Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CANIM HAYIRLISI MEVLAM BİR KOLAYLIK VERİR İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İKİ BAŞARISIZ DENEME YAMIŞ BİRİ OLARAKTAN BU KONULARDA SÖLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM NUTKUM TUTULUYOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :teselli::teselli::teselli:

aymescım yolculuk nereye canım..bız hala kara veremedıkdeeee:1rolleyes::1rolleyes:

Canım Alanyaya gidicez kısmet olursa tabi ayırttım geldim yerimizi

ohhh maşallah kzılar :sm_cool: negüzel gezin bakalım:dance: ben de istiyosum kocişimle tatile çıkmak mafoldumben ama izni yok mafoldumben
Canım gerçekten tatil gibisi yok biz geçen senede gidememiştik oyüzden bu sene gitmeyi çok istiyodum çok şükür olucak gibi inşallah sizede kısmet olur

Ohhh ne güzell aymesimmm şimdidennn eğlenciii iyi bir tatill geçirenii diliyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

evet :lepi: ama kocişle seyahat etmek daha başka oluyo opuyorumnanaktan zemuszemus:asigim:
keşke kk oteli açılsada hepimiz oraya tatile gitsek kocişlerle :sm_cool:

Sabom çok güzel fikir valla bukaydirigubbakcemile5
keşke öyle bişey olsa kocişlerden kaçıp kaçıp kkya girmek zorundada kalmayızkaydirigubbakcemile3
beni şimdiden tasası sardı nasıl 1 hafta burdan uzak kalıcam die:bbo:

Ohhh ne güzell aymesimmm şimdidennn eğlenciii iyi bir tatill geçirenii diliyorummmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Sağol canım benim inşallah öyle olur
bomba gibi dönmek istiyoeum evime
tamda çalışma günlerime geliyo
bide tatil hatırası getirsem yanımda
ahhhhhh ahhhhhhhh ne güzel olur valla

canım hayırlı olsun sonuçlarınız inş normal yolla olur da daha bekletmez seni bebişlerin bir an önce gelirler valla senide burdan pembe listeye yazarız artık

aslında siz başbaşa tatile gitseniz neden peşinizi bırakmıyor oğlunu ellinden alcan diemi korkuyor siz evlisiniz eviniz barkınız ayrı rahat bıraksın canım sıkmasın o kadar

Sağol canım benim inşallah öyle olur
bomba gibi dönmek istiyoeum evime
tamda çalışma günlerime geliyo
bide tatil hatırası getirsem yanımda
ahhhhhh ahhhhhhhh ne güzel olur valla

İnşallahh aymesimmmmm .Hayattt süprizlerrlee doluuu bellimi olurrr.Belkidee tatildee bebeişinn sana tutunucakkk:CüvCüv:

bu akşam kocaelinde deprem var anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:sırnaşık şey

hadi hayırlısı bakalım inş bu ay sende aramızdan ayrılırsın

inş bir hafta sonra geldiğinizde ya sizden ya bizden haöile haberleri gelir kızlar işin o tarafını düşünün ve rahat rahat yapın tatilinizi

gelsin bebişlerrrrrrrrrrlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

İnşallah canım inşallah şu topikte hamiş olmayan kimse kalmaz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kizlar sizleri cok ozledimmm
caneylom arkadasimizi tbr ediyorum masallah masallah masallah

canım moralini bozma ne olur o kadar da kötü değil. smhsmh arkadaşımız %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldı canım.sevgi arkadaşımızda%1 morfoloji ile aşılama ile hamile kaldı.

saolun kızlar Şeniz
ilk deneme olduğundan hep tutacak olacak diye ayarlamıştık beynimizi
birde bu testin sonucu bu çıkmaz diye bekliyorduk ama yıkıldık
şimdi kendimden başka birşey düşünemez durumdayım:1no2:
toparlanmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorumbenneyaptımki

minosum canim asilaman hayirli olsun guzel sonuc alcaksin insallah
elitu hadi hayirlisi sanada canim hemencik gecsin ve seninde halayini cekelim burda
elmuallaim allahin izni ile az kaldi canim sabirsizlikla bekliyorummmm
bu arada bugun lekelenmem basladi yeni tarihime nevrocum canim 31 hazuran yazarmisin buyuk ihtimal sali gunu gonal f e baslarim allahin izni ile

canım demek daha ilk denemen daha dur yahu belki ikincide olur ne biliyosun hem sen bu kadar düşünürsen de olmaz biliyosun dimi doktor dio ben neden hamile kalamıyorum diye düşünme o bile etkiliyo demişti bana bence sende düşünme oluruna bırak rahat ol git gez kocanla dağıt kafanı ve bu konuyu hiç konuşmayın elbet birgün olcak allah daha yazmamış demekki yada olsaydı hayırlı olmayacaktı düşünme ve üzme kendini

Canlarım iyi haftasonları. Şeniz

Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi. :asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:

Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…