Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rapunzelim sende mi aldın haberi :çok üzgünüm:
çok üzüldük hepimiz senağlama
sanırım iki tane embriyosu donduruldu 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla tekrar denerler :Saruboceq:

sabom sende hosgeldın evıneeee ayrıca..sımdık cıkmam lazım..anneme gıdecemm..lanet olası dısı yaptırdım oda agız kokusu yapmaya basladı...gıdeyımde sunu halledeyım

dıptısa cokkk uzldum ama elden bırsey gelmıyorrrr..
bende szılerden ogrendım sabommm yaa.
bu tup bebegınde ggarantısı yokkk..
demekkı zamnı gelınce rabbımde ol dedıkten sonra bebelerımız gelcekkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sıze ıyı sohbetlerrrrrr ben gıdyorum dıscıyeee:1ninca::1ninca::1ninca:

kizlar bu gun kontrole gittim
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
ogleden sonra arayip haber vericekler
tahminim bu aksam catlatma ignesini vurulurum

aksamam catlatıcı vurunursann artık..mınoscum.18 19 olunca vurun dıyorlar...
hadı hayırlısı..devlernızıe ıyı calısnnnn:jeyyar::jeyyar:
bak sımdık catlatıcı dedım benım kocamın tembellıgı geldııı...
subat annesı olabılcekmıyım bakalım..gercı bu yogun calısmada nasıl olur bılemıyorumda

canım sağol ama çok kötüyüm yatmıyorum biraz dolaşıyorum çok etkilemesin diye ama anyı senağlama senağlama senağlama

Haklısın kuşumm senağlama ama işte insan sabredemiyor ne tedaviyle ne tedavisiz olmuyor elden bişey gelmiyor offfff :1no2:
kolay gelsin sana yavrukuşum :1ninca:
biri dişçimi dedi amaney ben kaçar
kaydirigubbakcemile :1ninca:

Badem canım sen kan testi yaptıracaktın yanlış mı hatırlıyorum :uhm: son durum nedir fisfisfis

Canım bu cumartesi yaptırmayı düşünüyordum ama eşim adet gününün geçmesini bekle,şimdi erken üzülürsün sonra diyor..

Arkadaşlar dıptıs 8 .gün sonuç 0 çıktı diye direk negatif diyor sanırım..Kanaması oldu mu bilmiyorum ama benim de 10.gün anca 34; 12. gün 57 idi..Yani bir çok arkadaşa göre arada büyük uçurumlar olucak kadar düşüktü..Hatta kimyasal gebelik bile demişti bir dr..
transferin 10.günü bile 0 olup 12. gün 60 olan insanlar var...

Ne olur hemen ümitisizliğe kapılmayın...

:teselli::teselli: dıptıs canım ne sölenir bilemedim çok üzüldüm ama inşşş birdahakine :teselli:

inşallah dediğin gibi olur badem bunu gönülden isteriz elbette :Saruboceq:
inşallah yanılıyoruzdur sadece bir mesaj açıklama yok bitti yazmış okadar :uhm:
ama inşallah hepimzi yanılıyoruzdur
:Saruboceq:

iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm

hadi bakalım hayırlısı canımŞeniz

dıptısım hayırlısı olsun canım:1hug:
ama testi çok erken yapmışsın....

canım sağol tşklr

taam ortmenim iyi calisicam odevlerimekaydirigubbakcemile3
canim insallah subat annislerine katilirsin sende :Saruboceq:

Çok az kalmış hadi hayırlısı bakalım
Allah yardımcın olsun

evet canim tedavinin sonuna geldik asilamadan sonra buyuk bekleyis basliycak:CüvCüv:

canım inş herşey yolunda giderde sende sevindirirsin bizi........yerimseniben yerimseniben

insallah canim nerdeyse 8 senelik evli olucam artik zamani geciyo gelsin artik minik sipalarimiz dimi ama

Minoş hakkında hayırlısı olsun canım hihoyyyt

amin canima.s.

hadi bakalım hayırlısı canımŞeniz

evet canim hayirlisi bakalim neler olucaka.s.

Dıptısa cepten ulaşmaya çalışıyorum şimdi ulaşamıyorum. Ulaşsam daha net anlayacağım. Yani 8. gün çıkmayabilir. Değerler sonradan yükselebilir gerçekten. İnşallah gelip kendisi haber verir. Merak ediyoruz kendisini.

iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm

minoş çok iyi olmuş yumoşların..
akşama iğneyi vurursun..
aşılamadan sonra da devam :jeyyar: :jeyyar:
Allah yüzünüzü güldürsün inş..

bencede canım hemen ümitsizliğe kapılmayalım ....dıptıs kan testi vermeden sanırım idrar testiyle yapmış negatifi görmüş kanamasıda olunca bunu kesinleştirmiş gibi geliyor bana bence beklesin kanaması olsada gününde yaptırsın sonuçta bir sürü ağır hormon ilaçları kullanılıyor buda bünyeyi bozuyor allak bullak ediyor yaşadım ondan biliyorum herkese farklı şeyler oluyor belki ondada aynısı olmuştur inşallah bu sonucu ters çıkar ve yanılır bebişşide kendine süpriz yapar

kızlar bnde dün akşam vuruldum iğmeneyi yarın öğlen 12de aşılamam yapılacak Allah izin verirse,eşimin morfolojisi%3 sayısı 21 milyon ayyy inşallahhhhhhhhh olur kızlar bnmde 2 cik umurtam var biri 19 mm biri 17 mm

diptis canim cok üzüldüm..ama kizlarda demisler erken degilmi bitanem..
hic kafani yorma,saglikla gelsinlerde tek dilegimiz busenağlama

minos canim,yumoslarn massallah iyi büyümüsler,insallah güzel sonuclar alirsin canimm:Saruboceq:

Bence de büyük ihtimal..8. gün çok erken..aynı gün transferi olanların sayısı yüksek onun 0 çıktı diye böyle düşünmüş olmalı...Yaa benim 12. gün 57 idi diyorum..100 ün altında sonuç elde eden yoktu 12. gün değil mi arkadaşlar ??

Sabretmeli azcık..İnşallah test günü testi tekrarlar da güzel bir sürpriz çıkar...:Saruboceq:Amin inşallah...

minoş canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın bebeklerine kavuşursun güzelim kız merak ettim şimdi 8 yıllık evli olucam diyosun galiba buda ilk aşılaman olacak niye bu kadar bekledin kız belki bundada bir hayır vardır tabide eğer bu zamana kadar ne aşılama ne tüpbebek yaptırmadıysan şaşırdım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…