Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben milli Piyango biletinden istemiyorum bu ayy
opuyorumnanaktan
Adet olmak istiyorum çünküü 30.Ayıma giricem.30.ay Kutlaması yapmak istiyorum ben banane

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydin kizlar...herkese hayirli günler...
sabah doktorumu aradim yine...durumu anlattim,hemen gel kan ver gebelige bakalim dediCADIARZU
dün idrar yapip negatif ciktigini söyledim ama israr etti,bende sabahtan gittim kan verdim geldim...
sonuc saat 3 gibi cikacak...negatif biliyorum ama adet söktürücü kullanabilicemmm

Cucumm hadii hayırlısııı canım inşallahhh hamişş haberinii alırızz bugunn.iNŞALLAHH inşallahhhh.halaylarr çekerizzz:teytey:

canım günaydın
Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun bitanem
sıkma canını inşallah mutlu bir haber çıkar :Saruboceq:

canım günaydın
Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun bitanem
sıkma canını inşallah mutlu bir haber çıkar :Saruboceq:

Cucumm hadii hayırlısııı canım inşallahhh hamişş haberinii alırızz bugunn.iNŞALLAHH inşallahhhh.halaylarr çekerizzz:teytey:

tesekkürler kizlar..daaaa bu ay umudum yok..dün test yapmamis olsam olabilirdi azcik umut ama maalesef..
neyse bakalim hayirlisi yinedee...
olumlu tarafindan bakiyorum,eger hamis degilsem adet söktürücü kullanirim rahat bi izin geciririm...hamis olsam ucaga binmek sorun,tatilde hoplamak ziplamak yokkk,bi sürü sey...hayirlisiii

GUNAYDINNNN KISLARRRR İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR CANIM .BENDE DUN BİLEMEDİN BUGUN HASTALANACAKTIM AMA HALEN BİŞEY YOK . GELSEDE BENİM GİTTİĞİM BÖLÜM ÇARŞAMBA PERŞEMBE -CUMA KAPLIYMIŞ. BAKILAM BU AYDAMI ERTELENECEK AŞILAMAM .:uhm:

cucum hadi bakalım inş canım

özlemcim tesekkürler...sende bikac gün gecsin test yaparsin..bakarsin asilamaya gerek kalmazzalkisalkisalkis
sidelyacimm bakalimm bekliyoruz..cok sagol canimmma.s.

kızlar benimde adetim yaklaşıyor ama kasıklarımda agrı var değişik normal adet gibi değil hayırlısı artık

özlemcim tesekkürler...sende bikac gün gecsin test yaparsin..bakarsin asilamaya gerek kalmazzalkisalkisalkis
sidelyacimm bakalimm bekliyoruz..cok sagol canimmma.s.

KEŞKE TEST YAPABİLMEK İÇİN UMUDUM OLSAYDI AMA YOK CANIM YAA EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK DÜŞMÜŞ. ÖLE BİŞEY OLSADA MUCİZENİN MUCEZESİ OLUR HERHALDE

Hadi bakalom cucum alkisalkisalkis
bu işler hiç belli olmaz hihoyyyt
hayırlı haberlerini bekliyoruz
opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr

cucum hadi hayırlısı canım inş hamişsindir.senin de halayını çekeriz inşallah...
Özlemcim cuma randevu verdim sana tüp bebeğe. sadece işlem için gelenlere açıkmış. görüşmeye gelenlere yokmuş. cuma gelirsin dicem ama baksana hala adetin gelmemiş. kız yoksam sende mi hamişsin. bi test alıp yapsanavereliniortak

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HERKESLER ıYıLER MAŞALLAH ÖZLEM CANIM ıNŞALLAH KENDıLıĞıNDEN GELMıŞTıR BEBıŞ CUCU SENıNDE BAKARSIN TEST YANILMIŞTIR KAN TESTı GERÇEK ÇIKAR ıNŞALLAH HAMıŞ OLURSUN CANIM ıSTEYEN HERKESE ALLAH VERSıN CANIM
NESRıN CANIM SEN NASILSIN EŞıNDEN HABER VARMI CANIM BEN UZUN ZAMANDIR TAKıP EDEMEDıM TATLIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SAĞOL NESRİNCİM . BİLMİYORUM ADET SANCISI GİBİ SANCIM VAR 3 GUNDUR BELİM FELAN AGRIYO AMA GİDİP GİDİP BAKIYORUM YOK BİŞEY .GELİR YAA Bİ KEREDE BÖLE OLMUŞTU 7 GUN GEÇMİŞİTİ BU İKİNCİ GELSEDE GELMSEDE GELİRİM CUMA GUNU KAN TESTİ YAPTIRIRCAM YA . RÜYAMDA GENE HAMİLEYDDİM AMA ARTIK RÜYALARIMADA İNANMIYORUM ÇIKMIYO sırnaşık şey

HADİ HAYIRLISI BAKALIM CANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR GEREK KALMAZ BUTUN BUNLARA. kaydirigubbakcemile5

CANZİCİM CANIM SAĞOL İYİYİM SEN NASILSIN BAKALIM? EŞİM DÜN DUBAİDEN KALTI. BAHREYN E GİDECEK ORADAN DA YA PAKİSTAN YA HİNDİSTAN HAYIRLISI BAKALIM...turkbayragi

merhaba kızlar,birkaç gündür gelemedim nasılsınız bakiyim opuyorumnanaktan
sevcancım bebişini görmüşsün rabbim sağlıkla kucağına almayıda göstersin inşallah :CüvCüv:bu ay senin taktikleri uygulamayı düşünüyorum sonu seninki gibi güzel olur inşallah :Saruboceq:

cucum,özlem hakkınızda hayırlısı canlar rabbim gönlünüze göre versin :CüvCüv:

nevrom beni her ay hiç es geçmeyen misafirlerim geldi 1 haziranda regl oldum :çok üzgünüm: bir dahaki reglim 1 temmuz :çok üzgünüm:
oooffff ooofffff bu ayda tık yok rabbim güç ver,kuvvet ver,sabır ver :Saruboceq:

günaydın kızlar........
ceylincim inşallah 9 ay kırmızıların seni es geçtiği günlerde gelir...........
cucum inşallah bebişin sana bi süpriz yapar bugünki testte çıkmasa bile lütfen adet söktürücüleri içme sabret biraz 1-2 hafta daha bekle yine olmazsan bi test daha yaptır sonra istersen iç adet söktürücü canlı canlı şahit olduğum olaylardan dolayı tavsiye etmiyorum canım bence içme olurmu...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…