Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım varikosel genelde sperm sayısını hareketliliğini etkiler eğerki bunları etkilemiyosa ki etkilemiyo diyosun ağrı sancıda yoksa bu bebek olmasına engel olmaz.Bir çok tanıdığım var bu şekilde çocukları olan ve halen ameliyat olmayanlar.Ama dediğim gibi ağrı falan yapabilir veya ilerde bi sorun olurmu bilmiyorum.Benim eşimin sperm sayısını etkilediği için ameliyat olmuştu.

canım kalanlar büyümezse adetle atılıyor..
adetliykende yumoşlarımız oluyor onlar kalanlardan mıdır yoksa yeni midir onu bende bilmiyorum.. :sm_confused: kaydirigubbakcemile3

spermlere etkisi yoksa ağrısı da yoksa ameliyat hemen şart değildir tabi..
sperm testi sonuçlarınız nasıldı..
inş hamilesindir.. olabilme ihtimali vardır tabi ki..
kendinde hangi testler yapıldı..

suanda hamile olup olmadigini bilemiycem
ama spermler iyiyse allahim da ol derse olur

kızlar bana bildiğiniz fsh işte aklıma gelmiyor o tür testlerin hepsi yapıldı sorun yok dedi drum sonra usg ile baktı alttan bugün yumurtlama günün yumurtan çatlıyor demekki dedi birde rahim içi filmime bakıldı yapışıklık falan hiçbişi yok dedi işte sonra eşim gitti dra sperm sonuçları şöyle 1 cc de 66 milyon normal hareketli % 60 anormal hareketli % 15 hareketsiz % 25 normal görünümlü % 75 anormal görünümlü % 25 bazı yerlerde yaptırdığımız testlerde vardı da onlar elimde değil şuan bilmiyorum ama dru sperm sonuçlarında hiç problem yok demişti usg ile bakıldısol epididimde 3.5mm kist her iki hemiskrotumda minimal sıvı birikimi sonuç bilateral varikosel afedersiniz testislerindeki damarlar çok belirgin ama hiç ağrı yapmıyormuş ayrıca çok ayakta durması gereken bi işte yapıyor ama hiç ağrımıyor diyor.

spermleriniz ii dediğin gibi..
sende de gerekli tetkikler yapılmış..
hayırlısı olur inş.. olmuştur da belki..
spermin kalitesini bozmadığı ve ağrı yapmadığı sürece erteleyebilirsiniz ameliyatı ..
gebelik elde ederseniz beklemeden ameliyat olsun ama..
o da bir rahatsızlık sonuçta önlem almak iyidir..

canım cvpların için teşekkürler inş hamile kalmışımdır allah isteyen herkese versin haklısında bebek olsada olmasada ameliyat olmasını isterim allah korusun ilerde sorun falan olur allaha emanet olun.

Kızlarr ben dr.dan yeni geldim. Gonal-f kullanmaya yarın başlıyorum hayırlısıyla. Kafama bişey takıldı. Herşeyi ince ince sordum ama. Bu iğneleri göbişten vurcaz. Bir gün sağdan, bir gün soldan mı vurcaz. Önce sormaya gerek duymadım öyle diye, şimdi de aklıma takıldı:uhm:

öyle bir şart yok canım..göbeğinde nereye istersen oraya..ancak daha önce iğne vurmadığın bir yere olsa iyi olur..

öyle bir şart yok canım..göbeğinde nereye istersen oraya..ancak daha önce iğne vurmadığın bir yere olsa iyi olur..

canım hani aşılamada bir gün göbek deliğinin sağ tarafına, diğer gün sola idi benim. Bunda da öyle miye anlatabildim mi?

canım hani aşılamada bir gün göbek deliğinin sağ tarafına, diğer gün sola idi benim. Bunda da öyle miye anlatabildim mi?

Canım bana doktorum bi gün sağa bi gün sola vurusan daha iyi olur demişti ben öyle yaptım bide ay şeklinde yap hep aynı yerlere gelmesin demişti
tabi aynısını yapmak zorunda değilsin ama bana söylediği buydu yardımcı olmak istedim:1hug:

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah....2009 bitmeden hamile kalırız inşallah...

Canım ben bir gün sağdan bir gün soldan vurdum. Besmeleyle sağdan başla hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…