minoş aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir....
minoş canım aşılaman inşallah olumlu olur mutlu haberlerini alırız
ya kızlar son liste nerde diye sormuştum ama
az önce yine wc ye gittim hala o akıntıdan var...çatlama sıvısı....3 gün çalışma var bizim evde.. sengözlerimebaksanab
canım ya hayırlı olsunopuyorumnanaktancanlarim hepiniz sagoluna.s.
cok sukur bir sorunla karsilasmadik yuzumuz gulerek ciktik hastaneden
sadece biraz fazla kaldik cunku hastane evimize 70 km uzaklikta eve donemiyoruz haliyle esim sperm verdikten sonra baya bi dolastik zaman oldurduk saat 12 ye dogru beni aldilar hep dualar ettim
sabah 7 de ciktik ogleden sonra 2 de geldik ancak eve esim arabayi yavas kullandi:asigim:
simdi bekleme zamani hap gibi birsey verdiler vajinadan kullanicakmisim sabah aksam
12 hazirandada kan testimi yaptiricam
bundan sonrasi Allah'a emanet :Saruboceq:
Rabbim hepimizin meleklerini saglikla gondersin insallah:Saruboceq:
canım ya hayırlısı olsun:çok üzgünüm:selam kızlar sonunda eve döndüm
1. mikrodenememiz negatif.. 9. günde daha test bile yaptıramadan adet oldum
buda sperm analizi daha önce standart sperm testlerinde herşey gayet normal görünüyordu.
fakat kruger ile bakılınca sonuçlar bunlar. yıkıldık şok olduk.
eşim 99 yılında kemotrapi görmüş. düzelme olasılığı %0
2.yi denermiyim bilmiyorum alt üst olmuş durumdayım maddi manevi
evlatlık bile düşünmeye başladım ciddi ciddi
Perhiz süresi: 5 gün
Volüm: 3.4
Görünüm: opak-beyaz
Viskozite: -
Likefaksiyon Süresi: 20 dk
Konsantrasyon: 103x106/ml (10 üzeri 6 ama böyle yazdım)
Toplam Sperm Sayısı: 350,2x106
Motilite: 53 %
Hızlı progressif motilite (+4 veya A): 19%
Yavaş progressif motilite (+3 veya B): 24%
Toplam progressif motilite (A+B): 43%
Non progressif motilite (+2 veya C): 10%
İmmotil (+1 veya D): 47%
Toplam progressif motil sperm sayısı (A+B): 150,58x106
Normal Morfoloji (strict): 1%
Lökosit: 0.01x106
Diğer hücreler: 3x106
Strict morfoloji analizi:
Normal morfoloji (strict): 1%
Toplam amorf: 52%
Hafif amorf: 1%
Şiddetli amorf: 51%
yuvarlak başlı akromozomsuz: 6%
İğne başlı: 5%
Büyük başlı: 0%
Küçük başlı: 0%
Uzun başlı: 12%
Çift başlı: 2%
Sitoplazmatik artık: 5%
Serbest baş: 0%
Boyun ve orta kısım anomalileri: 9%
Kuyruk anomalileri: 8%
çok sevindim canımopuyorumnanaktaniyi akşamlar herkese caneylom canım çooooookkk sevindim inan rabbim sağlıkla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip eder inşallah...
kızlar bugün net olmadığı için giremedim bitürlü, bende dün hastaneye gittim çok şükür uzun zamandır peşimde olan şu kistlerden kurtulmuşumalkisalkisalkis dr um klomen verdi yarında kocişin testi var, inşallah değerler ameliyattan sonra iyi çıkarsa 1 buçuk hafta sonra aşılama yaptırcaz dualarınızı eksik etmeyin olurmu, topiğimiz öyle bir bütünlük içinde ki Allahım dualarımızı geri çevirmiyo çok şükür, inşallah birgün hepimiz burada annelik duygusunu tatmış olarak sohbet edicez dualarım sizinle:Saruboceq:
fadık.....laluz24z......-uykucuSirine.....iyi gecelerrrrrrrrrrrr
canım ya hayırlı olsunopuyorumnanaktan
inşallah döndüğümde senide hamile görürüm....
