Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar son liste nerde diye sormuştum ama

canım buldunmu listeyi...
belki bulmuştursun ama merak edenler için ben yine yazayım 6379-6380

az önce yine wc ye gittim hala o akıntıdan var...çatlama sıvısı....3 gün çalışma var bizim evde.. sengözlerimebaksanab

kolay gelcin canım:jeyyar:

canım ya hayırlı olsunopuyorumnanaktan
inşallah döndüğümde senide hamile görürüm....

canım ya hayırlısı olsun:çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun....
ikinciyi düşünmek için erken ...
zamanla düşüncelerin değişebilir...
hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olsun...

çok sevindim canımopuyorumnanaktan
inşallah testininde güzel çıkar...

fadık.....laluz24z......-uykucuSirine.....iyi gecelerrrrrrrrrrrr

iyi geceler canımopuyorumnanaktan

bende sizleri çok çok özleyeceğim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

insallah fadigim insallah
test sonuclari cok guzel ciksin
bizde sen donunce mujdeli haberlerini aliriz insallah

bizde seni cok ozliycez
kendine iyi bak canim Şeniz

Son düzenleme:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bunlar yenı smıleyler
Rapunzelimm bunu unuttun gel dert ortağımmvereliniortak vereliniortak vereliniortak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün çatlatıcımı vurucamm hadii bakamm spermlerrr gerisi size kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün.

herkese iyi hafta sonlarıııı - sınava girecek arkadaşlar hepinize başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin.

ben kahvaltımı yaptım şimdi sıra kahvede . ben kahveyi yaparken hadi uyanın bakalım kahve içmek isteyenlerde gelsin bakayım yamacıma yamacıma

Bugün çatlatıcımı vurucamm hadii bakamm spermlerrr gerisi size kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hadi bakalım:jeyyar:
iyi çalış ama:jeyyar:
döndüğümde seni pembe listede görmek isterimopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın canım...
sınava girecek herkese allah zihin açıklığı versin...inşalalh kolayca atlatırlar....

günaydın şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amiiiiinnn canım çok sağol
gitsinde geri gelmesin inşallah o kistlerin inşallah canım inşallah eşinin test sonucuda yüzünüzü güldürür ve bebişine giden ilk adımı atmış olursunuz......dualarım sizlerle hep ....sizde beni unutmayın dualarınızda.........

inşallah kızlar çifter çifter ikiz müjdeleriniz gelsin inşallah

bizde yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz....ama daha henüz bi test yaptırmadık:1no2:...inşallah faydasını görürüz:sm_cool::sm_cool:

inşallah c anım faydası olmuştur inşallah faydasını çok kişi gördü o kürlerin onlardan biride siz olursunuz inşallah.:CüvCüv:

sanada günaydın şekerim süt içsek karşılıklı olmazmı:)) kahve iyi gelmez biliyosun dimikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

hadi bakalım:jeyyar:
iyi çalış ama:jeyyar:
döndüğümde seni pembe listede görmek isterimopuyorumnanaktanŞeniz

Tamam fadikimmm iyi çalışırım dersimekaydirigubbakcemile3
Yolunn açıkk olsun canımm inşallahhh sendeee geldiğindeee bir süprizz yaparsın bize bellimi olurrrhihoyyyt

Günaydın şekerlerzemuszemus ay bunlarda süper
herkes iyidir inşallahopuyorumnanaktan

Balum bugün iğneni vurucakmışsın hadi size kolay gelsin:jeyyar: :jeyyar:
size bol çalışmalar spermler yolunu bulucak artık inşallah

Minoşun canım sanada tekrar hayırlı olsun 12sinde buraya koşarak müjdeyle gelirsin inşallah:Saruboceq:

Fadiğim sanada hayırlı yolculuklar bitanemopuyorumnanaktan

herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
sperm konsantrasyonu 17/ml de
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4

ameliyat sonrası bugünkü test sonucu
sayı ml de 138 milyon/ toplam 580 milyon
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi

Oofffffff maşallah ne kadar güzel artmış değerleriniz
aman nazar değmesin gördünmü bak gerçekten süper bi artış
Allhım inşallah bebişinizi yollar size:Saruboceq:

Slm canım ben iyiyim çok şükür birazdan dışarı çıkıcam ona hazırlanıyorum tatil için otel ayırmaya gidicem
Sen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan

aymescım yolculuk nereye canım..bız hala kara veremedıkdeeee:1rolleyes::1rolleyes:
ohhh maşallah kzılar :sm_cool: negüzel gezin bakalım:dance: ben de istiyosum kocişimle tatile çıkmak mafoldumben ama izni yok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…