Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeyn cim Allah hayırlısını versin umudunu da yitirme inşallah Rabbim yüzünü güldürür:Saruboceq:

kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle

selam aynı sıkıntı bende de var inşallah bu ay patlama olur diyoruz Allahın izniyle

:roflol: :roflol: :roflol:

neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle

hayırlısı bitanem herşeyde vardır bi hayır sökülsün bakalım şımarık şey naz yapıyo

canım ilaç ismi yazabilirsin birde o ilaç sayıyımı yoksa hareketliliğimi etkiliyormuş canım yazarmısın

canim ilacin adi profertil kapsül almanca olarak yaziyor sperm hareketini yüzde 115arttiriyor yüzde 80spermiendicteyüzde 24 ejakulatvolumen bunlari yükseltiyormus türkcesini bulamadim

benden haberler böyle

canım üzme tatlı canını
zamanı gelmemiş daha demekki
inşallah tedavi sonuç verir :CüvCüv:

hayırlısı bitanem herşeyde vardır bi hayır sökülsün bakalım şımarık şey naz yapıyo

canım üzme tatlı canını
zamanı gelmemiş daha demekki
inşallah tedavi sonuç verir :CüvCüv:

üzülmedim ki üzülmedim kiiikaydirigubbakcemile3
kismetten öteye yol gitmiyor kizlar...
en azindan adetim sökülsünde siskinligim ve sinir katsayilarim insin biraz,tatilde rahat rahat gideyim:Saruboceq:

benden haberler böyle

Cucumm canım hakkında hayırlısıı olsunnn.Rabbim zamanı geldiğinide göndericek meleğinii sen bile anlamıcak şaşırıcaksınnn.Dua ettt allaha sığın .:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlarrr, ben az önce Sera ile konuştum. OHSS devam ediyormuş. Şu an hastanede yatıyormuş. 10 kg sanırım su toplamış karnı. Ama güzel haber gebelik de devam ediyormuş. 10 gün falan hastanede yatması gerekiyormuş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allahım bebeğini de onu da korusun. Acil şifalar versin. Dualarınızı esirgemeyin kızlar

cucupete canim hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin
ins tedaviden olumlu sonuc alirsin vazgecmeden devam et canim

merhaba kızlar ben geldim aranıza bilgisayrm düzeldi artık fırsat buldukçe gelirim buya bende hamiş olmak istiyoeum ya şubat annesi olmayı çok istiyorum buay bizim evlilik yıldönümümüz ayın 17sinde 2yıl olcak belki bende eşime onun süprizini veriririm oda tabiki muzie ollur ama bilemem amerliyattan sonra değerlerimiz hiç düzelmedi çünkü vede hiçbişey kullanmadık kısmet artık 4gün geçiktim ama adet belirtilerimi hamişlik belirtilerimi bilmiyorum bikaç gü sonra test yapıcam hadi bakalım

cucum canım inlallah hamişsinidr güzelim sonuç geldimi acaba

:dance:aşk meleğimm açtığım şubat annelerii Topiğii inşallahh sanadaa uğurluu gelirr canımmmmm.İnşallahhhh rabbimm yüzünü güldürsün bu ay :dance:

canım test yapsana yahuu benim 4 gun geçse ooo çoktan yapardım 4 ugn az mı hadi test yappppp:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

benden haberler böyle

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yaa üzüldüm ama hayırlısı işnnn güzel habelerele döneceğin günler olcak inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Cucumm canım hakkında hayırlısıı olsunnn.Rabbim zamanı geldiğinide göndericek meleğinii sen bile anlamıcak şaşırıcaksınnn.Dua ettt allaha sığın .:Saruboceq::Saruboceq:

cucupete canim hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin
ins tedaviden olumlu sonuc alirsin vazgecmeden devam et canim

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yaa üzüldüm ama hayırlısı işnnn güzel habelerele döneceğin günler olcak inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tesekkürler kizlarr..balimm Allaha siginiyoruz..Rabbim görüyor hepimizi,yüzümüzü güldürecek insallah:Saruboceq:
tedavimden vazgecmicem tabiki...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar...öpüoyrum sizi cokŞeniz

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

merci kiz sidelyadelikafadulden
nasil olsun iste ignelere devam amin ins hepimizin bu yil bebikleri gelir
sen nasilsin bakalim
[/QUOTE]

iyi canım rabbime şükürler olsun sağlık problemlerim bitiyor

benden haberler böyle

tatlım hayırlısı olsun .canını sıkma biz usanmıcaz beklemekten inş meleklerimiz de rabbimin ol emriyle süpriz yaparlar bizlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canim ilacin adi profertil kapsül almanca olarak yaziyor sperm hareketini yüzde 115arttiriyor yüzde 80spermiendicteyüzde 24 ejakulatvolumen bunlari yükseltiyormus türkcesini bulamadim

anladım canım tşk bizde temmuz ayında gidicez ürologa inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım rabbim hem annesini hemde melegini korusun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yoksa yaramaza sana süprizmi yapacak inşşşşş öledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…