kızlar aşk melegi yok kaç gündür haberi olan var mıııı???
Günaydın kızlarrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeee keseyi gördük Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor 2 hafta sonra kalp atışları duymak için çağırdı
İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyarız:Saruboceq:
Allahım inşallah burdaki arkadaşlarıma da nasip eder:Saruboceq:
Herşeydebir hayırr var iştee.Boşuna klomenle çatlatma iğnesini olmuşumm.Dr pazar pazartesi çalışın dedi ama bizde tıkk yokk çünkü dişim ağrıyorrrrrr.Tamda zamanına denkk geldiii bu iştee bir hayırr varrmafoldumbenklomen eziyeti yine benimle kaldı ne yapammafoldumbendişimmsenağlama
kızlar aşk melegi yok kaç gündür haberi olan var mıııı???
Günaydın kıslar herkes için çok güzel bi hafta olur inşallaha.s.
benim bugün içim biraz buruk eskiler belki hatırlarlar bi arkadaşımla hep konuşuyoduk ve beraber hamile kalıcaz diye planlar yapıyoduk anlatmıştım burda ben sorunlu olduğum için o bizi bekliyodu bi ay yanlışlıkla kaçırmışlardı ve o ay hamile kalmıştı arkadaşım işte bugün doğuma gitti onun hiç çok mutlu ama kendim için çok üzgünüm hep hayal kırıklığı yaşıyorum hep üzülen taraf oluyorum ben ne zaman bu mutluluğu tadıcam diye düşünmeden edemiyorm. Tabiki zamanını Rabbim biliyo ama aklımdan geçiyo işte dur diyemiyorumki beynime benden sonra evlenen bütün akrabalarımın arkadaşlarımın çocukları var bi ben kaldım herkesin sorularındanda bıktım artık yalan söylemekten bıktım çok yoruldum artık:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar,ben geri sayımdayım.Buradakilerin deyimiyle kırmızı kartı görmeye 5 günüm kaldı...:1rolleyes:
günaydın herkese
güzel mutlu günlerle dolu bir hafta olsun dilerim
ohhh rahatlamıssındır artık canım benim
gözün aydın
bende çok merak ediyorum
işyeri telefonunu bulabilirim sanırım
arıycam bugün öğlende
inşallah kötü bişey yoktur
Nevronun oğlu mu olcakmışdelikafadulden
günaydın caneylom hayırlı haftalar
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama
Günaydın kıslar herkes için çok güzel bi hafta olur inşallaha.s.
benim bugün içim biraz buruk eskiler belki hatırlarlar bi arkadaşımla hep konuşuyoduk ve beraber hamile kalıcaz diye planlar yapıyoduk anlatmıştım burda ben sorunlu olduğum için o bizi bekliyodu bi ay yanlışlıkla kaçırmışlardı ve o ay hamile kalmıştı arkadaşım işte bugün doğuma gitti onun hiç çok mutlu ama kendim için çok üzgünüm hep hayal kırıklığı yaşıyorum hep üzülen taraf oluyorum ben ne zaman bu mutluluğu tadıcam diye düşünmeden edemiyorm. Tabiki zamanını Rabbim biliyo ama aklımdan geçiyo işte dur diyemiyorumki beynime benden sonra evlenen bütün akrabalarımın arkadaşlarımın çocukları var bi ben kaldım herkesin sorularındanda bıktım artık yalan söylemekten bıktım çok yoruldum artık:çok üzgünüm:
Herşeydebir hayırr var iştee.Boşuna klomenle çatlatma iğnesini olmuşumm.Dr pazar pazartesi çalışın dedi ama bizde tıkk yokk çünkü dişim ağrıyorrrrrr.Tamda zamanına denkk geldiii bu iştee bir hayırr varrmafoldumbenklomen eziyeti yine benimle kaldı ne yapammafoldumbendişimmsenağlama
Öyle valla canım ya bu kadar çok isterken
yok şuan düşünmüyorum yok şimdi sırada şu var o sonra
gibi saçma sapan yalanlar söylüyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Hadi bakalım inşallah 5 gün sonra kırmızı kartı değil çift çizgiyi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?