Canlarım iyi haftasonları. Şeniz
Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi.:asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
(canlar çok karışık olduğu için eski yazdığım yazıyı silip yeniden yazdım....
kusura bakmayın...)
şimdi yaptırdığımız test......
sayı ml de 10 milyon
toplam sayı...50 milyon...
hareketi sadece 3 e bölmüşler...
hareketli..........%50
az hareketli.........40
hareketsiz..........30
normal morfoloji......65
anarmal..................35
ameliyattan önceki değerler...
sayı...........2.600
toplam sayı...15.600
ileri çok hızlı hareketli.........10
ilreri hereketli......................15
ileri az................................20
yerinde...............................10
hareketsiz...........................45
normal morfoloji.....70
anormal 30
ameliyattan 3 ay sonra biraz düzelmişti (sayı 8 milyon...hareket ortalama %50)
ama ameliyattan 7 ay sonra yine düşmüştü(sayı 2.200...hareket ortalama%35
şimdi ise ameliyat olalı 10.5 ay oldu ve değerlerimiz işte bu...
biizm diğer yaptırdığımız testlerde morfoloji hep %90 ile % 70 arası..ilk defa % 65 e düşmüş...
şimdilik yine iyi ama inşalalh zamanla daha düşmez.....
(canlar çok karışık olduğu için eski yazdığım yazıyı silip yeniden yazdım....
kusura bakmayın...)
şimdi yaptırdığımız test......
sayı ml de 10 milyon
toplam sayı...50 milyon...
hareketi sadece 3 e bölmüşler...
hareketli..........%50
az hareketli.........40
hareketsiz..........30
normal morfoloji......65
anarmal..................35
ameliyattan önceki değerler...
sayı...........2.600
toplam sayı...15.600
ileri çok hızlı hareketli.........10
ilreri hereketli......................15
ileri az................................20
yerinde...............................10
hareketsiz...........................45
normal morfoloji.....70
anormal 30
ameliyattan 3 ay sonra biraz düzelmişti (sayı 8 milyon...hareket ortalama %50)
ama ameliyattan 7 ay sonra yine düşmüştü(sayı 2.200...hareket ortalama%35
şimdi ise ameliyat olalı 10.5 ay oldu ve değerlerimiz işte bu...
biizm diğer yaptırdığımız testlerde morfoloji hep %90 ile % 70 arası..ilk defa % 65 e düşmüş...
şimdilik yine iyi ama inşalalh zamanla daha düşmez.....
Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi.:asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler
Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı İnşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........
tesekkurler canim destegin icinŞeniz
insallah dediklerin oluyodur insallah :Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------
SELAM KIZLAR...cok uzun zamandr gelemdm nasılsınuz benm klomen tedavm negatifle sonçlandı doktrum 1ay ara verdi buay iĞNLERİME BASLADIM..MENOGON 75LİK GÜNDE 1TANE 10GÜN VURULCAM AMA DOKTOR GREK DUYMAZSA KESECEK İĞNELERİMİ İNAŞALLAAH SONUC ALIRIM SSKDA YOK BİRSÜRÜ MASRAF ETTİK BU KRİZDE...İNŞ BOSA GİTMEZ...KIZLAR PROSPEKTÜSTE NELER YAZIYOR NELER YAN ETKİLERDE ÖDÜM KOPUO bakın neler yazıor:
''Hafif over hiperstimülasyonun klinik belirtileri gastrointestinal problemler (ağrı, bulantı, diyare), göğüslerde ağrı ile overlerde ve over kistlerinde bir miktar büyümedir. Nadir olarak hayatı tehdit eden over hiperstimülasyon sendromu olur. Bu durum çatlama olasılığı yüksek büyük over kistleri, assit, sıklıkla hidrotoraks ve nadiren de tromboembolik olaylar ile karakterizedir.'' BAKIN NELER YAZIYOR...KORKUYORUM KIZLAR YAA BİŞE OLMASIN DAMAR TIKANMASI YAPIYORMUS KAN PIHTILAŞMASIYLA TEDAVİME ADAPTE OLAMAMDM YARDIMCI OLUN LÜTFEN..KORKUYORUM DR BİŞE OLSA VERMEZDİ DİME SONUCTA 4AYDIR ONA GİDİYORUM BEN...BÜNYEMİ BİLİYOR ARTIK..KARIN İÇİ KANAMA YAPIYORMUS BİRDE ONU BULAMADIM AMA BEN OKUDUM PROSPEKTÜSÜ BİRDE Bİ ARKADASIM TÜPBEBEK YAPTIRDI ODA İĞNE VURULDU TÜPBEBEK ÖNCESİ AMA İĞNLER AYNI DEĞİL.DOKTORU İĞNENİN 4.SÜNDE CAGIRMIŞ ONU VE 2GÜNDE BİR HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞ BENİ İĞNEMİN 5.GÜNÜ CAGIRDI...VE EN SON HORMON TAHLİLİNİ BEN 1AY ÖNCE YAPTIRDIM BU İLAÇ LH VE FSH HORMONU TASIYORMUŞ YAA YARDIM EDİN KIZLAR HİÇ BİLGİNİZ YOKMU..KORKUYORUM HAMİLE KALAN COK KİŞİ VARMIŞ AMA....ACABA SONUC ALIRMIYIZ..İNŞ ALLAHIMMM GÖRÜYORSUN RABBİM YARDIMIZ OLSUN...KIZLAR O ARKADSIN TEDAVİSİ FARKLI BENMKİ FAKLI DİME BENİM DOKTORUM PROF.BİDE ADAM BİLİR DİME OFFF KAFAM COK KARISTI..
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz[/Q turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım çok geçmiş olsun ya annem sıcak su ve sabunla masaj iyi gelir derdi inşş işe yarar
Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler
Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı İnşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........
canım git bakalım...ama bizim bilmediğimiz birşey olduğunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3turkbayragi turkbayragi turkbayragi kızlar iyi hafta sonları ben bu gün tüp bebekle ilgili bir konferansa katılıcam bakalım bilmediğimiz neler öğreneceğiz mümkün olursa dr görüşmeyide düşünüyorum bakalım kısmet olursa iyi dinlenin bu günkaydirig ubbakcemile4 buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile delikafadulden delikafadulden
fadiğim belki göremiyeceksin yazdığımı kusura bakma giremedim evde değildim..
sayınız mlde az ama toplamda iyi canım..
5 cc mi verdi eşin maşallah kaydirigubbakcemile5
hareketlerde de bir yanlışlık var canım.. toplamının 100 yapması lazım..
yazarkende karıştırmış olabilirsin..
ama %50 hareket normal canım..
morfolojinizde zaten iyi..
keçi boynuzu sayıya iyi gelir.
inş tatilde bebek gelir size.. opuyorumnanaktan
kızlarrrrrr sevcan dün dr. gidecekti değilmi bir haber alan varmı inşallah görmüştür keseyi sağlıklıdır bebişi çektiği sıkıntılar boşa çıkar
günaydın kızlar hepinize.........
öncelikle asicim hoşgeldin canım bidaha gitme canım okeymi ??.......allaha şükürler olsun tutundu bırakmadılar beni canım inşallah tedavinin sonucunda seninde halayını çekeriz canım........
nevom canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun oğluşunu sana bağışlasın rabbim ..........
fadikcim seninde gözün aydın canım test sonucun düzelmiş artık sendende bekliyoruz müjdeli haberi en yakın zamanda......
hepinizi çok öpüyorum canlar iyi haftasonları hepinize.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?