devlet hastanelerinde yapıyorlar..
zaten ilk gittiğinde takiple başlıyorlar tedaviye..
elindeki bütün sonuçlarla git takip istiyorum de..
adetin 3. günü gidiliyor..
ultrasonda yumurtaları ölçüyorlar..
Ben bu bileti kendime saklıyodum :mymeka: sırnaşık şey
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
3 gün kaldı...
Bademim inşallah 3gün sonra burdan haykırırsın mutlu haberi :asigim:
3 gün kaldı...
buttertly's tatlım dogum günün kutlu olsun dilerim bu yaşın ayrı mutluluklarla beraber gelir.
Günaydın herkese canlarıma.s.
buttertly's canım m utlu yıllar doğum günün kutlu olsun:lepi:
seneye inşallah bebişinle girersin yeni yaşına:Saruboceq:
Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.İyi geceler
bende bugün semiha şakir tüp bebek bölümüne gittim arkadaşımda meğer pazar günü doğum yapmış ve bugün taburcu oluyordu bende danışmadan aradığım doktorun adını sordum tüp bebek merkezinde çalışıyomuş dedim tabi o anda yanımda arkadaşımın olduğunu farkedemedim o da böylece öğrenmiş oldu ve hemen beni sıkıştırdı sizin olmuyomu eşindemi sorun sendemi die şimdi bütün iş yerim duyar ben açıklama yapmadım pek
onunda bebeği çok tatlıydı yaa mis gibi kokuyordu bende istiyom şimdi yaaa görünce anladım unutmuştum new güzel düşünmüyordum ama bugün mahvoldum kızdım kendime
Aymescim canım inşallah o duyguyu sende tadacaksın ben butun kalbimle inanıyorum. Gercekten anne olmak cok farklı bir duygu ben kendimce soyle tanımlıyorum. Tıpkı aşık olmak gibi bir duygu bebek sahibi olmak. Sorumluluğu zor ama bir okadarda tatlı bir duygu
3 gün kaldı...
günaydın
günaydın herkezeee doktordan geldim yeni alerji için gitmiştim şimdilik metal ve deterjana karşı alerjim varmış cumaya kadar netleşecekmiş hayırlısı bakalım ..............sizler nasılsınız ....................
Günaydın canım çok geçmiş olsun tekra
Bu arada dün sana mesaj attım ziyaretçi profiline bi bakarmısın cevap gelmedide görmedimi acaba dedim:uhm:
canım alsancakta ferruh bey var
biz çok memnun kaldık
istersen adresini telefonunu verebilirim özelden a.s.
canım sağol mesaj attım ama sonra tekrar problem mi oldu acaba gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?