Temel biraz Erkek Kedilik yapmak isteyince bir bara gitmiş orada tanıştığı gencecik tatlı fıstığı ayarlayıp bekâr evine götürmüş..
Kız da seks delisi çıkmaz mı?.. Sabaha kadar canı çıkmış Temel'in..
Ama güneş doğarken kız çığlık çığlığa "Daha istiyorum.. Bir daha..
Bir daha" diye bağırınca "Şu karşı benzinciden bir paket sigara alıp geleyim" bahanesi ile giyinip dışarı fırlamış. Benzincinin tuvaletine gitmiş, pisuvara yaklaşıp fermuarını açmış.. Birden şeyini bulamayınca paniklemiş.. Sonra başını hafifçe öne eğip
"Pissttt..!" demiş sessizce, "Kız burada değil.. Çıkabilirsin!."
canım sağol valla kenan bey izine çıkıyormuş bende medipolde kendi doktoruma gittim ama beni hemen bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söyledi tek tüp tıkalı rahim ağzında 3 cm lik miyom var ve bugün 15. günüm olmasına rağmen yumurtam çatlamamış gelişimide iyi değilmiş yani yumurtalık rezervimde kötüymüş eşimin spremleride kötü yani iyi bir durumumuz yok gibi o yüzden gecikmeden seni iyice bir incelemey alsınlar dedi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır takip edemedim inş. hamişler çoğalmıştır.benim doğum cuma günü hepinize dua edicem zaten her an aklımdasınız ,allahım inşallah en kısa zamanda sizi de hamiş yapar hepinizi öpüyorum.artık bundan sonra da girmem zor olabilir ama kalbim hep sizinle
günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
benim kırmızılar dünden beri gelmeye çalışıyo baya zorlanıyo ama sökülür elbet ya gelsin yada gelmesin kırmızılarda benim gibi kararsızmı ne bekleyelim bakalım.
nevrom yeni tarih 26 haziran
Kadın, kocasıyla restoranda yemek yerken tam karşılarındaki masaya bir adam oturunca "Aa?.." demiş,
"Bu benim jinekologum Dr. Watson.."
"Öyle mi?.." diye cevap vermiş kocası,
"Masasına gidip bir 'merhaba' de istersen.."
"Boşver.." demiş karısı,
"Yüzümden tanımayabilir..
Hatırlatmaya kalksam şimdi etrafa rezil oluruz.. Boşver..!"
Temel biraz Erkek Kedilik yapmak isteyince bir bara gitmiş orada tanıştığı gencecik tatlı fıstığı ayarlayıp bekâr evine götürmüş..
Kız da seks delisi çıkmaz mı?.. Sabaha kadar canı çıkmış Temel'in..
Ama güneş doğarken kız çığlık çığlığa "Daha istiyorum.. Bir daha..
Bir daha" diye bağırınca "Şu karşı benzinciden bir paket sigara alıp geleyim" bahanesi ile giyinip dışarı fırlamış. Benzincinin tuvaletine gitmiş, pisuvara yaklaşıp fermuarını açmış.. Birden şeyini bulamayınca paniklemiş.. Sonra başını hafifçe öne eğip
"Pissttt..!" demiş sessizce, "Kız burada değil.. Çıkabilirsin!."
kaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey
kıs nesrin alemsin valla :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar dıp negatif sonuç almış galiba haberi olan var mı
Bende çok üzüldüm senağlamasabo dün okudum ben
konuyu kilitlemiş bişi yazamadım o yüzden ama üzüldüm
Kızlar dıp negatif sonuç almış galiba haberi olan var mı
sabirsizim evet canımm.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Maalesef negatif sonuç almış. Sabah sabah hemen baktım. Dün yazmış olduğu mesajları gördüm. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünümemeye dilim varmıyordu. Sen benden önce diyiverdin. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Bende çok üzüldüm senağlama
elden birşey gelmiyor malesef senağlama senağlama
Tatlım üzme kendini. Herşeyin bir çaresi var ölümden başka , bu dünyada. :teselli:
Tatlımm benim. Demek doğum geldi. :1hug: :asigim: Allah sağlıkla kavuştursun sizleri. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hayırlı doğumlar bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar. a.s. Bu mevsimde de pek çekilmiyor grip. :çok üzgünüm:
Tamam tatlım notumu aldım. İnşallah öbür ay başka şeylerin notunu alırım. :Saruboceq: yerimseniben
Demek istemezdim nevom :çok üzgünüm: keşke böyle olmasaydı sonu :çok üzgünüm: keşke haykırsaydı hamileyim diye senağlamasabirsizim evet canımm.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Maalesef negatif sonuç almış. Sabah sabah hemen baktım. Dün yazmış olduğu mesajları gördüm. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünümemeye dilim varmıyordu. Sen benden önce diyiverdin. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Yazdığına göre sanırım öyle aymesim malesef senağlamaYapma canım ya kesinmi:çok üzgünüm:
offfffffffff ya
Tatlım üzme kendini. Herşeyin bir çaresi var ölümden başka , bu dünyada. :teselli:
Tatlımm benim. Demek doğum geldi. :1hug: :asigim: Allah sağlıkla kavuştursun sizleri. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hayırlı doğumlar bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş olsun bitanem. Acil şifalar. a.s. Bu mevsimde de pek çekilmiyor grip. :çok üzgünüm:
Tamam tatlım notumu aldım. İnşallah öbür ay başka şeylerin notunu alırım. :Saruboceq: yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?