turkbayragi turkbayragi turkbayragi çok haklısın tatlım neyse bu son olur inşşş yaşanmaz böle tatsızlıklar bir daha
cok haklisin nevrocm ben ustume duseni yapicam birinle bi sorunum varsa ozelden hallederim
iyi pazarlar kizlar
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
mrb bende sizin partidenim şakkıdı,morfiloji bozuklugu%2-%3,asilama denemesi yok cunku doktorumuz maynaaak,aramizda sakin dyumasin. kaydirigubbakcemile3 sizlerden aldigim bilgilere dayanarak morfolojinin yukseldigni ogrendim.sadece tek sperm tahlili ile normal yolla cocugumuz olmayacagina karar verdi doktorumuz.baska hic bi tekik tedavi yok.
tup bebek yaptiim,normal benzine zam gelmis tup gaz denedik,yasim genc 24 ama ama
tutmadi 3 gundur isyanlardayim.
ben agladim esim agladi,ben uzuldum esim uzuldu.
$u an tedavimi yapan doktora suikast hazirligi icindeyim kötükedihüso
bi sperm tahlili ile kisir etti bizi,ayni zamanda hasta ,ayni zamanda delüüüüüüüüü :1shok:
ama korkmayin zararsizim naniknanik
ay soyleyin bakem bizim morfolojiyi yukseltmek icin ne yapmaliyim,keci boynuzunu nerden bulcam ben simdi.
derdime derman nolaaar nolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sırnaşık şey :Saruboceq:
bi delü daha lazımsa bende varımm ulaaa
:1hug:Canım yaa:1hug:
Olsunn dondurulmuş spermlerr varr hazırdaa :)onlarr dölleyecek senin yumoşları inşallahhh:Saruboceq:
Evett sprial derdi ...korunma derdi yok bizdeee.
Ben boşuna demiyorum HAMİLE kalamamak bir ayrıcalıktır diye sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay iyice sıyırdım kendime inanamıyorum bebe hasreti yüreğimden fırladı gitti.Bende a lışkanlık yaptı yaa :)bu adett sırnaşık şey[/QUO BALSURAT KIZ SEN HARİKASIN VALLA delikafadulden delikafadulden delikafadulden HEP BÖLE POZİTİLURSUN İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: BU DURUMA BİLE GÜLÜRÜYOR GÜLDÜRÜYORSUN YA ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol:Canımm partinin organizasyonunu hazırlıyorum şuanda.HAlka açık herkezz davetli partiyeeee kızlarr...hihoyyythihoyyyt...
Canım bir mucize olur benim bu ay hamiş olmam.tedavideydik ama malesef doktorun dediği günlerin hiçbirinde çalışma olmadıı.Budemek oluyor %0:roflol::roflol:
hihoyyyt30.AY BALKAFA KISIR DÖNGÜ PARTİSİhihoyyyt
HEEEE unutmadan söyleyimm hamiş olanlar canınızzz çeker belkim şimdiden diyeyim .KISIR döngü partisineee KOCA BİR LEĞENNNN KISIRRR İKRAM EDİLECEKTİRR:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:TOPİKİ geyiğe açıcam ::jeyyar:az sabredinnn.herkeze yetecek kadar kısır var :roflol:
ohhh ohhh topiğimiz açılmış ne güzel. Ama fazla kalamıycam. Bi bakıp çıkıcam mecburen. Annem geldi yaa. Bir de yarın yumoşlarım toplanacak. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Öptüm hepinizi.
hoşgeldin azra..
morfoloji için ilaç bilmiyorum ben canım..
sevcan havuç suyu demiş ama eşin sigara içiyorsa zararı oluyormuş bilgin olsun..
taze havucmu sikmakmi gerek yoksa,marketten alacagim havuc suyuda olaarmi,ben accik tembeimdeee kaydirigubbakcemile3
sigara ikimzde kullanmiyoruz,ama nargile var evde ve esimi icmemsi icin salona kilitleyip ben balkonda iciyorum :roflol:
ay tobee tobee,yalan soyluyorum ta$ olcam ta$,espiri bi tarafa nargile iciyo 2-3 haftada bir onunda zarari olmaz sanirim:uhm:
valla canim tup bebek yaptim,yani doktorum yapti ho$ ben yapsam daha cabuk tutardida neyse sonucum negatif cikti.ondan sonra ben boyle oldum:1shok:yoksa daha once normal sakin bi vatandastim:icecream:
ilk denememdi ve cok zordu normal yolla olsa dunyalar benim olurdu.boyle espirilerle unutmaya calisiyorum i$te.
dondurulmus embriyolarim var 5 tane onlarida yaptiktan sonra eger tutmazssaki cok uzulurum,biraz normal yolla denemek istiyorum.
