Sağol canım :1hug:a.s.badem senin yerinde olsam bende söylemem açıkcası ...bende hamile kalırsam kalp atışlarını duyana dek kimseye söylemicem...
endişende haklısın...sakin sakin lerlersin inşallah..
oh oh ne güzel çok sevindim:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::sm_cool::hooray: Allahım tamamına erdirsin inşallah,Allah nazarlardan saklasınEvet gayecim hamileyim ben:CüvCüv:
Allahım inşallah burdaki tüm arkadaşlarıma nasip eder:Saruboceq:
Sağol sünger
Sana da geçmiş olsuna.s.Darısı bizim başımıza,öyle herkese söyledim diye kafana takma bu topicte herkes aynı acıları yaşıyor ve biri hamile olunca kendi gibi seviniyor ne bileyim en azından ben öyle düşünüyorum.a.s.
badem canım ya varsa bebişin rabbım nazarlardan korusun :Saruboceq:dualarım senınle çok sevındım opuyorumnanaktanya umut oluyor boyle hamişlerımız çıktıkça annesı melegıne ıyı bak koru onu nazarlardan
Ben inanıyorum ki, Allahım hepimize teker teker nasip edecek annelik duygusunu ve evlat sevgisini de tattıracaktır . Bizim bir başkası için ettiğimiz dua, kendimize ettiğimizden daha makbuldur. Çünkü herkes herşeyin en iyisinin kendisinin olsun ister. Başkası için edilen dua daha çabuk kabul olur. Hepimiz birbirimiz için edelim dualarımızı. Allah bizden daha cömerttir.
Bademciğim inşallah hamilesindir meleğin bir an önce sana gelir,Allah seni ve bebeğininazardan saklasına.s.
Ben hamile olduğunu öğrendiğim her arkadaşımı asla tebrik etmemezlik etmedim..Bunun haricinde şaka da olsa içlerinin cız edeceği herhangi bir şey ne düşündüm ne de söyledim..Her hamile kalan arkadaşımda sevincimden mutluluktan ağladım..Herkesi böyle sanıyordum sadece...Dün gördüğüm mesaj şaşırttı beni....:çok üzgünüm:
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin arkadaşlar ..a.s.
Ben hamile olduğunu öğrendiğim her arkadaşımı asla tebrik etmemezlik etmedim..Bunun haricinde şaka da olsa içlerinin cız edeceği herhangi bir şey ne düşündüm ne de söyledim..Her hamile kalan arkadaşımda sevincimden mutluluktan ağladım..Herkesi böyle sanıyordum sadece...Dün gördüğüm mesaj şaşırttı beni....:çok üzgünüm:
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasib etsin arkadaşlar ..a.s.
Kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı. Cuma ve cumartesi tekrar kontroller var. İnşallah bir terslik olmazsa pazartesi yumurtalarım toplanacak. Ben de çok heyecanlıyım. Yarın annem gelecek yanıma. Ona bu dönemde ihtiyacım olacak.
Canım herşey yolunda gitsin inşallah.Transfer zamanı işlem bittikten sonra bir süre ellerini yumruk yapıp kalçanın altında tut..Ananas ye ya da suyunu iç..Asla yükseğe uzanma ..:1hug:Kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı. Cuma ve cumartesi tekrar kontroller var. İnşallah bir terslik olmazsa pazartesi yumurtalarım toplanacak. Ben de çok heyecanlıyım. Yarın annem gelecek yanıma. Ona bu dönemde ihtiyacım olacak.
Yağmurcum rahim ağzı dikilmedi demi ? Allah nazarlardan saklasın bebeğini..İnan okurken gözlerim doldu,kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,endişelendim.Çünkü ikimiz de bebeklerimizi kaybettik..Yaşamayan bilemez elbette..Mağnezyum,nidilat,prepar falan alıyormusun? Kalkma yerinden hep yat canım..:1hug:KIzlar bebeişlerinizi önce Allah'a emanet edin emin oldun ki o isterse hiçbirşey önüne geçmiyor nazardan korunmak içinde dua edin bol bol .... ama dediğim gibi ol derse olur artık buna inandım
Dün sabah moralim çok bozuldu hafif bir pembelik geldi tuvalet kağıdına temizlerken öyle kötü oldum ki aynı şeyleri baştan yaşıyorum gibi çok şükür o pembelikten sonra hiç gelmedi birşey bugünde temiz dr aradım dedi birşey olmaz çoğalmadıkça birde sancın yoksa... Buna da şükür sancım yok çoğalmada yok hiç yok yani..
Tabi panik olduk ufakta olsa devamı olurmu diye.. dün eşimle telefonda ağlayarak konuştum.. Dedim Aşkım üzülme ( tabi nasıl üzülmeyecekse) yani biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah' ın olacak varsada artık dedim bizim yüzümüzden değil elimden geleni yaptığıma inanıyorum ayağa çok kalkmıyorum gün 24 saatse bunun en az 20 saati yatarak geçiririyorum bu şekildede tutunmayacaksa yavrum yapılcak birşey yok.. Millet 9 ay çalışıyor dışarlarda gez,iyor yürüyüş yapıyor birşey olmuyor ben yatığım halde böyle oluyorsa artık KADERİM diyorum.....
Hala umudum bitmedim şimdi kanama falan yok sancımda yok herşey normal gibi görünüyor umarım bebeğim kendiliğinden nefes alana kadar sorun yaşamam bir daha Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun çok zorrrrr çünkü kolay bulmuyoruz bebeklerimizi........ Tabi 2 yavrumu kaybettiğim haftalara da yaklaştıkça daha da zorrr.......
Şuanda harektlerinide hissediyorum...... oğlumm her ultrasona girdiğimizde şebeklik yapıyor ve beni kendine hergün daha fazla bağlıyor ve sorunlu geçen hamileliğimde bana daha acı veriyor.. Her gittiğimde ya esniyor ya parmaklarını emiyor bacakları hep açık zaten 3 dr a göründüm hiç birine cinsiet sormadım hepsi bacağı açık olduğu için direk söyledi erkek bu yani yaramazımm benim inşallahhh annesini bırakmıcakk canım oğlum sağlıklıda gelirse ismi YUSUF BORA
Canım ben de herkese inan kendimmiş gibi seviniyorum. Çünkü çeken bilir. Kendim de bu hasreti çektiğim için Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin. Dün serayla konuştuğumda, onun gebelik haberini aldım. Telefonda ağladım. O kadar duygulandım ki. Ama sürekli de dua ediyorum OHSS olmuş ve hastanede yatıyor şuan. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?