Canım herşey yolunda gitsin inşallah.Transfer zamanı işlem bittikten sonra bir süre ellerini yumruk yapıp kalçanın altında tut..Ananas ye ya da suyunu iç..Asla yükseğe uzanma ..:1hug:
İnşallah canım. Bu yumruk yapmak kalçayı yüksekte tutmak için mi? Bİr de ne kadar bir süre tahminen?
smhsmh Rabbim bebek bekleyen herkesin yavrusunu korusun
Allah razı olsun hepinizden ve güzel dilekleriniz için
umarım sende iyisindir cnm bebiş nasıl büyüyor heralde herşey oylunda gitsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım hani ilişkiden sonra yastık koyup kalçanıza öyle yarım saat durun diyorlar ya..Ben de transfer sırasında ve transferden sonra yapmıştım..İşe yaradı mı bilmiyorum ama hamile kalmıştım sonuçta..:CüvCüv: :CüvCüv:
şükürler olsun tatlım
mide ağrım mide yanmam ve bulantım devam ediyo
sıkıntım şimdilik bu hamd olsun
bebişi en son geçen salı görmüştüm
şimdi 12. haftada gidicem ama belki onun öncesindede giderim Rabbim korusun
sana tekrar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
vee burdaki can arkadaşlarım hepsi çok değerliler benim için yerleri bambaşka
gönlümde ve dularımdalar herşeyden çok istiyorum ve hep Allahım ne olur nasip et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: diyorum
kizlar oyle bi korkulariniz varsa bol bol okuyun her an her akliniza geldiginde ne okumaniz geektigini biliyordursunuz onun iicn yazmiyorum
ama nazardan korunmanin tek yolu okumak
ayrica bizim topikte kimsenin gercekten kiskanacagini sanmiyorum ben
tabiki nazar degmesi icin illaki kotu niyetli olmak gerekmiyormus ic gecirmen bile degdirirmis
hamilserimizi kem gozlerden alaha emnaet ediyorm ben
Amin canım...:Saruboceq:
Kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı. Cuma ve cumartesi tekrar kontroller var. İnşallah bir terslik olmazsa pazartesi yumurtalarım toplanacak. Ben de çok heyecanlıyım. Yarın annem gelecek yanıma. Ona bu dönemde ihtiyacım olacak.
KIzlar bebeişlerinizi önce Allah'a emanet edin emin oldun ki o isterse hiçbirşey önüne geçmiyor nazardan korunmak içinde dua edin bol bol .... ama dediğim gibi ol derse olur artık buna inandım
Dün sabah moralim çok bozuldu hafif bir pembelik geldi tuvalet kağıdına temizlerken öyle kötü oldum ki aynı şeyleri baştan yaşıyorum gibi çok şükür o pembelikten sonra hiç gelmedi birşey bugünde temiz dr aradım dedi birşey olmaz çoğalmadıkça birde sancın yoksa... Buna da şükür sancım yok çoğalmada yok hiç yok yani..
Tabi panik olduk ufakta olsa devamı olurmu diye.. dün eşimle telefonda ağlayarak konuştum.. Dedim Aşkım üzülme ( tabi nasıl üzülmeyecekse) yani biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah' ın olacak varsada artık dedim bizim yüzümüzden değil elimden geleni yaptığıma inanıyorum ayağa çok kalkmıyorum gün 24 saatse bunun en az 20 saati yatarak geçiririyorum bu şekildede tutunmayacaksa yavrum yapılcak birşey yok.. Millet 9 ay çalışıyor dışarlarda gez,iyor yürüyüş yapıyor birşey olmuyor ben yatığım halde böyle oluyorsa artık KADERİM diyorum.....
Hala umudum bitmedim şimdi kanama falan yok sancımda yok herşey normal gibi görünüyor umarım bebeğim kendiliğinden nefes alana kadar sorun yaşamam bir daha Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun çok zorrrrr çünkü kolay bulmuyoruz bebeklerimizi........ Tabi 2 yavrumu kaybettiğim haftalara da yaklaştıkça daha da zorrr.......
Şuanda harektlerinide hissediyorum...... oğlumm her ultrasona girdiğimizde şebeklik yapıyor ve beni kendine hergün daha fazla bağlıyor ve sorunlu geçen hamileliğimde bana daha acı veriyor.. Her gittiğimde ya esniyor ya parmaklarını emiyor bacakları hep açık zaten 3 dr a göründüm hiç birine cinsiet sormadım hepsi bacağı açık olduğu için direk söyledi erkek bu yani yaramazımm benim inşallahhh annesini bırakmıcakk canım oğlum sağlıklıda gelirse ismi YUSUF BORA
sen dua et bol bol yeter.bizde bol bol dua ediyoruz allah yardımcındır..:ecrin_bebek: :CüvCüv::Saruboceq: :Saruboceq:
Evet gayecim hamileyim ben:CüvCüv:
Allahım inşallah burdaki tüm arkadaşlarıma nasip eder:Saruboceq:
Sağol sünger
Sana da geçmiş olsuna.s.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALACAKSIN İNNŞNŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ALLAHIN İZNİ İLE İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bu ay çalışmayı baya sıkı tuttum...
incir yemiştim 1 aydır 10. günde yumurtam çatladı galiba...14. güne kadar çalıştık...
önceden ne de olsa olmuyo diye ilişkiden sonra hemen kalkar banyoya giderdim bu sefer ilişkiden sonra hiç kalkmadan sabaha kadar yattım...
umarım bu ay olur...doğal yoldan olmasını o kadar çok istiyorum ki...
bu ay olmazsa öbür ay aşılama var...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?