nasılsınız kızlarbuyrunnnnnnnnn
sabina canım çok geçmişler olsun :teselli:
yabangülüm Allah kolaylık versin Allah eşine bir an önce anlamasını nasip etsin :Saruboceq:
minos inşallah sonucun pozitif olur canım :Saruboceq:
onun haricinde biraz daha bakayım ne var ne yok
aaa
nevrom çook geçmişler olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yabangülüm Allah kolaylık versin Allah eşine bir an önce anlamasını nasip etsin :Saruboceq:
aaa
nevrom çook geçmişler olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hos geldin canim
iyi dileklerin icin tesekkurlera.s.
sen nasilsin
ozlem82do, asi74+, aymes+, butterfly 's', caneylom, canzi3445+, demirilkim, DıptısDıptıs, minos, sabina, UykucuSirine, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_ maşşşaaallllaaahhhh ne guzel kalabalıgız
aysecim hoşgeldin
nevrommm demek bebiş erkek ne guzel hayırlısıyla artık ne renk kıyafet alacagın belli bebeişine
kıs beni niye saymıyon bakim:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
aaa
ozlem82do, caneylom, minos, sidelya01+, sonuyok, ^^sabirsiz^^+ amanda alınmışmış mı kıs sen yoktun o zaman ya ondan şekerciğim yoksam ben seni görmemmi yoksam sınavların nasıl geçti söle bakayımm vereliniortakopuyorumnanaktan:dance:
kızlar merhaa eşimin spermiogram sonuçlarına bi bakarmısınız bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
dr şekil bozukluğu var dedi iki defa gebe kaldım ikisindede kalp atışı durduğu için aldırdım acaba spermlerde bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum
miktar 2,5cc
renk krem
viskozite N
PH :Alkolı(o ne demekse)
ı.İKEFAKS:15 '
SAYI:43.106milyon galiba
N.MORF:%20 0'
Hareket 1-S:%10 1'
Drekt miktar:%55 2'
prostat sekteri%15 3'
I.H.:3-4 lökosit
digerleri:sw-up:13.10 %100 3
kruger morf:N%1 Boş%97 By%1 Ky%1
kızlar yardımcı olursanız bekliyorum merakla
--------------------------------------------------------------------------------
SELAM KIZLAR...cok uzun zamandr gelemdm nasılsınuz benm klomen tedavm negatifle sonçlandı doktrum 1ay ara verdi buay iĞNLERİME BASLADIM..MENOGON 75LİK GÜNDE 1TANE 10GÜN VURULCAM AMA DOKTOR GREK DUYMAZSA KESECEK İĞNELERİMİ İNAŞALLAAH SONUC ALIRIM SSKDA YOK BİRSÜRÜ MASRAF ETTİK BU KRİZDE...İNŞ BOSA GİTMEZ...KIZLAR PROSPEKTÜSTE NELER YAZIYOR NELER YAN ETKİLERDE ÖDÜM KOPUO bakın neler yazıor:
''Hafif over hiperstimülasyonun klinik belirtileri gastrointestinal problemler (ağrı, bulantı, diyare), göğüslerde ağrı ile overlerde ve over kistlerinde bir miktar büyümedir. Nadir olarak hayatı tehdit eden over hiperstimülasyon sendromu olur. Bu durum çatlama olasılığı yüksek büyük over kistleri, assit, sıklıkla hidrotoraks ve nadiren de tromboembolik olaylar ile karakterizedir.'' BAKIN NELER YAZIYOR...KORKUYORUM KIZLAR YAA BİŞE OLMASIN DAMAR TIKANMASI YAPIYORMUS KAN PIHTILAŞMASIYLA TEDAVİME ADAPTE OLAMAMDM YARDIMCI OLUN LÜTFEN..KORKUYORUM DR BİŞE OLSA VERMEZDİ DİME SONUCTA 4AYDIR ONA GİDİYORUM BEN...BÜNYEMİ BİLİYOR ARTIK..KARIN İÇİ KANAMA YAPIYORMUS BİRDE ONU BULAMADIM AMA BEN OKUDUM PROSPEKTÜSÜ BİRDE Bİ ARKADASIM TÜPBEBEK YAPTIRDI ODA İĞNE VURULDU TÜPBEBEK ÖNCESİ AMA İĞNLER AYNI DEĞİL.DOKTORU İĞNENİN 4.SÜNDE CAGIRMIŞ ONU VE 2GÜNDE BİR HORMON TAHLİLİ İSTEMİŞ BENİ İĞNEMİN 5.GÜNÜ CAGIRDI...VE EN SON HORMON TAHLİLİNİ BEN 1AY ÖNCE YAPTIRDIM BU İLAÇ LH VE FSH HORMONU TASIYORMUŞ YAA YARDIM EDİN KIZLAR HİÇ BİLGİNİZ YOKMU..KORKUYORUM HAMİLE KALAN COK KİŞİ VARMIŞ AMA....ACABA SONUC ALIRMIYIZ..İNŞ ALLAHIMMM GÖRÜYORSUN RABBİM YARDIMIZ OLSUN...KIZLAR O ARKADSIN TEDAVİSİ FARKLI BENMKİ FAKLI DİME BENİM DOKTORUM PROF.BİDE ADAM BİLİR DİME OFFF KAFAM COK KARISTI..
