Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallah canım inan çok sevindim...bence çok güzel:lepi:
canım ameliyat olalı kaç ay oldu birde siz ilaç veya kür olarak ne kullanmıştınız...

fadıgım ınsalalh sende 1 ay sonra guzel haberlerle donersın memleketındennn..
memleket hatıranız olur:ecrin_bebek:
ozluycez senı geyık topıgı ssesız kalcaak senle bırlıktee:çok üzgünüm:
esının degerıde ınsalalh guzl cıkar:Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen zaten tatıl bolgesındesın sabommmm..
bızde ege taraflarını dusnuyoz.

bana kalsa kardenızdeeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

evet :lepi: ama kocişle seyahat etmek daha başka oluyo opuyorumnanaktan zemuszemus:asigim:
keşke kk oteli açılsada hepimiz oraya tatile gitsek kocişlerle :sm_cool:

Bugün çatlatıcımı vurucamm hadii bakamm spermlerrr gerisi size kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

balsuratcım hadi bakalım inşallah mutlu haberini alırız bunun üstüne bir halayda sana çekelim:teytey::teytey:Allah yardımcın olsun

hayrılı günler kızlar......fadikçim sana hayırlı yolculuklar inşallah iyi hoş vakit geçirirsiniz memlekette....balım inşallah bu sefer kesin sonuç alırsınız ikiz bebeşlerin olur açtığın şubat anneleri topiğinde hamileliğin nasıl gidiyor diye anlatır durursun ......minnoşcum inşallah 12 haziranda senden çok çok güzel haberler alırız seninde burada halaylarını çekeriz.....ya ne tatiline gidiyonuz böle boş bırakacaksınız topiği bizde tatil hayalleri kuruyorduk ama malesef yattı eşime izin vermiyorlar işler bayağı sıkıymış hiç değilse 3 günlüğüne kuşadasına gidelim dedik onada kaynanamgilde niyetlendi oturdum kıçımın üstüne onlarla bir yere gitmem ben kesin katil falan olurum hiç değilse burada kaçacak yerim çok ama orada malesef kaynımın yazlığında beraber kalmak zorundayız vazgeçtim ben tatil yapmasamda olur.....ama temmuz ayında ankarada kontörolüm var dönüş yolunda kaplıcaya gitmeye niyetlendik ama kaynanamgile söylemeyeceğiz benden önce niyetleniyor genç kız eşimde bana gıcık veriyor ben annemsiz gitmem diye bende size güle güle iyi kaynatmalar ben gelmem diyorum ay yaaaaaaaa tam bir kabus karı.....söz konusu kaynanatör olunca ne çok şey yazıyorum demi sıktıysam kusura bakmayın

süppppeeerrrrr Allahım inşallah artık mutlu haberlerinide alırız :CüvCüvpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım inan çok sevindim...bence çok güzel:lepi:
canım ameliyat olalı kaç ay oldu birde siz ilaç veya kür olarak ne kullanmıştınız...

canım çok sağol, eşim martın 7 sinde ameliyat olmuştu haziranın 7 sinde 3 ay dolacak daha, ama bu ay aşılama düşündüğümüz için beklemeden yaptırdık testi, ameliyattan sonra hiçbişey kullanmadı eşim, ameliyattan önceki 2 ay l-earginine, klomen, ephynal kullanıyodu ilaçları bitti test yaptırdık sonuç kötü çıkıncada 1 hafta sonra ameliyat olmuştu, bide yine ameliyat öncesi keçiboynuzu kürü uyguluyoduk onuda 2 buçuk ay olmak üzereyken bıraktı yani pek fazla bişey yaptığımız söylenemez rabbimin izniyle düzeldi inşallah bekleyen herkesin sonuçları iyi çıkar

canım morfolojide sorun olabilir ama bunun yanında sayıda önemli,sayının yüksek olması bu aşama da güzel.biz umut tüp bebek merkezine gittik,dr.Enver bey iyi bir doktor,çok araştırdım.daha önce eurofertilde aşılama yaptırdım,ordaki doktor çok olumsuz konuşmuştu direk tüp bebek demişti.eşimde sorun olduğunu ve aşılamayı hiç önermemişti.ama Enver bey çok büyük bir sorun olmadığını söyledi ve bize sebepsiz infertilite teşhisi koydu.bakalım hayırlısı artık...