morfoloji 0 olupta cocugu olana varmis,bu benim icin bi umut oldu allahin taktiri iste .
bunun icin doktorlar bisey yapmiyo bari ben yapayim,temmuzda turkiyeye gitcem,keci boynuzu falan diyolar alcam onu denemeyi dusunuyorum ve vitamin ilaclari falan.esim once cok yorucu ve zor bi iste calisiyodu yorgun oluyodu hep, simdi masa basi calisiyo,yorucu diil.
umarim rabbim nasip eder hepimize annelik gibi guzel ve anlamli bu duyguyu.a.s.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi HOŞ GELDİN ARAMIZA NE ENERJİKSİN YETİŞEMEDİM SANA delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ohhh ohhh topiğimiz açılmış ne güzel. Ama fazla kalamıycam. Bi bakıp çıkıcam mecburen. Annem geldi yaa. Bir de yarın yumoşlarım toplanacak. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Öptüm hepinizi.
Artıkk böylee yeterimm zırlamak geride kaldı... gülmek varr artıkk hihoyyyt:roflol::roflol:BALSURAT KIZ SEN HARİKASIN VALLA delikafadulden delikafadulden delikafadulden HEP BÖLE POZİTİLURSUN İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: BU DURUMA BİLE GÜLÜRÜYOR GÜLDÜRÜYORSUN YA ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
zemuszemuszemuszemusYanlızz kalmazzsın ceylinim :jeyyar:yalnız kalmam dimi :1ninca:
canım sıkılır tek başıma mirmirmirmir bir yeşilaycı çıkar herhal delikafadulden
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragiİyi Pazarlar kızlarrrr. Şeniz
Topiğimiz açılmış hayırlı uğurlu olsun. kaydirigubbakcemile2 Yalnız UZMAN'ın yaptığı uyarıyı lütfen dikkate alalım. Bir daha burada ikili polimikler kesinlikle yaşanmasın. Kimsenin bu topiği tehlikeye atmaya hakkı yok. Çünkü bir çok kişi burada paylaşımda bulunuyoruz. Verilen onca emek de cabası. Kapanması ve bir daha açılmasına izin verilmemesi hepimiz için kötü olur. Bu ilk vukuatımız değil. Uyarı hakkımızı da doldurduk. Bundan sonra ne karar çıksa diyecek lafımız olmaz. Bu yüzden herkesten rica ediyorum. Topiğimizi seven , arkadaşlarını seven bunu yapmaz veya buna mahal vermez. yasakkelime
Biraz fazla kızmış gibi görünüyor olabilirim ordan. Ama hem topic kurucusu , hem burada en fazla emeği olan , hem de bir yönetici olarak bu tavrımı da mazur görün. Çünkü çok üzüldüm.. :1closedeyes:
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
Nevrocum kendimi günü geçenlerden arasında hiç görmemiştimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güzel oluyomuş böyle ama ne yazıkki geçmedi şeker tam gününde geldi yazdığımı sanıyodum ama atladım herhalde yeni tarihim 3 temmuz inşallah hiç gelmez diye her seferinde hayal ediyorum ama hep geliyokısmet bakalım yeni bir ay yeni bir umut olur inşallah:Saruboceq:
Not : Tarihleri "???" şeklinde olan arkadaşlar ; lütfen tarihlerinizi düzenli olarak belirtiniz.. Bizleri merakta bırakmayınız..a.s.
BÖLÜM 2
adessa---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
anifora---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Trental,E vitamini,jespar,ganophene,keçi.Boy.Kürü
artık umutsuz---???---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
asutay-asude80---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---???
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(2 ay önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
atasbelgin---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1 Tüp Bebek başarısız---???
-badem----???---Ağır Oligospermi---2. Tüp Bebek Tedavisinde(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti)--- Gilaburu suyu,civan perçemi,aslan pençesi,hayıt atu ve yeşil çay(arkadaşımız) , ginseng(eşi)
belya---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Zencefil,polen,keç.Boy.Pek,arı sütü,bal,gınseng
berenboz---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü
BeyzaNur-HH---???---Meni Kanallarında tıkanıklık---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
binbirgece---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 3 düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü,havuç suyu
blny72---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Evicap,L-arginine
bobova---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
buddy---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız, 1 Tüp Bebek döllenme olmadı)---Keçiboynuzu Kürü
butterfly 's'---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,2 tüp bebek başarısız)---???