ahhh nevrocum ahhhhh geçmişler olsun canım. vallaha sana nazar oluyo kız. topikçe toplanıp sana bir kurşunmu döksek ne. canım oğluna çok sevindim allah zamanında kucağına almayı nasip etsin allahım ikinizide esirgesinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nevrom canım geçmiş olsun nazarvar ustunde ogluşuna sevındımopuyorumnanaktan saglıcakla kucagına almaya nasıp etsın rabbım:Saruboceq:
fadık canım nasılsınopuyorumnanaktan eşinin degerlerı guzel bılıyorsun bızımkı amelıyattan sonra duşuş oldu hazıranın sonunda test yaptırcaz yıne amelıyat olalı 1sene olacak bakalım
demek erkek:asigim::asigim: maşalalh civciv bu işe çok sevinecekkaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun...çabuk iyilrşir inşallah...
bilmiyorumki acaba ne iyi gelir:sm_confused:
kızlar selam nasılsınız.6 gündür giremedim özledim sizleri.eşim yasak koyduçünkü kotayı aşmışım zannediyorki kotayı aşınca çok fazla fatura gelecek.kaynım fazla gelmiyor dedide açtı bana k.k ya bakıyorsan bak ama çabuk çık dedi.yarın gece 12 den sonra diğer aya geçiyor.nevro oğluşun olacakmış çok sevindim.maşallah oğluşuna.allahım esirgesin.öptüm hepinizi.yarın gece 12 den sonra görüşürüz.
canım nevrom oğluşunmu olacakmış rabbim sağlıkla sana kavuştursun inşallah :Saruboceq:
nevrom geçmiş olsun aşırı bir ağrın varsa bence bir dr git :teselli:
bende birkaç sene önce ayağımı burkmuştum önce hiçbirşey yoktu, sonra apartmanı ayağa kaldırmıştım ağrımdan ayak bileğim çatlamıştı 10 gün alçıda kaldı ve hala zaman zaman sızlar ayak bileğim :bbo:
nevrocum canım gözün aydın oğluş geliyo he..rabbim uzun sağlıklı ömürler verir inşallah...bu arada geçmiş olsun bileğini burkmuşsun annemde 1 ay önce burkmuştu bileğini doktora gtürmüştük iğne vurup gazlı bezle sarmışlardı sen iğne vurulamazsın belki ama yinede doktora görün belki sargıya alırlar, allah şifanı versin canım...
nevrom çok sevindim canım oğlun oluyor demekhihoyyythihoyyyt..allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallahŞenizŞeniz
ağayın içinde çok geçmiş olsun canım dikkar et opuyorumnanaktankendine....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok sevindim senin adına.kaydirigubbakcemile3 Erkek bebek isimleri düşünmeye başla şimdiden.Bi de dikkatli ol canım çok geçmiş olsun.İş falan da yapma ayağını uzat dinlen canım geçer merak etme
canım minik erkek ha gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü başarı olsun sağlıcakla kucağına gelsin inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısıda tüm isteyen kardeşlaerimize olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevronun oglusunada masalllahhhhhhhhhhh
cıcvcıv sonunda kızna sana verecekkkkaydirigubbakcemile3
nevrom hep kız dıyordum ama oglus gelıyor olsunnn..
