Rapunzelim sende mi aldın haberi :çok üzgünüm:
çok üzüldük hepimiz senağlama
sanırım iki tane embriyosu donduruldu 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla tekrar denerler :Saruboceq:
kizlar bu gun kontrole gittim
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
ogleden sonra arayip haber vericekler
tahminim bu aksam catlatma ignesini vurulurum
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
canım sağol ama çok kötüyüm yatmıyorum biraz dolaşıyorum çok etkilemesin diye ama anyı senağlama senağlama senağlamatünaydın canlar herkese güzel birgün diliyorum a.s.
sidelyacım tekrar geçmiş olsun bendede var mide ülseri, dikkat et canım kendine ilerlemesin en başta stres yok gazlı,baharatlı,kızartmalardan bir ara uzak dur yasakkelime
gerçi bunları dr demiştir sana ama bizim en baş sorunumuz sterssss :çok üzgünüm:
yetercim sanada çok geçmiş olsun grip hiç bir zaman çekilmez ama yazın beter eder adamı acil şifalar dilerim a.s.
dıptısın sonucu benide üzdü,vakti zamanı gelmemiş demekki hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
biz böyle çocuk diye rabbime yalvarırken, bazıları ilgisizlikten,sevgisizlikten yavrusunu ölüme terkediyor gözlerinden bir yaş bile akmamış anne babanın yazıklar olsun, evet bahsettiğim olay muhammet olayı kim yaptıysa biran önce çıkar inşallah :Saruboceq:
Haklısın kuşumm senağlama ama işte insan sabredemiyor ne tedaviyle ne tedavisiz olmuyor elden bişey gelmiyor offfff :1no2:sabom sende hosgeldın evıneeee ayrıca..sımdık cıkmam lazım..anneme gıdecemm..lanet olası dısı yaptırdım oda agız kokusu yapmaya basladı...gıdeyımde sunu halledeyım
dıptısa cokkk uzldum ama elden bırsey gelmıyorrrr..
bende szılerden ogrendım sabommm yaa.
bu tup bebegınde ggarantısı yokkk..
demekkı zamnı gelınce rabbımde ol dedıkten sonra bebelerımız gelcekkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sıze ıyı sohbetlerrrrrr ben gıdyorum dıscıyeee:1ninca::1ninca::1ninca:
Badem canım sen kan testi yaptıracaktın yanlış mı hatırlıyorum :uhm: son durum nedir fisfisfis
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
inşallah dediğin gibi olur badem bunu gönülden isteriz elbette :Saruboceq:Canım bu cumartesi yaptırmayı düşünüyordum ama eşim adet gününün geçmesini bekle,şimdi erken üzülürsün sonra diyor..
Arkadaşlar dıptıs 8 .gün sonuç 0 çıktı diye direk negatif diyor sanırım..Kanaması oldu mu bilmiyorum ama benim de 10.gün anca 34; 12. gün 57 idi..Yani bir çok arkadaşa göre arada büyük uçurumlar olucak kadar düşüktü..Hatta kimyasal gebelik bile demişti bir dr..
transferin 10.günü bile 0 olup 12. gün 60 olan insanlar var...
Ne olur hemen ümitisizliğe kapılmayın...
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
hayırlı günler kızlar......yetercim geçmiş olsun .....sidelyacım inşallah tez zamanda iyileşirsin alerjinde düzelir ne hassasmışsın sen kızzzzz alerjiler seni buluyor rabbim şifanı versin........yaaaa dıptıs negatif sonuçmu almış daha erken değilmi test yaptırması için ben caneylomla aynı gün yaptıracak sanıyodum allah sabırlığını versin inşallah doğal yolla gelir bebekleri nasılda ümitliydi bebeklerimle döneceğim diyordu rabbimin taktiri ilahisi demekki böylesi hayırlıymış
aksamam catlatıcı vurunursann artık..mınoscum.18 19 olunca vurun dıyorlar...
hadı hayırlısı..devlernızıe ıyı calısnnnn:jeyyar::jeyyar:
bak sımdık catlatıcı dedım benım kocamın tembellıgı geldııı...
subat annesı olabılcekmıyım bakalım..gercı bu yogun calısmada nasıl olur bılemıyorumda
Çok az kalmış hadi hayırlısı bakalım
Allah yardımcın olsun
canım inş herşey yolunda giderde sende sevindirirsin bizi........yerimseniben yerimseniben
Minoş hakkında hayırlısı olsun canım hihoyyyt
hadi bakalım hayırlısı canımŞeniz
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
bencede canım hemen ümitsizliğe kapılmayalım ....dıptıs kan testi vermeden sanırım idrar testiyle yapmış negatifi görmüş kanamasıda olunca bunu kesinleştirmiş gibi geliyor bana bence beklesin kanaması olsada gününde yaptırsın sonuçta bir sürü ağır hormon ilaçları kullanılıyor buda bünyeyi bozuyor allak bullak ediyor yaşadım ondan biliyorum herkese farklı şeyler oluyor belki ondada aynısı olmuştur inşallah bu sonucu ters çıkar ve yanılır bebişşide kendine süpriz yaparCanım bu cumartesi yaptırmayı düşünüyordum ama eşim adet gününün geçmesini bekle,şimdi erken üzülürsün sonra diyor..
Arkadaşlar dıptıs 8 .gün sonuç 0 çıktı diye direk negatif diyor sanırım..Kanaması oldu mu bilmiyorum ama benim de 10.gün anca 34; 12. gün 57 idi..Yani bir çok arkadaşa göre arada büyük uçurumlar olucak kadar düşüktü..Hatta kimyasal gebelik bile demişti bir dr..
transferin 10.günü bile 0 olup 12. gün 60 olan insanlar var...
Ne olur hemen ümitisizliğe kapılmayın...
Dıptısa cepten ulaşmaya çalışıyorum şimdi ulaşamıyorum. Ulaşsam daha net anlayacağım. Yani 8. gün çıkmayabilir. Değerler sonradan yükselebilir gerçekten. İnşallah gelip kendisi haber verir. Merak ediyoruz kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?