Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:roflol: :roflol: :roflol:

Tatlım üzme kendini. Herşeyin bir çaresi var ölümden başka , bu dünyada. :teselli:

Tatlımm benim. Demek doğum geldi. :1hug: :asigim: Allah sağlıkla kavuştursun sizleri. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hayırlı doğumlar bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

Geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar. a.s. Bu mevsimde de pek çekilmiyor grip. :çok üzgünüm:

benim kırmızılar dünden beri gelmeye çalışıyo baya zorlanıyo ama sökülür elbet ya gelsin yada gelmesin kırmızılarda benim gibi kararsızmı ne bekleyelim bakalım.

nevrom yeni tarih 26 haziran

Tamam tatlım notumu aldım. İnşallah öbür ay başka şeylerin notunu alırım. :Saruboceq: yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey

kıs nesrin alemsin valla :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu fıkraları yazanı ve fıkralara gülenleri ödüllendiriyorum. :dilcikar:

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

sabirsizim evet canımm.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Maalesef negatif sonuç almış. Sabah sabah hemen baktım. Dün yazmış olduğu mesajları gördüm. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünümemeye dilim varmıyordu. Sen benden önce diyiverdin. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bende çok üzüldüm senağlama
elden birşey gelmiyor malesef
senağlama senağlama

Çok üzüldüm kıslar ya sabonun ilk yazdığı yazıyı görünce
belki yanlış anlamıştır dedim ama kesinmiş
Allah sabır versin çok üzgündür şimdi
ne diyimki Allah yardımcısı olsun çok zor çoooooookkkkkkk
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

hadi ya negatifmiymiş.

bende çok üzüldüm senağlama
hayırlısı olsun hakkında demekten başka bişi yapamıyoruzki elimizden hiç bişi gelmiyo malesef

sağol tatlım evet ya bu grip beni çok seviyor bir türlü bırkıp gidemiyor:roflol::roflol::roflol: ne yapacağız bununla bilmiyorum :bbo::bbo::bbo:

Demek istemezdim nevom :çok üzgünüm: keşke böyle olmasaydı sonu :çok üzgünüm: keşke haykırsaydı hamileyim diye senağlama

Yapma canım ya kesinmi:çok üzgünüm:
offfffffffff ya
Yazdığına göre sanırım öyle aymesim malesef senağlama

ben neden bilmiyorum cok cok istiyordum olumlu haber almasını
yani herkesin isterim ama dıp için başkaydı bilemiyorum sebebini

hayırlı günler kızlar......yetercim geçmiş olsun .....sidelyacım inşallah tez zamanda iyileşirsin alerjinde düzelir ne hassasmışsın sen kızzzzz alerjiler seni buluyor rabbim şifanı versin........yaaaa dıptıs negatif sonuçmu almış daha erken değilmi test yaptırması için ben caneylomla aynı gün yaptıracak sanıyodum allah sabırlığını versin inşallah doğal yolla gelir bebekleri nasılda ümitliydi bebeklerimle döneceğim diyordu rabbimin taktiri ilahisi demekki böylesi hayırlıymış

ahhhhhh nevrom ahhhhhhhhhhhhh

amin inşallah ama kendim için diyorum artık doğal yolla geleceğine inanmıyorum

tünaydın canlar herkese güzel birgün diliyorum a.s.

sidelyacım tekrar geçmiş olsun bendede var mide ülseri, dikkat et canım kendine ilerlemesin en başta stres yok gazlı,baharatlı,kızartmalardan bir ara uzak dur yasakkelime
gerçi bunları dr demiştir sana ama bizim en baş sorunumuz sterssss :çok üzgünüm:

yetercim sanada çok geçmiş olsun grip hiç bir zaman çekilmez ama yazın beter eder adamı acil şifalar dilerim a.s.

dıptısın sonucu benide üzdü,vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

biz böyle çocuk diye rabbime yalvarırken, bazıları ilgisizlikten,sevgisizlikten yavrusunu ölüme terkediyor gözlerinden bir yaş bile akmamış anne babanın yazıklar olsun, evet bahsettiğim olay muhammet olayı kim yaptıysa biran önce çıkar inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…