Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KEŞKE TEST YAPABİLMEK İÇİN UMUDUM OLSAYDI AMA YOK CANIM YAA EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK DÜŞMÜŞ. ÖLE BİŞEY OLSADA MUCİZENİN MUCEZESİ OLUR HERHALDE
canim adi üstünde mucizeeedelikafadulden
bakarsin böyle hic ummadigin anda hamissinnn...
bende su incir kürünü denemek istiyorum aslinda..sen yapiyor musun esin icin?

Hadi bakalom cucum alkisalkisalkis
bu işler hiç belli olmaz hihoyyyt
hayırlı haberlerini bekliyoruz
opuyorumnanaktan
sabirsizim cok sagol,benide sabirsizlandirma simdiikaydirigubbakcemile3
dedigim gibi idrar negatifti..hani sizide fazla umutlandirmak istemiyorum canim ya:çok üzgünüm:

sagol nesrincimmm...sen nasilsin bakalimm??
evimin yakininda büyük bi nehir var,gemileri gördükce aklima geliyorsun senin icin dua ediyorum canimm..tez zamanda hayirlarla kocisina sarilmak nasil olur bitanemm

aminnn canim...benden önce simdi rapunzel ve badem var bakalim onlari bekliyorum bendedelikafadulden
hepimiz insallah bigün hamis kalicaz

canim cok sagol,hayirlisi olsun..
üzülme sende hic,var bundada bir hayir..bizim bebisler pek nazli olcak zaten..hayirlisi canimmm

canim benimm,cok cok haklisinn aslinda..ama bende zaten adet düzensizligi var ya,tedaviye baslayabilmek icin mecburum icmeye...
kan testi ne olursa olsun muayeneye gitmem gerekiyor..orda belli olur nasilsa...
kismet canim yaa..hakkimizda hayirlisi olsun

aminnn canım hepimizin rabbim gönlüne göre versin

cucumm yok bitanem kendim için yaptım aşılama ayında ama eşim için keçiboynuzuna devam etmeye karar verdim çünkü 3 ayı bitirmişitk baktım aşılamada değerleirmiz düşmüş şimid keçi boynuzuna ara ara devam ediyorum ama kendin için yap bide meryem suresini buldum şimdi diğer yumurtlama ayımda yani aşılama yaptıracağım ayda başlayacağım

Kızlar nevo dünden beri yok :sm_confused:
yoksa ben mi göremedim benneyaptımki
inşallah bi terslik yoktur her şey yolunadır
:Saruboceq:

nevrocum oglun olacagını daha yeni okudum allahım saglıklı güzel günler nasip etsin sizlere arkadaşım ben sürekli yazamıyorum ama hep okuyorum ayagın nasıl oldu düzeldimi biraz...

slm kizlarrrrrrrrrrr
yazmadan gecmeyim dedim
kiz balkafa insallah o kutlamayi yapamazsin
nevrocum canim iyidirsin ins dualarimiz seninle
ayagin ins hemen duzelir bir dahada doguuma kadar basin bile arimaz
cok cektin canim ya

slm kizlarrrrrrrrrrr
yazmadan gecmeyim dedim
kiz balkafa insallah o kutlamayi yapamazsin
nevrocum canim iyidirsin ins dualarimiz seninle
ayagin ins hemen duzelir bir dahada doguuma kadar basin bile arimaz
cok cektin canim ya

kaydirigubbakcemile3Asimm %90 bu kutlama yapılıcakk:jeyyar:

NE KUTLAMASIYMIŞ BENı MERAK ETTıM ŞıMCıK BAK...

NEVROCUM DıNLENıYORDU EN SON RAPORLU OLMASI LAZIMDI. HERHALDE EŞı ıZıN VERMEMıŞDıR NETE GıRMESıNE DıNLENSıN DıYE. ACıL ŞıFALAR DıLERıM BıTANEM...zemuszemus

merhaba kizlar bende dün doktordaydim bana klomen verdi esim icinde bir ilac yazdi esimde spermler sadece bes milyon ve yari hareketli ilac ismi yaziliyormu bilmiyorum ama doktorum cok iyi oldugunu söyledi esim bugün basladi kullanmaya bende cumartesi basliycam onbesinde tekrar gidip yumurta takibi yapilacak hayirlisi olur insallah

canım ilaç ismi yazabilirsin birde o ilaç sayıyımı yoksa hareketliliğimi etkiliyormuş canım yazarmısın

zemuszemuszemuszemusNesrinimmm :jeyyar:Bebişte 30.aya giricemde onun kutlamasını yapıcamm...Balkafa KISIR DÖNGÜ kutlaması:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3Asimm %90 bu kutlama yapılıcakk:jeyyar:

ins o kutlayamayi yapmazsin san bedduam olsun buda
allahim lutfen bu kirmiziya merakli balkafa bu sefer kutlama yapamasin
sen temizlik yap koltuk it cek tabi yapamazsin

kız asi ne var ne yok görüşemiyoruz nasıl gidiyor tedavin inş bu sefer melegin seninle olur canım

merci kiz sidelyadelikafadulden
nasil olsun iste ignelere devam amin ins hepimizin bu yil bebikleri gelir
sen nasilsin bakalim

Slm kıslar ben sabahtan beri bi türlü kkya giremiyorum benim nettemi problem var acaba yoksa genelmi zar zor girebildim şimdide sayfalar arası gezemiyorum anladığım kadarıyla cucu test vermiş hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir günü geçen arkadaşlarımızda varmış kıslar haziran başı bombalar ardı ardınamı gelicek yoksa hadi inşallah bakalım:dance:

kizlar ben kacar artik uf bir suru is var cikip onlari yapiyim buraya yaziyorum boyle kiytirik muhabbeti napiyim nevro oraya kimse gelmiyor arada boyle olsun affet tatlisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…