Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
opuyorumnanaktan Nevocum opuyorumnanaktan demek oğluş geliyor opuyorumnanaktan
çok sevindim canım inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur :asigim:
bileğni burkmussun kıyamam ya :1hug: çabucak iyileşirsin inşallah rabbim şifa versin
opuyorumnanaktan

Fadikom değerleriniz çok güzel artmış maşallah
yakında güzel haberler vermekte nasip olur inşallah
:jeyyar:

günaydın kızlaaarrrr günün ve haftanın ilk günaydını benden olsun zemuszemus zemuszemus zemuszemus
erkenciyim bugün hac kaydı yaptıracağız kayınvalidemlere yerimseniben
herkesciklere şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın topiğin gülleri,
ceylinnaz nasılsın canım? bugün topiği ilk açanlar biziz galiba, nerde buranın nöbetçileriiiiii

Günaydın arkadaşlar,ben geri sayımdayım.Buradakilerin deyimiyle kırmızı kartı görmeye 5 günüm kaldı...:1rolleyes:

günaydın kızlar hepinise inşallah bol hamiş haberli güzel haberlerle dolumutlu bir hafta geçirirz ........

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama

Günaydın kıslar herkes için çok güzel bi hafta olur inşallaha.s.

benim bugün içim biraz buruk eskiler belki hatırlarlar bi arkadaşımla hep konuşuyoduk ve beraber hamile kalıcaz diye planlar yapıyoduk anlatmıştım burda ben sorunlu olduğum için o bizi bekliyodu bi ay yanlışlıkla kaçırmışlardı ve o ay hamile kalmıştı arkadaşım işte bugün doğuma gitti onun hiç çok mutlu ama kendim için çok üzgünüm hep hayal kırıklığı yaşıyorum hep üzülen taraf oluyorum ben ne zaman bu mutluluğu tadıcam diye düşünmeden edemiyorm. Tabiki zamanını Rabbim biliyo ama aklımdan geçiyo işte dur diyemiyorumki beynime benden sonra evlenen bütün akrabalarımın arkadaşlarımın çocukları var bi ben kaldım herkesin sorularındanda bıktım artık yalan söylemekten bıktım çok yoruldum artık:çok üzgünüm:

Herşeydebir hayırr var iştee.Boşuna klomenle çatlatma iğnesini olmuşumm.Dr pazar pazartesi çalışın dedi ama bizde tıkk yokk çünkü dişim ağrıyorrrrrr.Tamda zamanına denkk geldiii bu iştee bir hayırr varrmafoldumbenklomen eziyeti yine benimle kaldı ne yapammafoldumbendişimmsenağlama

Canım çok geçmiş olsun en başında yazdığın gibi
herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimizden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaydın arkadaşlar,ben geri sayımdayım.Buradakilerin deyimiyle kırmızı kartı görmeye 5 günüm kaldı...:1rolleyes:

Benimde son 5 günüm canım az kaldı kırmızı kartı görmeme
şimdiden geliceği belli bütün belirtilerini gönderdi
yine heveslenmiyim diye

Sevcancım haftasonu doktora gidicektin.:uhm: Ne yaptın nasıl geçti çok merak ediyorum
hadi gel artıkta anlat bakalım bebişin nasılmışopuyorumnanaktan

Hayırlısı canım:1hug:

balsurat ben anlamadım adet mi oldun? hala sabah mahmurluğundayım galiba..benneyaptımkimirmirmirmir

seni çok iyi anlıyorum benim çevremdekiler de hep hamile ya tutanın tutuyo ben de çok sinir oluyorum bi arkadaş vardı ilk denemede hamile kalmıştı onu düşürdü ama pek de takmadı sonra adet bile görmeden tekrar hamile kaldı düşükten sonra hemen tutmaz derler kafamçokkarıştı sonra bi arkadaş daha var aynı yaştayız bi kızı var 3ay önce folic asite başladı spralini çıkardı ve booom kız hamile ilk çocuktada hamilelik öncesi 3 ay folik kullanmış korunmayı bi bırakmış gene booom bense folic manyağı oldum bi kullanıyorum gaza gelip aşılama vs. sonra bizim sonuç:a015: ben de siz çocuk istemiyomusunuz diyenlere kırk yalan atıyorummmm çok doluyum çok

Hayırlısı canım:1hug:

balsurat ben anlamadım adet mi oldun? hala sabah mahmurluğundayım galiba..benneyaptımkimirmirmirmir
Yok bademim adet olmadım.Drdediği günler çalışamadım.Pazar pazartesı salı dedı ama bızde tık yok diş ağrım varrmafoldumben
Canım çok geçmiş olsun en başında yazdığın gibi
herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimizden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mafoldumbensağolasınn aymesimmmm

Yok bademim adet olmadım.Drdediği günler çalışamadım.Pazar pazartesı salı dedı ama bızde tık yok diş ağrım varrmafoldumben

mafoldumbensağolasınn aymesimmmm

Novalgin alsaydın 500 mg lık belki ağrını azaltırdı diyeceğim ama...:çok üzgünüm:

Öyle valla canım ya bu kadar çok isterken
yok şuan düşünmüyorum yok şimdi sırada şu var o sonra
gibi saçma sapan yalanlar söylüyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ya evet yaaa öyle bunaldım ki hafta sonu eşimle kahvaltıya gittik tam yanımıza 6 aylık kadar oğulları olan bi çift geldi bebek adamın kucağında adam çocuğu bi içten öpüyo seviyo sorma eşimin yüz ifadesi yaa benin niye yok tarzındaydı ağlamamak için zor tuttum kendimi eşime de çok üzülüyorum geçen bana dedi ki (hafif göbeği var) bi bebişimiz olsun işte tam buraya oturtacam onu biraz da göbüşü şişircem sen sadece besle altını al gazı oyunu uyutması benim dedi anneme söyledim telefonda karşılıklı ağlaştık Allahım başka dert vermesin ama ne bileyim işte :Saruboceq:senağlama

zor canım ya hayatla çocuk okadar içiçeki heryer çocuk bu derdi unutmak çok zor iki dakka kafamı dağıtıyorsun bir bebek bir çocuk herşey tekrar hatırlatıyo işte

Günaydın kızlarrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeee keseyi gördük Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor 2 hafta sonra kalp atışları duymak için çağırdı
İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyarız:Saruboceq:
Allahım inşallah burdaki arkadaşlarıma da nasip eder:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…