minoş çok iyi olmuş yumoşların..
akşama iğneyi vurursun..
aşılamadan sonra da devam :jeyyar: :jeyyar:
Allah yüzünüzü güldürsün inş..
bencede canım hemen ümitsizliğe kapılmayalım ....dıptıs kan testi vermeden sanırım idrar testiyle yapmış negatifi görmüş kanamasıda olunca bunu kesinleştirmiş gibi geliyor bana bence beklesin kanaması olsada gününde yaptırsın sonuçta bir sürü ağır hormon ilaçları kullanılıyor buda bünyeyi bozuyor allak bullak ediyor yaşadım ondan biliyorum herkese farklı şeyler oluyor belki ondada aynısı olmuştur inşallah bu sonucu ters çıkar ve yanılır bebişşide kendine süpriz yapar
minoş canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın bebeklerine kavuşursun güzelim kız merak ettim şimdi 8 yıllık evli olucam diyosun galiba buda ilk aşılaman olacak niye bu kadar bekledin kız belki bundada bir hayır vardır tabide eğer bu zamana kadar ne aşılama ne tüpbebek yaptırmadıysan şaşırdım açıkçası
:çok üzgünüm: Hiç görüntülemeyeciktim o mesajı hata bende :çok üzgünüm:Dıptısa cepten ulaşmaya çalışıyorum şimdi ulaşamıyorum. Ulaşsam daha net anlayacağım. Yani 8. gün çıkmayabilir. Değerler sonradan yükselebilir gerçekten. İnşallah gelip kendisi haber verir. Merak ediyoruz kendisini.
hayırlı olsun canıma.s.kızlar bnde dün akşam vuruldum iğmeneyi yarın öğlen 12de aşılamam yapılacak Allah izin verirse,eşimin morfolojisi%3 sayısı 21 milyon ayyy inşallahhhhhhhhh olur kızlar bnmde 2 cik umurtam var biri 19 mm biri 17 mm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya kızlar bir şey diyeceğim güleceksiniz ..benim aşağıdaki acemice yapmış olduğum erinip değirtirmediğim takvim 24 haftalık olmuş benim ilk yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 8 di zaman ne çabuk geçiyor galiba bu kendi kendine ilerliyor demin dikkatimi çekti neyse ben bu takvime göre bir kaç ay sonra doğurmuş olacam hadi bana kolay gelsin:CüvCüv:
:))))
canım bu durum aslında zor ve tehlikeli bir durum. Bizim bir tanıdık gaz çıkaramadığı için hastanelik olmuştu. Gaz yapamayınca düğümleniyor sancı yapıyormuş. Karnını yumuşak hareketlerle ov. Masaj yap etkisi oluyor.Karın bölgeni hareket ettir. Bir de beslenmene dikkat et.
hayırlı olsun canıma.s.
allay yardımcınız olsun...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah gerçeğinide yapmak nasip olur canımŞeniz
ben gitmeden eşim test versin de bakalım değerler ne durumda diye düşünüyorum...
eşim çalıştığı için sadece cmartesi izin albilirim dedi...
bir aksilik çıkmazsa c.tesi test verecek(inşallah artmıştır)
bizim burda test vermek için güvenebileceğimiz bir yok...
daha önce eşim ayrı ayrı 2 labarutovarda test vermişti...
aynı yerde verdiği testler bir birine o kadar yakınki sanki kağıt üzerinde azıcık oynayıp eski testi bize vermişler...
ama diğer yerde yaptırdığı biraz farklı..
benim sorum;
istanbul anadolu yakasında cumartesileride açık güvenebileceğimiz bir yer önerebilirmisiniz....
fiyatı da 50 tl yi geçmese iyi olur
:çok üzgünüm: Hiç görüntülemeyeciktim o mesajı hata bende :çok üzgünüm:
hakkınzı helal edin arkadaşlar ortalığı karıştırdım :tomato:
nevocum cezamı kes hakettim senağlama senağlama
hayırlı olsun canıma.s.
ben gitmeden eşim test versin de bakalım değerler ne durumda diye düşünüyorum...
aynı yerde verdiği testler bir birine o kadar yakınki sanki kağıt üzerinde azıcık oynayıp eski testi bize vermişler...
benim sorum;
istanbul anadolu yakasında cumartesileride açık güvenebileceğimiz bir yer önerebilirmisiniz....
anladın canım...çok sağolŞenizCanım ben yardım etmek isterdim ama avrupa yakasında oturduğumuz için eşim hep burda veriyo bi tek onun verdiği hastaneyi biliyorum iyi biyer olduğunu düşünüyoruz biz ama dediğim gibi avrupa yaksında ne yazıkki:teselli:
canım benim dr eşimi nene hatun hastanesine yolladı ama henüz eşim daha gitmedi.bakalım 1-2 ay sonra nene hatunda yaptırmayı düşünüyoruz..fiyat olarak ta en son arkadaşımın eşi yaptırmıştı 70 tl idi şimdi nekadardır hiç bir bilgim yok
kizlar bu gun kontrole gittim
iki yumosum var gelismis
biri 19 mm biride18 mm
ogleden sonra arayip haber vericekler
tahminim bu aksam catlatma ignesini vurulurum
kızlar bnde dün akşam vuruldum iğmeneyi yarın öğlen 12de aşılamam yapılacak Allah izin verirse,eşimin morfolojisi%3 sayısı 21 milyon ayyy inşallahhhhhhhhh olur kızlar bnmde 2 cik umurtam var biri 19 mm biri 17 mm
canim benim insallah o yumoslarin bebsi olur 10 gun sonra burada halayini cekeriz allahin izni ile
hayırlı olsun canıma.s.
benim sorum;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?