Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
(canlar çok karışık olduğu için eski yazdığım yazıyı silip yeniden yazdım....
kusura bakmayın...)

şimdi yaptırdığımız test......
sayı ml de 10 milyon
toplam sayı...50 milyon...

hareketi sadece 3 e bölmüşler...

hareketli..........%50
az hareketli.........40
hareketsiz..........30

normal morfoloji......65
anarmal..................35

ameliyattan önceki değerler...

sayı...........2.600

toplam sayı...15.600

ileri çok hızlı hareketli.........10
ilreri hereketli......................15
ileri az................................20
yerinde...............................10
hareketsiz...........................45

normal morfoloji.....70
anormal 30

ameliyattan 3 ay sonra biraz düzelmişti (sayı 8 milyon...hareket ortalama %50)
ama ameliyattan 7 ay sonra yine düşmüştü(sayı 2.200...hareket ortalama%35
şimdi ise ameliyat olalı 10.5 ay oldu ve değerlerimiz işte bu...
biizm diğer yaptırdığımız testlerde morfoloji hep %90 ile % 70 arası..ilk defa % 65 e düşmüş...
şimdilik yine iyi ama inşalalh zamanla daha düşmez.....

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

SELAM KIZLAR...cok uzun zamandr gelemdm nasılsınuz benm klomen tedavm negatifle sonçlandı doktrum 1ay ara verdi buay iĞNLERİME BASLADIM..MENOGON 75LİK GÜNDE 1TANE 10GÜN VURULCAM AMA DOKTOR GREK DUYMAZSA KESECEK İĞNELERİMİ İNAŞALLAAH SONUC ALIRIM SSKDA YOK BİRSÜRÜ MASRAF ETTİK BU KRİZDE...İNŞ BOSA GİTMEZ...KIZLAR PROSPEKTÜSTE NELER YAZIYOR NELER YAN ETKİLERDE ÖDÜM KOPUO bakın neler yazıor:
''Hafif over hiperstimülasyonun klinik belirtileri gastrointestinal problemler (ağrı, bulantı, diyare), göğüslerde ağrı ile overlerde ve over kistlerinde bir miktar büyümedir. Nadir olarak hayatı tehdit eden over hiperstimülasyon sendromu olur. Bu durum çatlama olasılığı yüksek büyük over kistleri, assit, sıklıkla hidrotoraks ve nadiren de tromboembolik olaylar ile karakterizedir.'' BAKIN NELER YAZIYOR...KORKUYORUM KIZLAR YAA BİŞE OLMASIN DAMAR TIKANMASI YAPIYORMUS KAN PIHTILAŞMASIYLA TEDAVİME ADAPTE OLAMAMDM YARDIMCI OLUN LÜTFEN..KORKUYORUM DR BİŞE OLSA VERMEZDİ DİME SONUCTA 4AYDIR ONA GİDİYORUM BEN...BÜNYEMİ BİLİYOR ARTIK..KARIN İÇİ KANAMA YAPIYORMUS BİRDE ONU BULAMADIM AMA BEN OKUDUM PROSPEKTÜSÜ BİRDE Bİ ARKADASIM TÜPBEBEK YAPTIRDI ODA İĞNE VURULDU TÜPBEBEK ÖNCESİ AMA İĞNLER AYNI DEĞİL.DOKTORU İĞNENİN 4.SÜNDE CAGIRMIŞ ONU VE 2GÜNDE BİR HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞ BENİ İĞNEMİN 5.GÜNÜ CAGIRDI...VE EN SON HORMON TAHLİLİNİ BEN 1AY ÖNCE YAPTIRDIM BU İLAÇ LH VE FSH HORMONU TASIYORMUŞ YAA YARDIM EDİN KIZLAR HİÇ BİLGİNİZ YOKMU..KORKUYORUM HAMİLE KALAN COK KİŞİ VARMIŞ AMA....ACABA SONUC ALIRMIYIZ..İNŞ ALLAHIMMM GÖRÜYORSUN RABBİM YARDIMIZ OLSUN...KIZLAR O ARKADSIN TEDAVİSİ FARKLI BENMKİ FAKLI DİME BENİM DOKTORUM PROF.BİDE ADAM BİLİR DİME OFFF KAFAM COK KARISTI..

umutsuz bu kadar stres yapma canım. evet bu ilaçların yan etkileri var herkese aynı etki yapmaz.ama oyazdığın etkiler çok nadir olabilecek istisnalar canım.her ilacın yan etkisi var hiç bildiğimiz aspirinin yan etkisine baktınmı ben baktım altı üstü aspirin diyoruz ama neler neler yazıyo. souçta doktorunda bünyeni biliyodur ona göre ilaç veriyodur her kesin tedavisi farklı olur canım.tedavide olan çoğu arkadaşımızda bu ilaçları kullanıyo yüz de yüz yan etkisi olmaz diyemeyiztabiki ama sen şimdilik tedavine adapte ol canınıda sıkma canım.hakkında hayırlısı olsun canım

ahhh nevrocum ahhhhh geçmişler olsun canım. vallaha sana nazar oluyo kız. topikçe toplanıp sana bir kurşunmu döksek ne. canım oğluna çok sevindim allah zamanında kucağına almayı nasip etsin allahım ikinizide esirgesinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fadikcim bence değerleriniz güzel morfoloji çok iyi. sayıda artmış ileri harekette %50 bence çok iyi.allahım tez zamanında hayırlısı ile meleğinze kavuştursun canım

nevrom canım geçmiş olsun nazar var ustunde ogluşuna sevındımopuyorumnanaktan saglıcakla kucagına almaya nasıp etsın rabbım:Saruboceq:
fadık canım nasılsınopuyorumnanaktan eşinin degerlerı guzel bılıyorsun bızımkı amelıyattan sonra duşuş oldu hazıranın sonunda test yaptırcaz yıne amelıyat olalı 1sene olacak bakalım

cok tessekkr ederm canım cok saol...hihoyyyt amin bitanem hepimiz hakkında hayrlısı inş..

