Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok sağol canım..Amin inşallah a.s.:1hug:

Canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
bende seni böyle oynarken görünce
oh ne güzel düzelmiş herhalde morali yerine gelmiş dedim
niye hep bi sorun çıkıyor böyle önemli günlerde anlamıyorum ya:çok üzgünüm:

Bademcim canım Rabbim sanada mucizesini gönderdimi yoksa:uhm:
hadi inşallah bakalım bencede pembe çizgi resmen gözüküyo
Allahım inşallah arkadaşımız hamiştir:Saruboceq:
bugün kan testi falan vermeyi düşünüyomusun canım :uhm:

Herkese günaydınlar
bugün önce geçmişe bakıp sonra bugüne döniyim dedim
herkesin keyifler iyidir inşallah

Maleseff tamda dr söylediği özel günlere denkk geldii..Ne yapalım sağlık olsunn.ilacın eziyeti benle kaldı.Olsun buda geçer ball

Maleseff tamda dr söylediği özel günlere denkk geldii..Ne yapalım sağlık olsunn.ilacın eziyeti benle kaldı.Olsun buda geçer ball

İnşallah canım geçicek bunlar
dur ben bi cigara yakıyım karşılıklı tüttürelim
bende hastalanıyorum bu ayda olmadı işte
her ay bi umutla başlayıp hevesim kursağımda kalıyo ne yazıkki
olmuyo olmuyo ben hamiş kalamıyorummmmmmmmafoldumben

mafoldumbenŞu 15 gündür herşeyy beni buluyorrrmafoldumben
mafoldumbenBursadayken kuvvetli üşütmüşümm.Grip oldum yattım 8 gün uğraştımmmafoldumben
mafoldumbenSonra onun üstüne ishall,karın ağrısı 2 gün çektimmafoldumben
mafoldumbenSonra bitki çayı yaparken kendime bir güzel kaynar suyu parmağıma döktüm.Belkide 1.derece yanıktı bir ara koyarım resimin.1 haftada parmağımın acısından ağladımmafoldumben

mafoldumbenSonra klomene başladım onun yan etkileri doruk düzeyde onada dayandımmafoldumben
mafoldumbenSonra evime geldimm diş ağrısı başladı ağladım duvara vurdum başımı .Beynimi ve çenemi makappla oyuyorlar gibiydimafoldumben
mafoldumbenSonra diş bir güzel apse yaptı yanak yüzüm şiştimafoldumben
mafoldumbenVe bu sabah kalktım apse olan tarafta sıkıntıdan sanırım kocaman bir UÇUK.Bir bu eksiktiii yüzüm iyice yamuldu kaldı..
Bakalım hafta sonuu nasıl bir acılı diş macerasıı beni bekliyorrrmafoldumben
Ne yapalım bunlara şükür diyorumm mafoldumbenBütün hastalıklar Allahtann..Mecburrr sabredicezz ,dayanıcaz,şükredicezzzsenağlama

Keşkee hamilee yıllarca kalamayımm da yeterkii hasta olmayımmsenağlama

Balımmm yaşadıkların zor, hayat zor, herşey çok zor
ama elden gelen bişey yok işte mecburen çekmek zorundayız
hepimiz için aynı bu kim başına kötü bişey gelmesini isterki
ama gelirken bize sormuyo işte herşey kadar kısmet diyorum ben
inşallah bunların mukafakıtını çok kısa bi zamanda alırsın
Rabbim bu kadar üzüntü verip sonunda çok mutlu edicektir inşallah seni
Allah her zaman yardımcın olsun arkadaşım

günaydın kızlar,
biz de 1 senedir uğraşıyoruz çocuk için ama olmayınca doktora gittim,benim rahimde bi sıkıntı yok. spermıyogram testi yapıldı eşime,sonuç pek iç açıcı değil,1.6 sperm sayısı. üstelik bunların da sadece %1 i morfolojik olarak sağlam. doktor bu şekilde doğal yollardan olması imkansıza yakın dedi...
benim durumumda olanlar varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar... moralim çok bozuk

merhaba canım bizde 9 aydır deniyoruz ve bizdede mofoloji % 1, benile ilgili bir sıkıntı yok çok şükür ama hamile kalamıyorum malesef doktor aşılama dedi ama benim ondanda ümidim yok....

Canım spermiogram detaylarını açıkça yazabilirsen daha iyi olur hareketliler nasıl toplamda sperm sayısı nedir ozaman daha iyi yardımcı olunur bence:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…