Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydın sevcanım herşey güzel güzel devam eder inşallah iki hafktada sonrada kalp atışlarının sevincini paylaşacaksın bizimle dikkat et canım hem kendine hem bebişine:))

Canım çok sevindimhihoyyyt hihoyyyt
merak ediyodum bende Allah kucağına aldığın günleri
görmeyide nasip eder inşallah:CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağolun kızlar
Allahım inşallah çok yakında size de nasip edicek

Yağmurcan kız senin neyin olcaktı
Belki söylemişsindir ama ben kaçırdım galiba

Nevrocum geçmiş olsun.

Yeni gülümsemeler eklenmiş ne güzelmafoldumbenopuyorumnanaktanturkbayragi

Benimde OĞLUŞŞŞ geliyor teyzeleriii
her zaman söylicem hep söylicemmmmm darısııı bu kk arkdaşlarımın başınaaaaaa

Aminnnn..................

Benimde OĞLUŞŞŞ geliyor teyzeleriii
her zaman söylicem hep söylicemmmmm darısııı bu kk arkdaşlarımın başınaaaaaa

Aminnnn..................

canım sağol Allah sağ sağlim kucağına almayı ve hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin
inşallah burdaki herkesin mutlu haberlerini ( haberlerimizi) :CüvCüvaylaşıp mutlu oluruzkaydirigubbakcemile3

sevcanım keseyi görmüşsünüz çok sevindim inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsınız canım. sonrada allahım sağ salim zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah.

Sağol canım ya keşke öyle bi ihtimal olsa
ama ne yazıkki hastalanıcağım şimdiden belli

Canım çok teşekkür ederim o seviçle üzüntüyü okadar iyi biliyorumki çorba gibi oluyosun ne hissediceğini şaşırıyosun çok yaşadım inşallah arkadaşındada dış gebelik yoktur Allah onunda yardımcısı olsun.
Bende bu akşam arkadaşımın yanında olucam hastaneye gidicem onu ve bebişini görmeye hem çok üzülücem biliyorum o bebişin kokusu güzel yüzü beni mahfedicek ama çokda sevinicem arkadaşım için Allahım inşallah isteyen dileyen herkese nasip eder.
Kendi acımız yetmiyomuş gibi insanlarla uğraşıyoruz herkesin sorularına cevap vermekte çok zor ama kaderimiz böyleymiş elden ne yazıkki hiç bişey gelmeye dua edip beklemekten başka:çok üzgünüm:

sevcan canım allah tamamına erdirsin işallah.şöyle kuyruklu bir kızın olsun işallah saçları lüle lüleopuyorumnanaktan.resmini koyasın bizde sevelim.

Sağol canım
Hergün dua ediyorum Allahım burda hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin.:Saruboceq:

benimle bir evlenen genc yaslı, akraba dost, uzak yakın herkes hamile kaldı dogurdu ya da doguracaklar
üfff ilk yıllarda hamile haberi alınca hastalanıyordum resmen
10 gün kendime gelemediğimi biliyorum
kasılırdım sıtmaya tutulmus gibi titrerdim
kıskançlık asla diil gıptaydı bendeki...
şimdi sok yasaya yasaya alıstım gitti
sıradan birşey oldu çok şükür
bebek görmeyede gidiyorum, gaz muhabbetide yapıyorum
resimlerinide alıyorum
Allahıma çok şükür ben bu hale gelebildim
ya öldürmeyen acı güçlendirir derler ya onu gibi
ben güçlenmeyi seçtim
evliliğimdeki mutluluk çok arttı bu durumu merkezden atınca
benim eşim cocuk istemiyor bu durumda beni daha da rahatlatıyor tabii ki
bu hüzünler çöker zaman zaman insanın üstüne
ben hemen kalkıyorum aynaya bakıyorum yüzümü yıkıyorum yiyecek bir seyler arıyorum ve gözlerim dolup yaslar fikirlerimi ıslatmadan unutuyorum

kızlar rabbim inş tez günlerde bizleride sevindirir.bu sebepten dolayı.......derdimiz aynı sevincimiz aynı dualarımız aynı ben inanıyorum rabbim bizide güldürecek aymesim casperim canlarım bende sizler gibi artık akraba olaylarını kestim dün taziyeye gittik yeni oğlu olmuş biri gelecekti dedim eşime artık gidelim ne bebiş görmeye tahammülüm kaldı ne de siz ne zaman düşünüyosunuz sorusuna rabbim yardımcımız olsun dicek hiç birşey yokkk

sevcan canim hadi gozun aydin ins icindeki mlegeinide goreceksin allahin izni ile

gunaydin kizlar iyi haftalar
insallah bu haftada guzel haberler aliriz ay dur pardon
insallah bu haftada guzel haberler duser topige
-tatlicadiarzu-

Nekadar güzel yazmıssın canım opuyorumnanaktan gözlerim dolu dolu oldu mafoldumben
keşke hepimiz senin gibi olabilsek
mafoldumben

sevcanım keseyi görmüşsünüz çok sevindim inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsınız canım. sonrada allahım sağ salim zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah.

sevcan canım allah tamamına erdirsin işallah.şöyle kuyruklu bir kızın olsun işallah saçları lüle lüleopuyorumnanaktan.resmini koyasın bizde sevelim.

sevcan canim hadi gozun aydin ins icindeki mlegeinide goreceksin allahin izni ile

gunaydin kizlar iyi haftalar
insallah bu haftada guzel haberler aliriz ay dur pardon
insallah bu haftada guzel haberler duser topige
-tatlicadiarzu-

Sağolun kızlar
Allahım size de nasip edicek biliyorum
Yabanım inşallah lüle lüle saçlı bi kızım olur
benimki civciv gibi olucağı kesin

Sağolun kızlar

Ufffffffff ne kadar güzel olur
inşallah Allah gönlüne göre verir canım
bende ufakken civciv gibiymişim büyüdükçe
saçlarım koyulaşmışa.s.
Annem hep inşallah senin kadar güzel
bi bebğin olur der inşallah bigün olur gerçekten:1hug:

Kıslarrrr ıyı haftalar bol hamıŞlı haberlerr. Yaa resımlere bı bebıŞ ekledım tÜp bebebŞŞŞ o Çokkk Şeker bı bakın eŞımın teyzesının kızının yaa sÜperrr kereta

Sağolun kızlar

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım gözün aydın inşş kucağına almayı nasip etsdin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: her şey gönlünmdeki gibi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar:teytey:......herkeze iyi haftalara.s......
sevcan canım hadi gözün aydınhihoyyyt...inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsınhihoyyythihoyyyt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…