canım 12 haziranı iple çekeceğiz ozaman inşallah senden de güzel haberleri alırız:Saruboceq::CüvCüv::sm_cool:
minoş hadi canım inşallah 12 haziranda coşarızz:sm_cool::sm_cool:
çok sağol
bu arada sen nasıl oldun canım..?
slm kizlar nasilsiniz?
Sevcanımm canımmm gözünaydınn keseyi görmüşsünn canımmm..Allahın izniyle kalp atışlarında duyucann allaha emanet oll güzel hamişş:Saruboceq::Saruboceq:
sabina geçmiş olsun canım yaa
nasıl insan bunlar
nasıl boğazlarından geçiyo başkasının kazandığı paralar
resimdeki sen misin bu arada
ilk evlendiğimizde yok oğlumun parasımı var,annesi önceden doktora götürseydi,buda oğlumun şansı dedi.görümcem evlendi dünya bi para döktü şimdi doktorlar olmaz demiş nasıl üzülüyorlar.ne gereği var bu gün bana yarın sana.görümcemin günahı ne.ben duyunca ağladım görümcem için allah kimseye vermesin.kimsenin gözünde koymasın..:Saruboceq:
off kızlar ya birde bu eksikti...bu gece bekar görümcem var kayınpederimle ikisi aynı evde kalıyorlar...evlerine hırsız girmiş.....kaynım da yeni boşanmıştı dı eşinden oğluyla ikisi misafirliğe gitmişler ve akşam görümcem ısrar edince orda kalmışlar...hırsız gece balkon kapısını açarak girmiş....kaynımın pantolonunu varana kadar almış kotunun cebindede cüzdanı varmış 200 tl parasını,ehliyetini,kredi kartlarını almış....görümcemin de aynı şekilde çantasını almış gitmiş..içinde onunda fazla parası yokmuş ama ehliyet kredi kartları varmış...telefonlarını falan almış gitmiş...nekadar vicdansızlar yaaa nasıl böyle bişiy yapabiliyolar...allah belalarını versinnnnnnnnn
slm kizlar nasilsiniz?
Gazi geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Bir selam vereyim dedim. Ayağımı uzatarak bilgisayarın başına geçtim. Birazcık takılıcam. zemuszemus
Niyetim ;
1- Özel ve ziyaretçi mesajlarımı okuyup cevaplandırmak
2- Sitedeki görevlerime göz atmak
3- Geçmişimizi okumak
4- Ve hayırlısıyla listeleri güncellemek alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Raporluyum 1 hafta. İyileşirsem raporumu yarıda kesip gideceğim. Ama pek iyileşecek gibi gözükmüyor durumum. Hep uzanmam gerekiyor. Bundan 10 yıl önce diğer bileğimi de burkmuştum çok fena şekilde. Hala ara ara nüksediyor. İnşallah tamamen atlatırım bunu. Hepinizi şimdilik öpüyorum. Bir yerlerden başlayayım ben artık. turkbayragi
benımde bugun amcamın kızı dogum yaptı.cok agladım...
ne olacak bızım halımız bılmem.rabbım sabır ıhsan etsın butun beklıyenlere..
slm kizlar nasilsiniz?
canım çok sevindim senin adına.kaydirigubbakcemile3 Erkek bebek isimleri düşünmeye başla şimdiden.Bi de dikkatli ol canım çok geçmiş olsun.İş falan da yapma ayağını uzat dinlen canım geçer merak etme
canım kötü düşünme ne olur bu sefer bişey olmıyacak bebişine inşallah.Dualarımız seninle
Canım seninde aşılaman hayırlı olsun.
Canım doktor bu iğneleri aşılama için mi verdi sana. Bende bu ay hap içiyorum bana doktorum bu ay da olmazsa diğer aşamaya geçeriz dedi. Diğer aşama dediği iğne mi acaba
Gazi geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız kızlar. Henüz geçmişi okumadım. Bir selam vereyim dedim. Ayağımı uzatarak bilgisayarın başına geçtim. Birazcık takılıcam. zemuszemus
Niyetim ;
1- Özel ve ziyaretçi mesajlarımı okuyup cevaplandırmak
2- Sitedeki görevlerime göz atmak
3- Geçmişimizi okumak
4- Ve hayırlısıyla listeleri güncellemek alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Raporluyum 1 hafta. İyileşirsem raporumu yarıda kesip gideceğim. Ama pek iyileşecek gibi gözükmüyor durumum. Hep uzanmam gerekiyor. Bundan 10 yıl önce diğer bileğimi de burkmuştum çok fena şekilde. Hala ara ara nüksediyor. İnşallah tamamen atlatırım bunu. Hepinizi şimdilik öpüyorum. Bir yerlerden başlayayım ben artık. turkbayragi
benımde bugun amcamın kızı dogum yaptı.cok agladım...
ne olacak bızım halımız bılmem.rabbım sabır ıhsan etsın butun beklıyenlere..
minos hayrli olsun canim...
aymes nasilsin ?bayadir gorusemedik!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?