bişey daha sorayım bu testi temiz çıkarsa eşimden başka test daha isterlemi acaba yoksa tüp bebek deneyin mi derler daha yolun çok başındayız accemiyiz kızlarrr.... ALLAHIM BU KULLARIN DUALARINI DUYDA BİR AN ÖNCE ANNE OLSUNLAR AİLELERİ KURULSUN MUTLU OLSUNLAR bu zamanlar her iki eş içinde çok kötü zamanlar gerçekten yaaa
özlem burda çok fazla mucize gördük..
doktorların olmaz dediği çok şey oldu..
çok düşük değerlerle bile hamile kalan arkadaşlarımız var..
o yüzden hayırlı zamanı beklemekten başka çaremiz yok..
eğer bebeğinizin vakti geldiyse rabbim onu size gönderir zaten..
yeter ki kaderimizde o günleri görmek olsun..
siz yine elinizden geleni yapın tabi.. ama kısmette ne zaman varsa o zaman buna inan...
merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır takip edemedim inş. hamişler çoğalmıştır.benim doğum cuma günü hepinize dua edicem zaten her an aklımdasınız ,allahım inşallah en kısa zamanda sizi de hamiş yapar hepinizi öpüyorum.artık bundan sonra da girmem zor olabilir ama kalbim hep sizinle
canım desteğin için çok saol yaaaa dertlinin halinden dertli anlar inş ameliyat gerekmez yaaa
merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır takip edemedim inş. hamişler çoğalmıştır.benim doğum cuma günü hepinize dua edicem zaten her an aklımdasınız ,allahım inşallah en kısa zamanda sizi de hamiş yapar hepinizi öpüyorum.artık bundan sonra da girmem zor olabilir ama kalbim hep sizinle
inşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama eğer ameliyat olması gerekecekse bile korkmanıza gerek yok .tülinin de dediği gibi ufak bir operasyon.benim eşim de varikosel ameliyatı oldu..bizde ilk başta çok stres yapmıştık ma sonrada boşuna yapmışız dedik.neyse hakkımızda hayırlısı olsun artık...inşallah en yakın zamanda bizde hamiş oluruz
ben bugün moral olarak çok kötüyüm kızlar beni biraz motive edinde eşim gelince bende ona moral olayım yaa dün akşam beni dağıttı resmen ağlayınca ben sağlamımdır aslında kolay kolayda ağlamam o benide ağlarken görünce daha çok ağladı yaaa çocuk olmazsa olmasın dedim ben seni seviyorum aslada bırakmam dedim ama ne kurduysa kafasında yinede ağlaması durmadı işte
ben bugün moral olarak çok kötüyüm kızlar beni biraz motive edinde eşim gelince bende ona moral olayım yaa dün akşam beni dağıttı resmen ağlayınca ben sağlamımdır aslında kolay kolayda ağlamam o benide ağlarken görünce daha çok ağladı yaaa çocuk olmazsa olmasın dedim ben seni seviyorum aslada bırakmam dedim ama ne kurduysa kafasında yinede ağlaması durmadı işte
sidelya canım çok geçmiş olsun inşallah bisorun çıkmaz ......
kızlar ben ev taşımayı beklemicem..5. yılımızı bitiriyoruz bundan sonra her ayın önemi var artık... olacağı varsa stresli olsamda olur olmasamda olur....
istatistiklere göre 3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayan hastaların tedavisiz gebe kalma ihtimali 3% müş...
bizim 5 yıl bitiyo...c.tesi istanbul tüp bebek merkezine randevu aldım.aşılama istiyorum.16 haziran gibi adet olucam...hayırlısı olsun inşallah...
merhaba benimde eşimde sorun var hareketlilik az olduğı-u için tüp bebek denedik ilk defa 4 embryo transfer edildi haziranın 2 sinde sonucum beli olcak allahın izniyle buarada son adet tarihim (mayıs 11) allahım hepimize yardımcı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin
merhaba kızlar keyifler nasıl :dance:
sidelyacım çok geçmiş olsun,inş bugünde birşey çıkmaz canım :1hug:
nixcim hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alacaksın rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:
tedavideki arkadaşlar rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah :Saruboceq:
şu pamuk olayını bende gireyim :jeyyar:
Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey
Canıımm çok geçmiş olsun
İnşallah kötü bişey çıkmaz
msn açıktı senin
sana msnden geçmiş olsun diye yazdım
sonradan çevrimdışı oldun
sanırım işyerinde açık bıraktın msn'yi.
birileri kapattı herhalde sonra
çok geçmiş olsun canım
yarın bize haber ver
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE :teselli::teselli::teselli:
günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
Günaydın herkesea.s.
Yeteeeeeer çok geçmiş olsun canım:1hug:
Sidelyacım sende gelmişsin dün doktora fidicektin
nasıl geçti randevun herşey yolundadır inşallah:teselli:
günaydın kızlar nasılsınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283073-kk-kart-uyelik-formu-2.html
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz...
böyle bişey şart mı ya fisfisfis fisfisfis fisfisfis anlamadım yani
günaydın şekerler. nasılsınız bugün bakıyım.
sidelyam inş. ilerlemezda geçiverir canım.stres yapmamaya çalış canım. ne kadar yapmayacaksak inan bende bilmiyorum ama sağlığın için dikkat edeceksin tatlım.
yeter geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havaların gribi de çekilmez oluyo valla. bol bol dinlen
vitamin al canım
gnaydın topiğin gülleri nasılsınız bakalım inş herkez iyiydir bende çok şükür
iyiyim dün doktora gittik mide ülserinin başlangıcıymış dedi doktor mideyle ilgili hap verdi geçmezse önümüzdeki ay tekrar gidicem (ki inş geçer).............yüüzmdeki kabarıklılıkta alerjikmiş ve benim vücut alerjiye çok açıkmış onun sebebini ararştıracaklar alerji testi yaptırcam oda değişik bişeymiş sırt bölgesin ebişey yapıştıracaklarmış bir hafta çıkarmıcakmışım su degdirmicekmişim neyseki haftaya adet tarihide geliyor iyi denk geldi yani sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tşk canımm
canım rabbim yardımcınız olsun inş ,
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tşk canım
hoş geldin tatlım
evet canım kusura bakma olurmu yerimseniben yerimseniben yerimseniben
tşk canım
çok geçmiş olsun şeker
günaydın şekercim iyiym çok şükür sen nasılsın :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?