Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis

Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım
inşallah aşılaman kolay geçer sonucuda çok güzel olur
Allah yardımcın olsun:Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
güzel ve bol hamisli bir hafta olsun bizim için a.s.

canım ben yaptırmadım ama yaptıranlar yazardır birazdan. rabbim inş emeklerini boşa çıkarmaz canım dualarımızdasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar bu hafta güzel bir hafta olur inşallah ben şubat annesi olmayı çok isterdim ama malesef 5haziranda bende kırmızı kartı gördüm
yeni adet tarihim 5 temmuz nevrocum onuda eklersin buarada istanbullu bayanlar için duyduğum bi şey var sizlerle paylaşayım ünlü bir tüp bebek merkezi yaz inidirmi yapmış ilaçlar dahil 3950 tl miş ilgelenenler olabilir bende isterdim ama eşim biras bekleyelim diyor ama çevremdekilerde artık 3kişi olmanın zamanı gelmedimi diyorlar malum 9gün sonra 2 yıllık evli oluyorum buarda annemler geldi memleketten onlar var bende buara mutluluğuma dicek yok yani allah herkesin gönlüne göre versin

hoşgeldin bengüsu güzel şeyler çabuk biter tadı damakta misali hadi bakalım tatil hatıranız bir bebiş olur inşallah :Saruboceq:

can-iso aşılaman hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah, aşılamayı bende pek bilmiyorum yaptıran arkadaş çok var onlar yazarlar sana :1rolleyes:

aymesim bir hafta kaldı tatile demek haırlıklar başlar inceden ,sendende bir antalya hatırası bekleriz artıkın delikafadulden

herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis

Günaydın can isom .Aşılaman hayırlı olsun canım.Rabbim emeklerinin karşılıgında yüzünü güldürsün inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben hiç anlatmayımm korkutmak istemem senii.Herkezin bir olmuyorrr .:1ninca:Benim doğum kanalı dar oldugu için felaket geçmişti

teşekkür ederim kızlar hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah

aşk meleğim gözün aydın olsun anneciğin gelmiş :1hug:
indirim işi güzelmiş imkanı olanlar kaçırmasın bence

nevro listeler çok güzel olmuş ellerine sağlık hamis,hamis uğraşıyorsun bizimle hakkını helal et canım opuyorumnanaktan

ayyyy balııııımm çok zor olmaz inşallah benimkisi, gerçi ben acıya dayanıklıyımdır öyle çokta korkmam ama nedense bi tedirginlik var üzerimde hayırlısı bakalımfisfisfis

balum can-isoya msj yazarken sen geçtin aklımdan balkafa anlatsın sana diyecektim sonra vazgeçtim kız bir daha hastanenin bile önünden geçmez diye :1ninca:

ayyyy balııııımm çok zor olmaz inşallah benimkisi, gerçi ben acıya dayanıklıyımdır öyle çokta korkmam ama nedense bi tedirginlik var üzerimde hayırlısı bakalımfisfisfis

rAHİM FLİMİNİ ÇEKTİRDİYSENN.Aşılamadan hiç korkma canımzemuszemus

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
bal yine çok ataksın maşallah delikafadulden
tedavide olan arkşlarım Rabbim gönlünüze göre versinn

günaydınlar herkese inşallah tedavide olan arkadaşlarımızın tedavileri olumlu sonuçlanır ve bebişleri gelir doğla yoldan bekleyenlerind siprizlerini biraz önce rabbim yollar allahım inşallah hepimize hayırlıs sağlıklı evlatlar nasir eder
yeni gelen arkdaşlarda hoşgeldiler en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız inşallah
Nevrocum yeni adet tarihim 7 temmuz canım

canımm çooooookkkkkk haklısın senin emeğin bu topikte tarışılmaz canım inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmayacak topiğimize hep birlikte sahip çıkacağız :enbuyukkk::enbuyukkk:turkbayragiturkbayragi

Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benide ekleyin listenize
2 yıllık evliyim. 1 yıldır bebiş istiyoruz fakat eşimin sperm sayısı düğüklüğü nedeniyle biraz daha bekliyeceğiz gibi. değerler aşağıda
Spermogram Sonuçları
Hacim 1,5 cc
Toplam Spermatozom Sayısı 4.000.000
Hareketli Spermler %80
Az Hareketli Spermler .
Hareketsiz Spermler %20
Sediment 1-2 lökosit
bu değerlere göre bize aşılama dediler. kendimi aşılama için hazır hissetmiyorum. bir takıp kürler deneyeceğim. ondan sonrası ne olur bilemem

günaydin sekerler...
insallah herkesin keyfi yerindedirrr

kizlar kan testinde negatifi gördükten sonra Cyclo-progynova isimli adet söktürücüyü verdi doktor..
internettede arastirdigim kadariyla belami bela bi ilac...
3 gün oldu bas agrilarindan ölcem,kafam kalkmiyor...
ama bu ilacin icinde bende ez bulunan estradiol hormonuda varmis,progesteronda varmis..
bunu kullanirken hamile kalan o kadar cok kisi varki,sasirdim...:1shok:
adet söktürücü diye geciyor ama hamilelige engel degil,bebegin düsmesini engelliyor!!!
bakalim..8.aya kadar 2 defa daha düüzenli adet göreyimde,tek dilegim bu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…