Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim bebisin nasil ve sen ins iyidirsin
canim sevcan arkadasimizda hamile duymusmuydun

canim bu ara pek giren olmadigi icin kimse kimseyi aramiyor farkinda bile degiliz acikcasi eskisi takiptelik kalmadi
ama ozlemisiz gercekten yoklugun farkedildi canim
:roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/280808-hamile-kalirmiyim-2.html#post7250443

kiz balkafa nerde ne var buluyorsunkaydirigubbakcemile3

Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama

Bu yüzden uzun süre bu konu hakkında yazmayacağım arkadaşlar....:a015:

kaydirigubbakcemile5Şeniz
canım inşallah rabbim sanada nasip edecek bebeğini göğsüne basmayı yeterki pes etme inan herşeyin zamanı var sadece.:Saruboceq::Saruboceq:vereliniortakvereliniortak
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İnşallahh canım
slm kızlar nsaılsınız balcııım nasılsın

Hoşgeldınn serenalar:asigim:iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan

canım hayırlı haberleri öğrende canım bu konu hakkında konuşma medem canım gerçekten nazara inanmak lazım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım tüm kalbimizle dua ediyoruz canım senin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağol canım :1hug:a.s.

Bencede öyle yap canım burdada istersen tabi sadece herşey yolunda de yeter ..Şahsen bende bir daha hamile kalırsam 3 ay bitinceye kadar çevremdeki kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece burda size söyleyeceğim hamile olduğumu..ınşallah rabbim nasip ederse.

Amin canım...:Saruboceq:Ailelere bile söylememe kararı aldık biz...a.s

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:

bide bize bakın ya pamukdu - kürlerdi - yastıklardı-ayak dikmelerdi derken hala hamile kalamıyoruz . korkuyo ya kesin hamile kalır ha
sevimli hayalett casperımmmm a.s.

Bademimm bencede katılıyorum yazdıklarınaaa.Ablam hep söyler bana hamile kaldığında hiçkimseye 1 kaç ay geçmeden söyleme nazar değer diye söylerr.Bende öyle yapıcam ama burda paylaşıcam .eltılere zorttt söylerimkaydirigubbakcemile3
Allaha emanett ollll inşallahh daha sonra sevincini bizlerle paylaşıcaksınalkisalkisalkis

Uffff yaaaa kızlar benim söylemediğim kişi kalmadısenağlama
daha kalp atışlarını duymadan herkese söyledim.
inşallah nazar değmez bebeğime:Saruboceq:

Uffff yaaaa kızlar benim söylemediğim kişi kalmadısenağlama
daha kalp atışlarını duymadan herkese söyledim.
inşallah nazar değmez bebeğime:Saruboceq:

Allah nazarlardan korusun bebeğini canım..

Daha önce kızımın oğlumun cd videolarını koyduğuma pişmanım..Nazar için illa kötü gözle bakmak gerekmiyor,kendi yakınlarının ,annenin babanın,kendinin bile nazarı değebilirmiş..Sağlıkla gelişen ,canlı doğal kalpleri pıt pıt çarpan 2 bebek doğurdum ve mezara gömdüm..Aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum..Bazı arkadaşlar kızacaklar ama böyle düşünüyorum..Dün bir arkadaş açık açık kıskandım dedi :1shok: Mutlaka kötü niyetle söylememiştir ama ben etkilendim işte..:1no2:.Allah herkese sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…