Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlarbuyrunnnnnnnnn
sabina canım çok geçmişler olsun :teselli:
yabangülüm Allah kolaylık versin Allah eşine bir an önce anlamasını nasip etsin :Saruboceq:
minos inşallah sonucun pozitif olur canım :Saruboceq:
onun haricinde biraz daha bakayım ne var ne yok
aaa
nevrom çook geçmişler olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hos geldin canim
iyi dileklerin icin tesekkurlera.s.
sen nasilsin

çok sağol canım...sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?:CüvCüv::1hug:

ozlem82do, asi74+, aymes+, butterfly 's', caneylom, canzi3445+, demirilkim, DıptısDıptıs, minos, sabina, UykucuSirine, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_ maşşşaaallllaaahhhh ne guzel kalabalıgız

aysecim hoşgeldin

nevrommm demek bebiş erkek ne guzel hayırlısıyla artık ne renk kıyafet alacagın belli bebeişine

hos geldin canim
iyi dileklerin icin tesekkurlera.s.
sen nasilsin

teşekkür ederim canım hoş buldukŞeniz
ben aynıyım hala midemdem rahatsızım hep bi ağı hep bi yanma varmafoldumben
acaba ne zaman geçecek
tabii bugünümede hamd olsun

kıs beni niye saymıyon bakim :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

nevrocuğumuz tebrikler oğlan annesi olacaksın haaa olsun canım ..kız erkek ne farkeder bizler için yeterki sağlıklı bir şekilde gelsinler tek..

cumartesi günü 36.gün sonunda adet olabildim bende ..muhtemel adet tarihim 30 haziran
sana lazım olacak canım listeyi güncellerken

sevcan canım seninde gözün aydın olsun..rabbimin izniyle kalp atışını göreceksin inşşş

kıs beni niye saymıyon bakim :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ozlem82do, caneylom, minos, sidelya01+, sonuyok, ^^sabirsiz^^+ amanda alınmışmış mı kıs sen yoktun o zaman ya ondan şekerciğim yoksam ben seni görmemmi yoksam sınavların nasıl geçti söle bakayımm vereliniortakopuyorumnanaktan:dance:

Güzel annişimm zemuszemus

Canım özletme kendini sen buranın özellerindensin :hooray: umudumuzsun :teytey:

Takvim çok cici olmuş
:lepi:

kızlar merhaa eşimin spermiogram sonuçlarına bi bakarmısınız bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
dr şekil bozukluğu var dedi iki defa gebe kaldım ikisindede kalp atışı durduğu için aldırdım acaba spermlerde bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum
miktar 2,5cc
renk krem
viskozite N
PH :Alkolı(o ne demekse)
ı.ıKEFAKS:15 '
SAYI:43.106milyon galiba
N.MORF:%20 0'
Hareket 1-S:%10 1'
Drekt miktar:%55 2'
prostat sekteri%15 3'
I.H.:3-4 lökosit

digerleri:sw-up:13.10 %100 3
kruger morf:N%1 Boş%97 By%1 Ky%1
kızlar yardımcı olursanız bekliyorum merakla

iyi peki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canım sınavla ilgili birşey hatırlamıyorum ama inş ilki gibi sonucu gelirse geçerim değilse kalırım napalım elimden geleni yaptım ben ya birde öndekine bakarıum diyodum iki gün üst üste önde oturanlar katılmadı sınava yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonrada iş başa düştü .

Canım nacizane yorumlayayım
ama daha iyi bilenler cevaplandıracaktırzaten
hareket ve morfoloji sorunlu görünüyor
ama hamile kalabildiğine göre çok büyük bi problem yok bence
sağlıklı bir hamilelk yakalarsın inşallah en kısa zamanda
yada pgt işlemi ile tüp bebek yaptırarak sağlıklı embriyo ile hamile kalabilirsin
a.s.

Canım sen bunları düşünme. Tedavine bak. Belki de bu iğneler sana bebeğini getirecek. Olumsuzlukları düşünerek herşeyi kötü etkilersin. a.s.

