Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yenı adet tarıhımı vereyımmm nevrom
2 temmmuz
gelcek aya kaldı artık umutlarşakkıdışakkıdışakkıdı

bakalım kımler hamıs olcak bu ay hadı kızlar hızlandırın caslısmalrınızı

nevrom canım benimde adet tarihim 3 temmuz canım güncellersen sevinirim bu ay çok çalışmam lazım çokkkkk

slm kizlar iyi haftasonlari
ins artik guzel haberler hafta basina kaldi
elmuallim sera ile devam edecek sonra minos tabiki

ohhh ohhh topiğimiz açılmış ne güzel. Ama fazla kalamıycam. Bi bakıp çıkıcam mecburen. Annem geldi yaa. Bir de yarın yumoşlarım toplanacak. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Öptüm hepinizi.

elitu dualarımız senle canım inşallah sende bu ay hamiş olarak çıkarsın burdan........bakalım kaç karu hamile kalcak.... asicim seninindemi bu ay yumoşlar toplanacak canım

kızlar sağolun. Allah razı olsun. Çok öpüyorum sizi. Ben şimdi çıkıyom. Görüşürüz inşallah .

merhaba kızlaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
gözümüz aydın olsun topikimiz açıkmış hheeyyyooooo hihoyyyt

elitucum rabbim yardımcın olsun canım opu işlemin inşallah güzel çıkar bir sürü sağlıklı yumiş toplarlar delikafadulden

sidelya tekrar geçmiş olsun canım :1hug:

minoscum az kaldı hadi bakalım güzel haberler ver bize :CüvCüv:

:roflol:Canımm partinin organizasyonunu hazırlıyorum şuanda.HAlka açık herkezz davetli partiyeeee kızlarr...hihoyyythihoyyyt...
Canım bir mucize olur benim bu ay hamiş olmam.tedavideydik ama malesef doktorun dediği günlerin hiçbirinde çalışma olmadıı.Budemek oluyor %0:roflol::roflol:
hihoyyyt30.AY BALKAFA KISIR DÖNGÜ PARTİSİhihoyyyt
HEEEE unutmadan söyleyimm hamiş olanlar canınızzz çeker belkim şimdiden diyeyim .KISIR döngü partisineee KOCA BİR LEĞENNNN KISIRRR İKRAM EDİLECEKTİRR:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:TOPİKİ geyiğe açıcam ::jeyyar:az sabredinnn.herkeze yetecek kadar kısır var :roflol:

kısırmı dedi senağlama biri ben çok seviyomm zaten yiye yie kısır oldum diyodum hep anneme sırnaşık şey

Selam kızlar topicte kapanmış açılmış haberim yok neyse bir daha olmaz böyle şeyler umarım hepiniz iyisinizdir
regl olan arkaşlarım bunada şükür geç olsun hayırlısı olsun bebişin :1hug:

canım kısır istedi cokacimcoooksenağlama

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
havalı oluyomus yeter gıbı yapayım dedım...
balkafa geyıgın kapısına
levha as partı gunu hamısler gıremez dıyeee..
bızbıze kutluyacaz.kısr dongu partısı
kanepe fellanda yaptı azcık soyetık olsunnn ona gorecokacimcoookcokacimcoook

sevcanım sen geyıge o gun gelmeeee:1ninca::1ninca:

kısr yanında ıceck ayrann olsun haaa ben kola ıcmıyom..meyve suyuda olabılır...
cameller benden..

slm; kizlar nasilsiniz?
valla bende kisiri cok severim, partiyi kacirmicem yanisositososito

balum, bende onumuzdeki ay 60.ayimi kutlayacam, senin iki katinsırnaşık şey

kısr yanında ıceck ayrann olsun haaa ben kola ıcmıyom..meyve suyuda olabılır...
cameller benden..
Allah iyiliğini versin delü seni :roflol:
Tamam kanepede yaparızzz :)içecek sınırsızz sırnaşık şeysırnaşık şey
camellmi hahahahaha tamam canım ama büyük bir paket al anca yeterrsırnaşık şeysırnaşık şey

Ula hamişler girmesinmii sonra alınmasınlarr.Tamam levhamıda koyarımm kısır olanlarr hahaha. sırnaşık şeysırnaşık şey
Ama sevom kızar bana:asigim:uğrasın kızzz o hamiş üzmeyelım

slm; kizlar nasilsiniz?
valla bende kisiri cok severim, partiyi kacirmicem yanisositososito

balum, bende onumuzdeki ay 60.ayimi kutlayacam, senin iki katinsırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeyAyşsemm maşallahh seninkinide kutlayalımmm o zamann hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.

tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama

tutmadi 3 gundur isyanlardayim.

ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.

$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso

bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:

ama korkmayin zararsizim naniknanik

ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.

derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:

ayyy çok şekersin senopuyorumnanaktan
bayıldım sanaopuyorumnanaktan
eşine havuç sıkıp,içinede 1-2 damla sıvıyağ dök
gece yatmadan içir
morfolojiye çok iyi geliyo

aramiza hosgeldin azra....

balum benim partide 60-70-80-90 100 lavaboda yuz, banyoda yuz...yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…