bademcim bugün senin geçmişini okudum çok üzülmüştüm
senin için dua etmiştim canım benim seni tebrik ederim çok sevindim
inş.ALLAHIM kucagına saglıkla almayıda nasip eder canım...
seni öpüyorum canımŞeniz
badem senin başına gelenleri ben de okumuştum inşallah her şey istediğin gibi olur
mafoldumben
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:aymesim benmii neşeliyim nerdee keşkeeee:a015:
4 gündür hayat yaşamıyorum bennmafoldumben
Diş kabusu apse ile uğraşıyorum.Ne yapıcam dıye sıyırıcam az kaldıı.apseyi dr delermi.dişimi çekermii offfff herneyse konuyu kapatıyorumm
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Arkadaşlar testi tekrarladım..yine çıktı pembe çizgi..heyacandan ağlayacağım ..Melek kızım Ada abla,Melek Oğlum Ege abi mi olucak yoksa mafoldumben mafoldumben
benimle aynı gün tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşların ikisi de doğum yapmış..Demek ben de bu günlerde bebeklerime kucağıma alacaktım..Ama olmadı..Allah aldı yanına...senağlama senağlama
Canım benim çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
bende seni böyle oynarken görünce
oh ne güzel düzelmiş herhalde morali yerine gelmiş dedim
niye hep bi sorun çıkıyor böyle önemli günlerde anlamıyorum ya:çok üzgünüm:
Maleseff tamda dr söylediği özel günlere denkk geldii..Ne yapalım sağlık olsunn.ilacın eziyeti benle kaldı.Olsun buda geçer ball
İnşallah canım geçicek bunlar
dur ben bi cigara yakıyımkarşılıklı tüttürelim
bende hastalanıyorum bu ayda olmadı işte
her ay bi umutla başlayıp hevesim kursağımda kalıyo ne yazıkki
olmuyo olmuyo ben hamiş kalamıyorummmmmmmmafoldumben
Keşkee hamilee yıllarca kalamayımm da yeterkii hasta olmayımmsenağlama
bak ya canım yanlış dua ediyorsun allah hastalık vermesin tabi ama buna karşılık öle dersen dua yerine geçer allah korusun.
Olsun laluzum kaderde ne varsa.istemiyorum bebek falan:çok üzgünüm:
günaydın kızlar,
biz de 1 senedir uğraşıyoruz çocuk için ama olmayınca doktora gittim,benim rahimde bi sıkıntı yok. spermıyogram testi yapıldı eşime,sonuç pek iç açıcı değil,1.6 sperm sayısı. üstelik bunların da sadece %1 i morfolojik olarak sağlam. doktor bu şekilde doğal yollardan olması imkansıza yakın dedi...
benim durumumda olanlar varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar... moralim çok bozuk
günaydın kızlar,
biz de 1 senedir uğraşıyoruz çocuk için ama olmayınca doktora gittim,benim rahimde bi sıkıntı yok. spermıyogram testi yapıldı eşime,sonuç pek iç açıcı değil,1.6 sperm sayısı. üstelik bunların da sadece %1 i morfolojik olarak sağlam. doktor bu şekilde doğal yollardan olması imkansıza yakın dedi...
benim durumumda olanlar varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar... moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?