Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

testiniz sorunsuz olursa zaten beklemenizi söyler büyük ihtimalle..
eğer filmde varikosel teşhisi çıkarsa ameliyat şart..
ameliyatta ufak bir operasyon.. korkmanızı gerektirmez..
1 gün belki kalırsınız hastanede..
ufak sorunlar varsa da önce yumurtlama takibi..
sonra aşılama olmazsa sonra da tüp bebek derler..

özlem burda çok fazla mucize gördük..
doktorların olmaz dediği çok şey oldu..
çok düşük değerlerle bile hamile kalan arkadaşlarımız var..
o yüzden hayırlı zamanı beklemekten başka çaremiz yok..
eğer bebeğinizin vakti geldiyse rabbim onu size gönderir zaten..
yeter ki kaderimizde o günleri görmek olsun..
siz yine elinizden geleni yapın tabi.. ama kısmette ne zaman varsa o zaman buna inan...

canım desteğin için çok saol yaaaa dertlinin halinden dertli anlar inş ameliyat gerekmez yaaa

Canım çok az kalmış hadi Allah yardımcın olsun bir avazda inşallah öyle derler bizim orda doğum kolay olsun diye. Dualarını bekliyorum doğumda yapılan dualar kabul olurmuş.

canım desteğin için çok saol yaaaa dertlinin halinden dertli anlar inş ameliyat gerekmez yaaa

inşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama eğer ameliyat olması gerekecekse bile korkmanıza gerek yok .tülinin de dediği gibi ufak bir operasyon.benim eşim de varikosel ameliyatı oldu..bizde ilk başta çok stres yapmıştık ma sonrada boşuna yapmışız dedik.neyse hakkımızda hayırlısı olsun artık...inşallah en yakın zamanda bizde hamiş oluruz

inşallah canım ......allah bir avazda kurtarsın..... hayırlı doğumlar diliyorum....bizim içinde dua et olur mu arkadaşım...dualarını bekliyoruz..

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler canlarım sizden böyle duyunca içime bir ferahlık geliyor yahu inş 2009 yazında hepimiz hamiş oluruz bizede yakışır heeeee dimi:enbuyukkk:

canlarım 2 gün yoktum amaşallah coşmuşsunuz.....
tüm yazıları okuyamadım ama sevcanın haberini gördüm.sevinçten zıpladım valla.....

sevcan hayırlı olsunnn.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.....

günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

canım benim bizde yaşadık benzer şeyler erkekler (eşlerimiz )bu durumu daha
çok ağrır geliyor sanırım biz konuşuyoruz onlar bunuda yapamıyorlar senin ilğin sevgin eşinin bu durumu atlatmasınına yardımcı olacaktır iş yine kadına düşüyor

Günaydın herkesea.s.
Yeteeeeeer çok geçmiş olsun canım:1hug:
Sidelyacım sende gelmişsin dün doktora fidicektin
nasıl geçti randevun herşey yolundadır inşallah:teselli:

özlemcim aynı yollardan geçiyoruz eşlerimize destek olmalıyız biz arkadaşalarımızla ailemizle konuşabiliyoruz ama onlar hep içlerine atıyorlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu basit sayılabilecek bi işlem korkmanıza gerek yok sizi çok iyi anlıyorum ALLAH ım hepimizin yüzünü güldürsün

gnaydın topiğin gülleri nasılsınız bakalım inş herkez iyiydir bende çok şükür
iyiyim dün doktora gittik mide ülserinin başlangıcıymış dedi doktor mideyle ilgili hap verdi geçmezse önümüzdeki ay tekrar gidicem (ki inş geçer).............yüüzmdeki kabarıklılıkta alerjikmiş ve benim vücut alerjiye çok açıkmış onun sebebini ararştıracaklar alerji testi yaptırcam oda değişik bişeymiş sırt bölgesin ebişey yapıştıracaklarmış bir hafta çıkarmıcakmışım su degdirmicekmişim neyseki haftaya adet tarihide geliyor iyi denk geldi yani sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sidelya canım çok geçmiş olsun inşallah bisorun çıkmaz ......

tşk canımm

canım rabbim yardımcınız olsun inş ,

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tşk canım

Artık evimdeyim hihoyyyt sırnaşık şey

hoş geldin tatlım

evet canım kusura bakma olurmu yerimseniben yerimseniben yerimseniben

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE :teselli::teselli::teselli:

tşk canım

günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

çok geçmiş olsun şeker

Günaydın herkesea.s.
Yeteeeeeer çok geçmiş olsun canım:1hug:
Sidelyacım sende gelmişsin dün doktora fidicektin
nasıl geçti randevun herşey yolundadır inşallah:teselli:

günaydın şekercim iyiym çok şükür sen nasılsın :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

günaydın şekerler. nasılsınız bugün bakıyım.

sidelyam inş. ilerlemezda geçiverir canım.stres yapmamaya çalış canım. ne kadar yapmayacaksak inan bende bilmiyorum ama sağlığın için dikkat edeceksin tatlım.

yeter geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havaların gribi de çekilmez oluyo valla. bol bol dinlen
vitamin al canım

SAĞOL TEŞKLER CANIM AMAN SİZDE DİKKAT EDİN ÇOK FECİ BİR DURUM kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

SAĞOL CANIM YA BERBAT BİŞEY BAŞIMI KALDIRAMIYORUM senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…