mrb kızlar ben geldim nasılsın bakalım hepinizde iyisinizdir inşallah
GÜNAYDIN KIZLAR ANLAŞILAN HAZİRAN BİLETLERİ ÇEKİLMEYE BAŞLADI .BİZ BİLET ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK..
Bu günlerde rapunzel ve bademin çekilişleri yapılıcak demi hadi kızlar inşallah bombayı patlatırsınız.Ay çok heycanlandım ya acaba kim çıkacak inşallah tedavide olan arkadaşlarımızın hepsi çıkar üstüne birde doğal yoldan bi 5 10 tane daha çıkar..hihoyyythihoyyytlaelaelaelaelae
günaydin kizlar...herkese hayirli günler...
sabah doktorumu aradim yine...durumu anlattim,hemen gel kan ver gebelige bakalim dediCADIARZU
dün idrar yapip negatif ciktigini söyledim ama israr etti,bende sabahtan gittim kan verdim geldim...
sonuc saat 3 gibi cikacak...negatif biliyorum ama adet söktürücü kullanabilicemmm
canım günaydın
Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun bitanem
sıkma canını inşallah mutlu bir haber çıkar :Saruboceq:
Cucumm hadii hayırlısııı canım inşallahhh hamişş haberinii alırızz bugunn.iNŞALLAHH inşallahhhh.halaylarr çekerizzz:teytey:
sabah doktorumu aradim yine...durumu anlattim,hemen gel kan ver gebelige bakalim dediCADIARZU
dün idrar yapip negatif ciktigini söyledim ama israr etti,bende sabahtan gittim kan verdim geldim...
sonuc saat 3 gibi cikacak...negatif biliyorum ama adet söktürücü kullanabilicemmm
GUNAYDINNNN KISLARRRR İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR CANIM .BENDE DUN BİLEMEDİN BUGUN HASTALANACAKTIM AMA HALEN BİŞEY YOK . GELSEDE BENİM GİTTİĞİM BÖLÜM ÇARŞAMBA PERŞEMBE -CUMA KAPLIYMIŞ. BAKILAM BU AYDAMI ERTELENECEK AŞILAMAM .:uhm:
cucum hadi bakalım inş canım
özlemcim tesekkürler...sende bikac gün gecsin test yaparsin..bakarsin asilamaya gerek kalmazzalkisalkisalkis
sidelyacimm bakalimm bekliyoruz..cok sagol canimmma.s.
günaydın kızlarrrr
cucum hadi hayırlısı canım inş hamişsindir.senin de halayını çekeriz inşallah...
Özlemcim cuma randevu verdim sana tüp bebeğe. sadece işlem için gelenlere açıkmış. görüşmeye gelenlere yokmuş. cuma gelirsin dicem ama baksana hala adetin gelmemiş. kız yoksam sende mi hamişsin. bi test alıp yapsanavereliniortak
SAĞOL NESRİNCİM . BİLMİYORUM ADET SANCISI GİBİ SANCIM VAR 3 GUNDUR BELİM FELAN AGRIYO AMA GİDİP GİDİP BAKIYORUM YOK BİŞEY .GELİR YAA Bİ KEREDE BÖLE OLMUŞTU 7 GUN GEÇMİŞİTİ BU İKİNCİ GELSEDE GELMSEDE GELİRİM CUMA GUNU KAN TESTİ YAPTIRIRCAM YA . RÜYAMDA GENE HAMİLEYDDİM AMA ARTIK RÜYALARIMADA İNANMIYORUM ÇIKMIYO sırnaşık şey
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HERKESLER İYİLER MAŞALLAH ÖZLEM CANIM İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN GELMİŞTİR BEBİŞ CUCU SENİNDE BAKARSIN TEST YANILMIŞTIR KAN TESTİ GERÇEK ÇIKAR İNŞALLAH HAMİŞ OLURSUN CANIM İSTEYEN HERKESE ALLAH VERSİN CANIM
NESRİN CANIM SEN NASILSIN EŞİNDEN HABER VARMI CANIM BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDEMEDİM TATLIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?