Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar ben bıkaç gundur gırmedım neler oldu anlamadım ya neden olmuşkı boyle

:

Enikazya aramızaa hoşgeldinn canımm:asigim:[/QUOTE]

hosbulduk aslında ben baska sayfalarda dolasıyordum bu bolumu basatan berı takıp edıyordum sen yanılmıyorsam hamılesın degılmı arkadasım

evet nevrocum tam elek oldu
konu acilmisken sanada soruyum canim
senin gonaf yakiyormuydu biz dun sasirdik hic yakmayinca birde igneyi saf saf 5 kere batirdim cektim yani tam elek oldum
2.yapinca anladimki hic yakmiyormus ne guzelmis bu gonal f valla hic acisiz ama digeri beni yedi bitirdi
canim ins guzel bi ev bulursunuz hamis hamis zor olcak ama vardir yardim edenin yoksa cagir bizim kizlardan

nevrosky sana bırsey sorcam ılerı hareket bozuklugu varsa dogal yoldan hamıle kalan varmı acaba artık umıtlerım tukenmeye basladı cevaplarsan sevınırım

merhaba kizlar
bademcim hayirlisi olsun
insallah tedavin sorunsuz olsun sonundada yuzunuzu guldursun Rabb'im

Son düzenleme:
bademcim
bayada umutlanmıştık
sağlık olsun canım
muhakkak herşeyde bi hayır vardır
tedavinde hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

:

Enikazya aramızaa hoşgeldinn canımm:asigim:

hosbulduk aslında ben baska sayfalarda dolasıyordum bu bolumu basatan berı takıp edıyordum sen yanılmıyorsam hamılesın degılmı arkadasım

Yok arkadaşımm ben hamişş değilimmmhihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar kızlar....yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz gerçi nedeni pek hoş değil ama kader kısmet sizlerle burada bu nedenlerden dolayı tanışmak varmış...ne güzel ne dramatik konuştum demi gızlar kendim bile şaştım genelde kıro takılırım neyse..badem hakkınızda ne haırlıysa o olsun canım inşallah tüpbebek denemen pozitifle sonuçlanır....

serenacım inşallah hamilesindir kız belki o yüzden geçmiştir günün rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhhhhh haziranın ilk hamişi sen çıkarsın güzelim

ya kızlar bu arada zambak uzun zamandan beri yok bir haber alan varmı aranızda geldide benmi görmedim

günaydın kızlarrr.tedavide olan herkeze rabbim yardımcısı olsun, bizler gibi umut edenlerede umutlarını boşa çıkarmaz inş,her zamanki gibi yanlızım ama neyse birazdan gelirler nasıl olsa.rabbim yeni bir haftada güzel süprizler yaşarız inş hepimize.tekrar iyi haftalar diliyorum herkezeeeee

harzemcim bende görmedim zambagı inş kötü bişey yoktur.badem canım inş bu sefer herşey güzel olcak tatlım

Günaydın arkadaşlar herkes için çok güzel bir hafta olur inşallahhihoyyyt
ben bu haftanın bitmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenimsengözlerimebaksanab malum tatile gidicem zemuszemus

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah:Saruboceq:

Bengüm canımcım sende hoşgeldin hadi bakalım bi tatil bombası bekliyoz senden:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kız inş rabbim dualarımızı kabul eyler senden de bir bomba haber bekliyoruz tatil dönüşü hadi bakalım

kız inş rabbim dualarımızı kabul eyler senden de bir bomba haber bekliyoruz tatil dönüşü hadi bakalım

Canım benim keşke inşallah rabbim banada nasip eder
pre sedde aldım bugün geldi inşallah yumutrlama günümü kaçırmam
anlarımda değer aldığıma o kadar uğraşıyorumki
Allahım da izin verirse zamanı gelmiştir inşallah artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…