Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi çok haklısın tatlım neyse bu son olur inşşş yaşanmaz böle tatsızlıklar bir daha

İnşallah bitanemm. a.s.

cok haklisin nevrocm ben ustume duseni yapicam birinle bi sorunum varsa ozelden hallederim
iyi pazarlar kizlar

Sağol tatlımmm. Şeniz Göbüşün nasıl asicim , kevgire dönmüştür artık. kaydirigubbakcemile3 Bir de 75 olunca daha çok iğne vurulacaksın sanırım sen. a.s.

asi74

harbi deli nan bu kiz hep gelsene sen iyice tanisalim
tuttum seni ben birakmamdelikafadulden
[/QUOTE]

asi74,iyisin hossun ama yaf birak kolumu ,ben kocami sefiyoom klava:

yemek yapcam,bebis yapcam cuk i$im vaaar cooook.soz gelcem yine hihoyyyt

sizi sefiyoom opuyorumnanaktan

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım benim hayırlısı inşş tedaviden sonra güzel haberler alırsın innşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: her şey gönlündeki gibi olsun canım üzülme pozitif ol RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi HOŞ GELDİN ARAMIZA NE ENERJİKSİN YETİŞEMEDİM SANA delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt

turkbayragi turkbayragi turkbayragi DUALARIMIZ SENİNLE TATLIM İNŞŞ BEİŞLERİNLE GELECEK BİZE GÜZEL HABERLER VERCEKSİN ALLAHIN İZİNİ İLE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ MEVALM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA DUALARIMIZI KABUL ET ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALINTI:TULINAY

Canım demek bugün yumurtaların toplanacaktı. Toplanmıştır sanırım. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel kalitedirler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Spermler de iyi kalitede olurlar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bundan sonra bol bol dua edelim. Güzel güzel döllenip , sağlıkla bölünmeye devam etsinler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Transfer günü de oraya yerleşip ayrılmasınlar annelerinden inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba azra_azra bende fransadayim.
Esimde sorune oldugun ögrendik tam 1 ay önce. ürologda randevumuz var temuuz sonunda onu bekliyoruz. Randevuya kadar bende esime 3 çesit hap içiriyorum ve nohut suyu uyguluyorum.
Sonra havuç suyu yapmayi düsünüyorum bir ay kadar. En son keçi boynuzu kürünü yapmayi düsünüyorum uzun süre.
Havuç suyunu bende hazir aldim marketten fakat taze sikilacakmis öyle diyorlar.
Ona göre robot almam lazim.

Artıkk böylee yeterimm zırlamak geride kaldı... gülmek varr artıkk hihoyyyt:roflol::roflol:
yalnız kalmam dimi :1ninca:
canım sıkılır tek başıma mirmirmirmir bir yeşilaycı çıkar herhal delikafadulden
zemuszemuszemuszemusYanlızz kalmazzsın ceylinim :jeyyar:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Nevommm canım gayet güzel açıklama yapmışsınn :)Kızmış gibide görünmüyon.Çokk tatlı görünüyon burdan:CüvCüv::asigim:

Canım üzüldüm svincimiz kursağımızda kaldı
ama kısmet değilmiş demekten başka bişeyde gelmiyo elimden
inşallah Allahım hayırlısıyla nasip edicek sana
tedaviye başlamışsın bile tebrik ederim seni
dualarım herzaman sizinle evet iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun
hamiş kalıcaksın inşallah ben buna yürekten inanıyorum

Nevrocum kendimi günü geçenlerden arasında hiç görmemiştimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güzel oluyomuş böyle ama ne yazıkki geçmedi şeker tam gününde geldi yazdığımı sanıyodum ama atladım herhalde yeni tarihim 3 temmuz inşallah hiç gelmez diye her seferinde hayal ediyorum ama hep geliyo kısmet bakalım yeni bir ay yeni bir umut olur inşallah:Saruboceq:

Tamam canım düzelttim. a.s. İnşallah o günler de gelecek. Gelmeyecek de bebiş gelecek. kaydirigubbakcemile2:CüvCüv: :ecrin_bebek:

nevrosky beni de listeye ekleyebilir misin
mavioje 23 haziran(BEKLENEN ADET TARİHİ) varikosel(04 OCAK VARİKOSEL AMELİYATI OLDU) 2 başarısız aşılama havuçsuyu, evicap,keçiboynuzu kürü, klomen 3. AŞILAMA TEDAVİSİNDEYİM BU AY.

slm kızlar nasılsınız nevrom ben daha adet olmadım ya acaba antıbıyotık kullanıyorum acaba ondanmıdır

nevrosky beni de listeye ekleyebilir misin
mavioje 23 haziran(BEKLENEN ADET TARıHı) varikosel(04 OCAK VARıKOSEL AMELıYATI OLDU) 2 başarısız aşılama havuçsuyu, evicap,keçiboynuzu kürü, klomen 3. AŞILAMA TEDAVıSıNDEYıM BU AY.

slm kızlar,
bugün sabaha karşı döndük tatilden,çok güzeldi ama çok keşke bir daha olsa da gitsek :icecream: tatil güzel ama sonrası bir sürü çamaşır var sabahtan beri makina çalışıyor,eşim ise klasik erkek tipi tv seyredip koltukta yatıyor -tatlicadiarzu-
2 kere preseed kullandım,bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum,hayırlısı olur inş ,ben şimdi çamaşır asmaya gidiyorum ,yarın görüşürüz,kendinize iyi bakın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…