- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..ılk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
:
Enikazya aramızaa hoşgeldinn canımm:asigim:
hosbulduk aslında ben baska sayfalarda dolasıyordum bu bolumu basatan berı takıp edıyordum sen yanılmıyorsam hamılesın degılmı arkadasım
:sm_confused::sm_confused:Harzemimm bilmiyormki hiç haberim yok !ya kızlar bu arada zambak uzun zamandan beri yok bir haber alan varmı aranızda geldide benmi görmedim
balım allah söyletmiştir belki:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar herkes için çok güzel bir hafta olur inşallahhihoyyyt
ben bu haftanın bitmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenimsengözlerimebaksanab malum tatile gidicem zemuszemus
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah:Saruboceq:
Bengüm canımcım sende hoşgeldin hadi bakalım bi tatil bombası bekliyoz senden:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kız inş rabbim dualarımızı kabul eyler senden de bir bomba haber bekliyoruz tatil dönüşü hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?