herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
sperm konsantrasyonu 17/ml de
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
ameliyat sonrası bugünkü test sonucu
sayı ml de 138 milyon/ toplam 580 milyon
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi
ohhh maşallah kzılar :sm_cool: negüzel gezin bakalım:dance: ben de istiyosum kocişimle tatile çıkmak mafoldumben ama izni yok mafoldumben
sen zaten tatıl bolgesındesın sabommmm..
bızde ege taraflarını dusnuyoz.
bana kalsa kardenızdeeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Bugün çatlatıcımı vurucamm hadii bakamm spermlerrr gerisi size kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi
maşallah canıminan çok sevindim...bence çok güzel:lepi:
canım ameliyat olalı kaç ay oldu birde siz ilaç veya kür olarak ne kullanmıştınız...
canım hangi dr. a hangi hastaneye gittiniz?
bnm eşimdede morfoloji 3% ...ilk drum önemli aşılama bile olmaz dedi...2. dr önemli değil dedi...
ama ben de önemli olduğunu düşünüyorum..sonuşta başsız ,kuyruksuz,çift başlı ya da kuyruklu spermler nasıl döllicek yada döllese bile ne kadar sağlıklı olucak...tartışılır....
miktar 3,9
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
hayrılı günler kızlar......fadikçim sana hayırlı yolculuklar inşallah iyi hoş vakit geçirirsiniz memlekette....balım inşallah bu sefer kesin sonuç alırsınız ikiz bebeşlerin olur açtığın şubat anneleri topiğinde hamileliğin nasıl gidiyor diye anlatır durursun ......minnoşcum inşallah 12 haziranda senden çok çok güzel haberler alırız seninde burada halaylarını çekeriz.....ya ne tatiline gidiyonuz böle boş bırakacaksınız topiği bizde tatil hayalleri kuruyorduk ama malesef yattı eşime izin vermiyorlar işler bayağı sıkıymış hiç değilse 3 günlüğüne kuşadasına gidelim dedik onada kaynanamgilde niyetlendi oturdum kıçımın üstüne onlarla bir yere gitmem ben kesin katil falan olurum hiç değilse burada kaçacak yerim çok ama orada malesef kaynımın yazlığında beraber kalmak zorundayız vazgeçtim ben tatil yapmasamda olur.....ama temmuz ayında ankarada kontörolüm var dönüş yolunda kaplıcaya gitmeye niyetlendik ama kaynanamgile söylemeyeceğiz benden önce niyetleniyor genç kız eşimde bana gıcık veriyor ben annemsiz gitmem diye bende size güle güle iyi kaynatmalar ben gelmem diyorum ay yaaaaaaaa tam bir kabus karı.....söz konusu kaynanatör olunca ne çok şey yazıyorum demi sıktıysam kusura bakmayın
amiiiiinnn canım çok sağol
gitsinde geri gelmesin inşallah o kistlerin inşallah canım inşallah eşinin test sonucuda yüzünüzü güldürür ve bebişine giden ilk adımı atmış olursunuz......dualarım sizlerle hep ....sizde beni unutmayın dualarınızda.........
inşallah kızlar çifter çifter ikiz müjdeleriniz gelsin inşallah
inşallah c anım faydası olmuştur inşallah faydasını çok kişi gördü o kürlerin onlardan biride siz olursunuz inşallah.:CüvCüv:
sanada günaydın şekerim süt içsek karşılıklı olmazmı:)) kahve iyi gelmez biliyosun dimikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hadi kolay gelsin canım:jeyyar:slm kızlar a.s.herkeze iyi hafta sonları diliyoruma.s.....
fadıkçığım iyi tatiller canım sana:1hug:
balım inşallah spermler yolunu bulur canım ve bize iyi haberler verirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
can-iso değerler çok güzel artmış canım maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis..inşallah bizim değerlerdede bu şekilde artış olur....
kızlar benimde bu gün yumurtanın akı gibi akıntım var...herhalde benimde yumoşlar çatladı sanırımdelikafaduldendelikafadulden...bu akşam sıkı çalışmam gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
hadi kolay gelsin canım:jeyyar:
biz daha test sonucunu alamdık...eşimle gidecektik ama eşimin bir yere gitmesi gerekiyormuş...dönüşte sonucuda almasını söyledim...
ne zaman geleceği belli değil gelince burayada yazarım...
slm kızlar a.s.herkeze iyi hafta sonları diliyoruma.s.....
fadıkçığım iyi tatiller canım sana:1hug:
balım inşallah spermler yolunu bulur canım ve bize iyi haberler verirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
can-iso değerler çok güzel artmış canım maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis..inşallah bizim değerlerdede bu şekilde artış olur....
kızlar benimde bu gün yumurtanın akı gibi akıntım var...herhalde benimde yumoşlar çatladı sanırımdelikafaduldendelikafadulden...bu akşam sıkı çalışmam gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
Kızlar Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gidicem:CüvCüv:
Ama çok korkuyorum
ya dış gebelikse diyesenağlama
aklıma hep kötü şeyler geliyo
Cumartesi günü bi keseyi görsem, sağlıklı bi gebelik dese doktor dünyalar benim olucak sanki
Topikteki son zamanlardaki düşükler beni çok etkiledisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?