minoscum az kaldı hadi bakalım güzel haberler ver bize :CüvCüv:
ule balkafa senin şu parti ne zaman bi söylesene canım belkim gelirik .....emmmeeeeeee inşallah o partiyi yapamazsın çünkü hamileler kendini yormamalı bu ay sende inşallah hamiş olarak çıkarsın bizde senin 9 ay sonra doğum partini yaparız okkiş güzelim
canım kısır istedi cokacimcoooksenağlama
:roflol:Canımm partinin organizasyonunu hazırlıyorum şuanda.HAlka açık herkezz davetli partiyeeee kızlarr...hihoyyythihoyyyt...
Canım bir mucize olur benim bu ay hamiş olmam.tedavideydik ama malesef doktorun dediği günlerin hiçbirinde çalışma olmadıı.Budemek oluyor %0:roflol::roflol:
hihoyyyt30.AY BALKAFA KISIR DÖNGÜ PARTİSİhihoyyyt
HEEEE unutmadan söyleyimm hamiş olanlar canınızzz çeker belkim şimdiden diyeyim .KISIR döngü partisineee KOCA BİR LEĞENNNN KISIRRR İKRAM EDİLECEKTİRR:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:TOPİKİ geyiğe açıcam ::jeyyar:az sabredinnn.herkeze yetecek kadar kısır var :roflol:
Allah iyiliğini versin delü seni :roflol:kısr yanında ıceck ayrann olsun haaa ben kola ıcmıyom..meyve suyuda olabılır...
cameller benden..
Ula hamişler girmesinmii sonra alınmasınlarr.Tamam levhamıda koyarımm kısır olanlarr hahaha. sırnaşık şeysırnaşık şeyturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
havalı oluyomus yeter gıbı yapayım dedım...
balkafa geyıgın kapısına
levha as partı gunu hamısler gıremez dıyeee..
bızbıze kutluyacaz.kısr dongu partısı
kanepe fellanda yaptı azcık soyetık olsunnn ona gore cokacimcoookcokacimcoook
sevcanım sen geyıge o gun gelmeeee:1ninca::1ninca:
sırnaşık şeysırnaşık şeyAyşsemm maşallahh seninkinide kutlayalımmm o zamann hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytslm; kizlar nasilsiniz?
valla bende kisiri cok severim, partiyi kacirmicem yanisositososito
balum, bende onumuzdeki ay 60.ayimi kutlayacam, senin iki katinsırnaşık şey
mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.
tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama
tutmadi 3 gundur isyanlardayim.
ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.
$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso
bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:
ama korkmayin zararsizim naniknanik
ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.
derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?