ıkıncıye kız olurryerimsenibenyerimseniben
onuda ben alırımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nevrocum hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım sağlıklı sıhhatlı gelir inşallah sanada geçmiş olsun canım......yağmurcan bu kadar sıkma kendini bak kabuslar görmeye başlamışsın inşallah rabbim sağlıklı sıhhhatli ve zamanında göderir oğluşunu sende resimlerini ekler doğum hikayeni anlatırsın bizlere canım.......asi inşallah bu sefrki denemeniz son olur sende bir an önce kavuşursun bebişlerine hadi sana rastgele....fadikçim hayırlı yolculuklar güzel vakitler geçirirsiniz umarım
günaydın kızlar hepinize.........
öncelikle asicim hoşgeldin canım bidaha gitme canım okeymi ??.......allaha şükürler olsun tutundu bırakmadılar beni canım inşallah tedavinin sonucunda seninde halayını çekeriz canım........
nevom canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun oğluşunu sana bağışlasın rabbim ..........
fadikcim seninde gözün aydın canım test sonucun düzelmiş artık sendende bekliyoruz müjdeli haberi en yakın zamanda......
hepinizi çok öpüyorum canlar iyi haftasonları hepinize.........
nevrocumm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine ....oğluşun olacakmış demekk...gözün aydın tatlımm..allah tamamına erdirsin inşallahh...öptüm seni kocamannn.........
nevrocum nasıl oldun inşallah ayağındaki ağrı azalmıştır şişlikte yoktur birde şişlik varsa ayağına ekmek içiyle şeker yoğurup sar şişliği alır benim ayağım çok burkulurdu annem bunları yapardı çabuk iyleşirdim
canım oğluşun hayırlı olsun çok sevindim ayağın içinde geçmiş olsun ama önerebileceğim birşey yok inş geçer sositosositosositosositosositosositosositososito
bence nazar değiyor sana kuzum:1closedeyes:
bir okut üflet kendini yada nazar boncuğu taşı
oğluşumuzada çok sevindim hihoyyyt
opuyorumnanaktan Nevocum opuyorumnanaktan demek oğluş geliyor opuyorumnanaktan
çok sevindim canım inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur :asigim:
bileğni burkmussun kıyamam ya :1hug: çabucak iyileşirsin inşallah rabbim şifa versin opuyorumnanaktan
Herşeydebir hayırr var iştee.Boşuna klomenle çatlatma iğnesini olmuşumm.Dr pazar pazartesi çalışın dedi ama bizde tıkk yokk çünkü dişim ağrıyorrrrrr.Tamda zamanına denkk geldiii bu iştee bir hayırr varrmafoldumbenklomen eziyeti yine benimle kaldı ne yapammafoldumbendişimmsenağlama
Günaydın kızlarrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeee keseyi gördük Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor 2 hafta sonra kalp atışları duymak için çağırdı
İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyarız:Saruboceq:
Allahım inşallah burdaki arkadaşlarıma da nasip eder:Saruboceq:
......................nevrocum canım ogluşuna çok sevindim ama sana üzüldüm tatlım çk geçmiş olsunn ne zor onun agrısı benimde olur çok geçmiş olsun canımm buz ve soguk su iyi gelir..
NEVROmun paşası geliyormus
:dance::dance:
gözünaydın canııım
Nevro bildim..özel mesajda bence erkek olucak demiştim :1rolleyes:
Nevrocum geçmiş olsun.
Yeni gülümsemeler eklenmiş ne güzelmafoldumbenopuyorumnanaktanturkbayragi
Kızlar aşkmeleği'ni aradım.
İşyerinde internet bozulmuş o yüzden giremiyomuş.
