Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam,hamiş olanları tebrik ediyorum,allah sağlık ile tamamını erdirsin inş.bu arada sevcanın hikayesini bilen var mı?

sevcan gözün aydın sıkıntı yapmaya hiç gerek yok bak..
sen rahat ol ki bebeğinde sağlıkla büyüsün içinde..

aymes kızlar sıkılmayın lütfen..
bu durumlar hepimizin başında var malesef.
ama yakınlarına akrabalarına bile söylenmiyor bazı şeyler..
bilmemeleri daha da iyi..
bırakın millet ne derse desin..
Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda gönderir nasılsa..

onun bunun lafına bakarsak... ohooo ...hamile kalıncada söylerler...ev alsaydınız,biraz para biriktirseydiniz, e şimdi kim bakıcak çocuğa?,falan filan...
valla ben hamile kalınca bana böyle şeyler söyleyeni terslerim...şimdide niye yapmıyosunuz diyenleride tersliyorum...olmadığını kimse bilmiyo...

doğru söylüyosun tatlım inş:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

o da doğru ya insanları anlamak güç ........................ .............. nix senin bu nickinin resmi varya gözümü alıyor ne zamadna beri söylim diyorum kısmet olmuyo hipnoz gibi bişey yaaa

böyle düşünebilmen ve hayatına aksedebilmen ne güzel keşke bizde senin gibi yapabilsek biz yapmaya kalksak çevre buna izin vermiiyor eşin bile o kadar üstelemiyor akraba eş dost komşu derken bizim düşünmememize izin vermiyorlar tam tersi aklına aklına sokuyorlar bunlara da sünger çekebilirsek o zaman herhalde başaracağızama inşallah o güzel duyguyu bizde yaşarız:Saruboceq::1hug:

selam,hamiş olanları tebrik ediyorum,allah sağlık ile tamamını erdirsin inş.bu arada sevcanın hikayesini bilen var mı?

slm kızlar:teytey:......herkeze iyi haftalara.s......
sevcan canım hadi gözün aydınhihoyyyt...inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsınhihoyyythihoyyyt...

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım gözün aydın inşş kucağına almayı nasip etsdin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: her şey gönlünmdeki gibi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amiiiinnnn
Darısı hepinize olsun inşallah.

sabina resimdeki sen misin?

valla kızlar ben benimle evlenip çocukları olanları geçtim.evlendim evleneli eşimden kaynanamdan duymuş olduğum ve hala duyduğum lafları düşünüyorum.2 gündür dır dırrrrrrr artık sabrımın son anlarını yaşıyorum.artık yeterrrrrrrrrr diye bağıracam diye korkuyorum.cumartesi bizdelerdi yok oğlum aldığı parayı doktorlara verdi,annesi babası hiç sormadı,doktora götürmediler filan.dünde biz oradaydık aynı şekilde bu defa eşimde birlikte gelene kadar eve susmadılar.içimden sabır sabır dedim.şimdi konuşmuyoruz.eşime eve gelince sana suskunluk yakışmıyor dedim:))oda kızdı bana küsüz.hep benim ailemi kötülüyorlar.

canım ben neredeyse 5 yıllık evliyim
sen belki yenisindir
kolay gelmedim bu yollara ama millete cevap vermek onları susturmanın en iyi yolu
biz istiyoruz bekliyoruz ama olmuyor
hayırlısı olsun diyorum
kapanıyor agızları
geçistirip cevap vermeyince daha çok geliyorlar insanın üzerine
bu mesele bizim elimizde diil
ben bunu idrak ettim
Rabbim bilir OL derse olur
benim sucum eksiğim yok
eşimle çok mutluyum
gelirse bebiş başımın üstüne gelmezse zaten eksiğim yokki
zaten mutluyum sağlıklıyım
insan düsüncelerinin ve vesveselerinin elinde oyuncak oluyor zamanla
zaten siz mutluysanız ve dik durursanız insanlar etkileniyorlar bundan
benim umudum her gecen gün azalmıyor artıyor
Rabbim var benim kimsesiz caresiz değilim ki
bize nasip etmezse cocuk bunun arkasındaki hayırlara bakmaya calısıyorum
cünkü görünen çirkinlikler her yönüyle Rahmanidir ve arkasında Rahmani sebepler vardır
uzun oldu hakkınızı helal edin
Rabbim gönlünüzün muradını versin inş

canim gozunuz aydin
kalp atislarinida duyucaksiniz saglikla insallah:Saruboceq:

Kızlar aşkmeleği'ni aradım.
İşyerinde internet bozulmuş o yüzden giremiyomuş.
Benim aradığımı duyunca çok şaşırdı ilk defa telefonda konuştuk onunla
canım arkadaşım inşallah internet çabuk düzelir.

yabangülüm senin durumun zor
en cok anlayıslı olması gerekenler anlyıssız olunca
ama napıcan dedigin gibi sabır
Allah bu manyak insanlara akıl fikir versin

yabangulum canim kusura bama ama ck gicik insanlarmis ya ne demekmis o bide senin ilenmi goturcekmis
laf basi gelince aa sen artik evlendin kiz tarafindan ayrildin aileni unut diyorlar islerinegelincede bisey almadi bisey yapmadi diyorlar
sabret canim duyma bile
eger iyice ileriye gidiyorlarsa konusma onlarla yaaaaa

yabangülüm senin durumun zor
en cok anlayıslı olması gerekenler anlyıssız olunca
ama napıcan dedigin gibi sabır
Allah bu manyak insanlara akıl fikir versin

nereye kadar sabır bilmiyorum artık.sesim çıkmıyor tepeme biniyorlar.eşimde anacık vur abalıya misali ne derlerse onaylıyor.:mymeka:kendilerince bişeyi doğru kabul ettilermi tamam şaşmıyorlarklava:.çok şükürki sabırlı bir insanım yoksa benim çektiklerimi kimse çekemezmafoldumben senağlama.mafoldumben

ya tatlım kusura bakma ama bu kadarda cahillik olmaz yaa............sanki kadının parasını harcıyosun gibi ALLAHtan oğlunun parasını harcıyosun sonra ne derdi bilmiyorum hem oğlu ne için kazanıyormuş o parayı onuda sormak lazım kadına o kadar derdin içinde birde bunlarla uraşıyosun canım ya ALLAH yardımcın olsun........eşinde ne yapsın ki zaten oğlunu seven bir insan o lafları söylemez bence eşinde ona mı üzülsün yoksa kendi sorunlarına mı ona da hak vermek lazım canım ........sen eşinle aranı bozma kırmayın üzmeyin birbirinizi rabbim yardımcınız olsun inş

Son düzenleme:
canım çok doğru söylüyorsun biz eşimle Allaha çok şükür mutluyuz bunun eksiklik olduğunu da ikimizde düşünmüyoruz Allah hayırlısını versin diyoruz bizim iki yılı geçti ama hakkımızda hayırlısıysa Rabbim versin yoksa olmasın Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım dualarımız bu yönde

Canım ben bu durumda sadece eşine kızarım
Seni koruması lazım
sana laf söyletmemesi lazım annesine
kaynanalar her zaman laf söylerler ama eğer çocukları tepki gösterirse bi daha sana bişey söylemeye çekinir
o yüzden eşini bi elime geçirirsemklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…