Sağolun kızlar , Allah razı olsun. Amin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Ufak tefek kazalar oluyor. Biraz sakarım galiba. :1rolleyes:

demek erkek:asigim::asigim: maşalalh civciv bu işe çok sevinecekkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun...çabuk iyilrşir inşallah...
bilmiyorumki acaba ne iyi gelir:sm_confused:

Evet hemen civcive verdim müjdeyi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sağol bitanemm. Öpüyorum çok. Şeniz

Sağol canımın içi. Allah razı olsun. Şeniz

Sağol bitanemmm. Amin inşallahhh. Doktora gitmedim. Çatlak yok kesin. Rapor aldırdım eşime , evde dinleniyorum artık. yerimseniben

canlarımmmm çok çok teşekkürler. Amin inşallahhh. Allah razı olsun hepinizden. Allah sizlere de bu güzel günleri nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sağol bitanemm. Kız olursa ikinciyi de sana veririz artık. hihoyyythihoyyyt hihoyyyt

nevrocumm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine ....oğluşun olacakmış demekk...gözün aydın tatlımm..allah tamamına erdirsin inşallahh...öptüm seni kocamannn.........

Sağolun kızlar. Allah bin kere razı olsun. Heyecanımızı derinden ve içten paylaştığınız için. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkürler. Şeniz Şeniz Şeniz

Canım şişlik azaldı. Aşağı doğru salmadıkça iyiyiz. Hep yukarıda. :lepi:

canım oğluşun hayırlı olsun çok sevindim ayağın içinde geçmiş olsun ama önerebileceğim birşey yok inş geçer sositosositosositosositosositosositosositososito

bence nazar değiyor sana kuzum:1closedeyes:
bir okut üflet kendini yada nazar boncuğu taşı
oğluşumuzada çok sevindim hihoyyyt

Sağolun kızlar. Canımsınız. Amin inşallahhh. Şeniz Şeniz Şeniz Nazarmıdır bilmiyorum ama kendimde de çok hata var. Leyla gibi yürüyordum. :mymeka:

Canım çok geçmiş olsun. :a015: Sen iyi ol da. Ertelensin yeterki. Ama diş ağrısı o kadar çok demek ki çalışmaya bile engel oluyor. :çok üzgünüm:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Maşallahhhhhhhhhhhhh kuzucuğaaa. :içelim::içelim: :içelim: Sağlıkla gelsin inşallahh. Kalp atışlarını da duyacaksın 2 hafta sonra Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok sevindim tatlım. Şeniz yerimseniben hihoyyyt

......................nevrocum canım ogluşuna çok sevindim ama sana üzüldüm tatlım çk geçmiş olsunn ne zor onun agrısı benimde olur çok geçmiş olsun canımm buz ve soguk su iyi gelir..

NEVROmun paşası geliyormus
:dance::dance:
gözünaydın canııım

Nevro bildim..özel mesajda bence erkek olucak demiştim :1rolleyes:

Sağolun kızlar. Allah razı olsunnn. Çok güzel bir duygu. Cinsiyet önemli değil ama bilmek ayrı bir renk katıyor tabi. Allah isteyen herkese bağışlasın inşallah. Hep dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrocum geçmiş olsun.

Yeni gülümsemeler eklenmiş ne güzelmafoldumbenopuyorumnanaktanturkbayragi

Sevcanım çok sağol. Arkadaşımızdan haber getirdiğin için de çok teşekkürler. ŞenizŞeniz Şeniz

