- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Ceylinimmm bilmiyorum valla :)duman atıcakk partii.Ama duman içilmeyen bölümdee var oraya geçersin:roflol::roflol::roflol:
İyi Pazarlar kızlarrrr. Şeniz
Topiğimiz açılmış hayırlı uğurlu olsun. kaydirigubbakcemile2 Yalnız UZMAN'ın yaptığı uyarıyı lütfen dikkate alalım. Bir daha burada ikili polimikler kesinlikle yaşanmasın. Kimsenin bu topiği tehlikeye atmaya hakkı yok. Çünkü bir çok kişi burada paylaşımda bulunuyoruz. Verilen onca emek de cabası. Kapanması ve bir daha açılmasına izin verilmemesi hepimiz için kötü olur. Bu ilk vukuatımız değil. Uyarı hakkımızı da doldurduk. Bundan sonra ne karar çıksa diyecek lafımız olmaz. Bu yüzden herkesten rica ediyorum. Topiğimizi seven , arkadaşlarını seven bunu yapmaz veya buna mahal vermez. yasakkelime
Biraz fazla kızmış gibi görünüyor olabilirim ordan. Ama hem topic kurucusu , hem burada en fazla emeği olan , hem de bir yönetici olarak bu tavrımı da mazur görün. Çünkü çok üzüldüm.. :1closedeyes:
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?