Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bisey sormak ve danismak istiyorum size...
incir kürü nasil yapiliyor??bikac sitede okudum ama sizden kesin bi bilgi almak istedim...
kac gün ve nasil yapmam gerekiyor??
birde ben pcosluyum ya,bana faydasi olur dimi??

Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...

Badem Hadi inşallah canım rabbim mucizeni seni yormadan göndermiştir belki ha ..Ya düşünsenize her ay en az 3 4 tane doğal yoldan mucizemiz geliyor allah eksik etmesin bu ay biri SEN MİSİN?alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemus:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elitu canim seradan haber getirdigin icin cok sevindim ins hamileligi devam eder cok sevindim ben buna duymamistim hamile oldugunu

badem canim ins bizlere guzel bir bomba patlatirsin allahin izni ile
Canım ben de çok merak etmiştim. Hep aklımdaydı. Bugün dayanamadım aradım. Sesi çok yorgun ve rahatsız geliyordu seranın. İnşallah herşey yolunda gider. Hamile haberine de ayrıca çok sevindim. İnşallah biran önce iyileşip aramıza döner bebişi ile.

Öbür hamileliğimde de adetimden 3 gün önce böyleydi aynen...Aynı testleri kullanıyorum..Ama kan testi kesin sonuç tabi...

Bademcim ben de silik pembe çizgiyi gördüm testinde inşallah daha da belirginleşir canım. İnşallah hahamişsindir.

Bu arada ben de yarın 2.kontrolüme gidicem. cetrodite de vuruyorum 2 gündür. Son kontrol mü olur bu sizce.CADIARZU

:1rolleyes:Bademm bir daha ne zaman test yapıcaksınnn
Yarın canım.
Ah eğer olduysa preseed ve kibele nin sayesinde
13 le 14 arası gibi 14 e daha yakın
İnşallah canım..a.s.

bu test kabak gibi pozitif zemuszemus
Görülüyor çizgi de mi ? :Saruboceq::1hug:

kızlar ben bugün hastalandım maalesef cumartesi bekliyordum erken geldi hemde ağrım sızım yok hiç canım beni kaydedin bari bir sonraki adet tarihimde 30 hazirana geliyor

badem badem badem badem bademzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kız inşallah pozitif olur .olursa presedde koşacak herkes:dance::dance:

bence bademde bu ay aramızdan ayrılacak hamişler listesinde yerini alacak
kıskandım şimdi onu
bende istiyorum yaaaaaaa
ama ben cuma yine doktora gidicem ve testim yapılacak adetin 3. günü gel demişti
daha önceki testimde bişey çıkmadı yine neden yapıcakki
offffffffff offffffffffffff sıkıldım her yerimden kan aldılar yaaavvvvvvvvvvvv

badem badem badem badem bademzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kız inşallah pozitif olur .olursa presedde koşacak herkes:dance::dance:

badem canım pembiş çizgi çıkmış.rabbim işallah müjdeli haberi almayı nasip etsin hepimize..

Arkadaşlar testi tekrarladım..yine çıktı pembe çizgi..heyacandan ağlayacağım ..Melek kızım Ada abla,Melek Oğlum Ege abi mi olucak yoksa mafoldumben mafoldumben

benimle aynı gün tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşların ikisi de doğum yapmış..Demek ben de bu günlerde bebeklerime kucağıma alacaktım..Ama olmadı..Allah aldı yanına...senağlama senağlama

Canım üzülme. Belki Allahım senin bu kadar üzülmene razı olmadı. Çok bekletmeden yavrunu gönderdi. Onunla hasretini giderip, teselli bulasın diye. Allahım herkesi sevindirsin. Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canim gercekten heycanlandim ben simdi yaaaaa
adet gunun ne zamandi tam olarak
sabh erkenden bir daha yapsana

canım bizim topiğe gelmişsin , orada mesajını görünce merak ettim seni ve burada buldum ..
test sonucun heyecanlandırdı beni de ... inşallah güzel bir haber alıcaz bugün yarın senden ..
bilmeni istedim niyeyse , her cuma ettiğim dualardasın meleklerinle beraber .. inşallah o pembe çizgi koyulaşacak ilerleyen günlerde .. dualarımız hep seninle ....

canım üzme tatlı canını belki 9 ay sonra kucağında olacak pamuğun
inşallah test pozitiftir heycanla bekliyoruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…