can iso değerleriniz çok güzel olmuş inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını verir tedavisiz hamiş kalırsın ...............rapunzel eğer düşünürseniz canım ben kuşadasını öneririm size çok güzel bir yer biraz uygunda sadece yemeklerini beğenmiyorum ben eeeeeeee tabi biz alışmışız bol baharat bol acı bol salça onlar olmayınca tadı olmuyor yemeklerin ben ankaraya gittiğimde bile yarı aç oluyorum sadece pastane poğaçaları yiyorum başka şey yok ama adanaya gelince işler değişiyor :jeyyar:

merhaba şekerler herkese tünaydııınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy yeni smillerimiz gelmiş çok güzeller bunlar zemuszemus zemuszemus

minoscum inşallah 12 haziranda bize güzel haberler vereceksin hasret bitecek allahın izniyle :Saruboceq:

balküpüm yumişler ne güzel büyümüşler öyle hadi bakalım çatlasın yumişler gelsin bebikler delikafadulden

fadiğim iyi tatiller canım,çalışmalara ara vermeyin ama kaydirigubbakcemile3 hayırlı yolculuklar 20 gün sonra görüşürüz canım :1hug:

can-isocum değerleriniz ne güzel artmış öyle maşallah belkide kendiliğinden gelecek bebişin tedaviye gerek kalmadan :CüvCüv:

canım maşallah
sonuçlar süper kaydirigubbakcemile5
inş hemen bu ay tohumu gönderirsiniz içeri opuyorumnanaktan

ah be güzelim nedir senin kaynanadan çektiğin.. mafoldumben
inş bir fırsat çıkar da sizde tatil yaparsınız canım..

canım sen gel ben sana sütte yaparım birtanemopuyorumnanaktan

can iso maşallah değerleriniz çok güzel. bence sen günlerini takip etmeye başla yada doktor takip etsin bence 3 ay içinde hamiş kalacaksın canım.

fadikcim iyi tatiller sana. özlüycez ceni yavru. ama bol bol dinlen kafanı iyece boşalt canım bakarsın meleğin tatil meleği olur

slm kızlar a.s.herkeze iyi hafta sonları diliyoruma.s.....
fadıkçığım iyi tatiller canım sana:1hug:
balım inşallah spermler yolunu bulur canım ve bize iyi haberler verirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
can-iso değerler çok güzel artmış canım maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis..inşallah bizim değerlerdede bu şekilde artış olur....
kızlar benimde bu gün yumurtanın akı gibi akıntım var...herhalde benimde yumoşlar çatladı sanırımdelikafaduldendelikafadulden...bu akşam sıkı çalışmam gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...

hadi kolay gelsin canım:jeyyar:

canlarım güzel dilekleriniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanŞeniz
sizleri çok özliycem:çok üzgünümpuyorumnanaktan
mesaj çok uzun olmasın diye alıntı yapmadım...sizleri çok seviyorumŞeniz

biz daha test sonucunu alamdık...eşimle gidecektik ama eşimin bir yere gitmesi gerekiyormuş...dönüşte sonucuda almasını söyledim...
ne zaman geleceği belli değil gelince burayada yazarım...

şeker sonucun inşallah olumlu olur sabırsızlıkla bekliyoruz iyi haberlerini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım kolay gelsin yerimseniben Allah kolaylık versin tez zamanda iyi haberler inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

canım ben bu mesajı yazarken sen eminim çoktan görmüşsündür mercimeğini :CüvCüv:
duygularında çok haklısın canım iş sadece hamis kalmakla yetmiyor, sağlıklı bir gebelik ve doğum olur inşallah :1hug:
hadi gelde bize gördüm küçük mercimeğimi gördüm diye haykır delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…