Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

turkbayragi turkbayragiturkbayragi HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞ MUCİZEN SENİ BEKLETMEDEN GELİR İNNNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeteeerrrr güldürdün kız beni:roflol:
Her msj başına turkbayragi turkbayragi turkbayragi

evet kizlar ya o bayrak bi harika bende bi ara oyle yaptim dur bi daha yapiyim konu dagilsinturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Sevgili Arkadaşlar,

Uzatmadan kısaca yazıyorum..

Konu içinde karşılıklı tartışma,polemik yaratacak yorumlarınız olursa,bu topic bir daha açılmamak üzere kilitlenecek ve bir yenisinin açılmasına izin verilmeyecektir..

Şurda birbirinize destek verip,ağlayanla ağlıyor,gülenle gülüyorsunuz..Kaç tane karşılıklı mesaj sildim..Sildiğim tartışmalı mesajlar yerine güzel bir temenni,dua gönderseydiniz hem kalıcı olurdu hem mesajınız anlam taşırdı..
Net ortamında mimik ve yüz ifadelerimizi kullanamadığımız için, bizim için gayet normal olan bir yorum,karşı tarafa itici gelebilir..Bunu düşünerek; yazan da okuyan da anlayarak,gerekli dikkati vererek yazar ve okursa sizden,bizden mutlusu olmaz..

Karşılıklı yazışsanız da,karşılıklı kırılsanız da sizler aynı amaç için,aynı yolda,aynı dikenlerin verdiği acılara dayanarak yürüyen hemcinslersiniz..
Lütfen,birbirinize destek olmaktan vazgeçmeyiniz ve yanlış anlaşılmalar için boş yere kırıcı olmayınız..
ıki günlük dünyada kap kırmaya inanın değmez,değmemeli,değmesine izin vermemeliyiz..a.s

Hepinizin bir gün hamiş olup,çirkin:) ama baldan tatlı bebekler dünyaya getirmeniz dileği ile konuyu açıyorum ve yukarda ki ilk cümlemde ki uygulamada kararlı olduğumuzun altını çizmek istiyorum..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

oley oleyyyyy topik açıldı koşun arkadaşlar ama artık söz veriyoruz birdaha karşılıklı polimikler yaşanmayacak çünkü tamamen kaybedebiliriz vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

turkbayragi:enbuyukkk:Günaydınn kızlar hadi kalkınn topiğimiz açılmışşş...Ama bir daha yaramazlık yapmayalım yoksa tamamen gider topikimiz bir daha nerde toplanıp paylaşımda bulunuruz demi.Hadiii kalkın bakalımm eller havayaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Topiğimizin açılmasına çok sevindimdelikafadulden
Böyle tartışmalar inşallah bi daha olmaz
Bu topik kapanırsa kimlerle dertleşicez
bizi bizden başkası anlayamaz dimi
hepimiz birbirimizi tanımasakta kardeş olduk burda:1hug:
iyi günlerimizi kötü günlerimizi burda sizlerle paylaştık
kötü olaylar olunca hep beraber ağladık

Hepinizi çoooookkkk seviyorum
Herkese iyi hafta sonları
keşke bende şimdi evimde olup uyuyabilsemmirmirmirmir

günaydın kızlarrrr dışarda harika bir hava var ancak çalışmak durumundayız evde olanlar kalkın artık yanlız bırakmayın bizi.bu arada alerji testinin sonucunu aldım bazı gıdalardan uzak durcaz bakalım şimdilik

slm kızlar uzun zamandır yoktum yeni hamişler olmuş tebrik ederim darısı olmayanların başına olsun

Günaydın canlarım topiğin açılmasına çok sevindim:teytey: :teytey:
Aman sakın kapanmasın topiğimiz Allah korusun
herkes nasıl bakalım:uhm:
minoşcum ayın 12 sine az kaldı
tatile gitmeden senin güzel haberini alıp
mulu gidicem inşallah ogün yola çıkıcam benhihoyyyt

insallah canim ya :Saruboceq:
ohh tatil zamani geldi ha
ben gidemiyorum bu sene Turkiye'ye
ailemi goremiycem hayirlisi diyorum artik

hayırlı günler kızlar......sidelyacım canım geçmiş olsun neyse gıdalardan uzak kalarak atlatacaksan birşey olmaz inşallah kurtulursun kız ...şimdi yasak olanları canım isteyecek ama olsun sen baş edebilirsin güzelim.....minoş canım senden çok çok güzel haberler bekliyoruz inşallah halaylarını çekeceğiz......sevcancım merak etme canım seninde işi bırakıp evinde rahat rahat uyuyacağın günler gelecek ama bu seferde bebiş uyutmayacak malesef içini karartmadım demi

insallah guzel haberler verebilirim canim:Saruboceq:

ule balkafa senin şu parti ne zaman bi söylesene canım belkim gelirik .....emmmeeeeeee inşallah o partiyi yapamazsın çünkü hamileler kendini yormamalı bu ay sende inşallah hamiş olarak çıkarsın bizde senin 9 ay sonra doğum partini yaparız okkiş güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…