Nevrosky demek senin de oğluş geliyo he hadi bakalım hayırlı evlat olurlar inşallah bizimkiler
Kızlar bugümn bende gittim kontrole biliyorsunuz tehlikemden dolayı 2 haftada bir gidiyorum şuanda sorun yok dendi inşallah hep böyle gider
Bugüne kötü başladım rüyamda bu haftamda bebeiğimi kaybediyodum elime düşüyodu sabah ağlayarak uyandım gözlerimde yaşlar vardı İnşallah yaşamam bir daha böyle birşey
Neyseki bugün oğluşumu gördüm içim rahatladı
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..........
serenalar gerçekten çok üzücü bir durum allah kimseye yaşatmasın bende tvde izledim bu haberi ya benim bi sorum olacaktı eşim sanırım varikoselden ameliyat olcak sigortada ve özelde fiyatlar nedir istanbul avrupa yakasında bunu bilenler varsa bi yazsın ayrıca sağ testiste olan varikosel sağ kasığa ve kaburgalara ağrı verirmi?
günaydııııın canım hoşbulduk gitmem canım burası süperrr inşallah hepimiz için halay çekeriz canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım demek daha ilk denemen daha dur yahu belki ikincide olur ne biliyosun hem sen bu kadar düşünürsen de olmaz biliyosun dimi doktor dio ben neden hamile kalamıyorum diye düşünme o bile etkiliyo demişti bana bence sende düşünme oluruna bırak rahat ol git gez kocanla dağıt kafanı ve bu konuyu hiç konuşmayın elbet birgün olcak allah daha yazmamış demekki yada olsaydı hayırlı olmayacaktı düşünme ve üzme kendini
Canlarım iyi haftasonları. Şeniz
Biz bugün doktora gittik. Bibiğimiz cinsiyetini gösterdi. kaydirigubbakcemile3 Doktor %90 erkek dedi.:asigim: turkbayragi Darısı hepinizin başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu güzel haber idi. Kötü haber ise randevuya giderken ayak bileğimi burktum. Hem de baya kötü. Üstüne basamıyorum. Ayağımı uzatarak sizlere de haber vereyim dedim. Acıyı dindirecek veya çabuk atlatmamı sağlayacak bir öneriniz varsa alabilirim kızlar. Baya kötüyüm çünkü. :çok üzgünüm:
Listeleri kendimi ilk iyi hissettiğimde güncelleyeceğim. Kusuruma bakmayın artık kızlar. Hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz
vereliniortakvereliniortak
canım herşey nasip neden niye gibi sorularla kendini üzme sadece zamanı değilmiş demekki inşallah rabbim seni daha fazla üzmeden yormadan bebeğini gönderir ama biraz sabır gerkiyor bu yolda..bazen hepimizde bir umutsuzluk basıyor olmayacak diye ama ben inanıyorum bu yolda inancını kaybetmeyenler başarıyor .inşallah bizde birgün anne olacağız ama zamanı geldiğinde..dua edip zamanının gelmesini bekliycez bak burda görüyoruz ne mucizeler yaşanıyor o geleceği zamanı bilir sen stres yapma ..VAKTİ GELMEDEN ÇİÇEK BİLE AÇMAZ..vereliniortakvereliniortak
morfoloji bozuk oldukdan sonra isterse milyar çıksın ne yazarki nevomCanım sayınız ve hareketini güzel bence. Ki sayınız çok çok güzel. Morfoloji düzelmez demişsin. Nedeni kemoterapi demişsin. Allah bilir canım. Madem tekrar tedavi düşünmüyorsun , olsun. Allah hakkında hayırlısını versin. Hep dualarımda olacaksın. İyiliğin için hep dua edeceğim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar selam nasılsınız.6 gündür giremedim özledim sizleri.eşim yasak koyduçünkü kotayı aşmışım zannediyorki kotayı aşınca çok fazla fatura gelecek.kaynım fazla gelmiyor dedide açtı bana k.k ya bakıyorsan bak ama çabuk çık dedi.yarın gece 12 den sonra diğer aya geçiyor.nevro oğluşun olacakmış çok sevindim.maşallah oğluşuna.allahım esirgesin.öptüm hepinizi.yarın gece 12 den sonra görüşürüz.
etrafımdakiler keşke destek olsadıptıscım hissetiklerini burda birçok arkadaş ve bende çok iyi anlıyoruz benimde 1 micro denemem başarısız üstelik fazla problemimiz yok bende zati birşey yok deyip kaptırmıştım kendimi zor bir süreç ama etrafındakilerin de desteğiyle unutuluyor başka umutlara yelken açıyoruz unutmaki en büyük destekçin kendinsin :1hug:
(canlar çok karışık olduğu için eski yazdığım yazıyı silip yeniden yazdım....
kusura bakmayın...)
şimdi yaptırdığımız test......
sayı ml de 10 milyon
toplam sayı...50 milyon...
hareketi sadece 3 e bölmüşler...
hareketli..........%50
az hareketli.........40
hareketsiz..........30
normal morfoloji......65
anarmal..................35
ameliyattan önceki değerler...
sayı...........2.600
toplam sayı...15.600
ileri çok hızlı hareketli.........10
ilreri hereketli......................15
ileri az................................20
yerinde...............................10
hareketsiz...........................45
normal morfoloji.....70
anormal 30
ameliyattan 3 ay sonra biraz düzelmişti (sayı 8 milyon...hareket ortalama %50)
ama ameliyattan 7 ay sonra yine düşmüştü(sayı 2.200...hareket ortalama%35
şimdi ise ameliyat olalı 10.5 ay oldu ve değerlerimiz işte bu...
biizm diğer yaptırdığımız testlerde morfoloji hep %90 ile % 70 arası..ilk defa % 65 e düşmüş...