çido---???---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan---E vitamini
delia---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,Keçiboynuzu kürü
demiray---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 1 Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor
desertrose---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
DıptısDıptıs---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Sigara içmiyor
dilanur---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Yumurta takipleri başarısız-2 aya aşılama yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü---Sigara içiyor
DUYGUB---???---Sayı---Doğal yoldan---???
edebiyatci_16---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Micro başarısız)---Keçiboynuzu Kürü
..ELCHIN..---???---Sayı ve Hareket---Yumurta takibi---Keçi Boynuzu Kürü
emineee---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,Sütlü yumurta,bal,ceviz,meyve suyu,fındık
esila@mısra---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,selenyum,çinko,çakşır suyu,klomen,l-arginine-l-carnitine-keçiboy.kürü,keçiboy.pek.,demir dikeni ekstrası,arısütü
Fadik---???---Sayı---Varikosel(15 Temmuz'da ameliyat oldu)---Şimdilik Korunuyorlar(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
fatos1983---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
gaye43---???---Sayı---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)-???
gozdem---???---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi
gokkusagi_85---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
gülsu---???---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen
haci78---???---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı
haletrn---???---Hareket ve Varikosel---24 Aralık'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü
hennas---???---Morfoloji ve Hareket---Varikosel(Mart'ta ameliyat olacak)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,arginmax,l-carnitine,pycnogenol,c vitamini,evicap
ilkbahar_20---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 3 tüp bebek başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Folik Asit,E vitamini,çinko,badem,fındık
ilknuray---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
karamelli neskafe---???---Sayı , Hareket , Morfoloji---2. Tüp Bebek Denemesinde---Keçiboynuzu kürü,Vitamin desteği
kkpraa---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesi düşükle sonuçlandı---???
lansor17---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek dış gebelik,1 Tüp Bebek başarısız---???
latifeelif---???---Sayı , Hareket(varikosel)---2. Aşılama Tedavisinde(2 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu yendi,aktardan macun,ceviz,fındık,çinko
maviumutolsun---???---Hareket---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü,GNC'den vitamin
maviyeshill---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Ballı ısırgan tohumu , e vitamini
mekselina86---???---Sayı ve Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü
melek23---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---???
melih---???---Morfoloji---2. Aşılama Denemesinde(1. Aşılama Başarısız)(Doğal yoldan bir düşük)---???
melony---???---Hareket---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini
meryem42---???---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik)---???
MONA ROSA---???---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(2 Aşılama ,1 Tüp Bebek Başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor
neslihan22---???---Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
nevbahar38---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
nilay74---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3 Tüp Bebek başarısız---Sigara içmiyorlar
nilos1981---???---Sayı ve Hareket---13 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,havuç suyu,trental,evicap,l-arginin
nix---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Fındık,fıstık,keçiboynuzu,bal
NURDVC---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---???
nuriye---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Micro Denemesi başarısız---Sigara içmiyorlar
nzmyhn---???---Y koromozom delasyonu , oligoazospermi---1. Micro Denemesi başarısız---???
osetya2007---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
ozlem82do---???---Hareket---2. Aşılama Tedavisinde(1. Aşılama başarısız)---???
ozlemsu33---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçi.Boy.Kürü,sigara kullanmıyor
oztun---???---Sayı ve Hareket---1. Tüp Bebek tedavisinde(2 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu
rakkas---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Kimyasal gebelik,1 Tüp Bebek başarısız)---???
reyyan86---???---Hareket ve Morfoloji---Klomen---Keç.Boy.Kürü,e vit.,folik asit,çinko,klomen
sabina---???---Hareket ve Morfoloji(Eylül ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 başarısız aşılama,Doğal yoldan bir düşük)---???
selen83---???---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan iki düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü
Sera96---???---Morfoloji---3. Tüp Bebek Tedavisinde(2 Tüp Bebek Başarısız)---???
sevgidolu---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek denemesinde---???
sevimli hayalet---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçi.Boy Kür.Pek
seyneb---???---Hareket---20 Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---???
sukrann---???---Sayı(Varikosel)---Yumurta geliştirici hap ve çatlatıcı iğne ile Doğal yoldan---???
sultan49---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---???
sunflowerr80---???---Sayı(Arkadaşımızda da pko var)---Doğal yoldan(2. Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
Sympathique---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Keçiboynuzu kürü,nohut kürü
umutolsun---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Düşük---???
xvyz---???---Sayı ve Hareket---Doğal Yoldan(1. Aşılama başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---Bitkisel ilaç
wintersun---???---Sayı ve Hareket(Arkadaşımızda da PKO var)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
vavelya---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)
vesta---???---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz,Arı sütü polen,Portakal suyu
yabangülüm.---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
yasemennnn---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
yiğit-yağmur---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
zeliş82---???---Varikosel---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir oğlu var , bir de düşüğü oldu)---???
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Klomen,evicap,pentox
zhrcnr---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Denemesinde---???
Not : Listemiz alfabetiktir
Arkadaşlarım bu liste çok kabardı. Günlerinizi lütfen bildiriniz ; üst tarafa alalım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?