Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler

Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı ınşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........

Nevom canım benimm çokk geçmişş olsunn güzelce dinlen olurmuu..:1hug:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Yeğenimizz erkekmişşş ben zaten başından berii tahmin ediyordum içime doğuyordu erkek olucak diyeeee...:jeyyaraşamızzz geliyorrrrr:asigim:Gözünaydınnn nevommm .Rabbim sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsinnn inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sefiyomm seniopuyorumnanaktan

Evet canım oğlum oluyor. Zaten civciv1981'in kızını alacağım biliyorsunuz. Dünürüme ayıp olurdu. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana önemli olan sağlıklı olması. Cinsiyeti ne olursa olsun canımız o bizim. Az veya çok sevmek olmaz kesinlikle. Hele çocuk hasretiyle yanıp tutuşan onca insanın varlığını biliyorken. Ben de bir zamanlar onlardan biriyken. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım kolay değil tabi. Senin korkuların daha bir başka. Allahım bağışlasın yavrunuzu size. Dualarımız seninle ve yavrunla. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Ben de Angelsounds El Doplerinden almıştım. Hergün birkaç kere kalp atışlarını ve hareketlerini dinliyorum. Rahatlatıyor insanı gerçekten.

Yavrularımız Allaha emanet. Şükretmekten dua etmekten başka birşey gelmez elimizden. ınşallah sağlıkla kucakladığımız günleri de görürüz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah bütün arkadaşlarımıza da bu tatlı heyecanı ve telaşı yaşamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oh oh erkek demek hiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyythihoyyyt canim masallah diyim ben sana
ayagin icinde cok uzuldum sana nazar oluyor bence
her gun evden cikmadan oku kendine sakin unutma canim gecmis olsun ilk burktugunda soguk sonraki gunlerde ise sicak diye biliyorum canim gecmis olsun:Saruboceq:

canim insallah sende saglicakla alacaksin kucagina stres yapma ve surekli gitmen dr u bence iyi birsey insallah boyle sorunsuz devam edersin

Sağol bitanemmm. buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Amin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben de seni çok seviyorum canımmm. Çalışmaları ihmal etme. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

nevocum çok geçmiş olsun..
dikkat et kendine artık geçmiş olsun demek istemiyorum sana..
burkulmaya bildiğim birşey yok canım..
oğluşuna da çok sevindim.. opuyorumnanaktan

Sağol bitanemmm. Darısı başına inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım hep okuyorum ama oluyor. Nazar mıdır bilmiyorum. Ama olan bana olsun iyileşirim. Ben de senin dediğini okudum canım nette. Bugün soğuk sonra sıcak tutucam bakalım. Şeniz

Sen de hastalanmışsın hayırlısıyla. Salı günü sağdan besmeleyle başla canım. Allahım nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevocum çok geçmiş olsun..
dikkat et kendine artık geçmiş olsun demek istemiyorum sana..
burkulmaya bildiğim birşey yok canım..
oğluşuna da çok sevindim.. opuyorumnanaktan

Sağol canım , Allah razı olsun. Valla baya marazlandım ben hamilelik döneminde. kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

İnşallah bundan sonra daha dikkatli olurum.

Sağol bitanemm. Darısı başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnim nevom demek pyenss geliyo ha
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
cok gecmis olsun canim a.s.

Minos aşılaman hayırlı olsun canım benim. İnşallah yavrun şu an seninledir. Ve orada yolculuğa çıkmış kendine 9 ay geçireği uygun bir yer arıyordur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnim nevom demek pyenss geliyo ha
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
cok gecmis olsun canim a.s.

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah seninki de bu ay yola çıktı geliyor Allahın izniyle. opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canim evet hastalandim insallah rabbim yumuze bakr saglicakla ve hayirlisi ile evlat nasip eder
evet canaim bugunune sukur et ve yukarda tut ayagini bugun sismeyi engellersin tekrar gecmis olsun canim
a.s.:asigim:

canım geçmiş olsun oğluşunda hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

Minos aşılaman hayırlı olsun canım benim. İnşallah yavrun şu an seninledir. Ve orada yolculuğa çıkmış kendine 9 ay geçireği uygun bir yer arıyordur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah seninki de bu ay yola çıktı geliyor Allahın izniyle. opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tesekkurler canim destegin icinŞeniz
insallah dediklerin oluyodur insallah :Saruboceq:

vereliniortakvereliniortak
canım herşey nasip neden niye gibi sorularla kendini üzme sadece zamanı değilmiş demekki inşallah rabbim seni daha fazla üzmeden yormadan bebeğini gönderir ama biraz sabır gerkiyor bu yolda..bazen hepimizde bir umutsuzluk basıyor olmayacak diye ama ben inanıyorum bu yolda inancını kaybetmeyenler başarıyor .inşallah bizde birgün anne olacağız ama zamanı geldiğinde..dua edip zamanının gelmesini bekliycez bak burda görüyoruz ne mucizeler yaşanıyor o geleceği zamanı bilir sen stres yapma ..VAKTİ GELMEDEN ÇİÇEK BİLE AÇMAZ..vereliniortakvereliniortak

amin canim evet hastalandim insallah rabbim yumuze bakr saglicakla ve hayirlisi ile evlat nasip eder
evet canaim bugunune sukur et ve yukarda tut ayagini bugun sismeyi engellersin tekrar gecmis olsun canim
a.s.:asigim:

Şükürler olsun tabiki canım. Hep şükrediyorum. Öpüyorummmm. Şeniz

canım geçmiş olsun oğluşunda hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Minik mucizen tez zamanda kapını çalsın sağlıkla inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım öncelikle tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağın için geçmiş olsun üstüne basma ve buz koy inşallah bir an önce iyleşirsina.s.kaydirigubbakcemile3

nevrosky canım buz şişliği alır birde basmadınmı tamamdır yalnız iki üç gün dikkat et çok geçmiş olsun

Canım sayınız ve hareketini güzel bence. Ki sayınız çok çok güzel. Morfoloji düzelmez demişsin. Nedeni kemoterapi demişsin. Allah bilir canım. Madem tekrar tedavi düşünmüyorsun , olsun. Allah hakkında hayırlısını versin. Hep dualarımda olacaksın. İyiliğin için hep dua edeceğim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canımmmm harikaa çıkmış sonuçlar. :hooray: :hooray: :hooray: Maşallahhh. Senin kist de gitmişti çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Haydi bakalım güzel güzel çalışın artık. Bebiş gelecek inşallahhhhhhh. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım öncelikle tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayağın için geçmiş olsun üstüne basma ve buz koy inşallah bir an önce iyleşirsina.s.kaydirigubbakcemile3

nevrosky canım buz şişliği alır birde basmadınmı tamamdır yalnız iki üç gün dikkat et çok geçmiş olsun

Sağol bitanemm. Allah razı olsun. Amin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı tez zamanda başına dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Dikkat edeceğim. Öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…