Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
minoş çok iyi olmuş yumoşların..
akşama iğneyi vurursun..
aşılamadan sonra da devam :jeyyar: :jeyyar:
Allah yüzünüzü güldürsün inş..

evet canim buyuk ihtimal aksama olur
sizden tuyolari aldim asilamadan sonra uygulamaya gecicem:lepi:
Allah hepimizin yuzunu guldursun canim:Saruboceq:

birsey sorucam kizlar kafam basmiyo bir turlu ya
ben ilk kontrolde bir suru yumos vardi ama iki tanesi guzel buyudu
digerleri 6_8_9_10mm olarak duruyo
bu kucukler ne oluyo adetle atiliyormu
yoksa bir dahaki ayami kaliyo:sm_confused:

Kan testi yaptırmış,idrar değil...

allahım sabır versin dıptıs kardeşime inşallah çok erkendir adet görmezde test yapar yeniden ve pozitif çıkar rabbim büyüktür:Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar bir şey diyeceğim güleceksiniz ..benim aşağıdaki acemice yapmış olduğum erinip değirtirmediğim takvim 24 haftalık olmuş benim ilk yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 8 di zaman ne çabuk geçiyor galiba bu kendi kendine ilerliyor demin dikkatimi çekti neyse ben bu takvime göre bir kaç ay sonra doğurmuş olacam hadi bana kolay gelsin:CüvCüv:

canim tesekkurler bizim is biraz uzun
bir sene korunduk ben fransaya gelin geldim ama esim isvicrede calisiyordu orda evi vardi
ben fransada oturumumu aldim sigortam fransada oldu sonra 3 ay sonra bende isvicreye gittim 3 yil sonra fr ye donduk bebis olmayinca doktora gittik ama ilac tedavisi uygulandi
daha sonra tekrar esime is teklifi geldi isvicreden oraya donduk doktor fr de olunca zor oldu mecbur ara verdik 2 sene kadar isvicredede sigortam vardi ama ona ragmen cok ucuk fiyatlar vardi ortada onun icin orda gitmedik doktora
kayinvalidemler fransadalar 2 haftada bir geliyorduk 8 saatlik yol yapiyorduk bu sefer temelli fransaya donmek istedik esim bir ise basvurdu kabul edildi
iste boyle seneler gecti canim yaklasik bir senedir eski doktoruma gidiyorum
bu ikinci asilama olucak insallah tup bebek tedavisi gormedim canim
karisik oldu ama insallah anlatabilmisimdir canima.s.

Son düzenleme:
:çok üzgünüm: Hiç görüntülemeyeciktim o mesajı hata bende :çok üzgünüm:
hakkınzı helal edin arkadaşlar ortalığı karıştırdım :tomato:
nevocum cezamı kes hakettim senağlama senağlama

slm kızlar... nasılsınız?
sidelyacığım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yeterciğim sanada geçmiş olsun canım bol bol ılık şeyler iç..
minoş hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..inşallah olumlu sonuç alırsın
dıptıs a allah sabır versin valla çok üzüldüm kızlar..kimbilir şuan nasıl üzülüyordur ya çok zor inşallah fazla bekletmeden süpriz yaparak doğal yoldan gelir bebişi..

hayırlı olsun canıma.s.
allay yardımcınız olsun...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah gerçeğinide yapmak nasip olur canımŞeniz

canlar istanbulda oturan arkadaşlara birşey sormak istiyorum....

biz allah nasip ederse pazar günü memlakete gidiyoruz...
eşim en son test vereli 3 ayı geçti ...
ben gitmeden eşim test versin de bakalım değerler ne durumda diye düşünüyorum...
eşim çalıştığı için sadece cmartesi izin albilirim dedi...
bir aksilik çıkmazsa c.tesi test verecek(inşallah artmıştır)

bizim burda test vermek için güvenebileceğimiz bir yok...
daha önce eşim ayrı ayrı 2 labarutovarda test vermişti...
aynı yerde verdiği testler bir birine o kadar yakınki sanki kağıt üzerinde azıcık oynayıp eski testi bize vermişler...
ama diğer yerde yaptırdığı biraz farklı..
benim sorum;
istanbul anadolu yakasında cumartesileride açık güvenebileceğimiz bir yer önerebilirmisiniz....
fiyatı da 50 tl yi geçmese iyi olur

fadiğim sende çok sğl canım..ilaca dün başlamama rağmen birazda olsa rahatladım..tabi iki gündür yediğim bir kilo kayısıyı da etkili olmuş olabilir..

doktor üç ay kullanmam gerektiğini söyledi ilaçları..ama o kadar kullanamayacağım ..temmuz da tüp bebek olacağı için o dönemde kullanamama...umarım o zamana kadar geçer..çünkü tedavi esnasında yine oluşacak bu tür sıkıntılar yine

canım yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki..ben normalde çok obur biriyim..gece yemek yemeden uykum gelmez resmen..bu sıkıntıdan dolayı aç bi aç geziyorum.korkumdan limon,domates bile tüketemiyorum asitli yiyecekler olduğu için..gaz yapmasın diye ...hamilelikte aldığım zor zar 2 kiloyu vermişi mmaalesef..maalesef diyorum baya zayıfım çünkü..

