Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın herkezeeee herkeze iyi hafta başı dielrim çok güzel bir hafta olur hepimiz içinn
......................nevrocum canım ogluşuna çok sevindim ama sana üzüldüm tatlım çk geçmiş olsunn ne zor onun agrısı benimde olur çok geçmiş olsun canımm buz ve soguk su iyi gelir............................
fadikcim canım sizede çok sevindim inş sende halay çektircen bize.......................veeeeeeeeeetatile gidecek olan herkeze iyi eglenceler diliyorum ltf 2 kişi olarak geri dönün olur muuuu tatil diye ara vermek yok ona göre HER ŞEY ÇOCUK ıÇıN.......................aymesim canım kendini neden olmuyor diye üzme tatlım zamanı ver onu bekliyoruz tamamı gelcek inş meleklerimiz..................

Canım çok sevindimhihoyyyt hihoyyyt
merak ediyodum bende Allah kucağına aldığın günleri
görmeyide nasip eder inşallah:CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq:

balllııım gelmiyim orayakaydirigubbakcemile
bende geçen ay dişimi çektirdim,çok ağrım oldu,ağzım yara oldu
ama ağrı kesici,antibiyotik içtim, işime baktım
sende ağrılara katlan,iç ağrı kesiciyi
bu günleri sakın kaçırmadelikafadulden
bak yumoşların da var
onları iyi değerlendir

Canım üzme kendini
Bende çok üzülürdüm yakın arkadaşlarımın hamile haberlerine
Ama bak Allah vereceği zamanı biliyo
Vakti zamanı ne zaman geldiyse o zaman çıkıveriyo karşına
Belki adet olmıycaksın,belki hamilesin

günaydın herkese
güzel mutlu günlerle dolu bir hafta olsun dilerim

ohhh rahatlamıssındır artık canım benim
gözün aydın

bende çok merak ediyorum
işyeri telefonunu bulabilirim sanırım
arıycam bugün öğlende
inşallah kötü bişey yoktur

Nevronun oğlu mu olcakmışdelikafadulden

evet canım nevromuzun oğluşu olcak inşş...çok iyi olur tatlım ya eşi onun rahatsızdıya hatırlarsan o aklıma geliyor korkuyorum inş iyilerdir ikiside.haber verirsin bize sonra

günaydın caneylom hayırlı haftalar

sağol canım sanada hayırlı haftalar

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama

balım geçmedimi canım ağrın yasakmı ilaç kullanmak sana bak benimde çürük dişim vardı çok ağrı yapıyodu arkadaşım söyledi zeytini bastır çok iyi geliyo geçer inşallahta çalışmaların aksamazkaydirigubbakcemile3

canım benim allahtan gelene çare olmuyo o ne zaman isterse bizde o zaman anne baba olcaz canım dilerim allahtan o günler çok uzak değildir hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım düşün ben 24 yaşındayım kucağımda taşıdığımm yeğenim geçen yıl ağustosta evlendi şimdi 2 aylık bebeği var ne yapalım rabbim bize böylesini nasip etmiş diyoruz
allahım hepimize tattırsın inşallah o güzel duyguları anneliği babalığı ....kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın....:Saruboceq::Saruboceq:

yılmak yok canım yola devam bi diş ağrısı yüzünden erteleme çalışmalarını sık dişini biraz yerimseniben

inşallah geçecek canım bugünler atlatcaz allahın izniyle dua etmekten istemekten hiçbir zaman vazgeçmeyelim olurmu kardeşim dualarımızın karşılığını mutlaka alcaz bir gün:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
sevcanım hadi gözün aydınn bebişin yuvasını gördün 2 hafta sonra kendisini görceksin içinde :ecrin_bebek:
nevromlada aramızda fark yok yani en fazla 1 ay oynayacak Allah kısmet ederse bebişlerin arası
Darısı isteyen herkesee:lepi:

HER---ŞEY ÇOCUK ıÇıNNNNN
HERŞEY ÇOCUK ıÇıN

gözün aydın sevcanım herşey güzel güzel devam eder inşallah iki hafktada sonrada kalp atışlarının sevincini paylaşacaksın bizimle dikkat et canım hem kendine hem bebişine:))

b
BALUUUM
az biraz dirayetli ol canım
agrı kesicini iç bugünü kacırma
diş ağrısı zordur bilirim ama
dayanıcan be gülüm çare yok

aynesim üzülme bende bugün burukum.

amcamın oğlunun bugün oğlu oldu az önce haberi geldi. babannem diyo darısı sana niye hala bekliyon gibisine ama sorun olduğunu bilmiyolar zannediyolar keyfi bekliyorum. akrabalardan evlenip çocuğu olmayan bir ben varım

en samimi arkadaşım martın sonunda evlendi şu an 1,5 aylık hamile sevindim sevindim ama sevincimle tam anlamıyla yanında olamadım suçlulukda hissettim ama elimde değildi. arkadaşım evlenince gurbete gitti 1 haftalığına geldiğinde bu haberi verdi haberi verirkende sıkıla sıkıla ezile ezile söyledi bir tek sen duymadın nasıl söyliyeceğimi bilemedim dedi.sevinç ve üzüntü karman çorman oldum ama dün haber aldım dış gebelik olma ihtimali varmış bugün belli olacakmış çok üzüldüm ve pişmanlık hissettim onun yanında olamadığım için gerçi sadece ondan değil çoğu insandan kaçar oldum ben bu mesele yüzünden 3 yıldır memlekete bile gitmiyorum herkes sorup duracak bu soruları kaldıracak kadar gücüm yok çünkü.

ama hayat devam ediyor aymesim seni çok iyi anlıyorum ama arkadaşının yanında unutmaya çalış onla sevincini paylaş canım sonra inan pişman olunuyo ben öyle oldum çünkü bundanda bir şey öğrendim durumum ne olursa olsun kendi üzüntümü bir kenara bırakıp yanında olacam bundan sonra arkadaşımın.

canım günaydın çok sevindim canım inşallah Allah yüzünü hep böyle güldürür sağ sağlim kucağına da almayı nasüp eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah burdaki herkes bu mutluluğu sizin dualarınızla yaşarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…