Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kadın, kocasıyla restoranda yemek yerken tam karşılarındaki masaya bir adam oturunca "Aa?.." demiş,
"Bu benim jinekologum Dr. Watson.."
"Öyle mi?.." diye cevap vermiş kocası,
"Masasına gidip bir 'merhaba' de istersen.."
"Boşver.." demiş karısı,
"Yüzümden tanımayabilir..
Hatırlatmaya kalksam şimdi etrafa rezil oluruz.. Boşver..!"

Temel biraz Erkek Kedilik yapmak isteyince bir bara gitmiş orada tanıştığı gencecik tatlı fıstığı ayarlayıp bekâr evine götürmüş..
Kız da seks delisi çıkmaz mı?.. Sabaha kadar canı çıkmış Temel'in..
Ama güneş doğarken kız çığlık çığlığa "Daha istiyorum.. Bir daha..
Bir daha" diye bağırınca "Şu karşı benzinciden bir paket sigara alıp geleyim" bahanesi ile giyinip dışarı fırlamış. Benzincinin tuvaletine gitmiş, pisuvara yaklaşıp fermuarını açmış.. Birden şeyini bulamayınca paniklemiş.. Sonra başını hafifçe öne eğip
"Pissttt..!" demiş sessizce, "Kız burada değil.. Çıkabilirsin!."

kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey

Allah iyiğini versin kız
yalnız nevoya yakalanma ceza kesiyo haberin ola
laelaelaelaelae

ya tülinin nesi vardı kızlar ben bir ara girmiyodum hep geçmiş olsun demişler geçmişi okuyunca gördüm ama nesi olduğunu göremedim

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin nesrin

birden yanlışlıkla geyiğe girmişim sandım kızzzzzz

:lepi::lepi:he he bende buna güldüm iştealkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ya ben başvyrdun iyi olacağını düşünüyorum inşşş

ne yapsak ki acaba?

kıs nesrin alemsin valla :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

napim ya içimden geldi valla. çok güldüm sizinle de paylaşayım dedim:roflol::roflol:

Allah iyiğini versin kız
yalnız nevoya yakalanma ceza kesiyo haberin ola laelaelaelaelae

aman nevrooo bak ceza falan yazma bidaha olmaz sözzzsırnaşık şey
sizi de bir nebze eğlendirdim. maksat topiğe renk gelsinn napimmmalkisalkisalkis

benim kırmızılar dünden beri gelmeye çalışıyo baya zorlanıyo ama sökülür elbet ya gelsin yada gelmesin kırmızılarda benim gibi kararsızmı ne bekleyelim bakalım.

nevrom yeni tarih 26 haziran

Benimde ayın 6.sında hastalanmam gerekiyo
ama şimdiden kasık ağrılarım başladı
bana sen hiç heveslenme ben gelicem
diye haber veriyor:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kizlar nesrinin fikradan cok sizin msjlara kizicak nevro daha cok geyik oldu valla bu yazarak benimkide konu disina cikti tabiki de neyse uyari msji olsun bbu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…