Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar yağmurlu bir istanbul sabahından herkese merhaba opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bademcim tebrik ederim a.s.,tedaviye bile gerek kalmadı ne güzel rabbim tamamına erdirir inşallah :CüvCüv:

balküpüme nazarlarmı değmiş
geçmişler olsun balım gerçekten nazara gelmiş olabilirsin oralarda bir okut kendini a.s
benimde genelde illaki birşey çıkar o mübarek günlerde mafoldumben

nixcim inşallah rabbim gönlündekini verir sana hiç belli olmaz doğal gelir bebikin gamyoncuiremsu

aşkmeleği hayırlısı olsun canım daha erken inşlallah sende hamis listesine adını yazdırırsın bu ay delikafadulden

sevcancım çok tebrik ederim canım seni gözünüz aydın gelmiş meleğin ayyyyyyyy çok sevindim gerçekten heee

bademcim inşallah sonucun kesinleşirde halayını çekeriz burda tatlım hadi hayırlısı bitanem güzel haberlerini bekliyoruzzzz

balımmmm çok geçmiş olsun canım benimmm diş ağrısı gerçekten çok zor bi ağrıdır yaa rabbim sana tez zamanda şifa versin inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmm öperim seniŞeniz

günaydın kızlaaaaarrrr hepinizeee.........
bademcim inşallah bu sabahta test yaparsın dahada koyulaşır çizgin rabbim inşallah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağ salim ............. cumartesi günü halay çekeriz inşallah ama şimdiden başlamanın hiç bi sakıncası yok bence:teytey::teytey::teytey:

caneylom seninde hamiş olduğundan heberim yoktu eşini ve seni çok tebrik ederim gözünüz aydınnnn darısı başımza inşallahhhh

inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın aminnnnnnnnalkisalkisalkis

sağol canım rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı:Saruboceq: :Saruboceq:

vıyyy tirledimmm haaa nirdesinizzzzzemuszemus

canım eşininden haber almana sevindim bende iyiyim işte ne olsun zayıflamak bir yandan diğer sorunlar bir yandan uğraşıyorum allahıma şükürler olsun dermanı olayan dert versin rabbim ben şimdi bir arkaşımın doktoru varmış nişantaşında Prof Rıza MADAZLI diye riskli gebelikler üzerinde çok iyiyimiş illa ona götürmek istiyor bakalım işte bütün sonuçlarımı alıp ona gidicem onun fikri ne olacak hemen tüpe yönelmek istemiyorum yaşımız daha var yani o yüzden artık hayırlısı canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

canım orda silik çizgi durup dururyor işte bence hayırlı haberleri alıcaz inşallah cumarrtesi günü inşallah meleklerin kardeşlerini yolladı sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok sessiz bugün buraalr gidiyom geliyom bakıyorum sayfa hala aynı yerde hiç ilerlemiyo nerdesiniz kıslarrrrrrrnaniknanik

selam kizlar ben geldim
balsurat canim oyle deme lutfen oyle dilekte bulunma allahim dualarimizi ne zaman kabul edecek hic belli olmazmis
badem canim ya gercekten bu bir mucize ve cok guzel bi mucize tedaviye gerek kalmadan meleklerin kardeslerini yolladi allahin izniyle tabi
herkes preseed e kizlarrr

merhaba kızlar sizleri çok özledim ve merake ttim nasılsınız yeni güzel habreler varmı listelere bulamıyorum bilgisayarım çöktü şu an annemdeyim ordan girebiliyorum merak ediyorum yeni hamileler varmı nevronun oğlu oluyomuş hayırlısı olsun badem gerçekten hamilemi

Slm arkadaşlar nasılsınız? Bakıyorumda beni merak eden hiç olmamış canınız sağolsun,bir aydır memleketime gittiğim için internete giremedim sizlerden uzak kaldım ama hep sizlere ve kendime dua ettim Allah hayırlı çocuk versin diye,yani hep aklımdaydınız umarım herkes iyidir,sevcangöksel,badem hamişmisiniz?:dance::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…