- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis
Günaydın can isom .Aşılaman hayırlı olsun canım.Rabbim emeklerinin karşılıgında yüzünü güldürsün inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben hiç anlatmayımm korkutmak istemem senii.Herkezin bir olmuyorrr .:1ninca:Benim doğum kanalı dar oldugu için felaket geçmişti
Günaydın can isom .Aşılaman hayırlı olsun canım.Rabbim emeklerinin karşılıgında yüzünü güldürsün inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben hiç anlatmayımm korkutmak istemem senii.Herkezin bir olmuyorrr .:1ninca:Benim doğum kanalı dar oldugu için felaket geçmişti
ayyyy balııııımm çok zor olmaz inşallah benimkisi, gerçi ben acıya dayanıklıyımdır öyle çokta korkmam ama nedense bi tedirginlik var üzerimde hayırlısı bakalımfisfisfis
teşekkür ederim kızlar hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah
İyi Pazarlar kızlarrrr. Şeniz
Topiğimiz açılmış hayırlı uğurlu olsun. kaydirigubbakcemile2 Yalnız UZMAN'ın yaptığı uyarıyı lütfen dikkate alalım. Bir daha burada ikili polimikler kesinlikle yaşanmasın. Kimsenin bu topiği tehlikeye atmaya hakkı yok. Çünkü bir çok kişi burada paylaşımda bulunuyoruz. Verilen onca emek de cabası. Kapanması ve bir daha açılmasına izin verilmemesi hepimiz için kötü olur. Bu ilk vukuatımız değil. Uyarı hakkımızı da doldurduk. Bundan sonra ne karar çıksa diyecek lafımız olmaz. Bu yüzden herkesten rica ediyorum. Topiğimizi seven , arkadaşlarını seven bunu yapmaz veya buna mahal vermez. yasakkelime
Biraz fazla kızmış gibi görünüyor olabilirim ordan. Ama hem topic kurucusu , hem burada en fazla emeği olan , hem de bir yönetici olarak bu tavrımı da mazur görün. Çünkü çok üzüldüm.. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?