Bir 5 mayıs dileğim daha kabul oldu galiba..:Saruboceq: :Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: Bademimm açtığımm başlıkkk uğurluu geldiiii.Şubatt annesii olucan inşallahhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Allah'ın izniyle canım a.s.:1hug:Şenizkaydirigubbakcemile5
bademmmmmmm ınanamıyorum testler ugras ugras sonunga cıft cızgıyı yakaladınnnn...tebrık edeyımmı.. tebrık ederımmettım bıle
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Bu gün 3 kez gördüm 2. çizgiyi...Azimle test yapan çif çizgiyi yakalarşutarafagitti
Akıntım var gibi geliyor her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Normalde benim adetim yarın..ama bazan gün sekebiliyor..cumartesi de olabilir diye düşündüm aslında...
Bu gün adetimin 25. günü..
cumartesi 28 . gün olucak...
banada az kaldı benımde 26 gunde bız baz alırsam c.tesı adet gunum...
bende yarın yapmayı dusnuyorum bakalım nolcak..cıkmassa dıye yapmıyorumdelikafadulden
ınsalalah subat annlerınde karsılasırız senleeehihoyyythihoyyyt
kan testı ne zamn yapcan artık kesınlestır hamıslıgını..:CüvCüv::CüvCüv:
banada az kaldı benımde 26 gunde bız baz alırsam c.tesı adet gunum...
bende yarın yapmayı dusnuyorum bakalım nolcak..cıkmassa dıye yapmıyorumdelikafadulden
ınsalalah subat annlerınde karsılasırız senleeehihoyyythihoyyyt
kan testı ne zamn yapcan artık kesınlestır hamıslıgını..:CüvCüv::CüvCüv:
Bademcim tekrardan hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada daha adetin geçmeden çıkıyor demek. Nasıl bir test ki bu. Ben hep aldığım testlerde adetin 1 hafta gecikmesi gerek diye yazıyodu.:1shok:
Amin inşallah canım..Ben daha önce de adetimden 2 gün evvel transferin 8. günü bu testlerle öğrenmiştim..hatta şimdikinden daha koyu ve daha belliydi..acaba yanılıyormuyum diye psikopata bağlamış o gün 7-8 test yapmıştım...
İkizlerime hamileymişim..üstelik adet kanaması gibi yoğun kanamam vardı..normalde adetimi yarın bekliyorum ben...ama cumartesi de olabilir..bazan bir iki gün sekebiliyor...
Preseed kullandım yumurtlama günlerinde canım..canim cok sevindim:teytey::teytey::teytey: insallah yarin bu mutlulugumuz dahada katlanir birde hamile kalmak icin neler yaptin yazabilirmisin:dance::dance::dance::dance:
Amin canım..kan testi de onaylar inşallah..tedaviyle hamile kalmaktan çok daha ucuz bence..inşallah yanılmıyoruzdur da bir çok kişiye umut olur durumum...:asigim:badem inşallah canım yaaaaaaa :Saruboceq:
rabbim inşallah ol demiştir.....
GUNAYDINNNN KISLARRRR İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR CANIM .BENDE DUN BİLEMEDİN BUGUN HASTALANACAKTIM AMA HALEN BİŞEY YOK . GELSEDE BENİM GİTTİĞİM BÖLÜM ÇARŞAMBA PERŞEMBE -CUMA KAPLIYMIŞ. BAKILAM BU AYDAMI ERTELENECEK AŞILAMAM .:uhm:
merhaba kizlar bende dün doktordaydim bana klomen verdi esim icinde bir ilac yazdi esimde spermler sadece bes milyon ve yari hareketli ilac ismi yaziliyormu bilmiyorum ama doktorum cok iyi oldugunu söyledi esim bugün basladi kullanmaya bende cumartesi basliycam onbesinde tekrar gidip yumurta takibi yapilacak hayirlisi olur insallah
kizlar negatiff,güzel haber veremedim maalesef..
umudum yoktu,sizede demistim...mafoldumben
neyse bakalim...adet söktürücüye baslayacakmisim,agustostada tedaviye baslayacakmisiz yeniden...
benden haberler böyle
Kızlarrr, ben az önce Sera ile konuştum. OHSS devam ediyormuş. Şu an hastanede yatıyormuş. 10 kg sanırım su toplamış karnı. Ama güzel haber gebelik de devam ediyormuş. 10 gün falan hastanede yatması gerekiyormuş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allahım bebeğini de onu da korusun. Acil şifalar versin. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
kizlar bisey sormak ve danismak istiyorum size...
incir kürü nasil yapiliyor??bikac sitede okudum ama sizden kesin bi bilgi almak istedim...
kac gün ve nasil yapmam gerekiyor??
birde ben pcosluyum ya,bana faydasi olur dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?