Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nevrom çok sevindim canım oğlun oluyor demekhihoyyythihoyyyt..allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallahŞenizŞeniz
ağayın içinde çok geçmiş olsun canım dikkar et opuyorumnanaktankendine....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fadıkçığım değerlerinizin iyi çıkmasına sevindim canımmmhihoyyythihoyyyt....inşallah en yakın zamanda seninde halayını çekeriz.:teytey::teytey::teytey::teytey:...

fadiğim belki göremiyeceksin yazdığımı kusura bakma giremedim evde değildim..
sayınız mlde az ama toplamda iyi canım..
5 cc mi verdi eşin maşallah kaydirigubbakcemile5
hareketlerde de bir yanlışlık var canım.. toplamının 100 yapması lazım..
yazarkende karıştırmış olabilirsin..
ama %50 hareket normal canım..
morfolojinizde zaten iyi..
keçi boynuzu sayıya iyi gelir.
inş tatilde bebek gelir size.. opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına.kaydirigubbakcemile3 Erkek bebek isimleri düşünmeye başla şimdiden.Bi de dikkatli ol canım çok geçmiş olsun.İş falan da yapma ayağını uzat dinlen canım geçer merak etme

canım kötü düşünme ne olur bu sefer bişey olmıyacak bebişine inşallah.Dualarımız seninle

tesekkurler canim destegin icinŞeniz
insallah dediklerin oluyodur insallah :Saruboceq:

Canım seninde aşılaman hayırlı olsun.

Canım doktor bu iğneleri aşılama için mi verdi sana. Bende bu ay hap içiyorum bana doktorum bu ay da olmazsa diğer aşamaya geçeriz dedi. Diğer aşama dediği iğne mi acaba

canım minik erkek ha gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü başarı olsun sağlıcakla kucağına gelsin inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısıda tüm isteyen kardeşlaerimize olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım inşş cağlcakla kucağına alırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: insan zor bulunca kaybedecem korkusu daha fazla oluyor galiba ama ALLAHIN izni ile böle bir şey olmayacak inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: cağlıcakla kucağına alacaksın mucizeni meleğini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: içini rahat tut dua et :teselli::teselli::teselli:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi kızlar iyi hafta sonları ben bu gün tüp bebekle ilgili bir konferansa katılıcam bakalım bilmediğimiz neler öğreneceğiz mümkün olursa dr görüşmeyide düşünüyorum bakalım kısmet olursa iyi dinlenin bu gün kaydirig ubbakcemile4 buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile delikafadulden delikafadulden

ıyı hafta sonlarıııııı kızlarrrrr
hepınızın yanaklrından
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tataıle gıdeckler ııcın hayırlı yolculklarrrr..tatılde ıyı calısn.donusunzde guzel haberler getırın.
fadıgım testınız bence o kadrda kotu degıl...hareket ve morfoljı super:lepi:
sayıı az ama olsun sen takvıye yaparsın..oda cıkarrr:Saruboceq:

yetercım hadı gıt ogren bakem herseyı ogrendık..bılmedıgımız seyler olursa sen takvıye edersınopuyorumnanaktan

nevronun oglusunada masalllahhhhhhhhhhh
cıcvcıv sonunda kızna sana verecekkkkaydirigubbakcemile3
nevrom hep kız dıyordum ama oglus gelıyor olsunnn..
ıkıncıye kız olurryerimsenibenyerimseniben
onuda ben alırımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yagmurcanım hersey guzel gıttgıne cok sevındımmm...

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus (buda cam sılıyor gıbı )delikafaduldendelikafadulden

hayırlı günler kızlar.....ay bu günlerde acayip uykuya düştüm kendimi zorluyorum anca öyle kalkıyorum yoksa akşama kadar yatarım herhalde.... çok uyuyuncada başım boymun çok ağrıyor halsiz oluyorum eşim gelecek diye saati kurmuştum 8 tam kalktım aradı gelemiyorum işler sıkı akşam gelirim dedi bende vur kafayı anca kalktım.....bir çözüm bulun ya enerji içeceği falanmı içsem acaba

nevrocum hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım sağlıklı sıhhatlı gelir inşallah sanada geçmiş olsun canım......yağmurcan bu kadar sıkma kendini bak kabuslar görmeye başlamışsın inşallah rabbim sağlıklı sıhhhatli ve zamanında göderir oğluşunu sende resimlerini ekler doğum hikayeni anlatırsın bizlere canım.......asi inşallah bu sefrki denemeniz son olur sende bir an önce kavuşursun bebişlerine hadi sana rastgele....fadikçim hayırlı yolculuklar güzel vakitler geçirirsiniz umarım

canım git bakalım...ama bizim bilmediğimiz birşey olduğunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3
maşallahımız var:lepi:

yetiştim canımopuyorumnanaktan
biz öğleden sonra çıkacağız...4-5 gibi...
boş kaldığım müddetçe buraua gelirim yine....

canım evet hereket. yanlış yazmışım:mymeka:
40 olan yerin 20 olması lazım....

canım eşim kürü 3 ay önce bırakmıştı...şimdi köyde ona kürde yapamam...
sonuçta kendi evimiz değil...
ama bir aksilik çıkmazsa konuştuğumuz ilaçları takviye edeceğim...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

kızlarrrrrr sevcan dün dr. gidecekti değilmi bir haber alan varmı inşallah görmüştür keseyi sağlıklıdır bebişi çektiği sıkıntılar boşa çıkar

kızlarrrrrr sevcan dün dr. gidecekti değilmi bir haber alan varmı inşallah görmüştür keseyi sağlıklıdır bebişi çektiği sıkıntılar boşa çıkar

evet canım ama daha haber yok inşallah bir sorun yoktur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar hepinize.........
öncelikle asicim hoşgeldin canım bidaha gitme canım okeymi ??.......allaha şükürler olsun tutundu bırakmadılar beni canım inşallah tedavinin sonucunda seninde halayını çekeriz canım........
nevom canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun oğluşunu sana bağışlasın rabbim ..........
fadikcim seninde gözün aydın canım test sonucun düzelmiş artık sendende bekliyoruz müjdeli haberi en yakın zamanda......
hepinizi çok öpüyorum canlar iyi haftasonları hepinize.........

nevrocumm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine ....oğluşun olacakmış demekk...gözün aydın tatlımm..allah tamamına erdirsin inşallahh...öptüm seni kocamannn.........

günaydııııın canım hoşbulduk gitmem canım burası süperrr inşallah hepimiz için halay çekeriz canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevrocum nasıl oldun inşallah ayağındaki ağrı azalmıştır şişlikte yoktur birde şişlik varsa ayağına ekmek içiyle şeker yoğurup sar şişliği alır benim ayağım çok burkulurdu annem bunları yapardı çabuk iyleşirdim

canım oğluşun hayırlı olsun çok sevindim ayağın içinde geçmiş olsun ama önerebileceğim birşey yok inş geçer sositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…