Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Balcım,

Nasıl olsa hamiş kalamıyoruz diye kafaları rahat olan ciftlerin normal yollada cocukları oluyormuş şans yuzde kac bilmiyorum ama arkadaşımın kuzeni ilk bebekleri tup bebek olup ikince bebekleri tamamen normal yoldan olmuş üstelik probemleri azospermi imiş benim eşiminde azospermi bakarsın bizimde ikinci bebek normal yoldan olur kim bilir :)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ascım nıyeıye alınalım
bu arada yenı gelen arkadslar hosgeldınız..vereliniortakvereliniortak
bende delırdım pek sakin kızdım ama gel kor kı bende tozuttummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
balsurat eger sen hamıs oolursankı olursun ınsalalah kısır sozunu unutmaa.
ogun geyıgı kapatacan bızım serefımıze...:içelim::içelim:

nevroya duyrmadan gızlıce yapakk partıye o kızyoor topıgı kırletıyonuz dıye..cıkısta ben sana yardım ederım...cemaller dısında baska seyde soksakmı ıcerıyeee:içelim:
sosyetık olcakyaa partııı kanepe felann yanı bos gıtmesın barışakkıdışakkıdı

hosgeldın azra azraaavereliniortak
selam verıp cıkanlardan olma haaftasonu burası sakın oluyor genelde...senı her zamn gormek ısterızkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada tup gazın boru hattını ıyı dosememıslerdır..
sızntı yapmıtır bır yerdenşakkıdışakkıdı

gulencım sende hosgeldın asının negatıf sayfasından okuyorum senıdesengözlerimebaksanab
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensıgara boregı haaaaa

Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:

Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:

bademcim tedavin hayırlı olsun bu ay olmadı ama olsun allah büyüktür inşallah öbür ay verirsin müjdeli haberi

canım ya hayırlısı olsun..işallah en kısa zamanda gelecek bebişler inanıyoruz biz buna.her zaman dua ediyoruz..allah kabul eder işallah..

iyi geceler iyi hafta sonları kızlar.badem üzülme canım nasip değilmiş .tedavin hayırlı olsun rapunzel sende canım inşallah bidahaki ay piyango sizede çıkar haziran ayında henüz kimse çıkmadı demi.Bakalım kimler gelecek acaba allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlara hamile kalmayı nasip etsin..

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar hoşgelmişler vereliniortak sıksık gelin kızlar tanışalım kaynaşalım ayoll zemuszemuszemuszemus

balo ne partisi gıı bizimki bilmem kaçıncı aydayız tık yok sen şu kotayı geniş tutuver anacım :mymeka: hee illaki parti neyin vereceksen bende gelirim emme cemallerin kullanılmayan kısmında dururum duman dokanıyoda :1closedeyes:

hakkında hayırlısı böyleymiş badem sebebsiz hiç birşey olmaz inşallah tedavin senin için hayırlıdır ve rabbim sağlıkla zamanında bebeğini kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:

Deli kaynıyo burasııı demekkk delikafaduldendelikafadulden ama alınan darılan olmasın haa okudumda gecen gün hiç hoş şeyler olmamış

kiz heseyden
haberin var evet deli coktur burda ben kabul ediyorum
etmeyenlere degil sozum
bebissizlik stresi desek

canim ya saglik olsun
gec olsun guc olmasin tup bebk olsun saglikli olsun biray sonra olsun
hakkinda hayirlisi ins
tedavinde hayirli olsun

Bademim canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı böyleymişş:1hug: .Rabbim tedavinde sana kolaylıklarr versinn.ALLAH Yardımcın olsunn...Rabb,m emeklerinin karşılğında yüzünü güldürsün inşallahh.Dualarımızz seninleee
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım kafamız rahat alıştık artık ama yinede tıkk yokk ya .Bizi bulmaz o şanss bencee:roflol:Senin yine bir bebişvarmışş.2.yi demek çalışıyonn.BENDE sıfır var kaydirigubbakcemile3
CANIM KAnepeleri ben ayarlıycam merak etme.Ama camellar senden olucakkaydirigubbakcemile3
uLA bizim topikte yapmıcaz partiyii.Ben başka topik açıcam geyiktee rahatızz:roflol: :roflol:
Enikazya aramızaa hoşgeldinn canımm:asigim:

Ceylinimmm bilmiyorum valla :)duman atıcakk partii.Ama duman içilmeyen bölümdee var oraya geçersin:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin azra..
morfoloji için ilaç bilmiyorum ben canım..
sevcan havuç suyu demiş ama eşin sigara içiyorsa zararı oluyormuş bilgin olsun..

sende hoşgeldin canım..
hareket için havuç suyu iyi geliyormuş..
ama sigara içmiyorsa eşin.

gülencim sende hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…