şimdilik yine iyi ama inşalalh zamanla daha düşmez.....
turkbayragi turkbayragi turkbayragi seni ne kadar iyi anlıyorumeğrki bir msorun varsa nne farkerderki eşinde yada sende önemli olan sorunun varlığı kimde olduğu değil yaşamayan ne bilsin :teselli: :teselli: :teselli:elimde değil canım ya ister istemez mevzusu açılıyor
dün test günümdü ve telefon hiç durmadımafoldumben
bence nazar değiyor sana kuzum:1closedeyes:
bir okut üflet kendini yada nazar boncuğu taşı
oğluşumuzada çok sevindim hihoyyyt
zaman zaman ister istemez omuzlarım düşüyor
ama kimi zamanda toplanıyorum benneyaptımki
allak bullak oldumfisfisfis
morfoloji bozuk oldukdan sonra isterse milyar çıksın ne yazarki nevom
harekette A+B toplamı fena değil aman artık umrumda bile değil çocuk yapmakbenneyaptımkiyaşadığım hayal kırıklığını üzerimden atmaya çalışıyorum sadece
annem 2 :roflol: resim indirme video izleme o zaman kota artmıyor
ha birde msnden görüntülü konuşma yapınca çok gidiyor:lepi:
etrafımdakiler keşke destek olsa
tutmadı diyince gelen ilk soru şu
SORUN KİMDE
ya Allah'ın belası zaten yıkılmışız ne yapacaksın sorun kimdesorun eşimde yada bende desem hemen dedikoduya başlayacaklar
aşşalıklar
bende kimsede sorun yk diyorum napayımmirmirmirmir
kuzuşum aklına kurt düşürmek istemem ama bizim bu testte hep süper çıkıyordu
taki kruger bakılana kadar...
bu eski tip testlerde morfooji %70 çıkıyordu
harekette fena değildi
kruger bi bakıldı şok olduk morfoloji %1
ondan kruger baktırın derim Şeniz
canım git bakalım...ama bizim bilmediğimiz birşey olduğunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3
maşallahımız var:lepi:
yetiştim canımopuyorumnanaktan
biz öğleden sonra çıkacağız...4-5 gibi...
boş kaldığım müddetçe buraua gelirim yine....
canım evet hereket. yanlış yazmışım:mymeka:
40 olan yerin 20 olması lazım....
canım eşim kürü 3 ay önce bırakmıştı...şimdi köyde ona kürde yapamam...
sonuçta kendi evimiz değil...
ama bir aksilik çıkmazsa konuştuğumuz ilaçları takviye edeceğim...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar ben yarın ilk defa tüp bebek merkezine gidicem eşimin spermiogram testi ve çekilen filmminide alıcam benimde bütün testlerim yapıldı ama sorun eşimde tabiki normal sperm oranı % 4 çıkmıştı yarın gidince bize ne yaparlar aranızda tüp bebeğe gidenler var ya tekrar test isterlermi yada direk tüp bebekmi denerler... siz tüp bebeğe başlamadan ilaç kullandınızmı yani doktorun verdiği ilaçları
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenDişim ağrıyooorrrr
günaydın kızlar hepinize.........
öncelikle asicim hoşgeldin canım bidaha gitme canım okeymi ??.......allaha şükürler olsun tutundu bırakmadılar beni canım inşallah tedavinin sonucunda seninde halayını çekeriz canım........
nevom canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun oğluşunu sana bağışlasın rabbim ..........
fadikcim seninde gözün aydın canım test sonucun düzelmiş artık sendende bekliyoruz müjdeli haberi en yakın zamanda......
hepinizi çok öpüyorum canlar iyi haftasonları hepinize.........
slm kızlar nasılsınız dışarda agır bır hava var yagacak gıbı sabah gazete okuyordum 9yıl tedavı gormuş en sonunda tupbebek yaptırmış ikizlerı olacakmış 6aylıkken erken dogum olmuş bırısı dogumdan hemen sonra olmuş dıgerıde ertesı gun oldu dıye bır karton kutuya koyup babaya verılmiş gommeden son bır kez eşim gorsun dıye eve getırmış bıde bakmışlarkı bebek yaşıyor hastaneye goturmuşler ama 1saat sonra olmuş ne acı bır şey çok uzuldum nasıl bır hastane ya çok kızıyorum en agır bışekılde cezalandırılmaları lazım bunu yapanların
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenDişim ağrıyooorrrr
işde insanlar kızım geçmiş olsun deyip birde güç vereceğineturkbayragi turkbayragi turkbayragi seni ne kadar iyi anlıyorumeğrki bir msorun varsa nne farkerderki eşinde yada sende önemli olan sorunun varlığı kimde olduğu değil yaşamayan ne bilsin :teselli: :teselli: :teselli:
dıptıs canım dondurulmuş kalmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?