Nevom canım benimm çokk geçmişş olsunn güzelce dinlen olurmuu..:1hug:Canlarım iyi haftasonları. Şeniz
Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi.:asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler
Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı ınşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........
Canlarım iyi haftasonları. Şeniz
Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi.:asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler
Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı İnşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........
Nevom canım benimm çokk geçmişş olsunn güzelce dinlen olurmuu..:1hug:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Yeğenimizz erkekmişşş ben zaten başından berii tahmin ediyordum içime doğuyordu erkek olucak diyeeee...:jeyyaraşamızzz geliyorrrrr:asigim:Gözünaydınnn nevommm .Rabbim sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsinnn inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sefiyomm seniopuyorumnanaktan
oh oh erkek demek hiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyyt canim masallah diyim ben sana
ayagin icinde cok uzuldum sana nazar oluyor bence
her gun evden cikmadan oku kendine sakin unutma canim gecmis olsun ilk burktugunda soguk sonraki gunlerde ise sicak diye biliyorum canim gecmis olsun:Saruboceq:
nevocum çok geçmiş olsun..
dikkat et kendine artık geçmiş olsun demek istemiyorum sana..
burkulmaya bildiğim birşey yok canım..
oğluşuna da çok sevindim.. opuyorumnanaktan
cnim nevom demek pyenss geliyo ha
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
cok gecmis olsun canim a.s.
Sağol bitanemmm. Darısı başına inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım hep okuyorum ama oluyor. Nazar mıdır bilmiyorum. Ama olan bana olsun iyileşirim. Ben de senin dediğini okudum canım nette. Bugün soğuk sonra sıcak tutucam bakalım. Şeniz
Sen de hastalanmışsın hayırlısıyla. Salı günü sağdan besmeleyle başla canım. Allahım nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Minos aşılaman hayırlı olsun canım benim. İnşallah yavrun şu an seninledir. Ve orada yolculuğa çıkmış kendine 9 ay geçireği uygun bir yer arıyordur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah seninki de bu ay yola çıktı geliyor Allahın izniyle. opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saolun kızlar Şeniz
ilk deneme olduğundan hep tutacak olacak diye ayarlamıştık beynimizi
birde bu testin sonucu bu çıkmaz diye bekliyorduk ama yıkıldık
şimdi kendimden başka birşey düşünemez durumdayım:1no2:
toparlanmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorumbenneyaptımki
amin canim evet hastalandim insallah rabbim yumuze bakr saglicakla ve hayirlisi ile evlat nasip eder
evet canaim bugunune sukur et ve yukarda tut ayagini bugun sismeyi engellersin tekrar gecmis olsun canima.s.:asigim:
canım geçmiş olsun oğluşunda hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
canım öncelikle tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağın için geçmiş olsun üstüne basma ve buz koy inşallah bir an önce iyleşirsina.s.kaydirigubbakcemile3Canlarım iyi haftasonları. Şeniz
selam kızlar sonunda eve döndüm
1. mikrodenememiz negatif.. 9. günde daha test bile yaptıramadan adet oldum
buda sperm analizi daha önce standart sperm testlerinde herşey gayet normal görünüyordu.
fakat kruger ile bakılınca sonuçlar bunlar. yıkıldık şok olduk.
eşim 99 yılında kemotrapi görmüş. düzelme olasılığı %0
2.yi denermiyim bilmiyorum alt üst olmuş durumdayım maddi manevi
evlatlık bile düşünmeye başladım ciddi ciddi
Perhiz süresi: 5 gün
Volüm: 3.4
Görünüm: opak-beyaz
Viskozite: -
Likefaksiyon Süresi: 20 dk
Konsantrasyon: 103x106/ml (10 üzeri 6 ama böyle yazdım)
Toplam Sperm Sayısı: 350,2x106
Motilite: 53 %
Hızlı progressif motilite (+4 veya A): 19%
Yavaş progressif motilite (+3 veya B): 24%
Toplam progressif motilite (A+B): 43%
Non progressif motilite (+2 veya C): 10%
İmmotil (+1 veya D): 47%
Toplam progressif motil sperm sayısı (A+B): 150,58x106
Normal Morfoloji (strict): 1%
Lökosit: 0.01x106
Diğer hücreler: 3x106
Strict morfoloji analizi:
Normal morfoloji (strict): 1%
Toplam amorf: 52%
Hafif amorf: 1%
Şiddetli amorf: 51%
yuvarlak başlı akromozomsuz: 6%
İğne başlı: 5%
Büyük başlı: 0%
Küçük başlı: 0%
Uzun başlı: 12%
Çift başlı: 2%
Sitoplazmatik artık: 5%
Serbest baş: 0%
Boyun ve orta kısım anomalileri: 9%
Kuyruk anomalileri: 8%
herkese günaydııııınn güzel haberlerle geldim kızlar, azönce spermiogram sonuçlarını aldık Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki inanılmaz değişimler olmuş, 1 buçuk hafta sonra aşılama düşünüyoduk ama dr belki gerek kalmaz dedi kendi dr um burda olmadığı için kesin bişi yok onu beklicez artık sonuçları sizede yazayım ameliyattan önceki test sonucu
miktar 3,9
sperm konsantrasyonu 17/ml de
hareketli 5.4 / ml de
ileri hızlı 0
morfoloji 4
ameliyat sonrası bugünkü test sonucu
sayı ml de 138 milyon/ toplam 580 milyon
hareketli % 77
ileri hareket % 32
morfoloji % 19
inşallah ameliyat olan tüm arkadaşların sonuçlarıda çok iyi çıkar öpüyorum hepinizi
canım öncelikle tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağın için geçmiş olsun üstüne basma ve buz koy inşallah bir an önce iyleşirsina.s.kaydirigubbakcemile3
nevrosky canım buz şişliği alır birde basmadınmı tamamdır yalnız iki üç gün dikkat et çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?