Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:Saruboceq::teytey:
Bir 5 mayıs dileğim daha kabul oldu galiba..:Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım rabbim dualarını kabul etmiştir.sayende yıkılacak topik badem kız 1ci piyango sana çıktı.rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım...
ben senin halayını başlatayım hadi millet uyanın ya nerdesiniz burda bir mucize gerçekleşti:Saruboceq::Saruboceq:
zemuszemuszemuszemus:teytey::sm_cool::teytey:

Preseed kullananlar topiğinde 2 testimin bir iki fotosu var.Kibele koydu ikisini ben beceremedim..az evvel tekrar test yaptım o da 1 dak dolmadan çıktı :asigim:

Teşekkürler kibele,teşekürler preseed :hooray:

Haydi kızlar preseed kullanmaya kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: Bademimm açtığımm başlıkkk uğurluu geldiiii.Şubatt annesii olucan inşallahhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bademmmmmmm ınanamıyorum testler ugras ugras sonunga cıft cızgıyı yakaladınnnn...tebrık edeyımmı.. tebrık ederımmettım bıle
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu gün 3 kez gördüm 2. çizgiyi...Azimle test yapan çif çizgiyi yakalar şutarafagitti

Akıntım var gibi geliyor her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Normalde benim adetim yarın..ama bazan gün sekebiliyor..cumartesi de olabilir diye düşündüm aslında...

Bu gün adetimin 25. günü..

cumartesi 28 . gün olucak...

banada az kaldı benımde 26 gunde bız baz alırsam c.tesı adet gunum...
bende yarın yapmayı dusnuyorum bakalım nolcak..cıkmassa dıye yapmıyorumdelikafadulden
ınsalalah subat annlerınde karsılasırız senleeehihoyyythihoyyyt
kan testı ne zamn yapcan artık kesınlestır hamıslıgını..:CüvCüv::CüvCüv:

Aminnn canım..Cumartesi öğleden sonra düşünüyorum canım..İnşallah sağlam tutunur meleklerimin kardeşi..a.s.:Saruboceq::1hug:

slm kızlar nsılsınız?
badem canım hadi hayırlısıalkisalkisalkishihoyyyt
inşallah sonucum pozitiftir:Saruboceq:

Bademcim tekrardan hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada daha adetin geçmeden çıkıyor demek. Nasıl bir test ki bu. Ben hep aldığım testlerde adetin 1 hafta gecikmesi gerek diye yazıyodu.:1shok:

inşşallah canım hadi ayağınızı iyi sürüyün kızlar haziranı iyi açıyoruz Allahın izniyle
Allah azarlardan saklasın inşallah bol hamişli ay olur:Saruboceq::sm_cool::CüvCüv:

Amin inşallah canım..Ben daha önce de adetimden 2 gün evvel transferin 8. günü bu testlerle öğrenmiştim..hatta şimdikinden daha koyu ve daha belliydi..acaba yanılıyormuyum diye psikopata bağlamış o gün 7-8 test yapmıştım...

İkizlerime hamileymişim..üstelik adet kanaması gibi yoğun kanamam vardı..normalde adetimi yarın bekliyorum ben...ama cumartesi de olabilir..bazan bir iki gün sekebiliyor...

canim cok sevindim:teytey::teytey::teytey: insallah yarin bu mutlulugumuz dahada katlanir birde hamile kalmak icin neler yaptin yazabilirmisin:dance::dance::dance::dance:

canim cok sevindim:teytey::teytey::teytey: insallah yarin bu mutlulugumuz dahada katlanir birde hamile kalmak icin neler yaptin yazabilirmisin:dance::dance::dance::dance:
Preseed kullandım yumurtlama günlerinde canım..
badem inşallah canım yaaaaaaa :Saruboceq:

rabbim inşallah ol demiştir.....
Amin canım..kan testi de onaylar inşallah..tedaviyle hamile kalmaktan çok daha ucuz bence..inşallah yanılmıyoruzdur da bir çok kişiye umut olur durumum...:asigim:

bademcim bugün senin geçmişini okudum çok üzülmüştüm
senin için dua etmiştim canım benim seni tebrik ederim çok sevindim
inş.ALLAHIM kucagına saglıkla almayıda nasip eder canım...
seni öpüyorum canımŞeniz

hayırlısı olsun özlemcim..
kısmette ne varsa o..
hayırlısı ertelenmesiyse ertelensin.
siz yaparsınız belki bebişi..

tedavin hayırlı olsun canım..
ilaçta işe yarar inş..

kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle

canııııımmmmmm görüşemedik bi kaç gündür..
sağlık olsun canımcım..
tatilde yap bebeği sen..
hem beni bekliyosun bende seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun inş çabuk sağlığına kavuşur..

kizlar bisey sormak ve danismak istiyorum size...
incir kürü nasil yapiliyor??bikac sitede okudum ama sizden kesin bi bilgi almak istedim...
kac gün ve nasil yapmam gerekiyor??
birde ben pcosluyum ya,bana faydasi olur dimi??

canım geceden zeytinyağına bir incir koyuyosun..
sabaha aç karnına yiyosun.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…