NEVROCUM canim cok komik ama takvime baktim 31 haziran yokmus o yuzden yeni adet tarihim 30 haziran olsun canim
fadikcim evet biraz karisti okurken zor oluyor ama anladigim kadari ile esinin yeni yaptirdigi testte duzelme var hareket ve morfoloji sorunu yok sayida cok kotu sayilmaz bence sen bu preseed den denesen nasil olur yakinda hamis haberini alcaz senden allahin izni ile

slm canim iyi gidiyor allahima bin sukur 6.ignemi yaptim adetimde geldi sanirim diger igneme gecicem sali gunu yani simdilik sorun yok
senden nbr
a.s.

canım ya ıyıyım :teselli:dun hepımız ıçın dua ettım halayını çekerız senınde artık inşşşşşş tedavın olumlu sonuç verır hemde çıfter çıfter bebişlerın olur :lepi:

kızlar ıyı geceleryerimseniben bol bol çalışın tamammı:jeyyar:

ben yaklaşık 4.5 aydır çalışamıyorum yasak koyduk tabi dr da her ihtimale karşınn kaydirigubbakcemile3

miniğim sağlıklı gelsinde olmasada olur :icecream:
ama siz ara vermeyin kızlar mucize gelene kadar çalışınnn paydos yokkk

eeee ne demiştikkkkk

HER--- ŞEY ÇOCUKK İÇİNNN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN kaydirigubbakcemile

demek erkek:asigim::asigim: maşalalh civciv bu işe çok sevinecekkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun...çabuk iyilrşir inşallah...
bilmiyorumki acaba ne iyi gelir:sm_confused:

iyiiym canım çok sağol...
canım baksana bizimkide bir inmiş bir çıkmış...
şuan çıkmış ...hayırlısı bakalım...
inşalalh sizin değerlerden bundan sonra hep çıkar....
fadikcim bence değerleriniz güzel morfoloji çok iyi. sayıda artmış ileri harekette %50 bence çok iyi.allahım tez zamanında hayırlısı ile meleğinze kavuştursun canım
canım aslında morfolojide az da olsa bir gerileme var...şimdilik zarar etmez ama inşallah zamanla daha çok düşmez...
hareket %50 iyi ama ne kadarı ileri hareketli ayrım yapmamışlar...
sayımızda biraz artış var...

ah canım ahhh hangi ilacın yan etkileri yokki....
ama herkeste aynı etkiler olmayabilir....
tadavin hayırlı olsun canıma.s.

canım ya evet çok karışık oldu....çok vaktimde yok düzeltemedim...yarın gideceğimiz için eltimlerden gelen giden oluyor...pc başında çok kalamıyorum...üstelik bir yandan da valiz hazırlıyorum...

evet biraz düzelme var...inşallah daha düşüş olmazsa belki seneyi doldurunca sayı sınırınıda aşarız...inşallah....
rabbim bizim gibi bu yolda çaba gösteren herkese yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:

ins canim amin amin amin

yarin gidiyormusunuz canim hadi gule gule git gule gule gel hemde guzel haberlerle donersin insallah

kızlar selam nasılsınız.6 gündür giremedim özledim sizleri.eşim yasak koydu çünkü kotayı aşmışımzannediyorki kotayı aşınca çok fazla fatura gelecek.kaynım fazla gelmiyor dedide açtı bana k.k ya bakıyorsan bak ama çabuk çık dedi.yarın gece 12 den sonra diğer aya geçiyor.nevro oğluşun olacakmış çok sevindim.maşallah oğluşuna.allahım esirgesin.öptüm hepinizi.yarın gece 12 den sonra görüşürüz.

canım nevrom oğluşunmu olacakmış rabbim sağlıkla sana kavuştursun inşallah :Saruboceq:
nevrom geçmiş olsun aşırı bir ağrın varsa bence bir dr git :teselli:
bende birkaç sene önce ayağımı burkmuştum önce hiçbirşey yoktu, sonra apartmanı ayağa kaldırmıştım ağrımdan ayak bileğim çatlamıştı 10 gün alçıda kaldı ve hala zaman zaman sızlar ayak bileğim :bbo:

nevrocum canım gözün aydın oğluş geliyo he..rabbim uzun sağlıklı ömürler verir inşallah...bu arada geçmiş olsun bileğini burkmuşsun annemde 1 ay önce burkmuştu bileğini doktora gtürmüştük iğne vurup gazlı bezle sarmışlardı sen iğne vurulamazsın belki ama yinede doktora görün belki sargıya alırlar, allah şifanı versin canım...

canım endişeni anlıyorum ama sen yinede gönlünü ferah tut bebikin hisseder sonra oda üzülür mafoldumben hissettiklerin rüyana yansımış rüyalarada takılma boşver hamisliğin tadını çıkar bebişini kucağına alınca hepsi unutulucak yağmurum opuyorumnanaktan
dıptıscım hissetiklerini burda birçok arkadaş ve bende çok iyi anlıyoruz benimde 1 micro denemem başarısız üstelik fazla problemimiz yok bende zati birşey yok deyip kaptırmıştım kendimi zor bir süreç ama etrafındakilerin de desteğiyle unutuluyor başka umutlara yelken açıyoruz unutmaki en büyük destekçin kendinsin :1hug:

fadikcim değerler oldukça düzgün görünüyor hadi bakalım sende smhsmh gibi yaparsın bir sürpriz hee neden olmasın kıııızzzz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…