Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım 12 haziranı iple çekeceğiz ozaman inşallah senden de güzel haberleri alırız:Saruboceq::CüvCüv::sm_cool:

minoş hadi canım inşallah 12 haziranda coşarızz:sm_cool::sm_cool:

insallah canlarim ya
zamani gelmisse olucak elbet
insallah Rabbim yazmistir
hepimiz veririz mujdeli haberlerimizi saglikla insallah

Gazi geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Bir selam vereyim dedim. Ayağımı uzatarak bilgisayarın başına geçtim. Birazcık takılıcam. zemuszemus

Niyetim ;

1- Özel ve ziyaretçi mesajlarımı okuyup cevaplandırmak

2- Sitedeki görevlerime göz atmak

3- Geçmişimizi okumak

4- Ve hayırlısıyla listeleri güncellemek alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Raporluyum 1 hafta. İyileşirsem raporumu yarıda kesip gideceğim. Ama pek iyileşecek gibi gözükmüyor durumum. Hep uzanmam gerekiyor. Bundan 10 yıl önce diğer bileğimi de burkmuştum çok fena şekilde. Hala ara ara nüksediyor. İnşallah tamamen atlatırım bunu. Hepinizi şimdilik öpüyorum. Bir yerlerden başlayayım ben artık. turkbayragi

sabina geçmiş olsun canım yaa
nasıl insan bunlar
nasıl boğazlarından geçiyo başkasının kazandığı paralar

resimdeki sen misin bu arada

minos hayrli olsun canim...
sevcan keseyide gordun insallah rabbim kucagina almayida nasip eder...
nevro oglus geliyomus simdi artik isim arayislarida baslar) gecmis olsun kendine dikkat et....
yabangulum konus canim içini dok ezdirme kendini, bu kadar baskiya tas olsa dayanamaz, sabir nereye kadar, saglindan olursun

benımde bugun amcamın kızı dogum yaptı.cok agladım...
ne olacak bızım halımız bılmem.rabbım sabır ıhsan etsın butun beklıyenlere..

amin canım derdi bilmeyene hikaye gibi gelir .........sen anlıyosun görümceni rabbim onlarında yardımcısı olsun inş..sanada büyük sabır versin.........

canım ya aynen katılıyorum ALLAH yedirmesin inş

slm kizlar nasilsiniz?

hoş geldin canım iyiyiz çok şükür ya sen

hoş geldin canım sende tekrar geçmiş olsun neyse sende bu arada meleginle bol bol konuşursun :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

benımde bugun amcamın kızı dogum yaptı.cok agladım...
ne olacak bızım halımız bılmem.rabbım sabır ıhsan etsın butun beklıyenlere..

amin canım inş sabredecez ve rabbim bir gün bizide sevindirecek ben inanıyorum tatlım ltf sende inancını kaybetme tamam mı canım

Son düzenleme:

yok canımmm asılama olmıcak benimmm normall denicez cnmm

Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun
kendine dikkat etmiyonmu bitanem ya
yada nazar çok var üzeri
yapmak istediklerini kendini yormadan
yavaş yavaş yap başka bi aksilik çıkmasın
senin başına her gelen şey bizi çok üzer biliyosun
dualarımız hep seninle ama daha fazla okumalıyız demekki
Çok çokkkkkkkkkkkk öpütoeum seniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…