Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...
Canım ben de çok merak etmiştim. Hep aklımdaydı. Bugün dayanamadım aradım. Sesi çok yorgun ve rahatsız geliyordu seranın. İnşallah herşey yolunda gider. Hamile haberine de ayrıca çok sevindim. İnşallah biran önce iyileşip aramıza döner bebişi ile.elitu canim seradan haber getirdigin icin cok sevindim ins hamileligi devam eder cok sevindim ben buna duymamistim hamile oldugunu
badem canim ins bizlere guzel bir bomba patlatirsin allahin izni ile
Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...
Yarın canım.:1rolleyes:Bademm bir daha ne zaman test yapıcaksınnn
Ah eğer olduysa preseed ve kibele nin sayesindeBadem Hadi inşallah canım rabbim mucizeni seni yormadan göndermiştir belki ha ..Ya düşünsenize her ay en az 3 4 tane doğal yoldan mucizemiz geliyor allah eksik etmesin bu ay biri SEN MİSİN?alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
13 le 14 arası gibi 14 e daha yakınhttp://www.kadinlarkulubu.com/4647749-mesaj6.html
Bademim bu resimden hangisi gibi seninkiiia.s.
İnşallah canım..a.s.Bademcim ben de silik pembe çizgiyi gördüm testinde inşallah daha da belirginleşir canım. İnşallah hahamişsindir.
Bu arada ben de yarın 2.kontrolüme gidicem. cetrodite de vuruyorum 2 gündür. Son kontrol mü olur bu sizce.CADIARZU
Görülüyor çizgi de mi ? :Saruboceq:
bu test kabak gibi pozitif zemuszemus
badem badem badem badem bademzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kız inşallah pozitif olur .olursa presedde koşacak herkes:dance::dance:
badem canım pembiş çizgi çıkmış.rabbim işallah müjdeli haberi almayı nasip etsin hepimize..
Arkadaşlar testi tekrarladım..yine çıktı pembe çizgi..heyacandan ağlayacağım ..Melek kızım Ada abla,Melek Oğlum Ege abi mi olucak yoksa mafoldumben mafoldumben
benimle aynı gün tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşların ikisi de doğum yapmış..Demek ben de bu günlerde bebeklerime kucağıma alacaktım..Ama olmadı..Allah aldı yanına...senağlama senağlama
Görülüyor çizgi de mi ? :Saruboceq::1hug:
Arkadaşlar testi tekrarladım..yine çıktı pembe çizgi..heyacandan ağlayacağım ..Melek kızım Ada abla,Melek Oğlum Ege abi mi olucak yoksa mafoldumben mafoldumben
benimle aynı gün tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşların ikisi de doğum yapmış..Demek ben de bu günlerde bebeklerime kucağıma alacaktım..Ama olmadı..Allah aldı yanına...senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?