Benim aradığımı duyunca çok şaşırdı ilk defa telefonda konuştuk onunla
canım arkadaşım inşallah internet çabuk düzelir.
valla kızlar ben benimle evlenip çocukları olanları geçtim.evlendim evleneli eşimden kaynanamdan duymuş olduğum ve hala duyduğum lafları düşünüyorum.2 gündür dır dırrrrrrr artık sabrımın son anlarını yaşıyorum.artık yeterrrrrrrrrr diye bağıracam diye korkuyorum.cumartesi bizdelerdi yok oğlum aldığı parayı doktorlara verdi,annesi babası hiç sormadı,doktora götürmediler filan.dünde biz oradaydık aynı şekilde bu defa eşimde birlikte gelene kadar eve susmadılar.içimden sabır sabır dedim.şimdi konuşmuyoruz.eşime eve gelince sana suskunluk yakışmıyor dedim:))oda kızdı bana küsüz.hep benim ailemi kötülüyorlar.
minos hayrli olsun canim...
sevcan keseyide gordun insallah rabbim kucagina almayida nasip eder...
nevro oglus geliyomus simdi artik isim arayislarida baslar) gecmis olsun kendine dikkat et....
yabangulum konus canim içini dok ezdirme kendini, bu kadar baskiya tas olsa dayanamaz, sabir nereye kadar, saglindan olursun
hoş geldin canım sende tekrar geçmiş olsun neyse sende bu arada meleginle bol bol konuşursun :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun
kendine dikkat etmiyonmu bitanem ya
yada nazar çok var üzeri
yapmak istediklerini kendini yormadan
yavaş yavaş yap başka bi aksilik çıkmasın
senin başına her gelen şey bizi çok üzer biliyosun
dualarımız hep seninle ama daha fazla okumalıyız demekki
Çok çokkkkkkkkkkkk öpütoeum seniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaa
ozlem82do, asi74+, aymes+, butterfly 's', caneylom, canzi3445+, demirilkim, DıptısDıptıs, minos, sabina, UykucuSirine, ^^sabirsiz^^+, _Nur_yine_Nur_ maşşşaaallllaaahhhh ne guzel kalabalıgız
aysecim hoşgeldin
nevrommm demek bebiş erkek ne guzel hayırlısıyla artık ne renk kıyafet alacagın belli bebeişine
teşekkür ederim canım hoş buldukŞeniz
ben aynıyım hala midemdem rahatsızım hep bi ağı hep bi yanma varmafoldumben
acaba ne zaman geçecek
tabii bugünümede hamd olsun
nevrocuğumuz tebrikler oğlan annesi olacaksın haaa olsun canım ..kız erkek ne farkeder bizler için yeterki sağlıklı bir şekilde gelsinler tek..
cumartesi günü 36.gün sonunda adet olabildim bende ..muhtemel adet tarihim 30 haziran
sana lazım olacak canım listeyi güncellerken
sevcan canım seninde gözün aydın olsun..rabbimin izniyle kalp atışını göreceksin inşşş
kızlar merhaa eşimin spermiogram sonuçlarına bi bakarmısınız bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
dr şekil bozukluğu var dedi iki defa gebe kaldım ikisindede kalp atışı durduğu için aldırdım acaba spermlerde bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum
miktar 2,5cc
renk krem
viskozite N
PH :Alkolı(o ne demekse)
ı.İKEFAKS:15 '
SAYI:43.106milyon galiba
N.MORF:%20 0'
Hareket 1-S:%10 1'
Drekt miktar:%55 2'
prostat sekteri%15 3'
I.H.:3-4 lökosit
digerleri:sw-up:13.10 %100 3
kruger morf:N%1 Boş%97 By%1 Ky%1
kızlar yardımcı olursanız bekliyorum merakla
canım çok teşekkürler hamd olsun işteçok sağol canım...sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?:CüvCüv::1hug:
sabom çok teşekkür ederim duygulandırdın beni ayolGüzel annişimm zemuszemus
Canım özletme kendini sen buranın özellerindensin :hooray: umudumuzsun :teytey:
Takvim çok cici olmuş :lepi:
Evet canımm. Geçenlerde birşey sipariş etmiştim internetten. Mavi istemiştim rengini. O zamanlar daha cinsiyet belli değildi. Pembe göndermişler. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Artık değiştirmemiştim de. Kullanacak bi şekilde. zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Tatlım çok geçmiş olsun. Başlarda oluyor. Benim de biraz biraz oluyordu. ŞenizŞeniz Şeniz
nevrosky oğlun olucakmış tebrik ederim.....opuyorumnanaktan
bir de geçmiş olsun canım....
oğlişe pembemi giydiricen ayol
ama içinede doğmuş mavi istemişsin hani
sağol canım inşallah kısa sürede geçer opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?