canim adi üstünde mucizeeedelikafaduldenKEŞKE TEST YAPABİLMEK İÇİN UMUDUM OLSAYDI AMA YOK CANIM YAA EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK DÜŞMÜŞ. ÖLE BİŞEY OLSADA MUCİZENİN MUCEZESİ OLUR HERHALDE
sabirsizim cok sagol,benide sabirsizlandirma simdiikaydirigubbakcemile3Hadi bakalom cucum alkisalkisalkis
bu işler hiç belli olmaz hihoyyyt
hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
sagol nesrincimmm...sen nasilsin bakalimm??günaydın kızlarrrr
cucum hadi hayırlısı canım inş hamişsindir.senin de halayını çekeriz inşallah...
Özlemcim cuma randevu verdim sana tüp bebeğe. sadece işlem için gelenlere açıkmış. görüşmeye gelenlere yokmuş. cuma gelirsin dicem ama baksana hala adetin gelmemiş. kız yoksam sende mi hamişsin. bi test alıp yapsanavereliniortak
aminnn canim...benden önce simdi rapunzel ve badem var bakalim onlari bekliyorum bendedelikafaduldenGÜNAYDIN ARKADAŞLAR HERKESLER İYİLER MAŞALLAH ÖZLEM CANIM İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN GELMİŞTİR BEBİŞ CUCU SENİNDE BAKARSIN TEST YANILMIŞTIR KAN TESTİ GERÇEK ÇIKAR İNŞALLAH HAMİŞ OLURSUN CANIM İSTEYEN HERKESE ALLAH VERSİN CANIM
NESRİN CANIM SEN NASILSIN EŞİNDEN HABER VARMI CANIM BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDEMEDİM TATLIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim cok sagol,hayirlisi olsun..merhaba kızlar,birkaç gündür gelemedim nasılsınız bakiyim opuyorumnanaktan
sevcancım bebişini görmüşsün rabbim sağlıkla kucağına almayıda göstersin inşallah :CüvCüv:bu ay senin taktikleri uygulamayı düşünüyorum sonu seninki gibi güzel olur inşallah :Saruboceq:
cucum,özlem hakkınızda hayırlısı canlar rabbim gönlünüze göre versin :CüvCüv:
nevrom beni her ay hiç es geçmeyen misafirlerim geldi 1 haziranda regl oldum :çok üzgünüm: bir dahaki reglim 1 temmuz :çok üzgünüm:
oooffff ooofffff bu ayda tık yok rabbim güç ver,kuvvet ver,sabır ver :Saruboceq:
günaydın kızlar........
ceylincim inşallah 9 ay kırmızıların seni es geçtiği günlerde gelir...........
cucum inşallah bebişin sana bi süpriz yapar bugünki testte çıkmasa bile lütfen adet söktürücüleri içme sabret biraz 1-2 hafta daha bekle yine olmazsan bi test daha yaptır sonra istersen iç adet söktürücü canlı canlı şahit olduğum olaylardan dolayı tavsiye etmiyorum canım bence içme olurmu...........
[sıze="2"]merhaba kızlar,birkaç gündür gelemedim nasılsınız bakiyim opuyorumnanaktan
sevcancım bebişini görmüşsün rabbim sağlıkla kucağına almayıda göstersin inşallah :cüvcüv:bu ay senin taktikleri uygulamayı düşünüyorum sonu seninki gibi güzel olur inşallah :saruboceq:
Cucum,özlem hakkınızda hayırlısı canlar rabbim gönlünüze göre versin :cüvcüv:
Nevrom beni her ay hiç es geçmeyen misafirlerim geldi 1 haziranda regl oldum :çok üzgünüm: Bir dahaki reglim 1 temmuz :çok üzgünüm:
Oooffff ooofffff bu ayda tık yok rabbim güç ver,kuvvet ver,sabır ver :saruboceq:[/sıze]
Özlem meryem suresİnİ bana maİlle atarmısın. Adresİm sen de var.[/QUO
TAMAM CANIM ATIYORUM . GETİREYİMMİ DİYE DÜŞÜNDÜMDE GELİRKEN YOK YOLAYAYIM HEP ELİNİN ALTINDA OLSUN:Saruboceq:
Kızlar nevo dünden beri yok :sm_confused:
yoksa ben mi göremedim benneyaptımki
inşallah bi terslik yoktur her şey yolunadır :Saruboceq:
hadi bakalım güzel arkadaşım inşallah hamilesindir....:Saruboceq:kızlar benimde adetim yaklaşıyor ama kasıklarımda agrı var değişik normal adet gibi değil hayırlısı artık
hadi bakalım güzel arkadaşım inşallah hamilesindir....:Saruboceq:
slm kizlarrrrrrrrrrr
yazmadan gecmeyim dedim
kiz balkafa insallah o kutlamayi yapamazsin
nevrocum canim iyidirsin ins dualarimiz seninle
ayagin ins hemen duzelir bir dahada doguuma kadar basin bile arimaz
cok cektin canim ya
merhaba kizlar bende dün doktordaydim bana klomen verdi esim icinde bir ilac yazdi esimde spermler sadece bes milyon ve yari hareketli ilac ismi yaziliyormu bilmiyorum ama doktorum cok iyi oldugunu söyledi esim bugün basladi kullanmaya bende cumartesi basliycam onbesinde tekrar gidip yumurta takibi yapilacak hayirlisi olur insallah
NE KUTLAMASIYMIŞ BENİ MERAK ETTİM ŞİMCİK BAK...
NEVROCUM DİNLENİYORDU EN SON RAPORLU OLMASI LAZIMDI. HERHALDE EŞİ İZİN VERMEMİŞDİR NETE GİRMESİNE DİNLENSİN DİYE. ACİL ŞİFALAR DİLERİM BİTANEM...zemuszemus
kaydirigubbakcemile3Asimm %90 bu kutlama yapılıcakk:jeyyar:
kız asi ne var ne yok görüşemiyoruz nasıl gidiyor tedavin inş bu sefer melegin seninle olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?