selam kızlar sonunda eve döndüm
1. mikrodenememiz negatif.. 9. günde daha test bile yaptıramadan adet oldum
buda sperm analizi daha önce standart sperm testlerinde herşey gayet normal görünüyordu.
fakat kruger ile bakılınca sonuçlar bunlar. yıkıldık şok olduk.
eşim 99 yılında kemotrapi görmüş. düzelme olasılığı %0
2.yi denermiyim bilmiyorum alt üst olmuş durumdayım maddi manevi
evlatlık bile düşünmeye başladım ciddi ciddi
Perhiz süresi: 5 gün
Volüm: 3.4
Görünüm: opak-beyaz
Viskozite: -
Likefaksiyon Süresi: 20 dk
Konsantrasyon: 103x106/ml (10 üzeri 6 ama böyle yazdım)
Toplam Sperm Sayısı: 350,2x106
Motilite: 53 %
Hızlı progressif motilite (+4 veya A): 19%
Yavaş progressif motilite (+3 veya B): 24%
Toplam progressif motilite (A+B): 43%
Non progressif motilite (+2 veya C): 10%
İmmotil (+1 veya D): 47%
Toplam progressif motil sperm sayısı (A+B): 150,58x106
Normal Morfoloji (strict): 1%
Lökosit: 0.01x106
Diğer hücreler: 3x106
Strict morfoloji analizi:
Normal morfoloji (strict): 1%
Toplam amorf: 52%
Hafif amorf: 1%
Şiddetli amorf: 51%
yuvarlak başlı akromozomsuz: 6%
İğne başlı: 5%
Büyük başlı: 0%
Küçük başlı: 0%
Uzun başlı: 12%
Çift başlı: 2%
Sitoplazmatik artık: 5%
Serbest baş: 0%
Boyun ve orta kısım anomalileri: 9%
Kuyruk anomalileri: 8%
aymescım yolculuk nereye canım..bız hala kara veremedıkdeeee:1rolleyes::1rolleyes:
Canım gerçekten tatil gibisi yok biz geçen senede gidememiştik oyüzden bu sene gitmeyi çok istiyodum çok şükür olucak gibi inşallah sizede kısmet olurohhh maşallah kzılar :sm_cool: negüzel gezin bakalım:dance: ben de istiyosum kocişimle tatile çıkmak mafoldumben ama izni yok mafoldumben
Canım Alanyaya gidicez kısmet olursa tabi ayırttım geldim yerimizi
Canım gerçekten tatil gibisi yok biz geçen senede gidememiştik oyüzden bu sene gitmeyi çok istiyodum çok şükür olucak gibi inşallah sizede kısmet olur
evet :lepi: ama kocişle seyahat etmek daha başka oluyo opuyorumnanaktan zemuszemus:asigim:
keşke kk oteli açılsada hepimiz oraya tatile gitsek kocişlerle :sm_cool:
Ohhh ne güzell aymesimmm şimdidennn eğlenciii iyi bir tatill geçirenii diliyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
sperm konsantrasyonu 17/ml de
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
ameliyat sonrası bugünkü test sonucu
sayı ml de 138 milyon/ toplam 580 milyon
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi
hayrılı günler kızlar......fadikçim sana hayırlı yolculuklar inşallah iyi hoş vakit geçirirsiniz memlekette....balım inşallah bu sefer kesin sonuç alırsınız ikiz bebeşlerin olur açtığın şubat anneleri topiğinde hamileliğin nasıl gidiyor diye anlatır durursun ......minnoşcum inşallah 12 haziranda senden çok çok güzel haberler alırız seninde burada halaylarını çekeriz.....ya ne tatiline gidiyonuz böle boş bırakacaksınız topiği bizde tatil hayalleri kuruyorduk ama malesef yattı eşime izin vermiyorlar işler bayağı sıkıymış hiç değilse 3 günlüğüne kuşadasına gidelim dedik onada kaynanamgilde niyetlendi oturdum kıçımın üstüne onlarla bir yere gitmem ben kesin katil falan olurum hiç değilse burada kaçacak yerim çok ama orada malesef kaynımın yazlığında beraber kalmak zorundayız vazgeçtim ben tatil yapmasamda olur.....ama temmuz ayında ankarada kontörolüm var dönüş yolunda kaplıcaya gitmeye niyetlendik ama kaynanamgile söylemeyeceğiz benden önce niyetleniyor genç kız eşimde bana gıcık veriyor ben annemsiz gitmem diye bende size güle güle iyi kaynatmalar ben gelmem diyorum ay yaaaaaaaa tam bir kabus karı.....söz konusu kaynanatör olunca ne çok şey yazıyorum demi sıktıysam kusura bakmayın
Sağol canım benim inşallah öyle olur
bomba gibi dönmek istiyoeum evime
tamda çalışma günlerime geliyo
bide tatil hatırası getirsem yanımda
ahhhhhh ahhhhhhhh ne güzel olur valla
slm kızlar a.s.herkeze iyi hafta sonları diliyoruma.s.....
fadıkçığım iyi tatiller canım sana:1hug:
balım inşallah spermler yolunu bulur canım ve bize iyi haberler verirsin inşallahhihoyyythihoyyyt
can-iso değerler çok güzel artmış canım maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis..inşallah bizim değerlerdede bu şekilde artış olur....
kızlar benimde bu gün yumurtanın akı gibi akıntım var...herhalde benimde yumoşlar çatladı sanırımdelikafaduldendelikafadulden...bu akşam sıkı çalışmam gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
İnşallahh aymesimmmmm .Hayattt süprizlerrlee doluuu bellimi olurrr.Belkidee tatildee bebeişinn sana tutunucakkk:CüvCüv:
Sabom çok güzel fikir valla bukaydirigubbakcemile5
keşke öyle bişey olsa kocişlerden kaçıp kaçıp kkya girmek zorundada kalmayızkaydirigubbakcemile3
beni şimdiden tasası sardı nasıl 1 hafta burdan uzak kalıcam die:bbo:
inş bir hafta sonra geldiğinizde ya sizden ya bizden haöile haberleri gelir kızlar işin o tarafını düşünün ve rahat rahat yapın tatilinizi
gelsin bebişlerrrrrrrrrrlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canım yaa üzülme hiç umut yokmu doktor tüplede olmazmı dedi sen bence bir kere daha dene çok üzüldüm senin için ama canını sıkma yinede mucizeler tükenmez belki olur millet kaç yaşlarına gelipte doğuruyo
canım moralini bozma ne olur o kadar da kötü değil. smhsmh arkadaşımız %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldı canım.sevgi arkadaşımızda%1 morfoloji ile aşılama ile hamile kaldı.
canım ya hayırlısı olsun:çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun....
ikinciyi düşünmek için erken ...
zamanla düşüncelerin değişebilir...
hakkınızda hayırlısı nasılsa öğle olsun...
CANIM HAYIRLISI MEVLAM BİR KOLAYLIK VERİR İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İKİ BAŞARISIZ DENEME YAMIŞ BİRİ OLARAKTAN BU KONULARDA SÖLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM NUTKUM TUTULUYOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :teselli::teselli::teselli:
minosum canim asilaman hayirli olsun guzel sonuc alcaksin insallah
saolun kızlar şeniz
ilk deneme olduğundan hep tutacak olacak diye ayarlamıştık beynimizi
birde bu testin sonucu bu çıkmaz diye bekliyorduk ama yıkıldık
şimdi kendimden başka birşey düşünemez durumdayım:1no2:
Toparlanmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorumbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?