Ahh bitanemmm Ahh. Çok üzüldüm senin için. Bunları yaşamak kolay olmasa gerek. Ama hayat müşterektir. Evlenmişsiniz ve bu sorun artık ikinizin sorunu. Birlikte bir evlat sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bu aşamda sorun kimdeyse veya neyse bunun tedavisi için gereken yapılır. Lafı olmaz. Parası şusu busu konuşulmaz. Eşin varken ailen mi seni doktora götürecek de masrafları karşılayacak. Bu ne saçma bir zihniyettir. Gıcık oldum şimdi. Allah bu insanlara akıl fikir versin. Yaptıkları yanlışı anlasınlar. Hoş o görümcen ve kaynanan pek anlayacak insanlara benzemiyor. Daha da kocanı kendilerine benzetiyorlar. Oturtup karşına eşini konuşsan da şu an seni anlayabilecek gibi görünmüyor pek. Ancak kendi sinirlerini bozarsın. Allah yardımcın olsun. Her zaman dertleşmek için burdayız canım. Sıkma canını. Şeniz Şeniz Şeniz

Sağol tatlım. Allah razı olsun. Öpüyorum seni. Şeniz

hoş geldin canım sende tekrar geçmiş olsun neyse sende bu arada meleginle bol bol konuşursun :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

İvit kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Uzanıyorum bol bol. Dinleniyorum. Dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Valla canım ben çok sakar bir insanım. Yine yaptım yapacağımı. :mymeka: Dediğin gibi kendimi yormadan evin içinde zaman geçiriyorum. Uzanmak en iyisi tabi. Çok sağol canım ilgine. Allah bin kere razı olsun. Ben de seni öpüyorum. Şeniz ŞenizŞeniz

Teşekkürler canısı. Şeniz Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Evet canımm. Geçenlerde birşey sipariş etmiştim internetten. Mavi istemiştim rengini. O zamanlar daha cinsiyet belli değildi. Pembe göndermişler. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Artık değiştirmemiştim de. Kullanacak bi şekilde. zemuszemus zemuszemus zemuszemus

teşekkür ederim canım hoş buldukŞeniz
ben aynıyım hala midemdem rahatsızım hep bi ağı hep bi yanma varmafoldumben
acaba ne zaman geçecek
tabii bugünümede hamd olsun

Tatlım çok geçmiş olsun. Başlarda oluyor. Benim de biraz biraz oluyordu. ŞenizŞeniz Şeniz

Kesinlikle canım. Sağolasın. Allah sana da nasip etsin inşallah. Tarihini de not aldım , güncelleyeceğim. Şeniz Şeniz Şeniz

Canım evet morfoloji bozukluğu var. Sayı güzel ama hareket kısmı karşılık canım anlayamadım. Sperm bozukluğu düşüklerin sebebi olabilir tabi. Ama bu her zaman böyle olacak demek değil. Kısmet canım. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sana. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok sağol canım...sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?:CüvCüv::1hug:
canım çok teşekkürler hamd olsun işte
Güzel annişimm zemuszemus

Canım özletme kendini sen buranın özellerindensin :hooray: umudumuzsun :teytey:

Takvim çok cici olmuş
:lepi:
sabom çok teşekkür ederim duygulandırdın beni ayol
sizde benim için özelsiniz inanın burdan kopamıyorum
umudunuzu hiç yitirmeyin ve bol bol dua bende ediyorum sizlere zaten
mucizem adete göre bir hafta gerideymiş
inşallah sizlerde yaparsınız takviminizi
canımsınopuyorumnanaktan

oğlişe pembemi giydiricen ayol
ama içinede doğmuş mavi istemişsin hani
sağol canım inşallah kısa sürede geçer opuyorumnanaktan

nevrosky oğlun olucakmış tebrik ederim.....opuyorumnanaktan

bir de geçmiş olsun canım....

Sağol bitanemmm. Allah razı olsun. Sen nasılsın? Uzun zamandır karşılaşamadık. Şeniz

oğlişe pembemi giydiricen ayol
ama içinede doğmuş mavi istemişsin hani
sağol canım inşallah kısa sürede geçer opuyorumnanaktan

Ne yapalım giyecek bir şekilde. sırnaşık şey Hem giysin maço erkek olmasın. klava: Eccük kadın dilinden de anlasın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İçime doğmuşluğundan değil de mavi hem erkek hem kıza olur nasıl olsa diye öyle sipariş etmiştim. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…