Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş canım darısı bizim başımıza allah sizide yavrunuzla kavuşmayı nasip etsin beklediğiniz yeter dimi:lepi::lepi::lepi::lepi:

slm kızlar nasılsınız dışarda agır bır hava var yagacak gıbı sabah gazete okuyordum 9yıl tedavı gormuş en sonunda tupbebek yaptırmış ikizlerı olacakmış 6aylıkken erken dogum olmuş bırısı dogumdan hemen sonra olmuş dıgerıde ertesı gun oldu dıye bır karton kutuya koyup babaya verılmiş gommeden son bır kez eşim gorsun dıye eve getırmış bıde bakmışlarkı bebek yaşıyor hastaneye goturmuşler ama 1saat sonra olmuş ne acı bır şey çok uzuldum nasıl bır hastane ya çok kızıyorum en agır bışekılde cezalandırılmaları lazım bunu yapanların

serenalar gerçekten çok üzücü bir durum allah kimseye yaşatmasın bende tvde izledim bu haberi ya benim bi sorum olacaktı eşim sanırım varikoselden ameliyat olcak sigortada ve özelde fiyatlar nedir istanbul avrupa yakasında bunu bilenler varsa bi yazsın ayrıca sağ testiste olan varikosel sağ kasığa ve kaburgalara ağrı verirmi?

canım benım eşimde geçen sene olmuştu hazıran ayında 400mılyona çıkmadı amelıyatı sıgortalıya bakan özel bır hastanede yatırdık sabah amelıyat oldu akşama eve geldık umarım yardımcı olabılmışımdır:teselli:

günaydııııın canım hoşbulduk gitmem canım burası süperrr inşallah hepimiz için halay çekeriz canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah teker teker herkesin halayını çekeriz burda önce hamiş sonrada doğum halayını:teytey:kaydirigubbakcemile3

caneylom şekerim az bilgi ver senin takibi kim yapmıştı kaç yumurta çıktı donduruldumu 5.gün senmi istedin nası oldu

elimde değil canım ya ister istemez mevzusu açılıyor
dün test günümdü ve telefon hiç durmadımafoldumben

bence nazar değiyor sana kuzum:1closedeyes:
bir okut üflet kendini yada nazar boncuğu taşı
oğluşumuzada çok sevindim hihoyyyt

zaman zaman ister istemez omuzlarım düşüyor
ama kimi zamanda toplanıyorum benneyaptımki
allak bullak oldumfisfisfis

morfoloji bozuk oldukdan sonra isterse milyar çıksın ne yazarki nevom
harekette A+B toplamı fena değil aman artık umrumda bile değil çocuk yapmakbenneyaptımki
yaşadığım hayal kırıklığını üzerimden atmaya çalışıyorum sadece

annem 2 :roflol: resim indirme video izleme o zaman kota artmıyor
ha birde msnden görüntülü konuşma yapınca çok gidiyor:lepi:

etrafımdakiler keşke destek olsa
tutmadı diyince gelen ilk soru şu
SORUN KİMDE
ya Allah'ın belası zaten yıkılmışız ne yapacaksın sorun kimdesorun eşimde yada bende desem hemen dedikoduya başlayacaklar
aşşalıklar

bende kimsede sorun yk diyorum napayımmirmirmirmir

kuzuşum aklına kurt düşürmek istemem ama bizim bu testte hep süper çıkıyordu
taki kruger bakılana kadar...
bu eski tip testlerde morfooji %70 çıkıyordu
harekette fena değildi
kruger bi bakıldı şok olduk morfoloji %1
ondan kruger baktırın derim Şeniz

turkbayragi turkbayragi turkbayragi seni ne kadar iyi anlıyorumeğrki bir msorun varsa nne farkerderki eşinde yada sende önemli olan sorunun varlığı kimde olduğu değil yaşamayan ne bilsin :teselli: :teselli: :teselli:

dıptıs canım dondurulmuş kalmışmıydı

turkbayragi turkbayragi turkbayragi evet fadikcim gitim ve anatılan her şeyi biliyorum hayırlısı bakalım inşşş RABİM yardımcı olurda bir çıış buluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben yarın ilk defa tüp bebek merkezine gidicem eşimin spermiogram testi ve çekilen filmminide alıcam benimde bütün testlerim yapıldı ama sorun eşimde tabiki normal sperm oranı % 4 çıkmıştı yarın gidince bize ne yaparlar aranızda tüp bebeğe gidenler var ya tekrar test isterlermi yada direk tüp bebekmi denerler... siz tüp bebeğe başlamadan ilaç kullandınızmı yani doktorun verdiği ilaçları

Özlemcim biz gittiğimizde eşimin başka merkezde daha önce spermiyogramı yapılmıştı. Onun sonucunu götürmüştük. Ama tüp bebek merkezinde daha farklı yötemle bakılıyor, yıkama işlemi falan. O yüzden tekrar test istediler. 3 günlük perhizden sonra yaptılar. Bana ultrasonla bakıldı ve rahim filmi istendi. Tüplerin durumu falan. Bunların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek hangisinin yapılacağına karar veriliyor.

Son düzenleme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenDişim ağrıyooorrrr

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenDişim ağrıyooorrrr

canım çok geçmiş olsun diş ağrısı kadar berbat birşey yoktur herhalde en kısa sürede doktora git bu geceyi ağrı kesicilerle idare et tabi bize böyle söylemesi kolay oluyor ama elimizden keşke bişey gelsede yapsak a.s.

canim ne guzel dustu senin haberin topige
ne gicigim demi neyse anlayan anladi
caneylom esprik degildi ama senin haberin gercekten topigi cok sevindirdi insallah kese haberin kalp atisi haberin ve dogum haberinede sevinicez burda allahin izni ile
bende bu kafa varken galiba daha cok giderimmm
:CüvCüv:alkisalkisalkis

hadi yaaaaaa
bende simdi duydum burdan cok uzuldum inanasim gelmedi nasil oldu diyorlar ben yenidogan yogun bakimda calismistim bebklerin kalp atislari bagli oluyor ve olcmeden heran bakabiliyorsun ((tip sektorundeydim de ben bi ara))))delikafadulden
nasil olduda oldu dendi benim aklim almadi sahsen

ufffff cok zorrrrr raki ic delikafadulden:içelim:naniknanik

turkbayragi turkbayragi turkbayragi seni ne kadar iyi anlıyorumeğrki bir msorun varsa nne farkerderki eşinde yada sende önemli olan sorunun varlığı kimde olduğu değil yaşamayan ne bilsin :teselli: :teselli: :teselli:
işde insanlar kızım geçmiş olsun deyip birde güç vereceğine
dedikodu yapacak malzeme arıyor
ben bu yaptıklarında iyi niyet göremiyorum
ne farkeder kimde sorun var
bunuda soran eşimin akrabaları..
ben kalkıp onlara kocamda sorun var desem seyret ağıtları

dıptıs canım dondurulmuş kalmışmıydı

yok canım benim hiç dondurmaya embriyo kalmadı keşke olsaydı
bu kadar üzülüp karalar bağlamazdım. şimdi aynı şeyleri sil başdan yaşamak zor gelir
18 yumurta toplandı 13 tanesi işleme girdi 6 tanesi döllendi 4 tanesi 2. kalite kaldı
spermler sorunluydu ayrı br seçme işlemi (macs) yapıldı
ama ona rağmen 1 tane dahi dondurulmuşum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…