merhaba kizlar bende dün doktordaydim bana klomen verdi esim icinde bir ilac yazdi esimde spermler sadece bes milyon ve yari hareketli ilac ismi yaziliyormu bilmiyorum ama doktorum cok iyi oldugunu söyledi esim bugün basladi kullanmaya bende cumartesi basliycam onbesinde tekrar gidip yumurta takibi yapilacak hayirlisi olur insallah
Slm kıslar ben sabahtan beri bi türlü kkya giremiyorum benim nettemi problem var acaba yoksa genelmi zar zor girebildim şimdide sayfalar arası gezemiyorum anladığım kadarıyla cucu test vermiş hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir günü geçen arkadaşlarımızda varmış kıslar haziran başı bombalar ardı ardınamı gelicek yoksa hadi inşallah bakalım:dance:
ins o kutlayamayi yapmazsin san bedduam olsun buda
allahim lutfen bu kirmiziya merakli balkafa bu sefer kutlama yapamasin
sen temizlik yap koltuk it cek tabi yapamazsin
merci kiz sidelyadelikafadulden
nasil olsun iste ignelere devam amin ins hepimizin bu yil bebikleri gelir
sen nasilsin bakalim
kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle
canım ilaç ismi yazabilirsin birde o ilaç sayıyımı yoksa hareketliliğimi etkiliyormuş canım yazarmısın
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle
zeyn cim Allah hayırlısını versin umudunu da yitirme inşallah Rabbim yüzünü güldürür:Saruboceq:
hayırlısı bitanem herşeyde vardır bi hayır sökülsün bakalım şımarık şey naz yapıyo
canım üzme tatlı canını
zamanı gelmemiş daha demekki
inşallah tedavi sonuç verir :CüvCüv:
benden haberler böyle
merhaba kızlar ben geldim aranıza bilgisayrm düzeldi artık fırsat buldukçe gelirim buya bende hamiş olmak istiyoeum ya şubat annesi olmayı çok istiyorum buay bizim evlilik yıldönümümüz ayın 17sinde 2yıl olcak belki bende eşime onun süprizini veriririm oda tabiki muzie ollur ama bilemem amerliyattan sonra değerlerimiz hiç düzelmedi çünkü vede hiçbişey kullanmadık kısmet artık 4gün geçiktim ama adet belirtilerimi hamişlik belirtilerimi bilmiyorum bikaç gü sonra test yapıcam hadi bakalım
cucum canım inlallah hamişsinidr güzelim sonuç geldimi acaba
merhaba kızlar ben geldim aranıza bilgisayrm düzeldi artık fırsat buldukçe gelirim buya bende hamiş olmak istiyoeum ya şubat annesi olmayı çok istiyorum buay bizim evlilik yıldönümümüz ayın 17sinde 2yıl olcak belki bende eşime onun süprizini veriririm oda tabiki muzie ollur ama bilemem amerliyattan sonra değerlerimiz hiç düzelmedi çünkü vede hiçbişey kullanmadık kısmet artık 4gün geçiktim ama adet belirtilerimi hamişlik belirtilerimi bilmiyorum bikaç gü sonra test yapıcam hadi bakalım
cucum canım inlallah hamişsinidr güzelim sonuç geldimi acaba
benden haberler böyle
Cucumm canım hakkında hayırlısıı olsunnn.Rabbim zamanı geldiğinide göndericek meleğinii sen bile anlamıcak şaşırıcaksınnn.Dua ettt allaha sığın .:Saruboceq::Saruboceq:
cucupete canim hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin
ins tedaviden olumlu sonuc alirsin vazgecmeden devam et canim
turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yaa üzüldüm ama hayırlısı işnnn güzel habelerele döneceğin günler olcak inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benden haberler böyle
canim ilacin adi profertil kapsül almanca olarak yaziyor sperm hareketini yüzde 115arttiriyor yüzde 80spermiendicteyüzde 24 ejakulatvolumen bunlari yükseltiyormus türkcesini bulamadim
Kızlarrr, ben az önce Sera ile konuştum. OHSS devam ediyormuş. Şu an hastanede yatıyormuş. 10 kg sanırım su toplamış karnı. Ama güzel haber gebelik de devam ediyormuş. 10 gün falan hastanede yatması gerekiyormuş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allahım bebeğini de onu da korusun. Acil şifalar versin. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
canım ya inş rabbim gönlündekini tez zamanda verirde sende sevindirirsin bizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar benimde agrılar arttı kırmızılar yolda anlaşılan cucum bir dahaki aya çok çalışcaz tamam mıı olmuyor böyle yaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytönce hareketlencez bakalımmm :roflol: :roflol: :roflol:
GUNAYDINNNN KISLARRRR İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR CANIM .BENDE DUN BİLEMEDİN BUGUN HASTALANACAKTIM AMA HALEN BİŞEY YOK . GELSEDE BENİM GİTTİĞİM BÖLÜM ÇARŞAMBA PERŞEMBE -CUMA KAPLIYMIŞ. BAKILAM BU AYDAMI ERTELENECEK AŞILAMAM .:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?