yabangulum canim kusura bama ama ck gicik insanlarmis ya ne demekmis o bide senin ilenmi goturcekmis
laf basi gelince aa sen artik evlendin kiz tarafindan ayrildin aileni unut diyorlar islerinegelincede bisey almadi bisey yapmadi diyorlar
sabret canim duyma bile
eger iyice ileriye gidiyorlarsa konusma onlarla yaaaaa
Canım ben bu durumda sadece eşine kızarım
Seni koruması lazım
sana laf söyletmemesi lazım annesine
kaynanalar her zaman laf söylerler ama eğer çocukları tepki gösterirse bi daha sana bişey söylemeye çekinir
o yüzden eşini bi elime geçirirsemklava:
evet öyle ya ben 4 haftadır annemlere gitmedim.götür dediğim zaman 2 hafta önce oradaydın diyor eşim.her kaynanamgile gidişimde eve moralim bozuk bir şekilde geliyorum.bi akşam gülerek oturmuyorumki hep aynı.kaynanam,görümcem,eşim 3lü oturum yapıyorlar.gitmeyeyim diyorum eşim annem çağrı atınca çaya gelin dedi diyor.uzak evede çıkmıyor ben annemgilden uzakta yapamam diyor.mafoldumbenne kadar çekecem daha bilmiyorum..
valla kızlar ben benimle evlenip çocukları olanları geçtim.evlendim evleneli eşimden kaynanamdan duymuş olduğum ve hala duyduğum lafları düşünüyorum.2 gündür dır dırrrrrrr artık sabrımın son anlarını yaşıyorum.artık yeterrrrrrrrrr diye bağıracam diye korkuyorum.cumartesi bizdelerdi yok oğlum aldığı parayı doktorlara verdi,annesi babası hiç sormadı,doktora götürmediler filan.dünde biz oradaydık aynı şekilde bu defa eşimde birlikte gelene kadar eve susmadılar.içimden sabır sabır dedim.şimdi konuşmuyoruz.eşime eve gelince sana suskunluk yakışmıyor dedim:))oda kızdı bana küsüz.hep benim ailemi kötülüyorlar.
evet öyle ya ben 4 haftadır annemlere gitmedim.götür dediğim zaman 2 hafta önce oradaydın diyor eşim.her kaynanamgile gidişimde eve moralim bozuk bir şekilde geliyorum.bi akşam gülerek oturmuyorumki hep aynı.kaynanam,görümcem,eşim 3lü oturum yapıyorlar.gitmeyeyim diyorum eşim annem çağrı atınca çaya gelin dedi diyor.uzak evede çıkmıyor ben annemgilden uzakta yapamam diyor.mafoldumbenne kadar çekecem daha bilmiyorum..
ya tatlım kusura bakma ama bu kadarda cahillik olmaz yaa............sanki kadının parasını harcıyosun gibi ALLAHtan oğlunun parasını harcıyosun sonra ne derdi bilmiyorum hem oğlu ne için kazanıyormuş o parayı onuda sormak lazım kadına o kadar derdin içinde birde bunlarla uraşıyosun canım ya ALLAH yardımcın olsun........eşinde ne yapsın ki zaten oğlunu seven bir insan o lafları söylemez bence eşinde ona mı üzülsün yoksa kendi sorunlarına mı ona da hak vermek lazım canım ........sen eşinle aranı bozma kırmayın üzmeyin birbirinizi rabbim yardımcınız olsun inş
off kızlar ya birde bu eksikti...bu gece bekar görümcem var kayınpederimle ikisi aynı evde kalıyorlar...evlerine hırsız girmiş.....kaynım da yeni boşanmıştı dı eşinden oğluyla ikisi misafirliğe gitmişler ve akşam görümcem ısrar edince orda kalmışlar...hırsız gece balkon kapısını açarak girmiş....kaynımın pantolonunu varana kadar almış kotunun cebindede cüzdanı varmış 200 tl parasını,ehliyetini,kredi kartlarını almış....görümcemin de aynı şekilde çantasını almış gitmiş..içinde onunda fazla parası yokmuş ama ehliyet kredi kartları varmış...telefonlarını falan almış gitmiş...nekadar vicdansızlar yaaa nasıl böyle bişiy yapabiliyolar...allah belalarını versinnnnnnnnn
off kızlar ya birde bu eksikti...bu gece bekar görümcem var kayınpederimle ikisi aynı evde kalıyorlar...evlerine hırsız girmiş.....kaynım da yeni boşanmıştı dı eşinden oğluyla ikisi misafirliğe gitmişler ve akşam görümcem ısrar edince orda kalmışlar...hırsız gece balkon kapısını açarak girmiş....kaynımın pantolonunu varana kadar almış kotunun cebindede cüzdanı varmış 200 tl parasını,ehliyetini,kredi kartlarını almış....görümcemin de aynı şekilde çantasını almış gitmiş..içinde onunda fazla parası yokmuş ama ehliyet kredi kartları varmış...telefonlarını falan almış gitmiş...nekadar vicdansızlar yaaa nasıl böyle bişiy yapabiliyolar...allah belalarını versinnnnnnnnn
inanın konuşabileceğim derdimi anlatabileceğim hiç kimse yok..içim daralıyor buraya yazınca rahatlıyorum.artık bebekten geçtim düşünmüyorum bu sorunlarla nasıl başedeceğimi düşünüyorum.iyiki varsınız yoksa çatlardım heralde.keşke gizli bi kamera olsa sizinde görebileceğiniz gibi.bütün herkes ayağa kalkardı.bunlar hiç bişey.
minos canım çok sağol.
senin sonuç ne zaman belli olucak.
inşallah pozitif olur.
inanın konuşabileceğim derdimi anlatabileceğim hiç kimse yok..içim daralıyor buraya yazınca rahatlıyorum.artık bebekten geçtim düşünmüyorum bu sorunlarla nasıl başedeceğimi düşünüyorum.iyiki varsınız yoksa çatlardım heralde.keşke gizli bi kamera olsa sizinde görebileceğiniz gibi.bütün herkes ayağa kalkardı.bunlar hiç bişey.
12 haziran test gunum canim
insallah canim insallah:Saruboceq:
çok geçmiş olsun.allah ıslah etsin ya..yiyemesinler işallah..
teşekür ederim allah yaştmasın kimseye..:Saruboceq:Canım ya üzülme herzaman seni dinleriz
derdini bizimle paylaşabilirsin tabiki
keşke böyle olmasaydı bunlar çok kötü şeyler
ama eldende bişey gelmiyo
Allah yardımcın olsun sabırlar versin sana
Allaha çok şükür ben hiç böyle şeylerle karşılaşmadım
çok nasıl olduğunu bilemem ama sen yinede kendini çok üzmemeye çalış
ah canım çok denedim ama aynı işte.beni ezdiriyorsun diyorum.kim benmi diyor.anlasa bi işte.allah akıl fikir versin yoksa hep aynı..:mymeka:canım kocanı karşına al konuş derdini söylemeyen derman bulamaz sen bu şekilde hem kendine zarar veriyorsun hem evliliğine zarar verirsin
bazı kayınvalideler ne yazıkki mantıklı hareket etmiyorlar aslında sana zarar verdiklerini zannediyorlar bilmiyorlarki oğullarına da zararları dokunuyor ama eşinde biraz anneciyse onun da görmesini bekleme o da farkına varmaz annesinin hep doğruyu söylediğini gerçekleri gördüğünü zanneder bunu da sen sakin ve yumuşak bir şekilde eşinin anlayabileceği bir şekilde halledeceksin
geçmiş olsun sabinacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?