kızlar benimde adetim yaklaşıyor ama kasıklarımda agrı var değişik normal adet gibi değil hayırlısı artık
turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım yoksa yaramaza sana süprizmi yapacak inşşşşş öledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aşk meleğim hoşgeldin canım :1hug: inşallah piyango sanada çıkar bu ay kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar ben geldim aranıza bilgisayrm düzeldi artık fırsat buldukçe gelirim buya bende hamiş olmak istiyoeum ya şubat annesi olmayı çok istiyorum buay bizim evlilik yıldönümümüz ayın 17sinde 2yıl olcak belki bende eşime onun süprizini veriririm oda tabiki muzie ollur ama bilemem amerliyattan sonra değerlerimiz hiç düzelmedi çünkü vede hiçbişey kullanmadık kısmet artık 4gün geçiktim ama adet belirtilerimi hamişlik belirtilerimi bilmiyorum bikaç gü sonra test yapıcam hadi bakalım
cucum canım inlallah hamişsinidr güzelim sonuç geldimi acaba
delikafadulden delikafadulden Badem bu sefer kan testi yaptırrsın artıkkkkkkkkkk delikafadulden :Saruboceq: :Saruboceq:
kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle
merhaba kızlar ben geldim aranıza bilgisayrm düzeldi artık fırsat buldukçe gelirim buya bende hamiş olmak istiyoeum ya şubat annesi olmayı çok istiyorum buay bizim evlilik yıldönümümüz ayın 17sinde 2yıl olcak belki bende eşime onun süprizini veriririm oda tabiki muzie ollur ama bilemem amerliyattan sonra değerlerimiz hiç düzelmedi çünkü vede hiçbişey kullanmadık kısmet artık 4gün geçiktim ama adet belirtilerimi hamişlik belirtilerimi bilmiyorum bikaç gü sonra test yapıcam hadi bakalım
cucum canım inlallah hamişsinidr güzelim sonuç geldimi acaba
BADEMCİM BEN PEK BİŞİ GÖREMİYORUM YAA KAN TESTİ YAPTIR SEN EN İYİSİ. BOŞUNA PARA VERME BU TESTLERE. HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CANIMvereliniortak
Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...
mafoldumbenNe oynuyon kıs bal kafa
çok neşelisin Allah bozmasın inşallah
bilmediğimiz bi nedenmi var yoksamCADIARZU
canım bu testlere pek güven olmuyor kan testi kesin çözüm
inşallah pozitif sonuç çıkar :Saruboceq: halayımızı senin için çekeriz :teytey:
ben bu testlerle hamile kaldığımı öğrendim daha önce de canım..
canım o zaman inşallah pozitif bir sonuç alırız senden duamız seninle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?