Rapunzelimm bunu unuttun gel dert ortağımmvereliniortak vereliniortak vereliniortakturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bunlar yenı smıleyler
hadi bakalım:jeyyar:Bugün çatlatıcımı vurucamm hadii bakamm spermlerrr gerisi size kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
günaydın canım...günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün.
herkese iyi hafta sonlarıııı - sınava girecek arkadaşlar hepinize başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin.
ben kahvaltımı yaptım şimdi sıra kahvede . ben kahveyi yaparken hadi uyanın bakalım kahve içmek isteyenlerde gelsin bakayım yamacıma yamacıma
iyi akşamlar herkese caneylom canım çooooookkk sevindim inan rabbim sağlıkla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip eder inşallah...
kızlar bugün net olmadığı için giremedim bitürlü, bende dün hastaneye gittim çok şükür uzun zamandır peşimde olan şu kistlerden kurtulmuşumalkisalkisalkis dr um klomen verdi yarında kocişin testi var, inşallah değerler ameliyattan sonra iyi çıkarsa 1 buçuk hafta sonra aşılama yaptırcaz dualarınızı eksik etmeyin olurmu, topiğimiz öyle bir bütünlük içinde ki Allahım dualarımızı geri çevirmiyo çok şükür, inşallah birgün hepimiz burada annelik duygusunu tatmış olarak sohbet edicez dualarım sizinle:Saruboceq:
sagol canim benima.s.
balik severim zaten elimden geldigince dikkat edicem bide ananas suyuda iyiymis diyorlar
ben hazir ananas suyu aldim ama insallah ayni kapiya cikar
biz elimizden geleni yapalimda canim dedigin gibi taktir Allah'in
geldigimden beri yatiyorum zaten kocis bakiyo islere ve bana sagolsun
canım daha önce bende duydum ananas suyunu ama sevemedim pek niyeyse sen sevdiysen iç canım inşallah rabbim bebişlerine kavuşturacaktır da oda sebeblerden biri olur... canım merakla heyecanla ve büyük bi umutla bekliyorum 12 haziranı rabbim seninde bütün arkadaşlarımında yüzünü güldürsün.........
aminn balum benim sende guzel calis kiz mujdeyi beraber verelim insallah:Saruboceq:
bizde yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz....ama daha henüz bi test yaptırmadık:1no2:...inşallah faydasını görürüz:sm_cool::sm_cool:
günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün.
herkese iyi hafta sonlarıııı - sınava girecek arkadaşlar hepinize başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin.
ben kahvaltımı yaptım şimdi sıra kahvede . ben kahveyi yaparken hadi uyanın bakalım kahve içmek isteyenlerde gelsin bakayım yamacıma yamacıma
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakiim
hadi bakalım:jeyyar:
iyi çalış ama:jeyyar:
döndüğümde seni pembe listede görmek isterimopuyorumnanaktanŞeniz
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakiim
herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
sperm konsantrasyonu 17/ml de
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
ameliyat sonrası bugünkü test sonucu
sayı ml de 138 milyon/ toplam 580 milyon
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi
Slm canım ben iyiyim çok şükür birazdan dışarı çıkıcam ona hazırlanıyorum tatil için otel ayırmaya gidicem
Sen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan
Slm canım ben iyiyim çok şükür birazdan dışarı çıkıcam ona hazırlanıyorum tatil için otel ayırmaya gidicem
Sen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan
ohhh maşallah kzılar :sm_cool: negüzel gezin bakalım:dance: ben de istiyosum kocişimle tatile çıkmak mafoldumben ama izni yok mafoldumbenaymescım yolculuk nereye canım..bız hala kara veremedıkdeeee:1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?