kızlar benim eşimde sperm hızı kalitesi çokluğu falan çok güzel ama varikosel teşhisi koydular başka bi dr ameliyat şart dedi keçiboynuzu yedi pekmezini yedi fındık fıstık yedi sperm tahlili hep aynı gebelik için yeterli ama halen varikosel diyorlar ben bu ay gebelik belirtileri yaşıyorum hatta 2 gündür adetim geçikti pzr günü test yapcam bilmiyorum ne olcak umudumda yok 2 yıldır olmuyor ama çevrem spermleri iyise olur diyor anlamadımki şimdi benim eşim illa ameliyatmı olmak zorunda yoksa hamile kalabilirmiyim yada şuanda hamilemiyim.
evet canim buyuk ihtimal aksama olur
sizden tuyolari aldim asilamadan sonra uygulamaya gecicem:lepi:
Allah hepimizin yuzunu guldursun canim:Saruboceq:
birsey sorucam kizlar kafam basmiyo bir turlu ya
ben ilk kontrolde bir suru yumos vardi ama iki tanesi guzel buyudu
digerleri 6_8_9_10mm olarak duruyo
bu kucukler ne oluyo adetle atiliyormu
yoksa bir dahaki ayami kaliyo:sm_confused:
kızlar benim eşimde sperm hızı kalitesi çokluğu falan çok güzel ama varikosel teşhisi koydular başka bi dr ameliyat şart dedi keçiboynuzu yedi pekmezini yedi fındık fıstık yedi sperm tahlili hep aynı gebelik için yeterli ama halen varikosel diyorlar ben bu ay gebelik belirtileri yaşıyorum hatta 2 gündür adetim geçikti pzr günü test yapcam bilmiyorum ne olcak umudumda yok 2 yıldır olmuyor ama çevrem spermleri iyise olur diyor anlamadımki şimdi benim eşim illa ameliyatmı olmak zorunda yoksa hamile kalabilirmiyim yada şuanda hamilemiyim.
insallah canim ya
sen neler yapiyorsun ilaclar bittimi
ignelere basliyomusun canim
kızlar bana bildiğiniz fsh işte aklıma gelmiyor o tür testlerin hepsi yapıldı sorun yok dedi drum sonra usg ile baktı alttan bugün yumurtlama günün yumurtan çatlıyor demekki dedi birde rahim içi filmime bakıldı yapışıklık falan hiçbişi yok dedi işte sonra eşim gitti dra sperm sonuçları şöyle 1 cc de 66 milyon normal hareketli % 60 anormal hareketli % 15 hareketsiz % 25 normal görünümlü % 75 anormal görünümlü % 25 bazı yerlerde yaptırdığımız testlerde vardı da onlar elimde değil şuan bilmiyorum ama dru sperm sonuçlarında hiç problem yok demişti usg ile bakıldısol epididimde 3.5mm kist her iki hemiskrotumda minimal sıvı birikimi sonuç bilateral varikosel afedersiniz testislerindeki damarlar çok belirgin ama hiç ağrı yapmıyormuş ayrıca çok ayakta durması gereken bi işte yapıyor ama hiç ağrımıyor diyor.
Kızlarr ben dr.dan yeni geldim. Gonal-f kullanmaya yarın başlıyorum hayırlısıyla. Kafama bişey takıldı. Herşeyi ince ince sordum ama. Bu iğneleri göbişten vurcaz. Bir gün sağdan, bir gün soldan mı vurcaz. Önce sormaya gerek duymadım öyle diye, şimdi de aklıma takıldı:uhm:
öyle bir şart yok canım..göbeğinde nereye istersen oraya..ancak daha önce iğne vurmadığın bir yere olsa iyi olur..
canım hani aşılamada bir gün göbek deliğinin sağ tarafına, diğer gün sola idi benim. Bunda da öyle miye anlatabildim mi?
tuğbacım hadi hayırlısı olsun canım..
Allah yüzünü güldürsün sonunda inş..
Kızlarr ben dr.dan yeni geldim. Gonal-f kullanmaya yarın başlıyorum hayırlısıyla. Kafama bişey takıldı. Herşeyi ince ince sordum ama. Bu iğneleri göbişten vurcaz. Bir gün sağdan, bir gün soldan mı vurcaz. Önce sormaya gerek duymadım öyle diye, şimdi de aklıma takıldı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?