Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar ayın 28 de aşılama oldu.Seperm toplamda 15 milyon molilite 13 milyon yazıyodu laboratuarın verdiği kağıtta ne dersiniz olmuşmudur. Bide ne zaman belli olur. Doktor 15 ine kadar bekle dedi ama çok merak ediyorum. Bilmiyorum bekleyebilirmiyim. Dua edin nolur.

kızlar bu ay çalışmayı baya sıkı tuttum...
incir yemiştim 1 aydır 10. günde yumurtam çatladı galiba...14. güne kadar çalıştık...
önceden ne de olsa olmuyo diye ilişkiden sonra hemen kalkar banyoya giderdim bu sefer ilişkiden sonra hiç kalkmadan sabaha kadar yattım...
umarım bu ay olur...doğal yoldan olmasını o kadar çok istiyorum ki...
bu ay olmazsa öbür ay aşılama var...
mafoldumben

günaydın canım, umarım pozitif sonuç alırsın.. bende bu ay aşılama olucam Allah kısmet ederse, iğnemi kullandın adetin kaçıncı günü başlanyo v.s. bana biraz bilgi verebilir misin zahmet olmazsa

Hayırlı olsun canım inşallah tutar
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Sidelya canım nerdesin:uhm:
her sabah beraber açardık topiği bu saat oldu hala yoksun
merak etmeye başladım.................................

günaydın canım, umarım pozitif sonuç alırsın.. bende bu ay aşılama olucam Allah kısmet ederse, iğnemi kullandın adetin kaçıncı günü başlanyo v.s. bana biraz bilgi verebilir misin zahmet olmazsa

adetin 5. günü saat 11 de gonalf iğne oldum. Ben 3 iğne oldum.3 yumurtam gelişti iğnelerle adetin 11. günü doktora gittim. 13. günde aşılama oldu. Dr sperm değerlerinin aşılama için çok uyğun olduğunu söyledi. Bilmiyorum hem korku hem heycan var içimde. Allah hayırlısı ile sonuçlandırır inşallah.

GÜNAYDIN KIZLAR
benim bildiğiniz gibi 29 mayısta kromozom testim vardı.onun için kan verdim sonucuu taaaa eylülde çıkacakmışşş bekle artık işin yoksaaa, he birde adı da CGH miş bunu doktorlar kabul ediyor dedi.yani daha farklımı çalışılıyormuşş öyle bişey dedi.
bide daha önceden yapılmış bir test vardı onun sonucunu aldım . sonuçta;
kandan çıkarılan multiplexs PCR sonrası reverse hybridisation yöntemiyle mutant ve wild type bölgelere özgü panel ile melezleştirilmiştir.
Hastada MTHFR A1298C geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. PAI-1 5G/5G genotipi ve ACE Ins/DeL genotipi saptanmıştır. APO E alleli 3/3 bulunmuştur ... yazıyorrr sizce nedir? henüz doktoruma göstermedimm

herkese gunaydınlar..
nevrocum ben hasta oldum canım.tamda gununde geldı.zaten bu ay amelıyat dolayısıyla bos gecmıstı.bırdahakı aylara allah kerım artık..
bu arada oglunada masallah demeden gecmıyeyım..

banada gonal f kullandıracak bizim spermler nasıl olur bilmem sayı 30 milyon ileri hareket %7 toplam hareket %41 morfoloji malesef %1.. inşallah senin tutar canım Rabbim meleğine yada meleklerine biran önce kavuştursun hayırlı haberlerini alalım

günaydın kızlar hepinize dilekleriniz için teşekkür ederim ama dün idrar testi yaptım sonuç malesef negatif :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
belkide 4gün çok erken birsüre birhafta daha beklicem olmassa bi test daha yapıcam bu ay nedense bende çok umutlanmıştım yaptığım bişey yoktu ama içime öle bi his doğmuştu şimdilik hepsi rafa kalktı kısmet rabbiim nezaman nasip ettiyse artık

bademcim inşallah testindeki pembe çizgi hemen koyulaşır sende mucizene kavuşurusun rabbim nasip etsin
nesrincim bekle bakalım kocişini gelince sende derslere devam :jeyyar::jeyyar:
balum sanada geçmiş olsun güzelim herşeyde var bir hayır sıkma canını belkide bütün sağlık sorunların bittikten sonra geelicek bebişin annesiinin sıhhatini bekliyor belki

sevcangöksel ve bademcim sizleri tebrik ediyorummm ...a.s.
Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde tamamına erdirsin inş....:Saruboceq:

Aşk meleğim belli olmaz testi erken yapmış olabilirsinnnn...Kırmızı görmeden :)yılmak yokŞeniz
SAğolaısn aşk meleğim

:Saruboceq:
canım üzülme Allah hakkında hayırlısı ne zamansa ozaman versin:Saruboceq:bizim dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda mutlu haberi de verirsin:teselli:

değerleri daha detaylı yazarsan iyi olur..
sperm 1.6 derken 1,600,000 bin mi..
zamanı gelmişse her şekilde olur merak etme..

hayırlısı olsun..
inş sonunda yüzün güler.. pozitif sonucu görürsün..

bu ay yaptırıcan sanmıştım ..
neyse inş gerek kalmaz aşılamaya..

neslihancım ben bu testler hakkında bilgi sahibi değilim..
yardımcı olamadım kusura bakma..
inş kromozom testlerinde de önemli bir sorun çıkmaz..
alınan kan nasıl duracak acaba eylüle kadar..
nasıl bir işlem yapıyorlar merak ettim şimdi..

sağol canım inş. bir problem çıkmazz ,, inan bende bilmiyorum özel pahalı diye üniv. hastanesine gittimm böylede çok bekletiyorlarrr:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…