım bu testi temiz çıkarsa eşimden başka test daha isterlemi acaba yoksa tüp bebek deneyin mi derler daha yolun çok başındayız accemiyiz kızlarrr.... ALLAHIM BU KULLARIN DUALARINI DUYDA BıR AN ÖNCE ANNE OLSUNLAR AıLELERı KURULSUN MUTLU OLSUNLAR bu zamanlar her iki eş içinde çok kötü zamanlar gerçekten yaaa

merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır takip edemedim inş. hamişler çoğalmıştır.benim doğum cuma günü hepinize dua edicem zaten her an aklımdasınız ,allahım inşallah en kısa zamanda sizi de hamiş yapar hepinizi öpüyorum.artık bundan sonra da girmem zor olabilir ama kalbim hep sizinle

ben bugün moral olarak çok kötüyüm kızlar beni biraz motive edinde eşim gelince bende ona moral olayım yaa dün akşam beni dağıttı resmen ağlayınca ben sağlamımdır aslında kolay kolayda ağlamam o benide ağlarken görünce daha çok ağladı yaaa çocuk olmazsa olmasın dedim ben seni seviyorum aslada bırakmam dedim ama ne kurduysa kafasında yinede ağlaması durmadı işte

hayırlı doğumlar diliyorum canım..
bir avazda kurtulursun inş..
sağlıkla al bebeğini kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…