merhaba kızlar sizleri çok özledim ve merake ttim nasılsınız yeni güzel habreler varmı listelere bulamıyorum bilgisayarım çöktü şu an annemdeyim ordan girebiliyorum merak ediyorum yeni hamileler varmı nevronun oğlu oluyomuş hayırlısı olsun badem gerçekten hamilemi
Slm arkadaşlar nasılsınız? Bakıyorumda beni merak eden hiç olmamış canınız sağolsun,bir aydır memleketime gittiğim için internete giremedim sizlerden uzak kaldım ama hep sizlere ve kendime dua ettim Allah hayırlı çocuk versin diye,yani hep aklımdaydınız umarım herkes iyidir,sevcangöksel,badem hamişmisiniz?:dance::Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/280808-hamile-kalirmiyim-2.html#post7250443
kiz balkafa nerde ne var buluyorsunkaydirigubbakcemile3
Laluzum avatarınn çok güzelll:asigim:
Benim için çok güzel bir anlamı var o resmin:asigim:
1 yıl önce bloguma koymuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/51388/3024-oyuncak-bebegim-bile-yok.html
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/280808-hamile-kalirmiyim-2.html#post7250443
kaydirigubbakcemile5ŞenizSüpersin ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güldürdün ya beni bugün Allah razı olsun sıkıntıdan patlıyodum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İnşallahh canımcanım inşallah rabbim sanada nasip edecek bebeğini göğsüne basmayı yeterki pes etme inan herşeyin zamanı var sadece.:Saruboceq::Saruboceq:vereliniortakvereliniortak
slm kızlar nsaılsınız balcııım nasılsın
sagol canim bebisin nasil ve sen ins iyidirsin
canim sevcan arkadasimizda hamile duymusmuydun
[iyiyiz çok şükür biraz ödem problemim var sadece sevcan arkadaşımız içinde çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama
Bu yüzden uzun süre bu konu hakkında yazmayacağım arkadaşlar....:a015:
canım hayırlı haberleri öğrende canım bu konu hakkında konuşma medem canım gerçekten nazara inanmak lazım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım tüm kalbimizle dua ediyoruz canım senin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bencede öyle yap canım burdada istersen tabi sadece herşey yolunda de yeter ..Şahsen bende bir daha hamile kalırsam 3 ay bitinceye kadar çevremdeki kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece burda size söyleyeceğim hamile olduğumu..ınşallah rabbim nasip ederse.Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama
Slm arkadaşlar nasılsınız? Bakıyorumda beni merak eden hiç olmamış canınız sağolsun,bir aydır memleketime gittiğim için internete giremedim sizlerden uzak kaldım ama hep sizlere ve kendime dua ettim Allah hayırlı çocuk versin diye,yani hep aklımdaydınız umarım herkes iyidir,sevcangöksel,badem hamişmisiniz?:dance::Saruboceq:
sagol canim bebisin nasil ve sen ins iyidirsin
canim sevcan arkadasimizda hamile duymusmuydun
[iyiyiz çok şükür biraz ödem problemim var sadece sevcan arkadaşımız içinde çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
Evet gayecim hamileyim ben:CüvCüv:
Allahım inşallah burdaki tüm arkadaşlarıma nasip eder:Saruboceq:
Sağol sünger
Sana da geçmiş olsuna.s.
Bencede öyle yap canım burdada istersen tabi sadece herşey yolunda de yeter ..Şahsen bende bir daha hamile kalırsam 3 ay bitinceye kadar çevremdeki kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadece burda size söyleyeceğim hamile olduğumu..ınşallah rabbim nasip ederse.
sevimli hayalett casperımmmm a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:
bide bize bakın ya pamukdu - kürlerdi - yastıklardı-ayak dikmelerdi derken hala hamile kalamıyoruz . korkuyo ya kesin hamile kalır ha
Eşim, emin oluncaya dek,kalp atışı duyuluncaya dek bu konuda konuşmamı istemiyor..Ailelere de söylemicez uzun süre.Ultrason fotoğrafları ,vs gelişim hakkında da ayrıntı yazmamı istemiyor..Melek kızımıza ve melek oğlumuza nazar değdiğini düşünüyor...senağlama senağlama
Uffff yaaaa kızlar benim söylemediğim kişi kalmadısenağlama
daha kalp atışlarını duymadan herkese söyledim.
inşallah nazar değmez bebeğime:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?