Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım aramıza hoşgeldinnnn opuyorumnanaktanhehe bir delü daha katıldı aramıza saboo yetişşkaydirigubbakcemile3
aramiza hosgeldin azra....

balum benim partide 60-70-80-90 100 lavaboda yuz, banyoda yuz...yapacaz
Allah iyiliğini versin seni güldürdün benii :roflol: :roflol: :roflol:
Harikaaaa olurr benceeeee :lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeyBiz kudurduk biz delürdükksırnaşık şeysırnaşık şey

kiz balkafa lafi agzimdan aldin
bu azrayi bende sevdum nan oda deluuuu bizim gibi
hosgeldin kiz giripte geri kacma bak

süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
Bende erkek infertilitesi var ama sizinkinden farklı sperm yok Allah tarafından korumalıyızz ehuuuuu dogum yapınca sprial derdi yok zemuszemus zemuszemus dondurulmuş spermim var sigara böreği kimi

:1hug:Canım yaa:1hug:
Olsunn dondurulmuş spermlerr varr hazırdaa :)onlarr dölleyecek senin yumoşları inşallahhh:Saruboceq:
Evett sprial derdi ...korunma derdi yok bizdeee.
Ben boşuna demiyorum HAMİLE kalamamak bir ayrıcalıktır diye sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay iyice sıyırdım kendime inanamıyorum bebe hasreti yüreğimden fırladı gitti.Bende alışkanlık yaptı yaa :)bu adett sırnaşık şey

kiz deli gulen burayadami geldin hatta buraya neden gelmiyorsun anacim sen
tam senlik buraaaaaaaaa

alkisalkisalkis alkisalkisalkisOleyyyyy hoşgeldinn aramıza canımm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
delikafaduldenAsii cadısıı koşş nannn gelldelikafadulden

hadi nan ordan nerde gordun cadiligimi sessiz kendi halinde bi insanim ben
basima vur al ekmegimi oyle bi itipim-tatlicadiarzu-

vur ensesine al ekmenii alkisalkisalkis

ben gidiyom ikea'ya laptop sehpası alıcak kocamm

kiz deli gulen burayadami geldin hatta buraya neden gelmiyorsun anacim sen
tam senlik buraaaaaaaaa
Deli kaynıyo burasııı demekkk delikafaduldendelikafadulden ama alınan darılan olmasın haa okudumda gecen gün hiç hoş şeyler olmamış

merhaba arkadaslar benıde aranıza alın cunku benımde esımde sorun var ılerı hareket 100\25bızım doktor asılama onerdı .esımde ıstemıyor bır cocugumuz var Allaha sukur ıkıncı artık olmuyor herseyı denedık bıtkısel ozel macunlar evıcaplar kafayı yıyecem artık baska ne onerırsınız bana lutfen bılgılendırırn benı sperm hareketlılıgıne ne ıyı gelıyor bılen varmı

slm kızlar ben bişi sorcam tayinim çıktı ağrıya memurun burda beklemiyodum şok oldum bilen varmı nasıl bi yer orası çok tedirginim-tatlicadiarzu-

merhaba bobova bende agrılıyım fakat agrıyı hıc gormedım guzel rahat yerdır dıye bılıyorum agrıda unıversıte okumus kaynım ve arkadaslarım var ogretmen olarak gorev yaptılar memurlara ve ogrencılere sahıp cıktıklarını duyuyordum memnunlardı gorev hakkında hayırlı olur ınsallah

teşekkür ederim canım çok uzak ya nasıl giderim ne yaparım oralarda bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı ekmek parası ne yapalım

benim eşim ileri hareket için keçiboynuzu kürü içiyor. ilk öncw 0 idi. Ama şimdi Var Allaha şükür. Benimki kürünü içemedi. O yüzden pekmez içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…