Canım aramıza hoşgeldinnnn opuyorumnanaktanhehe bir delü daha katıldı aramıza saboo yetişşkaydirigubbakcemile3mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.
tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama
tutmadi 3 gundur isyanlardayim.
ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.
$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso
bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:
ama korkmayin zararsizim naniknanik
ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.
derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:
Allah iyiliğini versin seni güldürdün benii :roflol: :roflol: :roflol:aramiza hosgeldin azra....
balum benim partide 60-70-80-90 100 lavaboda yuz, banyoda yuz...yapacaz
bi delü daha lazımsa bende varımm ulaaa
:1hug:Canım yaa:1hug:süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
Bende erkek infertilitesi var ama sizinkinden farklı sperm yok Allah tarafından korumalıyızz ehuuuuu dogum yapınca sprial derdi yok zemuszemus zemuszemus dondurulmuş spermim var sigara böreği kimi
uy kızlar topikimiz açılmış daha yeni gördüm.:teytey::teytey:
alkisalkisalkis alkisalkisalkisOleyyyyy hoşgeldinn aramıza canımm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
delikafaduldenAsii cadısıı koşş nannn gelldelikafadulden
hadi nan ordan nerde gordun cadiligimi sessiz kendi halinde bi insanim ben
basima vur al ekmegimi oyle bi itipim-tatlicadiarzu-
Abaa ablaaa asii ablamm anladın sen onu :roflol: :roflol: :roflol::asigim:
Deli kaynıyo burasııı demekkk delikafaduldendelikafadulden ama alınan darılan olmasın haa okudumda gecen gün hiç hoş şeyler olmamışkiz deli gulen burayadami geldin hatta buraya neden gelmiyorsun anacim sen
tam senlik buraaaaaaaaa
merhaba bobova bende agrılıyım fakat agrıyı hıc gormedım guzel rahat yerdır dıye bılıyorum agrıda unıversıte okumus kaynım ve arkadaslarım var ogretmen olarak gorev yaptılar memurlara ve ogrencılere sahıp cıktıklarını duyuyordum memnunlardı gorev hakkında hayırlı olur ınsallah
merhaba arkadaslar benıde aranıza alın cunku benımde esımde sorun var ılerı hareket 100\25bızım doktor asılama onerdı .esımde ıstemıyor bır cocugumuz var Allaha sukur ıkıncı artık olmuyor herseyı denedık bıtkısel ozel macunlar evıcaplar kafayı yıyecem artık baska ne onerırsınız bana lutfen bılgılendırırn benı sperm hareketlılıgıne ne ıyı gelıyor bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?