dediğin gibi acayip bağırsak düğümlenmeleri oluyor bu durum uzun sürerse bağırsak iltihabına bile yol açıyormuşş..yani şu an durumum ilerlemiş durumda..

sağol fadikçim.............bademcim dıptısın mesajını okumadığım için hangi testi yaptırdığını bilmiyordum sadece okuduklarımdan yorum yaptım.....profiline girdim emin olmak için oraya bir not düşmüş ben onu yorumlamayım isteyen bakar okur ....sabırsızım hakkımız sana helal olsun canım ama sen ortalığı karıştırmadın sadece öğrendiğin şeyi bizimle paylaştın......minoşcum baya zor süreçlerden geçmişsiniz kız bu ne yaşam temposu şehirler arası inşallah rabbim isze bu sefer bebeğinizi gönderir

dıptısım 'ın öncelikle durumunu tam olarak bilmiyorum gerçekten..8, gün demiş kıslar ama çok erken gerçekten..eğer gerçekten negatifse yani durumunu bilmediğim için diyorum bunu ..hayırlısı olsun..

ama adet olmuş olsan bile 12,gün testini mutlaka yaptır..

birde tesselli olsun diye demiyorum inan benim kan tahlil sonucum 12, gün 28 küsürdü ..evet benim gebeliğim devam etmedi ama benden daha düşük sonuç alan 24 tü onunkide bir arkadaşım aynı aydı şu an gebeliği devam ediyor hala..doğuma çok az kaldı ..yani bir gün önce baktırsaydım bile kanda negatif gözükecekti
umarım bu yazıları okursun tatlım..

rabbim sağlık ,huzur versin öncelikle

Canım ben yardım etmek isterdim ama avrupa yakasında oturduğumuz için eşim hep burda veriyo bi tek onun verdiği hastaneyi biliyorum iyi biyer olduğunu düşünüyoruz biz ama dediğim gibi avrupa yaksında ne yazıkki:teselli:

kızlar size birşey sormak istiyorum...ben ovulasyon testi almak istiyorum nerden alabilirim daha önce hiç kullanmadım...eczanelerde satılıyor mu..? ve nasıl kullanılıyor?bilgisi oln varsa söyleye bilir mi

Canım olur mu hiç. O ne biçim söz. Ne cezası ne haketmesi. Ben tam yazacaktım zaten. Sen benden 5 dk önce yazdın. Sonuçta bildiğimizi arkadaşlarımızla paylaşacağız. Kaldıki hepimiz dıptısı merak ediyoruz. Hakkımız helal olsun tabiki de ama karıştırdığın falan yok. Öle şeyler söleme. Çok üzgünüz arkadaşımız için. Allah sabır versin , güç versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim dr eşimi nene hatun hastanesine yolladı ama henüz eşim daha gitmedi.bakalım 1-2 ay sonra nene hatunda yaptırmayı düşünüyoruz..fiyat olarak ta en son arkadaşımın eşi yaptırmıştı 70 tl idi şimdi nekadardır hiç bir bilgim yok

anladın canım...çok sağolŞeniz

sağol canıma.s.
ama bize biraz pahalı geldi
aslıda bu testin fiyatının aşağı yukarı bu fiyatlarda olduğunu duymuştum ama bu ara biraz sıkışığız da

kizlar bu gun kontrole gittim
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
ogleden sonra arayip haber vericekler
tahminim bu aksam catlatma ignesini vurulurum

canim benim insallah o yumoslarin bebsi olur 10 gun sonra burada halayini cekeriz allahin izni ile

hadi hakkinda hayirlisi olsun allah yardimcin olsun

Fadik anadolu yakasında nerdesin bilmiyorum ama Pendikte Datalab var özel odası var rahat temiz tittiz bir laboratuar fiyatı 65 tl biz artık devamlı orada yaptırıyoruz umarım yardımcı olur sana.

kızlar benim eşimde sperm hızı kalitesi çokluğu falan çok güzel ama varikosel teşhisi koydular başka bi dr ameliyat şart dedi keçiboynuzu yedi pekmezini yedi fındık fıstık yedi sperm tahlili hep aynı gebelik için yeterli ama halen varikosel diyorlar ben bu ay gebelik belirtileri yaşıyorum hatta 2 gündür adetim geçikti pzr günü test yapcam bilmiyorum ne olcak umudumda yok 2 yıldır olmuyor ama çevrem spermleri iyise olur diyor anlamadımki şimdi benim eşim illa ameliyatmı olmak zorunda yoksa hamile kalabilirmiyim yada şuanda hamilemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…