:1hug:Canım yaa:1hug:
Olsunn dondurulmuş spermlerr varr hazırdaa :)onlarr dölleyecek senin yumoşları inşallahhh:Saruboceq:
Evett sprial derdi ...korunma derdi yok bizdeee.
Ben boşuna demiyorum HAMİLE kalamamak bir ayrıcalıktır diye sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay iyice sıyırdım kendime inanamıyorum bebe hasreti yüreğimden fırladı gitti.Bende alışkanlık yaptı yaa :)bu adett sırnaşık şey
mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.
tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama
tutmadi 3 gundur isyanlardayim.
ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.
$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso
bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:
ama korkmayin zararsizim naniknanik
ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.
derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:
süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
Bende erkek infertilitesi var ama sizinkinden farklı sperm yok Allah tarafından korumalıyızz ehuuuuu dogum yapınca sprial derdi yok zemuszemus zemuszemus dondurulmuş spermim var sigara böreği kimi
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
hosgeldın azra azraaavereliniortak
selam verıp cıkanlardan olma haaftasonu burası sakın oluyor genelde...senı her zamn gormek ısterızkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada tup gazın boru hattını ıyı dosememıslerdır..
sızntı yapmıtır bır yerdenşakkıdışakkıdı
miribaaaaa sengözlerimebaksanab ben hep burdayim zaten pc basinda yatcam nerdeyse,yazilanlari okuya okuyo ORDINARYUS-PROFOSORUS-MANYAKUS oldum sengözlerimebaksanab nerdeyse doktorumdan cok sey bildigime inancam,hatta gecen e$im kanimi alan hem$irden daha iyi kan alabilecegini idda etti,ailecek siyirdik valla laelaelaelaelae
partinizin her turlu legal yada illegal faliyetlerinde oncu militan olarak gorevlendirilmekten gururu duyarim :lepi:
gorusuruz a.s.
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
hakkında hayırlısı böyleymiş badem sebebsiz hiç birşey olmaz inşallah tedavin senin için hayırlıdır ve rabbim sağlıkla zamanında bebeğini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
Deli kaynıyo burasııı demekkk delikafaduldendelikafadulden ama alınan darılan olmasın haa okudumda gecen gün hiç hoş şeyler olmamış
hosgeldın azra azraaavereliniortak
selam verıp cıkanlardan olma haaftasonu burası sakın oluyor genelde...senı her zamn gormek ısterızkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada tup gazın boru hattını ıyı dosememıslerdır..
sızntı yapmıtır bır yerdenşakkıdışakkıdı
miribaaaaa sengözlerimebaksanab ben hep burdayim zaten pc basinda yatcam nerdeyse,yazilanlari okuya okuyo ORDINARYUS-PROFOSORUS-MANYAKUS oldum sengözlerimebaksanab nerdeyse doktorumdan cok sey bildigime inancam,hatta gecen e$im kanimi alan hem$irden daha iyi kan alabilecegini idda etti,ailecek siyirdik valla laelaelaelaelae
partinizin her turlu legal yada illegal faliyetlerinde oncu militan olarak gorevlendirilmekten gururu duyarim :lepi:
gorusuruz a.s.
harbi deli nan bu kiz hep gelsene sen iyice tanisalim
tuttum seni ben birakmamdelikafadulden
Bademim canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı böyleymişş:1hug: .Rabbim tedavinde sana kolaylıklarr versinn.ALLAH Yardımcın olsunn...Rabb,m emeklerinin karşılğında yüzünü güldürsün inşallahh.Dualarımızz seninleeeArkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Canım kafamız rahat alıştık artık ama yinede tıkk yokk ya .Bizi bulmaz o şanss bencee:roflol:Senin yine bir bebişvarmışş.2.yi demek çalışıyonn.BENDE sıfır var kaydirigubbakcemile3Balcım,
Nasıl olsa hamiş kalamıyoruz diye kafaları rahat olan ciftlerin normal yollada cocukları oluyormuş şans yuzde kac bilmiyorum ama arkadaşımın kuzeni ilk bebekleri tup bebek olup ikince bebekleri tamamen normal yoldan olmuş üstelik probemleri azospermi imiş benim eşiminde azospermi bakarsın bizimde ikinci bebek normal yoldan olur kim bilir :)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIM KAnepeleri ben ayarlıycam merak etme.Ama camellar senden olucakascım nıyeıye alınalım
bu arada yenı gelen arkadslar hosgeldınız..vereliniortakvereliniortak
bende delırdım pek sakin kızdım ama gel kor kı bende tozuttummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
balsurat eger sen hamıs oolursankı olursun ınsalalah kısır sozunu unutmaa.
ogun geyıgı kapatacan bızım serefımıze...:içelim::içelim:
nevroya duyrmadan gızlıce yapakk partıye o kızyoor topıgı kırletıyonuz dıye..cıkısta ben sana yardım ederım...cemaller dısında baska seyde soksakmı ıcerıyeee:içelim:
sosyetık olcakyaa partııı kanepe felann yanı bos gıtmesın barışakkıdışakkıdı
merhaba arkad
Enikazya aramızaa hoşgeldinn canımm:asigim:aslar benıde aranıza alın cunku benımde esımde sorun var ılerı hareket 100\25bızım doktor asılama onerdı .esımde ıstemıyor bır cocugumuz var Allaha sukur ıkıncı artık olmuyor herseyı denedık bıtkısel ozel macunlar evıcaplar kafayı yıyecem artık baska ne onerırsınız bana lutfen bılgılendırırn benı sperm hareketlılıgıne ne ıyı gelıyor bılen varmı
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar hoşgelmişler vereliniortak sıksık gelin kızlar tanışalım kaynaşalım ayoll zemuszemuszemuszemus
balo ne partisi gıı bizimki bilmem kaçıncı aydayız tık yok sen şu kotayı geniş tutuver anacım :mymeka: hee illaki parti neyin vereceksen bende gelirim emme cemallerin kullanılmayan kısmında dururum duman dokanıyoda :1closedeyes:
mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.
tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama
tutmadi 3 gundur isyanlardayim.
ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.
$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso
bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:
ama korkmayin zararsizim naniknanik
ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.
derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:
merhaba arkadaslar benıde aranıza alın cunku benımde esımde sorun var ılerı hareket 100\25bızım doktor asılama onerdı .esımde ıstemıyor bır cocugumuz var Allaha sukur ıkıncı artık olmuyor herseyı denedık bıtkısel ozel macunlar evıcaplar kafayı yıyecem artık baska ne onerırsınız bana lutfen bılgılendırırn benı sperm hareketlılıgıne ne ıyı gelıyor bılen varmı
Arkadaşlar,Nevrodan haber yok mu ? Arayayım telefonla diyorum ama çekiniyorum..
Nevromuz iyi bademim modemi bozulmuştu :)şimdi düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?