Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım herşey yolunda gitsin inşallah.Transfer zamanı işlem bittikten sonra bir süre ellerini yumruk yapıp kalçanın altında tut..Ananas ye ya da suyunu iç..Asla yükseğe uzanma ..:1hug:

İnşallah canım. Bu yumruk yapmak kalçayı yüksekte tutmak için mi? Bİr de ne kadar bir süre tahminen?

YAĞMURCN
bitaneciğim çook duygulandım nasıl doldu gözlerim inan
rabbim yavrunu korusun inşallah sağlıcakla sapaslim doğacak
Allah yardımcınız olsun

smhsmh Rabbim bebek bekleyen herkesin yavrusunu korusun
Allah razı olsun hepinizden ve güzel dilekleriniz için
umarım sende iyisindir cnm bebiş nasıl büyüyor heralde herşey oylunda gitsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun

İnşallah canım. Bu yumruk yapmak kalçayı yüksekte tutmak için mi? Bİr de ne kadar bir süre tahminen?

Canım hani ilişkiden sonra yastık koyup kalçanıza öyle yarım saat durun diyorlar ya..Ben de transfer sırasında ve transferden sonra yapmıştım..İşe yaradı mı bilmiyorum ama hamile kalmıştım sonuçta..:CüvCüv: :CüvCüv:

şükürler olsun tatlım
mide ağrım mide yanmam ve bulantım devam ediyo
sıkıntım şimdilik bu hamd olsun
bebişi en son geçen salı görmüştüm
şimdi 12. haftada gidicem ama belki onun öncesindede giderim Rabbim korusun
sana tekrar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

vee burdaki can arkadaşlarım hepsi çok değerliler benim için yerleri bambaşka
gönlümde ve dularımdalar herşeyden çok istiyorum ve hep Allahım ne olur nasip et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: diyorum

Anladım canım sağol. Allah razı olsun.a.s

smhsmh hoşgeldin canım. İnşallah sorunsuz problemsiz bir gebelik geçirirsin. Sağlıkla da bebişini kollarına alırsın canım.Şeniz

kizlar oyle bi korkulariniz varsa bol bol okuyun her an her akliniza geldiginde ne okumaniz geektigini biliyordursunuz onun iicn yazmiyorum
ama nazardan korunmanin tek yolu okumak
ayrica bizim topikte kimsenin gercekten kiskanacagini sanmiyorum ben
tabiki nazar degmesi icin illaki kotu niyetli olmak gerekmiyormus ic gecirmen bile degdirirmis
hamilserimizi kem gozlerden alaha emnaet ediyorm ben

Amin canım...:Saruboceq:

diğer hamile kalıpta girmeyenleri bilemem ama benim bununla alakam yok zaten pek girmiyorum girdiğim zamanda ilk topicimize gelip gelişmelere bakıyorum sonra da sorunlu geçen hamileliğimde umut aramak için rahim azğı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar bölümndeyim... aayrıca ben burda bir çok insanın duasını adım ve sizler dua ettikçe ben seviniyorum Rabbim sesinizi duysun diye

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN MUAFAK OLMAYI NASİP ETSİN İNŞNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:BEBİŞLERİN GELSİN İKİZ İKİZ :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:İNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ MEVLAM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İyi dileklerini sunan,dua eden herkese çok çok teşekkür ederim...Allah en kısa zamanda hepinizin gönlünden geçenleri gerçekleştirir,dualarınızı kabul eder inşallah..Aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM BENİM RABİM YARDIMCIN OLSUN İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MELEĞİN SENİ BIRAKMAZ MEVLAMIN İZNİ İLE İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı:Saruboceq: :Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM SAĞLIKLI GEBELİKLER KOLAY DOĞUMLARIN OLSUN İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNNNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM İNŞŞŞŞ RABİM GÖNLÜNDDEKİŞNİ VERSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HER ŞEY GÖNLÜNCE OŞLSUN MELEKLERİN DOĞAL YOLDAN SENİ YORMADAN GELSİN İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…