Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benimde adetim yaklaşıyor ama kasıklarımda agrı var değişik normal adet gibi değil hayırlısı artık

turkbayragi turkbayragi turkbayragi inşşşşş inşşş hamişm listesi kabarıp burası bebişlerle dolsun inşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yoksa yaramaza sana süprizmi yapacak inşşşşş öledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bilmemeki bitanem hala ses yok bakalım stresten geç geliyomuş bazen bana bi kere olmuştu 7 gun geç gelmişit belkide öledir hayırlısı

Aşk meleğim hoşgeldin canım :1hug: inşallah piyango sanada çıkar bu ay kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:
delikafadulden delikafadulden Badem bu sefer kan testi yaptırrsın artıkkkkkkkkkk delikafadulden :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle

CUCUMM BENİM HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA BİTANEM... BU AY DA MERYEM SURESINI OKU BOL BOL. BELKİ RABBİM NASİP EDER SANA DA MELEĞİNİvereliniortak

AŞK MELEĞİM CANIM YA BİR TEST YAPSANA BELKİ HAMİŞSİNDİR BİR MUCİZE OLMUŞTUR. zemuszemusEŞİNE DE NE GÜZEL BİR SUPRİZ OLUR DU DİMİ? HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN CANIM. SAKIN ÜZME KENDİNİ. BAK SIRASI GELEN HAMİŞ KALIYOR HEM DE ÇOĞU DOĞAL YOLLARDAN. STRES YAPMAK. MORAL BOZMAK YOK. BANA BAKIN BEN ÇALIŞAMIYORUM BİLE DERSİME KOCİŞİM YOKmafoldumben SİZİN GİBİ ADETİM GELECEK Mİ HAMİŞMİYİM DİYE DÜŞÜNEMİYORUM BİLE...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

BADEMCıM BEN PEK BıŞı GÖREMıYORUM YAA KAN TESTı YAPTIR SEN EN ıYıSı. BOŞUNA PARA VERME BU TESTLERE. HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CANIMvereliniortak

BADEMCİM BEN PEK BİŞİ GÖREMİYORUM YAA KAN TESTİ YAPTIR SEN EN İYİSİ. BOŞUNA PARA VERME BU TESTLERE. HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CANIMvereliniortak

Göremiyormusun ??? benneyaptımki

Canım kırmızı çizginin üzerine bak pembe bir çizgi daha var...a.s Gayet kolay görülüyor hem de...

Bu testleri toptan almıştım..200 tanesi 30 tl ye...

Eşim cumartesi kan testi yaptıralım diyor..Evim çok uzak hastaneye..Otobüs geçmiyor..Ancak arabayla..Eşim götürürüm cumartesi dedi..

Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...

Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...

turkbayragi turkbayragi turkbayragi inşş canım gönlündeki olur inşşşşşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bademimm inşallahhh vardır bişilerr..İnşallahh şubat annesii olursunnn:Saruboceq:delikafaduldendelikafaduldenTekrar yapsana 4 saat sonra testini

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

canım bu testlere pek güven olmuyor kan testi kesin çözüm
inşallah pozitif sonuç çıkar :Saruboceq: halayımızı senin için çekeriz :teytey:

elitu canim seradan haber getirdigin icin cok sevindim ins hamileligi devam eder cok sevindim ben buna duymamistim hamile oldugunu

badem canim ins bizlere guzel bir bomba patlatirsin allahin izni ile

Ne oynuyon kıs bal kafa
çok neşelisin Allah bozmasın inşallah
bilmediğimiz bi nedenmi var yoksamCADIARZU
mafoldumben
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:aymesim benmii neşeliyim nerdee keşkeeee:a015:
4 gündür hayat yaşamıyorum bennmafoldumben
Diş kabusu apse ile uğraşıyorum.Ne yapıcam dıye sıyırıcam az kaldıı.apseyi dr delermi.dişimi çekermii offfff herneyse konuyu kapatıyorumm
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sidelyam,sabirsizim,nesrinim...cok cok tesekkürler kizlar,sagolun...calismalara devam,ya tutarsa hesabiikafamçokkarıştı
balsurat bitanem gecmis olsunnn,dis zor is ama hamis kalmadan hallet bari:lepi:
badem ben gördüm acik pembe cizgiyi..insallah hamissindir..kan testi yaptir bir an öncede halayini cekelimmsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…