Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar oooofffffffffff çok hastayım yine grip oldun yyaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

geçmiş olsun yetercim..

çok geçmiş olsun canım..
kısa zamanda şifa bulursun inş.. Şeniz

ya tülinin nesi vardı kızlar ben bir ara girmiyodum hep geçmiş olsun demişler geçmişi okuyunca gördüm ama nesi olduğunu göremedim

casperım en son üşütmüşüm canım..
ateşli ve halsizdim..
hastalıklar peşimi bırakmaya niyetli değil..
sen nasılsın canım.. Şeniz

günaydın
uykum açılırsa yazıcam bişiler
kafam her an pc nin üzerine düşebilir

:roflol::roflol::roflol:

dıptısım canım ne desek boş..
bunun tek açıklaması zamanı gelmemiş henüz..
Allah size sağlık versin..
tez zamanda hem de doğal yoldan gebelik olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz

çok üzüldüm rabbim sabır versin inş arkadaşımıza zamanı değilmiş demekki dıptısım inş dogaldan gelir de melegin süpriz yapar sana

sağol canım bende iyiyim canım. tekrar tekrar geçmiş olsun canım buda son olur artık peşini bırakırlar inşallah

ınanmıyorum sımdık gecmıse dondummm.
dıptısıma cok uzuldummmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ınsalalh tup beb sonrası rabbım ona mucızesını gonderırır:Saruboceq::Saruboceq:

e daha test için erken değil mi? bu ayın sonunda test günü diye anımsıyorum..ne olmuş kanama mı olmuş ?

benim de adet kanaması gibi kanamam oldu 3 gün kadar sürdü de ama progesteron ile kesilmişti..Hatırlarmısınız bilmem ama...

Dıptıscığım test gününü bekleseydin gene bir test yaptırsan ???benneyaptımki

Rapunzelim sende mi aldın haberi :çok üzgünüm:
çok üzüldük hepimiz senağlama
sanırım iki tane embriyosu donduruldu 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla tekrar denerler
:Saruboceq:

kizlar bu gun kontrole gittim
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
ogleden sonra arayip haber vericekler
tahminim bu aksam catlatma ignesini vurulurum

Badem canım sen kan testi yaptıracaktın yanlış mı hatırlıyorum :uhm: son durum nedir fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…